Tisdag

Bara Tisdag idag...men det roliga med denna dagen är att Oscar är hemma! =D WEEEII!

Vi provade Billingeaffären som öppnade här i Bilinge i Söndags, den var inte överbefolkad, men det är ju inte många som handlar en Tisdagsmorgon så man kunde gå där i lugn och ro, dem har öppnat en restaurang också som ägs av samma människor så man får väl gå ner och testa den också någon gång hehe =P.

Min duktiga Oscar har precis städat och nu sitter han i soffan med sin bilsporttidning och slappnar av =).

Birdie drog nästan omkull mig när vi skulle hem från affären, halt ute och en hund som drar till varje pris är inte roligt, men vill ni testa så är det bara att komma hit, Birdie tröttnar aldrig på att vara ute i snön.


Du är min fast du är lite olydig =).

Puss på er!


Måndag

Jaha, då var julprydnaderna uppe, bara att vänta in själva julafton nu hehe =P. LÄNGTAR! Det är ju snö ute, nu ska det bara ligga kvar tills den 24:e.

Har inte riktigt tyckt om The Sims 3 innan, men igår så kände jag för att spela ett "nytt" spel, så jag installerade mitt The Sims 3-spel, även om det går att snabbspola så tycker jag att det tar jättelång tid när dem ska sova och duscha, så jag vet inte om jag ska fortsätta spela det eller bara spela The Sims 2 =/.

Vad tycker ni?

Puss på er!


Söndag

Idag är jag inte alls på humör så det blir bara detta lilla som jag skriver idag!

Take it or live it!

Puss på er!


Lördag

Då var det Lördag och helgen är här...Oscar som skulle ha meckarfri helg och lovat att jag skulle få bestämma allting i helgen har åkt iväg till klippan med sin bror Ted för att fixa med Oscars nya bil och jag sitter hem...weeei, eller nåt liknande...! Fortfarande förkyld som in i bomben, men vad ska man göra mer än att vänta ut den =(.

Men struntsamma, jag sitter och tittar på bilder av snygga kändisar =P (som jag tycker är snygga). Vet att jag har väldigt blandad smak, men det kan inte hjälpas =).


Elvis Presley! (Inte bara skitsnygg utan även världens bästa sångare)


Maxwell Caulfield!


John Travolta! (Asgrym på att dansa och sjunga)


Oscar Axelsson! (Får inte glömma min egen lilla prins)

Puss på er!


Fredag

Då var det äntligen Fredag =D YEAH! Hehe!

Tro det eller ej, men igår hittade jag en tjocktröja som fortfarande passar mig och det är storlek S =/, den är inte trång över magen och den sitter inte tajt iheller och det känns rätt skönt...känner mig smal igen hehe =D.

Idag ska Oscar köpa en barnvagn efter jobbet, hittade en riktigt fin kombivagn på blocket som passar till både pojke och flicka =)


Snygg va? =) Jag tycker att den är skitsnygg i alla fall =). Och det var ett hyfsat bra pris på den för den årsmodelen.

Puss på er!


Torsdag

Gud vad veckan går långsamt! Det går inte att gå långsammare fram än vad denna gör....så TRÅÅÅKIGT!

Förkylningen har fortfarande inte lagt sig helt, har fortfarande hosta och rinnig näsa, grannen var här nyss och lämnade Rally, som alltid spriger in till henne och tigger mat, även hon har varit förkyld hela veckan så det är nog ett virus som går vidare nu till alla....jag smittade mamma när hon var här och gav mig värktabletter =P så nu går det ut till alla man känner så man inte blir smittad en gång till hehe =).

Hittade en rolig bild på Bob idag från när han var liten bebis och fick plats överallt hehe =D


Fint va? hehe, han fick plats i Oscars skor, det ända jag undrar är varför han ville stopa ner huvudet där bland Oscars tåjams (*stavning) hehe =P.

Puss på er!


Onsdag

Idag sov man väldigt länge...så nu harjag huvudvärk ovanpå min förkylning som vägrar att ge med sig! Hatar förkylningar!! Har varit förkyld nu i fyra dagar nu!

Kanske ska berätta för er att jag vaknade klockan 12:40 idag...usch! Känns förjävligt att sova så länge...!

Jaja, har inte mer att berääta...och sen om jag fortsätter att skriva så kommer jag bara klaga ännu mer om min förkylning och då blir det inte kul att läsa min blogg så...

Puss på er!


Tisdag

Bara Tisdag idag, men sånt är livet....Tisdag efter Måndag hehe =P.

Idag är det exakt en månad till lille julafton och alltså en dag kvar till Julafton =D Längtar! Älskar Julen, tycker det är så mysigt med Jul, familjen är samlad, god julmat, en massa mysig julbelysning och en mycket vackert kläd gran med vackert glittrande glitter =). Visst låter det mysigt? =).

