Söndag 31:e Januari 2010

Söndag..veckans vilodag. Hmm..mycket vila man har fått idag då..nä, inte direkt. Det första man såg när man gick upp var att Birdie hade kissat inne i vardagsrummet...jäkla hund! Sen hade Micra vält ner en blomma i köket, kissat på jorden som låg på golvet, öpnnat luckan under vasken där vi har soporna och dragit ut dem över hela köksgolvet och spytt på köksbordet! Så det var en fullspeckad morgon.

Sen var Oscar trött på att ha katterna inne i sovrummet, men han ville ändå ha sovrumsdörren öppen på natten, för att annars kan han inte andas säger han, så han monterade 2 stycken gröna kompostgaller ovanpå varandra vid sovrumsdörren. Så nu måste man först lyfta ner den översta, sen ta ett antilophopp över dan andra och sen hänga tillbaka den översta när man ska in i sovrummet. Väldigt onödigt om ni frågar mig, men man för väl leva med det nu...

Idag har både Birdie, Micra och Rally varit ute i snön, men inte Nessie, hon vägrar ha sele på sig, plus att hon är min största älskling här på jorden så hon får stanna inne.

Ha det bäst och kommentera gärna den nya designen =P.

Dages outfit: Söndagsmjukis.

Lördag 30:e Januari 2010

Igårkväll var det bowlingkväll! Det var jag, Oscar, Emil och Danne som bowlade. Det var rätt kul, eller ja..det var riktigt kul eftersom jag vann för en gångs skull, jag vann över allihopa =D hehe. Jag slog 5 strikar på 1 och en halv serie! =D. Det har jag aldrig lyckats med innan, jag brukar suga på bowling, men igårkväll var det min kväll på bowlingbanan =).

Hehe, det var faktiskt det ända som jag hade att berätta för er mina trogna läsare. Om ni vill veta så var det på Olympia Bowling i Helsingborg och på bana 13 hehe. =D

Idag blir det en bild.


Ha det bäst!♥

Dagens outfit: Mjukiskläder.


Fredag 29:e Januari 2010

Gud vad Micra är kåt alltså.
Hon går och snackar hela tiden, gnider sig mot allt som hon kan hitta, bord, stolar, sladdar, till och med golvet verkar mysigt. Och hon går och vänder rumpan mot Rally hela tiden och vissar att hon är intresserad, men han vill inte, han är inte alls intresserad, ibland tvättar han henne lite och biter henne i nacken, men inte mer, när han har gjort det så bara går han där ifrån, men han är kastrerad så det kan vara därför han inte vill vara med henne. Jaja, man hör henne över allt i alla fall.

Birdie har fått vara ute mer än halva dagen idag eftersom hon var asjobbig och inte lyssnade på ett enda ord av vad jag sa till henne, så hon fick vara bunden där ute i snön, men det var inget dåligt för henne eftersom hon älskar snö, men det tyckte bara jag var bra för då kunde jag dammsuga och röja undan lite ifred utan henne springande runt mina ben hela tiden, men nu så började hon titta in hela tiden och började skaka lite så hon fick komma in igen. =)

Skönt att ha fredagsstädat och lite sånt så att det ser bra ut om man skulle få besök i helgen hehe, som vi brukar få varje helg nu mera, men men...

Förlåt att jag har blivit dålig med att lägga in bilder, men jag försöker, mobilen som jag fotar med har dött och vi har ingen laddare till den. =(

Ni får ha det bäst!

Dagens outfit: En lila halvlångarmad tröja och jeans.

Torsdag 28:e Januari 2010

Vet inte om jag ska skriva något idag.

Jo...kan skriva att jag var hos Ted igårkväll och vi "mysade" och tittade på en film och snackade skit. Sånt som kompisar gör hehe, vi mysade kanske inte riktigt, bara nästan hehe, nä, bara skojade. =D

Jaja...har inte mer att säga...jo..snön ska BORT! Orkar inte med den mer...jobbigt att det är kallt hela tiden.

Hmmm...

Ha det bäst!

