Onsdag

Känner mig tvingad till att skriva min blogg.

Har ingenting att skriva om ju...mamma kommer och hälsar på imorgon eller på Fredag, hon ville se Micra eftersom jag tror att hon är gravid för hennes mage är så himla stor och henes mage är väldigt spänd, sen ville hon se växterna som Oscar hade planterat där ute, hon tycker om växter och sånt ju så det blir kul för henne.

Puss på er!


En vecka kvar

Om exakt en vecka så bär det iväg mot Öland med husvagn, älsklingen och Birdie =D. Jag är skitglad över det, vi behöver verkligen komma hemifrån och bara vara för oss själva och slappna av ordentligt, speciellt Oscar så mycket som han arbetar nu mera...tycker synd om honom faktiskt =(, min stackars gubbe.

Har inte skrivit på hela helgen eftersom jag inte har haft tid till det, vi har haft fullt upp ända sen midsommarafton. Först var vi hos Oscars föräldrar på midsommarafton, sen på Lördagen så var i hos min mormor och morfar från klockan 14.00 till klockan 19.00, sen igår så fick Oscar blomfeber så han skulle iväg och handla blommor och buskar som han planterade där ute och då gick hela Söndagen åt det, han grävde upp ett helt myrbo på den ena sidan hehe =).

Men men...ni får väl ha det så trevligt så får vi se om jag skriver på semestern eller om det blir när jag kommer tillbaka, datan ska i alla fall med för vi ska titta på film med den.

Puss på er!


Torsdag

Skrev inget igår, men det visste ni redan om eftersom jag hade förvarnat er i Tisdags.

Det gick bra igår förrästen med det som jag skulle göra, ska dit nästa vecka igen, men ska inte göra det igen, ska göra en annan grej, som ni inte har att göra med igen eftersom det rör bara mig och min famiilj.

Har ni tittat på någon av filmerna som jag rekommenderade i Tisdags som går på tv nu iveckan? Inte? Nähä...skyll er själva för dem är skitroliga. =)

Puss på er!


Tisdag

FILMKVÄLL ikväll:
"Familj på väg" klockan 21.00 på kanal 6.

FILMKVÄLL i morgon:
"Accepted" klockan 21.00 på kanal 6.

FILMKVÄLL på Torsdag:
"Click" klockan 21.00 på kanal 6.

FILMKVÄLL på Fredag:
"Ett päron till farsa firar jul" klockan 22.00 på kanal 6.

FILMKVÄLL på Lördag:
"House of wax" klockan 21.00 på kanal 6.

Imorgon kommer jag inte skriva i min blogg, bara så ni vet, men jag har uppdaterat filmerna som går på tv i alla fall...för er som vill se.

Puss på er!


Måndag

Har inte mycket att skriva om idag faktiskt, men får väl skriva något i alla fall.

Oscar jobbar kväll hela veckan nu, så han åker hemifrån klockan 11 på förmiddagen och kommer hem klockan 10 på kvällen...kuuuuuuul!

På Onsdag så....händer det! Skitnervös!!

Puss på er!


Söndag

Idag är det Söndag, igår var det Lördag, men även kungabröllopet, vad roligt för dem då, tyckte bara att dem vissade samma sak hela tiden och det är lite jobbigt, fast jag tittade inte så himla mycket på det, vi var hemma hos Ola och dem hade den kanalen på så då blev det att man tittade lite emellanåt.

Idag har man städat hela lägenheten...både jag och Oscar, sen när vi var färdiga så duschade han och stack iväg med sin pappa och sin bror Emil får då ville dem fiska med honom...kuuuuul ju...NOT!

På Onsdag händer det! ='( ='( SNYFT!! SNYFT!! SNYFT!! SNYFT!!

Puss på er!


Fredag

Idag är det Fredag...skönt värre för arbetare då alltså hehe =P.

Filmen var asbra igår...förresten så stavade jag fel, det stavas "Kocked up", men jag stavade det "Knockt up" hehe, förlåt, men ni fattade nog vad jag menade ändå =).

Snart dags ='( SNYFT!! SNYFT!!

Puss på er!


Torsdag

Gud va jag mådde illa i morse, kunde inte sova så illa jag mådde, min mage var helt ur balans alltså, inget som man vill uppleva, men det var kanske något jag åt igår som inte var så himla bra.

FILMKVÄLL IKVÄLL:
"Knockt up" klockan 21.00 på kanal 6.

Mest för er som vill ha en bra film att titta på ikväll =).

Puss på er!


Onsdag

Idag är det väldigt skönt väder ute, har varit ute från klockan 11 till klockan halv 4 med Birdie så att hon fick springa och leka lite med grannens hundar, och nu så har hon slocknat på golvet hehe, hon märkte inte att hon var trött förrän hon kom in och fick ligga ner och vila lite hehe.

Exakt en vecka kvar ='(. SNYFT!

Puss på er!


Tisdag

Jag vet att jag har varit dålig på att skriva nu på dem flesta dagarna...så förlåt för det, men jag har inte mått så himla bra iheller så nu vet ni varför.

Fick ett förjävligt beslut av Oscar igår också så jag vet inte varför jag skriver idag...mår inte alls bra idag, har hjärtat i halsgruppen, ont i magen och rysnigar i hela kroppen.

Vi hörs senare.

Puss på er!


Studenter

Igår tog dem flesta studenten, tråkigt bara att det regnade, jag vet hur det känns, det både stormade och regnade på min student så...men ett stort grattis till alla er i alla fall och lycka till nu ute i livet.