Plus att detta året längtar jag extra mycket för då är det inte så långt kvar tills jag ska få min lilla bebis =D.



Puss på er!


Måndag

Då börjar veckan om på nytt...rätt så skoj eftersom då går det bara framåt med min graviditet plus att min dunderförkylning är en dag närmare att försvinna =), fast det är inte kul när man vaknar mitt i natten och måste hosta och sen vaknar man för att man inte kan andas för att näsan är mer täppt än packad cement, men så är det ju när man är förkyld.


Innan man somnade inatt så kändes det som om hela sängen höll på att välta så jag tror att jag hade lite feber då, men sängen stod ändå kvar på samma ställe "/.

Har man mer att berätta för er idag då...? Hmm...? Nopp...det var nog allt för idag eftersom det är det ända som händer just nu, hade jag inte varit förkyld så hade jag inte skrivit idag hehe ^-^

Puss på er!


Söndag

Skönt med Söndag...vilodagen =).

Fortfarande sjuk, fast idag är det värre än vad det var igårkväll, fast som tur är så har jag världens bästa mamma som kom hit med värktabletter till mig eftersom våra var slut.

*Host, host....snuva snuva....huvudvärk, huvudvärk* Gud vad roligt...!



Puss på er!


Lördag

Idag är det Lördag!

Hiss:
Dansbandskampen kommer på tv ikväll på kanal 1 klockan 20.00.

Diss:

Detta är jag idag.

Puss på er!


Fredag

Då var det äntligen Fredag...inte för att helgen kommer vara så rolig eftersom detta är Oscars meckarhelg, vilket betyder att om han vill så får han mecka hur mycket han vill denna helgen utan att jag har något att säga till om, men sen om han vill mecka i detta vädret är en annan sak...det snöar liksom här hemma! =D WEEI säger jag bara, äntligen är vintern på gång på riktigt! =D,

Så här ser det ut på vår gräsmatta just nu:


Som ni ser så har det lagt sig överallt, till och med på vägen =) Och det har snöat ända sen jag tog bilden så det är ett väldigt tjockt lager av snö nu överallt =).

Puss på er!


Var bara tvungen...

Måste bara skriva detta och det är inget taskigt menat och det är inte riktat till någon speciell person, men...

Kämpar inte alla kvinnor med sin graviditet egentligen? Oavsett om man är 15, 20, 30 eller 40 år gammal? Det verkar inte som om vissa människor förstår det riktigt...! Vissa tycker att bara för att en tjej är 15 år gammal så har hon det mycket svårare att gå igenom sin graviditet än vad en 30-åring har t. ex.

Visst är hon ung, men det betyder inte att hon behöver mer stöd än vad en annan gravid kvinna behöver för det!

Var bara tvungen att skriva av mig om det, för när man läser andra gravidas bloggar så får dem en massa kommentarer om att dem är så modiga och bla bla bla bara för att den personen är lite yngre än dem andra som skaffar barn! Blir trött på sånt!

Puss på er!


Torsdag

Idag tänkte jag lägga ut magbilder =) va roligt eller hur? =P hehe.

Tänkte att det var ett tag sen, men jag tänker inte jämnföra med bilden från vecka 24 för jag tycker inte att det är någon större skillnad, därför får ni jämnföra dessa istället:


LIte skillnad är det ju faktiskt =).

Vet att den senaste bilden är i vecka 27, men måste faktiskt påpecka att jag är i vecka 28+4 idag så bilden är ungefär en vecka gammal, men den växer ju inte så himla mycket på en vecka...så ni får nöja er med den.

Det var väl ungefär vad jag har att berätta för er idag =).

Puss på er!


Onsdag

Alla djuren ligger och sover, men det är förståligt eftersom det är väldigt jobbigt att vara asjobbig mot sin ägare när den precis kommit upp ur sängen. T. ex  ska alla katterna äta Birdies mat fast dem precis har fått kattmat i sina egna skålar så man måste springa och jaga dem tills Birdie har ätit upp annars får hon inte i sig det hon ska ha i sig på en dag, plus att man försöker göra frukost till sig själv, men då måste man sitta och vakta sina mackor konstant annars snor dem skinkorna, men det går inte att äta i lugn och ro eftersom man måste springa och jaga katterna från att äta Birdies mat.

Och när man är färdig med det och precis satt sig ner för att äta så knackar det på dörren och där står Oscars lillebror Emil med en kompis som ska titta på husvagnen så då får man inte äta iheller, sen när dem har åkt iväg så kommer grannen ock knackar på dörren och undrar om Oscar är hemma, fast han ser att bilen inte är hemma, sen snackar han i flera timmar (vilket är normalt för den grannen) sen när han väl har snackat av sig och det har gått 3 timmar efter att jag gjorde min frukost... får jag äta min frukost!