Dagens outfit: En lila tröja med halvlånga armar från H&M och ett par jeans.

Onsdag 27:e Januari 2010

Tjo!

Nu äter man middag, det blev spagethi och köttfärssås. Det blev lagom gott, men man lär sig mer och mer. =P. Hehe, jag vill egentligen inte skriva detta i bloggen, men jag gör det ändå: Jag höll på att elda upp den ena grejen som ligger ovanpå platan, den hann bara som tur var bli lite missfärgad när jag räddade den, hade tydligen råkat sätta på fel platta, men inget allvarligt hände och alla plater är avstängda nu hehe =).

Det blev lite mat över till Oscar också som han kan ha med sig på jobb imorgon, jag berättade det för Oscar och han blev glad =D då blir jag också glad =D.

Birdie skäller på allt, till och med sin egen skugga ibland! Det börjar bli asjobbigt och hon lyssnar inte när man säger till henne..! AAAAHHHH!!

Jaja, ha det bäst!

Dagens outfit: Mjukiskläder och näsdukar.

Tisdag 26:e Januari 2010

Tisdag idag, kan veckan inte gå fortare..förra veckan gick ju så himla fort. Jaja, har ingenting att skriva om faktiskt, försöker skriva varje dag när det går, men ibland har man ju intengting att säga, det har varit löning i alla fall..igår var det löning så nu är alla rika igen...tills räkningarna är betalda hehe. =P

Hmmm...vet ni vad? Eftersom det inte har hänt något speciellt idag för mig så får ni fråga mig i stället om det är något som ni vill veta. Eller ja, jag kan berätta en sak...att Oscars mamma a.k.a Cia vill "köpa" den saaben som vi bytade den gammla med och fick 6000:- emellan (läs längre ner i ett annat inlägg, där förklaras allting), men jag vill inte det eftersom hon bara vill dra ner på det som Oscar är skyldig henne, men då känns det som man inte får någonting för bilen.

Nu hade jag någonting att skriva om i alla fall...hehe =D.

Dagens outfit: Näsdukar idag igen.

Måndag 25:e Januari 2010

Usch! Måndag igen, men inte mycket att göra åt det.

Jag har blivit förkyld IGEN! Var bara någon vecka sen jag var förkyld, men kan ju vara för att Oscar hade fönstret öppnet i natt när det var nästan -15 grader ute, man frös ihjäl ju, så jag får väl skylla på honom när han kommer hem från jobbet, bara en och en halvtimme kvar tills han slutar, men sen kan vi säga två och en halvtimme tills han är hemma, jävla näsa som bara rinner hela tiden!!

Jag vet att många tycker att det räcker med en hund...men jag är sugen på att skaffa en till, mest som kompis till Birdie så hon inte tuggar sönder allting när hon är ensam hemma, då är hon ju inte ensam längre om hon har en kompis hehe. Men jag vet riktigt vilken ras det ska vara. Det står mellan två raser nu: Dalmatin eller Chihuahua.

Dalmatinen är otroligt söt och det är min drömhund, plus att den är lagom storlek för Birdie att leka med, men den är rätt dyr.
Chihuahua är också otroligt söt och väldigt liten, kanske lite för liten för att leka med birdie, i alla fall innan den är fullvuxen, även den är rätt dyr.

Jaja, vet att alla kommer klaga nu när jag berättar att jag funderar på en hund till, men då får jag väl ta det.

Dagens outfit: Näsdukar.


Naaaaaaw!!


Naaaaaaaaaw!!


Söndag 24:e Januari 2010

Söndag söndag söndag...veckans vilodag, förutom för Oscar som fick jour först klockan halv 4 i morse sen klockan halv 11 igen på förmiddagen och jag fick bli hemma...ville inte följa med så det är ingen sorg att vara hemma precis.

Birdie bröt halva min nagel på peckfingret för ca 1 timme sen, ont ont, men det konstiga är att nageln inte trilla av utan bara knäcktes, men hänger ändå kvar =S. Jaja, ska inte prata om sånt äckligt nu, hon fick i alla fall en "time out" eftersom hon bröt den när hon inte löd mig och stirrade runder för mycket och nu sitter hon och gnäller och tittar på mig.

