Söndag

Idag har det väl hänt mer än vanligt, gick upp ca halv 12 idag hehe =P, fast var uppe rätt länge igårkväll, plus att jag hade starka förvärkar så då kunde man ju inte sova, men tur att dem gick över efter någon timme, lillkillen får vänta lite till så han hinner växa till sig det lilla extra =).

Idag var man på Oscars jobb och tittade på när han meckade med sin fars gamla bil, en Fiat från 1977. Dem skulle svätsa avgasröret eftersom det hade trillat av p.g.a rost. Sen bar det iväg till City Gross för att handla mat eftersom han inte gjorde det igår, men nu ska vi klara oss i alla fall till på Tisdag då det är löning.

På väg hem sen från affären så fick Oscar ett samtal från jouren, då var det en som larmade på lågt batteri så fick Oscar köra hem mig och maten snabbt, sen köra iväg till helsingborg igen för att hjälpa kunden. Och för er som har tappat räkningen så har Oscar tagit över jouren från dem andra nu 4 helger i rad och tro det eller ej, men nästa vecka är hans vanliga jourvecka så då ska han ha jouren den helgen också, så sammanlagt blir det att han har haft jouren i 5 veckor i rad. Kul att inte se sin gubbe på 5 veckor.

Igår packades BB-väskan, äntligen färdigt och fixat så jag inte behöver oroa mig över det längre, men har nästan inga 50-56 kläder så har typ bara packat ner 60 kläder, hoppas att han kan ha dem kläderna på sig =S.

2 veckor kvar! (14 dagar)

Puss på er!


Kommentarer
Postat av: Saannis - Fru & Tvåbarnsmamma

Tradera har jätte fina kläder i de minsta storlekarna. :)

2011-01-25 @ 02:05:46
URL: http://www.metrobloggen.se/saanniscarlos3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0