Fredag

Alltså...vad är det för fel på vissa personer!? VA!?

Såg nyss en film på msn video en tonårstjej från Bosnien som slängde nyfödda valpar i en flod! Riktigt kastade iväg dem! Så gör man väl ändå inte! Vill man inte avla på sina djur så ska man inte göra det, råkar det bli valpar/kattungar och man inte vill ha dem så får man ju ta livet av dem på ett snällare sätt så dem dör direkt!! Vissa människor är fan dumma i huvudet alltså!

Och förra månaden så såg jag en annan film på msn video som vissade en gammal tant (kärring) från Storbritannien som stannade utanför ett hus och började klappa katten som satt på muren utanför huset (den bodde där) och sen rätt som det var så slängde hon bara ner katten i soptunnan utan andledning och går därifrån! Ägaren hittade katten efter 15 timmar och såg vem det var som slängde ner katten eftersom dem hade en övervakningskamera utanför huset! Men hon kunde inte aristeras eftersom polisen inte ansåg att det hon gjorde var ett brott...klart som FAN att det är ett brott!! IDIOTER ALLTSÅ!! Blir så jävla förbannad!

Såg en till film på msn video som handlade om att några mobbare i Amerika hade tänt ELD på en 15-årig pojke som dem skulle mobba! Pojken hoppade i närmsta pool så han kunde han skulle klara sig! Han fick brännskador på 2/3:e delar av kroppen! Det är väl mordförsök om jag har fattat rätt...eller!? Tänta eld på någon är väl mordförsök!? Folk idag alltså! Dem är fan inte klocka i huvudet! Dem sa ingenting om vad som hände med "mobbarna" iheller...så jag tog det som att dem skulle få gå fria! SJUKT ALLTSÅ!!

Hoppas ni får en bra iFredag i alla fall! Och kolla gärna in filmerna om ni känner för det och säg vad ni tycker om det!

Såg även en hund som kunde dansa som en vanlig människa, men det är en annan sak! Blir upprörd av dem andra idioterna här i världen!

Puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0