Tisdag

Hoppas ni fick reda på det ni ville igår, blev mycket info på samma gång, men så går det när man inte skrivit på 3 dagar, ni behöver ju inte ta in allt på samma gång hehe =P.

Idag kommer kanske mamma över med lite kläder som hon har fått från Görans syster och hennes dotter, mamma hade redan valt några stycken, men det finns ändå en hel kasse med kläder som jag kunde välja mellan så hon skulle se om hon kunde komma över med dem idag...där finns kanske något fint som jag kan ha på mig på bröllopet på Lördag hehe =P, vi får se.

Puss på er!


Måndag

Förlåt! Har inte skrivit på hela helgen, men jag har haft fullt upp.

Lördag:
Satt hemma och väntade på att Oscar skulle bli färdig med sina projekt på jobbet som han höll på med och att han skulle bli färdig med sitt jourarbete, sen skulle han köpa en kontorsstol till datan och det nya databordet som han hade köpt av en privatperson på väg hem från jobbet på Fredagen.

Söndag:
Först hände det inte så mycket. Oscar fick ett jourjobb, jag och Emil följde med, Oscar fixade jobbet och sen åkte vi till Familia för att vi skulle handla en fin tröja som jag hade kunnat ha på Teds bröllop nu på Lördag, me det fanns inga riktiga "finkläder", vi hittade ingenting så vi handlade hem lite mat. Där inne träffade man på Michelle Hansen (en gammal skolkompis), jag såg henne, men hon såg inte mig =P. Sen efter det så åkte vi in till akuten eftersom jag inte hade kännt av mitt barn på 3 dagar, så då fick vi sitta där från kl 16.00 till 21.45 på kvällen, men man blev ju lugnare när man fick reda på ett svar, det är ju bättre att åka in en gång för mycket än för lite, men den svenska sjukvården måste bli bättre, folk satt och led, vissa hade så himla ont så dem inte kunde sitta upp, men dem fick ändå vänta i 3-4 timmar.

Så nu vet ni varför det har blivit tunt på bloggen ett tag, men det är så det blir ibland när man inte har haft tid.

Idag har jag förrästen städat undan lite, dammsugat, plockat udan disk, städat undan på både bordet i vardagsrummet och bordet i köket, hängt undan tvätten, ställt undan tvättstället och lagt skittvätten i tvättkorgen, ska bara torka upp Birdies små blodfläckar som hon lagt lite överallt på golvet =S usch! Hon löper ju.

Puss på er!


Torsdag

Frisan idag klockan 15.00 =) Ska bli kul...den enda anledning till att det ska bli kul är för att mormor ville bjuda på det så man slipper betala själv hehe =P hon sa att det brukar kosta 300:- så då sparar man dem pengarna hehe =D.

Puss på er!


Tisdag

Bara Tisdag idag...så frustrerande! Hatar veckodagar fast jag sitter hemma, men ni tycker att det är det ljuva livet så kan ni ju byta med mig...det gör jag glädjeligen! Det ända man gör är äta, sova, pissa, skita och städa när det behövs...kom gärna och byt med mig så jag har något händelserikt i mitt liv...förutom att jag ska ha barn i början av nästa år.

Tittade nyss på 'Vampyrer Suger'. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den filmen, man vill skratta, men ändå inte liksom...den var som en sjuk variation av en Scary Movie-Film, dem kan man åtminstånde skratta åt, denna var konstigt gjord för att vara en komedi.



Puss på er!


Måndag

Jaha...då var man i vecka 20 idag, gått halvvägs nu...känns bra med tanke på hur bra jag har mått under hela denna tiden av graviditeten, då har man 20 veckor kvar att gå...känns kanske länge, men jag tror att det bara kommer rusa iväg nu den sista tiden, men det får vi se.

Ska till barnmorskan om 5 veckor och kolla så att allting är okej, vilket jag hoppas. Den sparkade i Lördagskväll på Eriks kalas jättemycket, tror att det var mycket ljud runtomkring som den inte var van vid, hemma hos oss är det ju för det mesta tyst (förutom tv:n på kvällarna). När mamma skulle känna efter om den sparkade så slutade den direkt, sen så fort hon tog bort handen så kom det en spark hehe, mamma blev lite grinig då hehe =P, men det är smällar man får ta hehe =).

Hoppas ni får en bra Fredag!