Behöver jag nämna igen att jag HATAR Onsdagar!?

Puss på er!


Tisdag

Då var det Tisdag!

Oscar försov sig idag, eftersom klockan hade bestämt sig för att den inte skulle ringa imorse, så vi blev väckta av hans chef 5 i 8 när Oscar skulle varit på jobbet halv 8, men det konstiga är ändå att han fick sluta tidigare idag eftersom dem inte hade något att göra på jobbet, så nu är Oscar i Klippan och disskuterar om att han ska köpa en ny bil: en saab 9:5a kombi, metalgrön med takvinge där bak....Oscars drömbil (efter hans 9:3a då), så han ska byta in 900:an (om dem vill ha den) så det blir som en kontantinsats och då kan han lugnt och fint köra vidare med sin nya bil en saab 9:5a kombi.

Ett bra eller dåligt beslut?
Kommentera gärna vad ni tycker om hans konstanta bilköp hit och dit!

Puss på er!


Måndag

Då var det Måndag idag och man har varit hos barnmorskan och gjort sockertestet "/ fy fan säger jag bara, det var inget man gör frivilligt, tur att man bara behöver göra det en gång under graviditeten...USCH! Men jag hade i alla fall inte diabetes och det känns väldigt skönt så jag slipper ta en massa sprutor nu som jag är livrädd för =).

Någon mer än jag som vill gå och se Harry Potter och dödsrelikerna? Det dumma är bara att dem har världspremiär nu på Onsdag (den 17:e nov). För det 1:a är biljetterna säkert redan slutsålda ett bra tag framöver och för det 2:a så är det ju mitt i veckan =(, men men...finns inte mycket att göra åt det, mer än att vänta tills det finns biljetter och man själv har tid att gå dit hehe =).

Puss på er!


Shit alltså..!

Nu blev jag riktigt trött på att vara gravid!

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article8090996.ab

Enligt dessa kan man ju inte äta eller dricka någonting alls under graviditeten, vissa saker är självklara, men när det står att man inte får äta skivat smörgåspålägg så går dem väl över gränsen lite väl mycket.

Läs artikelen så får ni se vad jag pratar om!

Puss på er!


Fredag

Ikväll är det dags för....

FEST!!

Om man nu vill kalaa det för det...själv kan man ju inte dricka någon alkohol, men det blir nog bra ändå.

Nu till en helt annan sak: Micra födde sina ungar igårkväll, från klockan 19.00-22.00, men när Oscar kom hem så tog han livet av alla 5 kattungarna så Micra springer rundor och letar efter kärlek nu och det är förståligt. 5 svarta liv kom igår till världen, men även 5 svarta liv togs igår ifrån världen.

Oscars mamma var här nyss och tog min kanin Sture ifrån mig eftersom han inte fick bo kvar här av vår hyresvärd (för mer info läs längre ner på bloggen).

Puss på er!


Torsdag

Jaha...då har Torsdagen kommit och imorgon är det Fredag och lite födelsedagsfirande, inte hos mig utan hos min kompis som fyllde 20 den 3:e, men ska fira det imorgon =).

Ska ut med Birdie när som helst, sen ska jag laga lite middag...undrar vad det blir...om det finns mer fiskpinnar så kan jag ju ta det och makaroner...det funkar att äta, sen måste man ju äta mycket fisk när man är gravid hehe =P.

Skulle damma av möblerna i sovrummet idag, men smarthuvudet har gömt allrengörningen och glömt berätta för mig var den är, sen svarar han inte när man försöker få kontakt med honom, så det får väl vara dammigt en dag till.

Puss på er!


Onsdag

Som jag har sagt så många gånger förr så har Onsdagen blivit den tråkigaste dagen på veckan, varför vet jag fortfarande inte, men så länge Oscar jobbar kväll så har man ju lite mysigt på morgonen innan han sticker till jobbet =).

Birdie bara går rundor här hemma, hon är väldigt uttråckad, men jag vågar inte gå för långa rundor med henne innan veterinären säger att det är okej med hennes ben.

Midra ligger och sover på soffan som vanligt, höggravid är hon också, men hon vägrar föda fast jag tycker att hon har varit gravid längre än vad hon ska vara, sur som ätika är hon också så fort något av dem andra djuren närmar sig henne eller änns tittar på henne.

Stängde in Bob i sovrummet eftersom han hade ett spasmiskt utbrott eller något för han flög över golven här hemme och välte ut alla kattmat på golvet, därför fick han en liten paus, även Rally och Nessie ligger där inne och håller han sällskap, dem råckade bara vara där inne när jag slängde in Bob, men jag får väl släppa ut dem snart så dem får gå på toa och inte kissar i vår säng =S.