Har så himla tråkigt, har ingenting att skriva och ingenting att göra och inga bilder att lägga in iheller. Bajs! Här är så himla dött här hemma också, det ända som hörs är Birdies andetag...inget mysigt ljud, har ingen bra skiva att sätta på iheller och orkar inte gå in på youtube...usch vilket liv, finns inget att hitta på idag...jo Oscar ska ringa två personer när han kommer hem och det kanske tar en kvart eller 20 minuter, men sen är det "roliga" över.

Jaja, ska inte tråka ut er med mitt tråkiga liv och min tråkiga dag.

Ni får ha det bäst!

Dagens outfit: Saabt-shirten och mjukisbyxor.

Lördag 23:e Januari 2010

Snart löning! För dem som får lön vill säga, men det betyder att jag också får pengar eftersom Oscar får lön.

Just nu (18.01) sitter man på Oscars jobb och har ingenting att göra och det har man gjort från klockan 15.45. Astråkigt kan man ju säga, jag ville inte följa med från början, men Oscar tvingade med mig, taskigt tycker jag, men vad ska man göra åt det nu när man redan har suttit här ett bra tag..? Jag kastade snö på Oscar innan i alla fall...det var rätt skoj tyckte jag, men inte han...=P, men det för han ta när han tvingar med mig.

Har inte mycket mer att skriva idag, ni får bli nöjda med detta...och förlåt för att jag inte sätter in så många bilder nu för tiden, men jag vet inte vad jag ska lägga in för bilder. "/

Birdie är med också, hon tycker i för sig att det är spännande, men men...ska sluta skriva nu innan det bara blir en massa bla bla.

Dagens outfit: En svart t-shirt med saabmärket på (Oscars) och mjukisbyxor.

Fredag 22:e Januari 2010

Fredag..! Kul..fast har inget planerat. Oscar vill gå på bio, men vi har inga pengar till det, men då sa han att Emil skulle följa med och betala för oss, men det tycker jag är taskigt, plus att om man ska gå på bio så ska man vara 2 personer så att det blir mysigt, men får väl prata mer med honom om det när han kommer hem.

Har faktistk inte mer att skriva idag, men jag hoppas att ni blir nöjda med det som ni fick läsa idag, kan faktiskt inte göra mycket mer åt det. Får väl snart gå ut med Birdie.

Nu ska jag stecka bacon!
Ha en otroligt trevlig och rolig fredag! Kram Linda!

Dagens outfit: Något fredagsaktigt.

Torsdag 21:e Januari 2010

Hej!

Nu när jag ändå är här inne och fixa mitt förra inlägg som gick helt åt pipsvängen så tänkte jag att jag kunde likabra skriva dagens inlägg nu med en gång fast det inte har hunnit hända någonting. Förresten så var det Frida som hjälpte mig med mitt förra inlägg (klasskompis från gymnasiet), tack så mycket! =D

Vet inte vad jag ska äta till middag idag...hmm, har i för sig lite bacon i kylen som jag kan steka upp, ska bara orka dra mig upp ur soffan hehe =P. Är väldigt lat av mig som ni som känner mig vet att jag är hehe =P.

Jaja, snart kommer väl Oscar hem, han slutar nu på jobbet så han är väl hemma om en timme eller en och en halv timme, segt, vill vara med honom innan han slocknar, vilket han gör rätt tidigt.

Ha det bäst!

Dagens outfit: Mjukisbyxor och pyjamas

Onsdag 20:e Januari 2010

Jävla internet! Nu har det lagt av igen! Det la av nu i två dagar, men Oscar fick igång det idag, tack så hemskt mycket, älskar dig så himla mycket. Puss =*

Alla bara lägger sig i hela tiden i våra liv! Fatta hur jobbigt det är och man kan inte ha några hemligheter iheller för att alla känner alla och när man ber någon hålla tyst om det så är dem inte det för det tycker dem är tråkigt eller så vill dem bara förstöra ens liv. Sen sprider dem en massa falska lögner om att jag skulle vara GRAVID när jag inte äns är det! FAN vad sur man blir alltså!