Puss på er!


Söndag

Igår blev det inget skrivande eftersom man inte hade någon tid över att sitta vid datan till, man var liksom och firade Eriks födelsedag hos mamma, även mormor och morfar var där, han fick mest lego och sen skulle Johan sälja jultidningar till mormor och morfar mitt i allt ihopa =S, men kvällen blev ändå väldigt lyckad, klockan blev ju liksom halv 1 på natten innan man kom därifrån, mest för att Oscar och Göran inte kunde sluta prata (Göran slutar liksom inte prata när han har fått i sig lite dricka).

Idag har inte hänt så mycket, suttit i en bil från klockan 2 till klockan 6...utan mat, skyll på Oscar. Man har ju röstat också idag, men man ska ju inte avslöja vad man röstat på förrän efter allting är färdigt och ihopa räknat.

Erik fyller egentligen år idag...10 år...stor pojke nu =) GRATTIS!

Puss på er!


Fredag

Äntligen slut på veckan! Kändes som om gårdagen var alldeles för lång...kan bero på att vi inte hade någon mat hemma...kycklingen som jag skulle äta gick ju inte att äta och eftersom vi inte hade något annat hemma så fick det bli pannkakor, men vi hade bara gammla ägg som gick ut den 24/8, men det fick gå med dem också, men idag så besväras man av magont så....men så går det ibland.

Ni fick lite bilder av mig igår, hoppas ni tyckte om dem och hoppas ni tyckte min bebis var söt hihi =).

Har lyssnat på gammla 50-talslåtar idag, det var ett tag sen och man blir så glad av sådana låtar, dem är perfekta för att lätta på stämmningen och sätta ett leende på läpparna =D hehe.

Puss på er!


Torsdag

Jaha..då var det Torsdag, veckan har ändå gått lagom fort (tycker jag iaf).

Idag blir det kyckling till middag för mig hehe...rätt gott faktiskt, men det tråkiga är att jag inte har något att ha till, men det går väl ändå =).

Fick lite klagomål på att jag inte lagt upp bilder på min mage på länge, men det är för att jag först inte hittade kameran, sen när jag hittade den så hittade jag inte sladden så jag fick ta bilder med min mobil, fast dem blir suddiga och inte så himla bra, men det ska väl gå ändå.


Min mage i vecka 19+4 dagar. (20 på måndag...snart halvvägs =D)


Tänkte att jag likabra kunde lägga upp en bild på min bebis också så ni ser hur den ser ut.
Ni som inte ser vad som är vad så är det ett huvud till vänster och där kan man även se näsan och örat, sen kommer magen i mitten och efter det så syns det ett litet ben med en liten fot på =') så liten och söt ='D.

Bilden är tagen i vecka 18 exakt och bebisen vägde då 173 gram, alltså en liten knubbis =).

Puss på er!


Onsdag

Eller "lille pittafton" som Oscar kallar det eftersom det är minilördag idag, halva veckan har ju gått.

Dammsugade igår, men det syns ju inte så himla mycket idag...Birdie fäller hår konstant, har ingen aning om varför, hon har ändå hur mycket hår som helst kvar på kroppen...suck!

Idag får det bli samma mat som igår, fiskpinnar med makaroner och kanske vit sås...om mjölken räcker.

Fira Erik på Lördag (fast han fyller år på Söndag), han blir hela 10 år och när jag frågade vad han önskade sig så svarade han: "En iphone 4"...är det bara jag som tycker att dagens barn har lite väl höga förväntningar av vad dem ska få i present och julklapp? =O. Jaja...vi får väl se vad han får =).

Puss på er!


Tisdag

Skriver inte mycket nu för tiden eftersom jag inte har så mycket att skriva om, man kommer ju in i sådana perioder ibland...

...vet inte vad jag ska äta idag, det ända vi har hemma är fiskpinnar och makaroner så det får väl bli det med vit sås till...suck!

Puss på er!


Söndag

Dagen började bra, men blev klockan 13.00 och då har det bara gått utför.

Oscar håller inte vad han lovat och lämnar mig ensam hemma igen, så ännu en Söndag ensam, alla vet redan vad det kommer stå så jag skiter i att skriva det för det blir bara uttjatat så...

Puss på er!


