Fredag

Då var det Fredag idag och idag ska också en dörsmed komma och fixa vår altandörr, kul, eller inte för jag vet inte volken tid han kommer, han ringde till Oscar igår och sa att han kommer på Fredag någon gång under dagen, det är ju roligt när jag ska ut och gå med Birdie och Willy så Birdie får sin vanliga runda så hon kan leka med Plus, kan ju hoppas att han kommer nu innan vi går, annars måste jag stanna hemma bara för att vänta på den idioten och bara för det så kommer han säkert inte förrän efter att rundan hade varit färdig, t. ex klockan 15:00 eller 16:00, när rundan är färdig klockan 14:00.

Sen har Nessie varit försvunnen i två hela veckor nu! Vet inte var hon har tagit vägen, har varit ute och letat i hela Billinge (vilket i för sig inte är så stort), men hon finns inte någonstans, har kollat vid den stora vägen också om hon kanske har blivit överkörd, men såg ingen katt vid vägen. Det som är dumt är ju också att man hör inte om hon jamar eftersom det knappt hörs när hon försöker säga något. Men hon borde ju ha kommit fram när man kallat på henne ju. Hoppas hon kommer hem snart, man har ju läst om katter som har varit borta i flera år och sen kommit tillbaka, men det är lite dumt av henne att sticka nu eftersom vi ska flytta om bara en månad, men vi får väl se och be till Gud att hon hittar hem igen. Vill krama om henne och aldrig mer släppa taget om henne ='(.



Mycket Fredags snack det blev idag, vet inte om ni orkar läsa allting, men man kan ju hoppas att någon läser det i alla fall.

Birdie snarkar i soffan hehe =).

Puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0