Torsdag

Då var det Torsdag, en dag närmare helgen, fast Oscar har jour i helgen så man får nog inte se mycket av honom ändå...! Suck...men men, sånt är livet.

Idag kom dem från BVC som sagt för att väga och mäta Willy och det gick bra och han var frisk =). Tittade på papperna nu och såg att han hade gått upp 300 gram sen sist...hade för mig att det bara var 100 gram sen sist, men nej då, så nu väger han 3740 gram, stor kille som älskar mat hehe =P. Imorgon blir han hela 3 veckor gammal, snart en hel månad, varför går tiden så fort!?

Idag kom även Linda över på besök vilket var väldigt roligt =D, vadå mycket flabb när man kom in på vissa saker hehe =P. Hon älskade Willy och tyckte att han var väldigt söt och charmig. Hon blev nog lite sugen på att skaffa en egen liten plutt hehe, Willy blev både fotad och filmad av henne ett antal gånger, men det gör ingening alls =), bara kul att han är omtyckt hehe =).

Birdie åkte till veterinären i morse klockan halv 9 och var där ända till klockan 10, han gjorde inte så mycket, han bara tog bort klon som var bruten och satte på bandage, sen klippte han hennes klor och sen sa han att hon hade vitaminbrist och det kunde vara därför hon fäller så mycket så hon fick en speciell mat som hon ska äta och sen fick hon vitamintabletter som hon ska ha 2 gånger om dagen. Han tyckte att hon var skitig också fast hon badade för några veckor sen och hundar ska ju inte bada så ofta. Men jaja...

(Blir ingen bild idag)

Puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0