Lördag

Vilken tråkig dag detta har varit/är....vill bara att den ska ta slut, fast vem säger att nästa dag inte kommer bli likadan? Ingen...!

Har så himla tråkigt!!!!

Puss på er!


Fredag

Igårkväll/I morse klockan halv 1 på natten sålde vi den gammla volvon vi hade och sen fick vi Oscars mammas saab gratis (den som vi sålde till henne innan), vet inte varöfr vi fick den gratis...hon tyckte väl synd om oss, hon köpte en ny bil till sig själv, en opel astra, rätt fin, likadan som min mamma har fast äldre model och ingen combi.

Fredag idag i alla fall...så något gott har det kommit ur denna dagen. Måste bara fråga om någon här spelar sims 2? Som ni redan vet så gör jag det =) Måste också fråga om någon av er brukar göra egna kläder med hjälp av body shop och paint? (Jag kan inte göra i något annat program är paint =P) Det jag skulle berätta var att jag gjorde en jättefin klänning igår till tonåringar som jag blev väldigt nöjd med hehe ^-^. Var bara tvungen att berätta det hehe =P.

Puss på er!


Torsdag

Vet att jag har varit dålig på att skriva denna veckan, men jag har inte haft något att skriva om plus att jag har haft huvudvärk nu i 1,5 vecka, det lossna lite igårkväll så det var rätt skönt, den har inte kommit igång än idag, men man ska inte hoppas på för mycket så blir man knivhuggen i ryggen igen.

Igårkväll kom Oscars mamma på besök och ville titta på ultraljudsbilderna av hennes barnbarn, hon tog kort på dem med sin mobil och blev rätt glad av att se barnet, sen kom Ted med sin flickvän och hans kompis Jack och Jacks pappa, dem skulle titta på Oscars box i hans saab eftersom dem också vill ha likadant trim i deras bilar...vadå avundsjuka hehe =P det tycker Oscar känns rätt bra, att ha något som alla andra är avundsjuka på, men den går ju sjukt snabbt plus att där är ca 380 hästar i den eller något åt det hållet.

Ska snart ut med Birdie fast hon inte får gå så långt, men ut och kissa måste hon i alla fall.

Puss på er!


Onsdag

Då har vi kommit till mitten av veckan...va tråkigt att det inte kan gå fortare...jaja, har inte så mycket att skriva om faktiskt, har haft huvudvärk hela förra veckan och än så länge har jag haft det denna veckan också, vet inte varför, men det är skitjobbigt att ha huvudvärk 2 veckor i rad utan att ha paus mellan.

Solen skiner och det blåser kalla vindar, djuren är inomhus och ligger och sover, kul va, men så fort jag reser mig ur soffan så springer alla efter och ska kolla vad jag gör.

Puss på er!


Måndag

Idag var man på ultraljud 1:a gången =) Så himla glad man blir när man ser sitt barn =) Man kan inte beskriva den känslanman fick när man fick se den =) Den spratla rundor hela tiden, en riktig liten rackare som inte tyckte om att bli fotad och filmad hehe ^^.

Men allting såg bra ut annars, hjärtat slog som det skulle och såg bra ut, magsäcken såg man, njurarna och kisseblåsan såg man också hehe, ögon, näsa och mun, alla 10 fingrarna och dem 10 tårna såg man också, allting så ut att fungera bra och den såg ut att må riktigt bra, det enda hon tyckte var lite dumt var att min moderkaka satt lite långt ner, men hon sa att den brukar flytta upp sig sen med tiden så då får vi hoppas att den gör det =). Man kunde inte se könet idag eftersom ungen inte låg stilla plus att när hon gick ner med kameran för att kolla så la barnet ner handen mellan benen precis som om vi inte skulle ha reda på det hehe ^-^.

Fick hem 3 bilder gratis eftersom hon var försenad så vi behövde inte betala för bilderna =). Man kan inte sluta titta på dem =) Är så glad för min lilla bebis =).

Puss på er!


Söndag

Idag tar vi en sängdag efter att man kom hem klockan 3 inatt/morse då man varit hos en kompis som man inte träffat på 5 år. Förståligt att tiden går så in i helvetes fort när man träffar kompisar man inte sett på länge.

Kvällen inledes med glass och läsk, efter det så var det snacks av alla möjliga sorter, läsk, film och en massa minnen som man kom tillbaka till, även mycket fnitter och skratt stod på listan =). Klockan blev mycket och resten av hennes familj om hem sen tyckte Oscar att det var dags att åka hem...han kände sig påträngande.