Jaja..orkar inte vara arg mer på det, man kan ju bara hoppas att dem slutar med det.

Ha det bäst!

Söndag 17:e Januari 2010

Förlåt att jag inte skrev igår, men jag råkade glömma bort det hehe =P. Så kan det gå ibland, men det hände faktiskt inte så mycket igår iheller så det var inte mycket ni missade.

Men idag har Oscar, Emil och Danne a.k.a Daniel meckat lite med den nya saab 900:an som han bytade in innan och allt det där, men dem fick inte rätt på det så Oscar blev förbannad och gick in igen. Dem var så himla trötta när dem hade varit där ute och föröskt i en timme hehe =D så dem skulle tvunget ha pizza till middag idag, men sen är det ju faktistk söndag så man måste ju ha något gott idag hehe =P.

Nu kan jag inte skriva mer för nu ska jag äta min pizza innan den blev kall för dem kom precis när jag hade börjat skriva på detta inlägget...typiskt, men ni har ändå fått reda på det mesta idag och det kommer nog inte hända mer idag, men om det gör det så skriver jag om det imorgon.

Ha det bäst!

Dagens outfit: Den rosa tröjan med rosen på från gina tricot och mjukisbyxor.

Fredag 15:e Januari 2010

Äntligen fredag! Det känns skönt.

Idag har man varit på väla och familia med Oscar och Emil (hans lillebror) hehe, man hittade en rosa t-shirt med en röd ros på på gina tricot, sen hittade man två tajta och urringade tröjor, en långarmad (mörkgrön) och en halvlångarmad (lila) på H&M. Dem var rätt tjusiga.

Andledningen till att vi kunde handla lite kläder var för att vi har sålt Oscars grå bruna saab 900:a. Vi fick 6000 kr för bilen, sen fick vi en ny bil också som köparen tyckte va värd ca 2000 kr, så egentligen fick vi 8000 kr för bilen, men vi tycker att den nya bilen är värd mer, men men...

Som ni säkert förstår då så har Oscar varit hemma från jobbet idag också, vilken latmask..! =P hehe.

Jaja..inte mycket mer att berätta.
Ha det bäst!

Dagens outfit: Den rosa t-shirten med rosen på.

Torsdag 14:e Januari 2010

Skönt att veckan börjar närma sig sitt slut, men nu bryr jag mig inte så mycket längre om vilken veckodag det är eftersom Oscar är hemma från jobbet nu. =D. Han var hemma idag och han funderar på att vara hemma imorgon också och då får man en hel fredag tillsammans =)och det hade varit väldigt mysigt.

Birdie kämpar med sin lilla tass, även om hon inte ska stödja på den så mycket så envisas hon med att stå och gå hela tiden och när hon väl ligger ner så ska hon tvunget ha tassen böjd. Det är inte så himla lätt att hålla en 11 månaders valp stilla, men man försöker i alla fall.

Jaja..inte mycket mer att berätta..jo, just det ikväll så är det dags att titta på en film: Du , Jag & Deppre (eller hur det stavas) som går klockan 21.00 på kanal 6.

Inga bilder idag tyvärr. "/

Dagens outfit: Mjukisbyxor & en tjocktröja med Wonderwomen på från Cubus. =P

Onsdag 13:e Januari 2010

Onsdag, äntligen börjar veckan närma sig sitt slut, skulle bara varit fredag så hade jag varit lycklig, men det går nog fort ändå. Jaja

Idag var man hos distriksveterinären med Birdie eftersom hennes tummklo hade knäckts vid pulpan, men det fixade dem idag, hon fick först lugnande så att hon skulle bli trött och det blev hon också, hon tyckte nog att det var räligt, för när hon försökte resa sig upp så gick ju inte det, hon låg platt på mage och hade benen som en groda, så hon likande en liten svart, hårig groda hehe =P. Men dem klippte av hela tummen plus klon, så hon har bara ett stort hål in i tassen =(. Mon hon har ju så klart en gasbinda lindad runt om. Just nu ligger hon bredvid mig i soffan och myser. Hon ser väldigt ledsen ut, men jag tröstar henne.

