Måndag

Willy har kommit in i någon konstig ond cirkel eller något liknande. Så fort klockan slår 8 på kvällen så börjar han gallskrika rakt ut och detta gör han i ca 3 timmar tills han blir så trött så han inte orkar längre och somnar. Ingenting funkar när klockan slår 8, man bytar blöja, man matar, man rapar och han kräcker, men ändå skriker han fortfarande, man går rundor och vagar honom i famnen och det funkar i kanske 10 minuter, sen skriker han igen. Ända gången han är tyst är när han äter, men man kan inte lägga honom till bröstet hela tiden, där finns ju inte hur mycket mjölk som helst, plus att han får ont i magen om han ska äta i dem 3 timmarna som han skriker =S.

Någon som vet vad som kan vara fel? Han har gjort så nu i 2 dagar, alltid klockan 8, oavsett om han är vaken eller om han sover, när klockan slår 8 så börjar han skrika allt vad han kan och ingenting är roligt längre.

Puss på er!


Kommentarer
Postat av: linda

Gud vad konstigt :S Hör med någon barnmorska eller BVC?

2011-03-07 @ 15:10:14
Postat av: Janina

Vill du tävla om Bloggsvar? :)

Kika då in på min blogg och tävla.

http://janinaaurora.blogg.se

2011-03-07 @ 16:15:30
URL: http://janinaaurora.blogg.se/
Postat av: Millah

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2011-03-07 @ 19:03:21
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: ERICA TRÖÖGOT MENDEZZZ!!!!

jag har en lilla syster som jag tog hand om väldigt mycket under en lång tid när min mamma vart sjuk men hon fick ju mat och så av mamma elr aa bröstmjölk men vi upptäckte sammma sak och då hade hon var glutenn elr nåt men d gick över sen konstigt men det kan ju oxå vara att hans tänder håller på komma fram? hur gamal e han? försök med att gå till en "lungn miljö" sätt på musik för bara när dem ska sova som man annvänder på dagis och klappa honom försiktigt i ansiktet runt ögonen och kind, försök även att masera hans mage! :))

2011-03-07 @ 23:01:17
URL: http://mendezz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0