Det regnar idag också...här i alla fall och rätt kraftigt också och jag som måste gå ut och plocka ********** till ***** idag eftersom vi inte har något annat just nu, men jag får väl pälsa på mig mycket kläder.

Idag skulle Oscar tvunget iväg och mecka med sina bilar...japp, båda bilarna ska han mecka med idag, den ena har fel på ac:n och den andra ska han skruva på en ljuddämpare på...så det tar väl en hel dag där vilket betyder att jag får sitta helt själv en lördag..!

Jaja...ska inte tråka ut er med mina problem.

Puss på er!


Grattis!

Idag har jag 2 gratulationer att ge ut:

Den första går till min underbara sambo Oscar som fyllde 23 år idag! Grattis min underbara älskling!

Den andra går till Michelle som ska få barn i december! (eller januari =P) Grattis Michelle och lycka till!

Det var det enda som jag hade att säga idag!
GRATTIS TILL ER BÅDA!!

Puss på er!


Tisdag

Ska till läkaren på 23:e! ='( Vill inte dit, jag vill inte, vill inte, vill inte! Hatar sjukhus och allt som har med det att göra, men tack och lov så ska dem inte röra mig med sprutor eller vassa knivar eller något sånt, skönt är ju det, men innan jag åker dit så vill jag prata igenom det.

Svara nu när jag ringer, behöver prata med dig ordentligt.

Puss på dig!


Måndag

Måndag idag...va roligt, eller nåt.

Varför skulle detta hände och just idag? När jag måste sitta hemma själv och inte ha någon att krama om! Du får komma hem nu så vi kan disskutera detta nu, behöver en kram av dig!

Puss på er!


Söndag

Nu är det Söndag igen...inte kul för alla arbetare hehe =P. Ida har man gjort en massa skit, först åkt till hbg och köpt ***** och lämnat firmabilen och tankat Mercan så att lille Oscar kunde komma till och från jobbet på Måndag.

Han fyller år på Torsdag och det är han överlycklig för (vet själv inte varför =S), men vi har inte bestämmt något än i alla fall så än så länge är ingen bjuden, kommer kanske senare om han kan bestämma sig någon gång så folk inte fullbokar sig så att ingen alls kan komma när det väl gäller.

Asvarmt har det varit hela dagen idag...man kan ju för fan inte visstas ute för att det är för varmt, men man kan iheller inte vara inne för att där är det ännu varmare...var ska man då vara, i badkaret med kallt vatten hela dagen eller? Suck!

Puss på er!


Lördag

Då var det Lördag, spännande ju...eller nåt? =S.

Jaja...idag är jag och Oscar bjudan till min Mormor och Morfar på grillning =), det ska bli roligt, men vi får köra nu för vi ska först släppa av husvagnen hos Ola som gick rakt igen besiktningen i morse förresten =), det tar en halvtimme från dem till Billinge, sen tar det ca en timme till dem och vi ska vara hos dem vid 3 tiden så...

Därför kan jag inte skriva mer nu eftersom jag måste väcka Oscar som jag legat och sussat i soffan i över en timme nu =).

Puss på er!


Fredag

Kul med Fredag idag faktiskt...igår kom Mormor och Morfar på besök och dem hade köpt med lite utemöbler till oss, det var faktiskt riktigt snällt gjort av dem tycker jag och Oscar, Oscar blev aslycklig över att han kunde sitta där ute och äta och sånt nu hehe =).

Nessie sprang iväg igår (kommer inte ihåg om jag sa det igår =S), i alla fall så sprang hon iväg igår morse och var borta hela dagen, jag såg att hon sprang rundor här ute sen på kvällen och då fick jag springa efter henne, sen när hon skulle springa tillbaka för att Micra skrämmde henne så fick jag tag i henne, det går inte att beskriva känslan när ett djur försvinner...speciellt inte när man har haft djuret sen den var 6 veckor gammal, men nu är hon inne igen och jag kan inte vara lyckligare =).


Min lilla gummelumma! ÄLSKAR DIG! ♥

Puss på er!


Torsdag

Förlåt för att jag inte skrev igår...glömde faktiskt bort det hehe...sen var jag tvungen att fixa lite med ***** eftersom det var så himla varmt igår så man kunde dö av värmeslag ju...inget roligt alls.

Igår spelade jag Zoo Tycoon, det var tråkigt...det går aldrig bra för mig där, besökarna tycker inte om mitt zoo =( suck!

Jaja...Oscar låg och sov och det behövde han så som han har arbetat nu dem senaste veckorna.

Har inte mer att berätta för er idag...vet inte änns varför jag håller på med bloggen när jag inte har någonting intressant att skriva om...jaja, det kanske blir mer intressant sen när väl semestern börjar komma igång =).

Puss på er!


Tisdag

Idag hade Oscar besiktningstid av sin gammla Merca klockan halv 11 så han är väl mer än färdig nu, han sa att han skulle köra hem sen och byta till motorcyklen och sen köra till jobbet igen, vilket jag tycker är väldigt onödigt, men det får han ju bestämma själv så klart.

Har inte hunnit med så mycket idag, bara gått upp och ut med Birdie och plockat lite ****** till ******. Snäll jag är va? Det vet ni inte eftersom ni inte vet jag jag har plockat och till vem hehe =P.

Nu när man har lyssnat ett antal gånger på Tysklands vinnarlåt så är den faktiskt rätt bra hehe =P. (Jag laddade ner den till min mobil igår hihi, berätta det inte får någon hehe =P)

Här ösregnar det...skitskoj...speciellt för Oscar om han nu skulle köra motorcykeln istället hehe =P.

Puss på er!


RSS 2.0