Har inte mer att berätta just nu, bara att jag har lite bilder på Birdie och att jag ska titta på Americam Pie: Band Camp ikväll klockan 21.00.

Dagens outfit: Samma som innan.


Birdie och hennes lilla tass. =* Puss på dig gumman!


Hennes lilla tass. =* Puss gumman, älskar dig jättemycket!


Tisdag 12:e Januari 2010

Tisdag..lite bättre än Måndag..men det är ändån början på en vecka..jaja..denna dagen är väl också över snart. Kan man ju hoppas i alla fall hehe. Mhm..

Idag har inte hänt så mycket (än så länge), jag har dammsugat och duschat i alla fall, men i morse såg jag något mycket räligt och tråkigt ='(. Det handlar om Birdie...hennes tummklo på höger tass har knäckts vid pulpan så att man kan se pulpan helt och hållet men klon hänger kvar och jag vågar inte klippa av den iheller så jag ringde veterinären och då fick vi en tid att komma in med henne klockan halv 9 i morgonbitti så vi får se vad dem gör åt det.

Nu kom Ted över med en film så vi får väl titta på den nu.

Ha det bäst!

Dagens outfit: Myskläder

Måndag 11:e Januari 2010

USCH! FY VA HEMSKT!


DET ÄR MÅNDAG IDAG! Början på en vecka är alltid lika hemsk som vanligt! Men vad man än försöker göra för att hopppa över den så kommer den alltid smygande bakom hörnet, den liksom ligger och lurar under mattan och när man minst annar det så hoppar den fram och slukar en levande och sen sitter man i skiten...typ, men nu är den snart slut, ville bara vissa vad jag känner om våra hemska måndagar.

Fast idag är det i för sig exakt två månader sen jag startade bloggen! hehe =P.

Idag har jag suttit och tänkt på skolan, gymnasiumtiden alltså. Tyckte väldigt mycket om den. Speciellt det andra och tredje året, kan inte fatta att det tog slut, sista året gick så himla fort, om jag fick och kunde så skulle återuppleva allting igen utan att tvecka...har ingen uppfunnit en tidsmaskin som jag kan använda och åka tillbaka till den tiden och ta vara på varenda minut och göra om allting en gång till?

Tänkte speciellt på en plats som betyde mycket under gymnasiumtiden: Doguehills hundkennel! Det var den bästa praktikplatsen som jag någonsin har varit på. När man åkte tillbaka dit så var det lika underbart, man skaffade några nya vänner =). Har lite bilder på några hundar därifrån, men det blev bara två som åkte in på bloggen. (Datan fuckar sig fortfarande med mobilen)

Dagens outfit: Pyjamaströjan & jeansen från Cubus.


Detta är (lilla) söta Affe! Puss på dig! =*


Dettä är söta Elias! Han var bara pytteliten när vi (Jag & Malou) praktiserade där, men när vi hälsade på så hade han växt till sig lite hehe! Puss på dig gullunge! =*


Söndag 10:e Januari 2010

Har inte hänt så mycket idag iheller faktistk, tycker bara det är kul att skriva fast det inte behövs egentligen, men jag har lovat mig själv att bli bättre på att skriva blogg och att skriva varje dag så då får jag hålla det också fast det inte finns någonting att berätta.

Har precis gett katterna och hunden mat, Nessie kom och skrek lite på mig.

I morse kom först Oscars föräldrar och framor och hälsade på, dem var här typ i en kvart eller en halvtimme så jag tyckte inte att det var lönt, men men, sen efter det så kom Oscars bror Ted och hälsade på en liten stund, det var rätt skoj. Emil har varit här nästan hela dagen. Danne a.k.a Daniel har varit här typ halva dagen..så det har sprungit folk här ända sen vi vaknade.

