Måndag

Idag har Birdie blivit opererad för sitt ben. Vi åkte in med henne i Lördagsnatt eftersom hennes högra ben bara hängde och hon stöttade inte alls på benet.

Dem röntgade henne och då såg vi att hela hennes lårben var brutet rakt av. Dem röntgade henne en gång till idag innan dem började operera henne eftersom dem tyckte att det var konstigt att hon låg på det skadade benet och då vissade det sig att hon hade en liten fraktur på hennes bäckenben också, men inget större eller allvarligare än hennes lårben då. Hon hade även ett ganska stort sår på hasen som var ungefär 3 cm långt och dem tror att hon kan ha fått en liten nervskada där också, men det var inget som dem var säkra på. Men operationen av hennes lårben gick bra och hon har nog hunnit vakna till liv nu, men får smärtlindring så att hon inte har ont i alla fall.

Nu är jag glad! =D Jag kanske får hem Birdie imorgon om hon inte har allt för ont och behöver ligga över där en natt till. Hoppas hon kan komma hem imorgon, kan inte sova utan Birdie vid min sida på sängen.

Puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0