Själv sitter man och funderar på vad man kan laga till middag när all potatis är slut och man inte har någonting som passar till makaroner....jaja, hittar väl på någonting.

Puss på er!


Tisdag

Har inte skrivit än eftersom jag har haft annat för mig...inget som ni egentligen behöver bry er om.

Nästa Måndag är det dags för sockerbelastningen hos barnmorskan är väldigt nervös eftersom min pappa dog av diabetes, men men...alla gravida måste tydligen göra det, jag kommer vara ashungrig eftersom man måste vara fastande från midnatt och fram till efter undersökningen...alltså ska jag vara fastande från klockan 00:00 - 08:00 plus 2 timmar till efter det, alltså kommer jag inte få äta förrän klockan 10 eller 11 eftersom man ska hem efteråt också "/...men vi får väl se hur det går.

Det svåra den dagen kommer vara att få upp Oscar...vi måste liksom köra senast halv 7 på morgonen för att hinna vara där klockan 8 och Oscar är assvår att få upp tidigt på morgonen.

Jaja, ha en fortsatt trevligt Tisdag och hälsa alla i familjen från mig hehe =P.

Puss på er!


Måndag

Jaha, då var det Måndag igen!

Jävla hyresvärd sa att min kanin Sture inte fick lov att bo utanför vårt köksfönster i sin bur eftersom det inte såg snyggt ut! Så vi måste ta bort buren fastän den står på vår tomtplats som han sa att vi fick ha vad vi ville på, jag ville ha min kanin där, men tydligen såg inte det tillräckligt snyggt ut så därför måste jag göra mig av med min underbara, älskade Sture! ='( =@.

Vi frågade Oscars mamma om han kunde bo hos henne eftersom hon redan har några kaniner så får han både sällskap och ett bra hem plus att jag kan hälsa på honom nästan när jag vill, igår sa hon att hon skulle hämta honom idag så vi får se hur det blir med det, men Oscar jobbar liksom till 9 ikväll och kommer inte hem förrän 10 och jag kan inte lyfta den kaninburen själv. Men det går väl på något sätt, annars får han helt enkelt stanna kvar här och då blir jag överlycklig =).

Stackars Sture! ='( Han är en så bra kanin, så himla snäll så det finns inte ord för det, vill inte att han ska behöva flytta!

Puss på er!


Söndag

Har inte hänt mycket på dem här sista dagarna...!

Igår var man i för sig hemma hos mamma och hälsade på och blev bjuden på middag, mormor och morfar var också där, man snacka om allt möjligt, bebis, katter, hundar och vinet tog mamma och mormor slut på, själv fick man dricka saft hehe =P. Fick en bebisdress av mamma, en vit heldress med gråa stjärnor på i storlek 56 =) jättetjusig =).

Idag har det hänt mindre saker, gick upp väldigt sent på dagen, sen gick Oscar och Emil ut i husvagnen och började mecka med den, fram till nu, fast dem fick komma in på middag kvart över 3, det blev ostschnitzel med kokt potatis så det var rätt gott =).

Oscar har varit duktig och städat idag...duktig ponke hehe =P så då slipper jag göra det imorgon, fast jag kanske får ta en dans med dammsugaren ändå eftersom Birdie fäller nåt kopiöst, vet inte varför, men men....

Puss på er!


Onsdag

Varför har Onsdagar blivit så tråkiga? Innan tyckte jag att Måndag var värst, men nu har Onsdag tagit den platsen, den är så uttjatad och långtråkig...! Ursäkta att jag gnäller, men jag skyller på mina hormoner, har inget bättre att gnälla över så då får det bli veckodagarna.

Varje dag när Oscar kommit hem så äter han sen går han ut och ska mecka med sin husvagn som i för sig står här hemma men ändå, han gnäller om att han måste jobba hela dagen plus att han känner sig sjuk nu, men ändå ska han ut i det kalla, regniga vädret och mecka och bli ännu sjukare.

Jag hade sådan jävla magknip igårkväll, har ingen aning om varför, men det kändes som magknip, men man blir ändå orolig över om det är matmagen eller i livmodern där ungen ligger som för den delen inte gav ett enda ljud ifrån sig igår...idag har den sparkat lite, men det är inte så som den brukar sparka, den brukar sparka rätt hårt så man riktigt känner av det, men nu är det bara små små lätta knuffar typ...blir man orolig eller vad =(.

Puss på er!


Måndag

1. Ny header!
2. Helt ny design!
3. Säg vad ni tycker!

Hiss eller diss?

Puss på er!


RSS 2.0