Innan vid klockan 18.00 så höll Birdie på att släppa ut alla katterna, hon hade fått upp dörren i vardagsrummet som leder ut till baksidan av lägenheten (vet inte hur hon lyckades), men Micra hann springa ut innan man hann stänga dörren så man fick ut och jaga katt lite och när man väl fick in henne så var Nessie på väg ut för man glömmde ju stänga dörren efter sig när man jagade Micra, men Nessie hann inte komma ut, sen skulle Birdie komma in också, men hon tyckte ju att det var roligt att springa lös så man fick jaga hund ockå lite.

Okej...lite har hänt idag, men det var mest klockan 18.00 som det hände hehe =P.

Inga bilder idag för när man kopplar in telefonen till datan så säger den att dem bilderna jag vill ha finns inte, fast dem syns på telefonen =@ jaja..kan inte gör mycket åt det.

Ha det bäst!

Dagens outfit: Ett par jeans från Cubus och en vit t-shirt från Lindex. (Ni hade fått se det på bild om inte datan fuckat sig)

Lördag 9:e Januari 2010

Idag är det lördag! (Var bara tvungen att berätta det självklara)

Jaja..idag har jag inte mycket att berätta så det blir inte så mycket att skriva iheller. Det har liksom inte varit en väldigt händelserik dag. Har bara slappat vid datan medans Oscar och Emil har varit ute och åkt och kört bil, eller ja..Emil har kört bil, han klarade nämligen körkortet igår..grattis till dig.

Inte mycket mer att säga förutom.....BAJS! (Jag vet att jag är barnslig...acceptera det.)

Ha det bäst!

Dagens outfit: Äh! Inget snyggt..så inte lönt att berätta det.

Fredag 8:e Januari 2010

Yeah! Den 11:e är det exakt två månader sen jag skapade min blogg! Inte så jätteintressant, var bara tvungen att säga det...har jag nåt mina mål med den? Nej..inte direkt, men men...inte mycket att göra åt, mina mål kommer väl om man har lite tålamod (typiskt..jag som inte har tålamod till något alls!)=D. hehe.

Idag har man:
Städat undan i vardagsrummet & köket.
Plockat ur diskmaskinen.
Lagt in ny disk i diskmaskinen.
Diskat stekpannor & kastruller. (Dem fick inte plats i diskmaskinen :/)
Vickt och lagt undan tvätten.
Bäddat sängen.
Dammsugat hela lägenheten.

Med andra ord så har det varit en fullspäckad dag, men det är skönt att man är färdig med det nu så man kan slappna av lite nu. Oscar slutar om en halvtimme och är väl hemma om en timme. Hoppas han blir glad för det jag har gjort. Sen när han har berömt färdigt mig (=P hehe) så ska vi åka till Eslöv och handla lite mat. Hoppas ni har haft en lugn fredag.

Ha det bäst!

Dagens outfit: Mjukisbyxor och ett grått- och vittrandigt linne.

KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS!!!


Oscar och Birdie badar tillsammans. Måste bara säga att även om ingenting visades så var jag tvungen att ge honom badbyxor så att ingen ska bli förolämpad eller tro att jag lägger ut snuskbilder.

Och ja..jag frågade Oscar om jag fick lägga ut bilden på bloggen och han sa okej.


Torsdag 7:e Januari 2010

Idag är det torsdag och det har det varit hela långa dagen, gud va tråkigt, jaja, inte mycket att göra åt, men som tur är så är det bara torsdag en gång i veckan. Mhm...igår var vi ju som sagt på Oscars jobb Carrier för att laga hans bil...som tycks gå sönder varje vecka nu och han skulle tvunget ha med mig, men men inte mycket att göra åt det nu...ville bara berätta för folket att vi var inte hemma förrän klockan 10 på kvällen. Astråkigt att sitta där en hel dag utan någonting att göra, men som tur var så hade jag ju datan med mig, men det var ändå tråkigt att sitta där, kunde lika bra suttit hemma.

Nog om det. Idag jobbar Oscar kvällsskiftet (alltså från klockan 12.00-21.00) och då får man sitta och tråka själv igen, men imorgon när han jobbar kväll så kommer han hem klockan 18.00 eftersom det är fredag och det är rätt skoj för att så får man lite extra tid med honom innan han går och lägger sig i sin koma.