Tog inga bilder igår, vet inte varför, var så inne i att jag faktiskt var hemma hos Linda och pratade med henne hehe =P.

Puss på er!


Fredag

Alltså...vad är det för fel på vissa personer!? VA!?

Såg nyss en film på msn video en tonårstjej från Bosnien som slängde nyfödda valpar i en flod! Riktigt kastade iväg dem! Så gör man väl ändå inte! Vill man inte avla på sina djur så ska man inte göra det, råkar det bli valpar/kattungar och man inte vill ha dem så får man ju ta livet av dem på ett snällare sätt så dem dör direkt!! Vissa människor är fan dumma i huvudet alltså!

Och förra månaden så såg jag en annan film på msn video som vissade en gammal tant (kärring) från Storbritannien som stannade utanför ett hus och började klappa katten som satt på muren utanför huset (den bodde där) och sen rätt som det var så slängde hon bara ner katten i soptunnan utan andledning och går därifrån! Ägaren hittade katten efter 15 timmar och såg vem det var som slängde ner katten eftersom dem hade en övervakningskamera utanför huset! Men hon kunde inte aristeras eftersom polisen inte ansåg att det hon gjorde var ett brott...klart som FAN att det är ett brott!! IDIOTER ALLTSÅ!! Blir så jävla förbannad!

Såg en till film på msn video som handlade om att några mobbare i Amerika hade tänt ELD på en 15-årig pojke som dem skulle mobba! Pojken hoppade i närmsta pool så han kunde han skulle klara sig! Han fick brännskador på 2/3:e delar av kroppen! Det är väl mordförsök om jag har fattat rätt...eller!? Tänta eld på någon är väl mordförsök!? Folk idag alltså! Dem är fan inte klocka i huvudet! Dem sa ingenting om vad som hände med "mobbarna" iheller...så jag tog det som att dem skulle få gå fria! SJUKT ALLTSÅ!!

Hoppas ni får en bra iFredag i alla fall! Och kolla gärna in filmerna om ni känner för det och säg vad ni tycker om det!

Såg även en hund som kunde dansa som en vanlig människa, men det är en annan sak! Blir upprörd av dem andra idioterna här i världen!

Puss på er!


Torsdag

Äntligen lite närmare helgen...skönt, fast det "händer" ju något roligt ikväll också:

SuperSugen
Klockan 21.00 ikväll på kanal 6.

Hehe...det är ju alltid något...eller hur? =P

Fast nu längtar jag till Lördagkväll för då ska jag till en gammal polare som jag känt och varit kompis med sen 4:e klass, fast har inte träffat henne sen vi gick i 9:e klass och nu har det ju gått ett antal år efter det, så det ska bli skönt att träffas igen och ta igen all förlorad tid, prata minnen och allt sådant =D. Kanske finns dem som tycker ett detta är konstigt, men även hon heter Linda hehe =P.

Här har ni hennes blogg: http://nescio.blogg.se . Hon finns även länkad på mina "Länkar".

Ska snart dansa en runda med dammsugaren, tror det blir tango idag, körde vals med den flr inte så länge sen =).

Puss på er!


Onsdag

Vaknade till inatt och tyckte att det var Fredag idag...det hade inte varit så dåligt faktiskt, men sen när man vaknat till liv på morgonen så insåg man till sin stora fasa att det bara var Onsdag...så besviken man kan bli.

Birdie blir allt svårare att hålla lugn alla bara säger att vi ska låta henne gå fritt i lägenheten utan hagen som vi har gjort till henne, men enligt veterinären så ska hon hålla sig lugn i minst 2 månader till och hålla sig på en avskild plats i lägenheten och även om Birdie har för mycket spring i benen just nu så måste hon tyvärr hålla sig stilla inne i hagen av kompostgaller =(.

1:a September idag...för att vara början på en höstmånad så är det väldigt soligt och varmt ute faktiskt. Kan väl vara skönt att ha det varmt ett tag till så länge det inte stiger upp till 25 grader inomhus (som det brukar göra här hemma).

Vad mer ska man berätta...har inget mer faktistk...än så länge, dagen har ju precis börjat (för mig =P).

Puss på er!


RSS 2.0