Torsdag

Vet att det blir mindre och mindre inlägg, men så är det när man har en bebis som inte vill någonting annat än att vara i mammas famn och mamma måste gå rundor i hela lägenheten annars kan man inte vara tyst eller lugn, han har precis somnat lite nu efter att ha varit vaken nästan hela dagen, han har kanske sovit en halvtimme som högst på hela dagen, men det gör ingenting då sover han kanske bättre nästa natt än vad han gjorde inatt, han vaknade klockan 2 och var hungrig, han fick mat, en ny blöja, sen ville inte han sova längre, så att så kan det gå, därför försöker jag hålla honom uppe rätt mycket nu så att han blir trött ikväll.

Igår blev det inget skrivande som sagt för att Willy inte tillät det, men också för att jag hade världens huvudvärk och det är inte många som vill sitta vid datan när huvudet håller på att sprängas...eller?

Faderskapsintyget tog ca 10 minuter att fixa igår, det var bara att skriva på 3 papper sen var det färdigt, idag skulle vi till BVC med Willy, men eftersom det är lögn i helvete att få upp Oscar i tid plus att man själv var som en död sil eftersom Willy varit vaken halva natten så blev vi lite försenade, men vi fick en ny tid till henne imorgon klockan 9 på morgonen så därför ska Willy vara vaken så mycket som möjligt idag så man kan få sova lite bättre inatt.

Film ikväll klockan 21:00kanal 6 "Evan den allsmäktige". (En uppfölja till "Bruce den allsmäktige"). Får se om det blir något filmtittande, Willy har ju sina konstiga ideér när klockan slår 20:00 fram till klockan 22:00 så vi får se.

Puss på er!


Kommentarer
Postat av: Linda

Kul att se långa inlägg när du väl uppdaterar! :)

2011-03-17 @ 18:44:08
URL: http://nescio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0