Till andra saker...Rally var ute i snön idag..inte lös, utan med sele, fast han tyckte nog att det var kallt för han ville in efter en kvart igen, det fick han ju också så klart hehe, hade varit taskigt att låta honom stå ute och frysa ju =D, Birdie blev avundsjuk på honom att han fick vara ute, men inte hon. =D

Jaja..inte mycket mer om min dag nu, har bara lite bilder att vissa er, inget viktigt hehe =D.

Dagens outfit: Mjukisbyxor, ett grått- & vittrandigt linne och en svart tjocktröja med dragkedja.


Oscar innan han stack i morse. Söt hehe =P


Birdie den gullungen =*


Rally när han var ute i snön hehe den sötnosen =)


Onsdag 6:e Januari 2010

Hej hopp gummisnopp!

Nä fy vad jag är äcklig! =P hehe, men det är inget som kan hjälpas...jag är lite snuskig i min natur, men nog om det nu. NU ska vi prata om vad jag har gjort och vad jag gör just nu..om ni tycker at det är intressant att veta, annars kan ni klicka bort sidan nu, jag bara varnar er liksom.

Idag kom man inte upp ur sängen förrän klockan 12 och då trava man direkt in i duschen, sen när man var färdig där så gick man tillbaka in i sängen igen...hmmm...vet inte varför, men i alla fall så var Oscar en ängel för han gjorde frukost till mig =* det var jättegulligt gjort, sen efter det så gick man ner till tvättstugan (SUCK! PUST! STÅNK & STÖN!) och satte igång en tvättmaskin och under den tiden så var Oscar iväg och lagade lite med sin bil 900:an. Tråkigt värre...men men...! Och sen bar det iväg till hbg och käkade lite på BK a.k.a Burger King, det var rätt gott och nu sitter man på Oscars sketna jobb...Carrier och skriver detta...mycket roligt...NOT!

Jaja..inte mycket att göra åt det faktiskt...jaja ha det bäst!

Dagens outfit: Myskläder


Tisdag 5:e Januari 2010

USCH!

Börjar hata att blogga...ingen läser bloggen ändå och ändå så är jag inne och bloggar varje dag, men ingen vill ändå läsa den, är den så tråkig...? Måste jag bli lika bitchig som Kissie för att folk ska vilja läsa den eller...?

Funderar på att lägga ner igen, det var inte änns lönt att göra den nya designen på bloggen som tog nästan en hel natt att fixa, men ingen bryr sig om att kommentera den, har möjligtvis EN lojal läsare...tack för ditt stöd!

Jaja...tänker inte lägga ut nån bild idag..pallar inte, för ingen vill väl ändå titta på den så ha det så bra så får vi väl se om jag skriver igen någon gång!

Dagens outfit: Samma som igår. (Men vem bryr sig!)

Måndag 4:e Januari 2010

BLÄÄÄ! Säger jag bara rätt ut alltså...kan det bli värre än vad det har blivit idag, det finns inte en chans till det! Vi besiktgade den gamla lägenheten idag...FY vilket svin den hyresvärden är i svalövs kommun, det finns ingen värre peron än han! Han kunde inte godkänna städningen fastän nästan hela tjocka släkten har hjälpt till att städa. Sen så hade det gått igenom lite fett i sovrummet från den gamla tapeten (eftersom dem dåliga tapetserarna inte kunde göra ett ordentligt jobb!), fläcken var inte större än en femkrona och det skulle han debitera 2250:- på för att då var han tvungen att tapetsera om hela rummet! JÄVLA IDIOT!!

Jaja..inte mycket man kan göra åt det nu eftersom det hände klockan halv 10 i morse! Men men efter det så åkte vi till väla och då skulle Elisabeth handla lite kläder, sen efter det så åkte vi till Oscars farmor och hälsade på henne...åt lite mat och fikade lite och snackade skit, sånt man gör hos släktingarna hehe =D.

Dagens outfit: Mjukisbyxor, nyårslinnet och Oscars svarta tjocktröja.


