Tisdag

Måndagen gick rätt fort undan, men det kan ju ha varit för att Oscar slutade klockan halv 5 och för att jag gick upp klockan 11 hehe =P.

Men idag har jag varit uppe rätt tidigt, 10 i 7 faktiskt, vi skulle till veterinären med Rally, han haltade på 3 ben och hade ett sår som varade sig på vänster framben, tror han har varit i slagsmål där ute med en annan katt. Vi skulle i alla fall vara där klockan 8 i morse så det fick bli till att gå upp tidigt =) hehe. Skulle ringa veterinären sen vid 2-tiden och fråga hur det var med Rally och kanske åka och hämta honom. Är man för trött sen på dagen kan man ju alltid ta en liten tupplur hehe =P.

Han hade även mask i magen såg jag eftersom han kräckte när han hade fått den 1:a sprutan och då kom det upp en lång slibbig mask, så när han mår bättre i tassen så är det avmaskning som gäller...för alla katterna, kan även ge Birdie okcså när man ändå är igång. Det är därför Rally har blivit så mager.

Det låg en död fågel på vår trappa i morse, en fin present från en av våra katter, tror det är Micra eftersom hon har varit ute hela natten.

Puss på er!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0