SÖT!
Vill ha en!

Är OTROLIGT sugen på att skaffa en!


Söndag 3:e Januari 2010

Idag är det söndag, hela dagen...hehe, har försökt fixa min blogg idag, men det blir inte bra, vill göra den mer mig, mer personlig eller min stil liksom, men jag fattar nadda när det gäller koder och sånt skit...har läst på designadinblogg.se och sådana sidor, men fattar lika lite ändå. =(

Detta blir ett litet inlägg..pallar inte skriva mycket idag...det har inte hänt så mycket iheller så. Mamma och Erik (min minsta lillebror) kom hit och gick en liten husesyn, men det gick rätt fort eftersom det inte finns så mycket att titta på, sen spelade Erik tv-spel och jag bjöd mamma på middag..ja...Erik fick också hehe, hade varit taskigt annars ju, sen kom Elisabeth på besök och ja..sen hände inte mycket mer.

Nu ska jag försöka designa min blogg ännu mer..så ha det bäst!

Dagens outfit: Samma som igår.


Rally är den nya katten Gustav hehe =P
Gulleplutt!


Lördag 2:a Januari 2010

Idag har varit en jävlig dag rent ut sagt. Idag har vi städat den gammla lägenheten från topp till tå, okej inte riktigt, men nästan, köket och klädkammaren och toaletten är nästan helt färdiga, bara fönster och speglar kvar som ska putsas och tvättas. Eftersom vi ska besiktiga lägenheten den 4:e så måste vi städa imorgon också om den ska ha en chans att bli godkännd, men det kommer den inte att bli ändå när världens minsta hyresvärd kommer och lyser med sin gigantiska ficklampa och om han ser ett dammkorn så måste han debitera en timmes städning på det och det kostar 310 kr. =@ Blir förbannad på honom. Men vad ska man göra åt det.

Innan idag så var vi ju som sagt och städade den gammla lägenheten och vi hade satt Birdie i hallen med hennes vatten- och matskål och hennes leksaker och tuggben, det funkade på nyårsafton och igår när vi var borta, men idag fick hon nog ett jävla flipp i skallen för när vi kom hem så hade hon tuggat sönder hela tapeten en meter upp på väggen vid ytterdörren!!=@ Fatta att man blir irriterad på henne, så hon fick sitta och skämmas i sin korg i flera timmar efter det, sen efter dem timmarna så fick hon komma upp till mig i soffan, sen somnade hon i min famn och jag somnade när jag höll om henne...det var faktiskt väldigt mysigt och efter det så har hon varit väldigt snäll...men när hon tuggar sönder väggarna så får man tankar om att sälja henne, men man vill ändå inte göra sig av med henne, man får försöka träna bort det.

Jaja..inte mer att säga förutom att jag älskar henne över allt annat fastän hon kan vara asjobbig ibland!

Dagens outfit: Mjukisbyxor och en svart t-shirt med en puma på.

Tyvärr.....inga bilder idag "/

Fredag 1:a Januari 2010

Känns konstig att det är ett nytt år, känns inte äns som ett nytt år. Känns konstigt att skriva 10 istället för 09 också, men det blir en vanesak, det kommer ju vara 2010 i ett helt år nu hehe =P.

Vi firade ju som sagt nyårsafton i Billinge hos Oscars föräldrar. Det smal inte så jättemycket, inte som det brukar göra i Kågeröd, men det kan bero på att det inte bor så många här iheller, men Oscars föräldrars granne smällde för fullt hela tiden ända tills klockan 1 på natten. Han är ändå 85 år gammal. =D Men det är klart, man vet ju inte hur länge man lever, klart man ska fira ordentligt när det är nyår. =D hehe. Iskallt var det att stå ute också.

Tänkte i alla fall börja skriva Dag/Datum/Månad/År i rubriken numera, det blir lättare att hålla reda på dagana på det viset hehe =P. Tycker jag. Tänkte även visa lite bilder på det som jag hade på mig igår.

Dagens outfit: Se bild nedan.





Hoppsan...det smög visst in en liten snuskbild också hehe =P.


RSS 2.0