Onsdag

Willy verkar inte må så bra, han tittade i taket och skrattade lite lätt, tittade rakt in i väggen och skrattade lite lätt igen, sen när jag tog upp han så tittade han rakt in i badrummet och skrattade lite lätt, slog mig på axelen och skrattade lite lätt igen, sen tryckte han ihop ansiktet med kroppen så han såg jättetjock ut och sen tryckte han ut sina läppar och gjorde nästan en pussmun, vet inte om han mådde bra eller dåligt eller om han bara var trött, för sen när jag la honom ner i hans säng och satte igång speldosan så krama han om sin kanin och somnade, han sover fortfarande så får se hur han mår sen när han vacknar och om han vill ha lite middag, för mamma sa att om han bara äter och sover och är pigg som han brukar så brukar det inte vara några större beskymmer...men klart att man blir orolig när ens lilla kille inte längre beter sig som han brukar =(.

Vi får se, ska ut och gå med honom och Birdie sen efter att han har ätit (om han vill äta). Vi har börjat gå tillsammans med grannen nu och hennes hund eftersom när Birdie går med hennes hund så kan Birdie gå lös, springer inte hennes hund iväg så gör inte Birdie det iheller och Birdie brukar springa bak till oss och kolla så at jag och Willy fortfarande är med henne, så hon har blivit jätteduktig på det nu....HOPPAS WILLY MÅR BRA OCH ATT HAN BARA VAR TRÖTT!!!


Min lilla kille! ♥

Puss på er!


Tisdag

Ingen som gillade Willy-bilderna? Nänä, det är lugnt, jag gillar pojken i alla fall och det är det viktigaste!

Puss på er!


Måndag

Idag tänkte jag bombadera er med bilder på Willy...11 stycken för att vara exakt.























En glad linslus =).

Puss på er!


Onsdag

Inte en ända som svarade på min fråga...då vet jag hur viktigt det är för er att jag bloggar, tack så mycket...!

Puss på er!


Tisdag



Vad är nyttigast?

1.
Alkohol
2. Läsk

Puss på er!


Måndag

Förlåt att jag inte har skrivit så mycket i helgen, men har varit bokad hela helgen så bloggen har fått ligga på is då.

Vi var först hos mamma för att fira Eriks födelsedag i Lördags, fast han fyller egentligen år idag, men det är ju lättare att fira honom i helgen då hehe.

Sen var vi hos Oscars föräldrar igår och blev bjudna på potatis och köttbullar. Blev faktiskt väldigt förbannad på Oscarsw pappa när han sa att vi BARA äter pizza varje dag, 7 dagar i veckan och att Willy inte kommer kunna få hemma lagad mat när han blir äldre utan han kommer bara få pizza!! Blir skitsur på sådana människor! Han är ju inte här hemma varje dag och kollar om jag lagar middag eller inte, eller om jag städar eller inte!

INGET ILLA MENAT, MEN JAG MÅSTE FÅ SKRIVA AV MIG!

Puss på er!


Torsdag

HAHAHA!!

Inget illa menat nu, men läste nyss på kissies blogg att hon skrev att hon var *bajsnödig*, hehe, att man bara vågar vara så himla noggran med vad man skriver på sin blogg hehe, det hade jag aldrig skrivit ut att: "nu måste jag gå och bajsa, ha det så bra så hörs vi sen." HAHAHA!!! Skönt att hon kan vara öppen om sådana saker ju.

Inget illa menat, bara kul att se att hon kan vara så naturlig med det =P.

Puss på er!


Onsdag

Jahapp, då är det lille pittafton idag som Oscar så fint kallar det, personligen tycker jag att veckan har gått något sånär fort faktiskt, det är ju snart Torsdag hehe =P, jaja, har lite att säga idag och då menar jag lite.

Jag har beställt en bodie till Willy, som jag har designat själv =) och så här ser den ut:


Vet att bilden är liten, men det gick inte att få den större och hade jag förstorat den i gimp så hade den bara blivit suddig, så ni får nöja er med den lilla bilden.

Var den snygg eller?

Puss på er!


Söndag

Jaha, idag var det 10 år sen det tragiska i USA hände och det är det alla kommer tänka på idag...tråkigt nog, men jag har även något roligt att berätta som händer idag.


Ja..ni ser ju, Willy blir 7 månader idag, skojsigt värre eller något liknande hehe, nej, men det är roligt att han växer och blir större =).

Idag blir det pizza till middag eftersom det är Söndag och dåfår man ju "lyxa till det lite" med pizza hehe =).

Hoppas ni får en mysig Söndag =).

Puss på er!


Lära gå-stol

Då har vi köpt en lära gå stol till Willy och han älskar den över allt annat, han tycker bara det är lite tråkigt att leksakerna sitter fast i bordet eftersom han vill smaka på dem hehe =), men det är sånt man får leva med tyvärr hehe.




Överlycklig kille med sin nya leksak =).

Puss på er!


Lördag

Jaha, spännande, tänkte åka iväg och köpa en lära gå-stol till Willy, men Oscar gick och la honom och sig själv, så det blir väl inte att komma iväg på ett tag nu, sova frukost blev det för dem nu hehe.

Willy fick badat i alla fall innan han blev pömnig och fick gå och lägga sig, så han är ren i alla fall, så vi får väl se när vi kommer iväg i eftermiddag...!

Själv gör jag inte så värst mycket nu då, när båda gubbarna ligger och sover, ska kanske själv gå in och mysa lite med Oscar nu när man har chansen hehe...eller...?

Jaja, ni får ha en trevlig Lördag så hörs vi kanske imorgon =).

Puss på er!


Fredag

Ja...Oscar kom hem igårkväll, men han skulle tvunget jobba idag enligt chefen och inte få vara hemma med sin familj som har saknat honom i 4,5 dagar, så man är ensam idag också, men sånt är väl livet, tråkigt värre, skulle egentligen behöva åka och hämta flyttlådor hos mormor och morfar idag (dem fick lådorna av sin nyinflyttade granne) eftersom dem ska iväg imorgon med husvagnen och kommer inte hem förrän på Tisdag och vi måste börja packa nu, eftersom det tar tid att packa och 3 månader går fort, snart är december här ju.

Jaja, hinner inte skriva mer nu.

Puss på er!


Torsdag

Då är det Torsdag idag, snart har veckan passerat och jag har nog aldrig någonsin varit med om en segare vecka än denna, men det kan ju vara för att Oscar inte har vit hemma på 4 nätter, han sa att han skulle hem idag, köra efter att han tagit provet och är ca hemma vid 9-10 tiden ikväll, så jag får väl hoppas på att det blir så och jag hoppas även att han slipper jobba på Fredag så han kan vara hemma och mysa med mig och Willy =).

Just nu sover lilla Willysen middag så jag kan få ha det lite lugnt i 2-3 timmar, ska snart äta middag själv (får ju passa på när han sover), annars är det bara att springa rundor efter honom när han ligger på golvet och kryper fram som en raket som blivit avfyrad längs golvet hehe =P, så fort går det faktiskt hehe =).

Jaja, nu ska jag titta på tv lite och kanske börja laga middag =).

Puss på er!


Tisdag

Oscar är fortfarande iväg i Tyskland, hoppas han kommer hem på Torsdag så jag får krama om hans underbara kropp och får känna hans underbara värme.

Det är helt sjukt egentligen, att man inte inser hur mycket man tycker om en person förrän dem är borta ett tag, att man inte vet hur mycket man kommer sakna personen förrän den inte finns hos en och inte kommer hem på kvällen och sover bredvid en på natten, men men, hoppas det inte blir fler kurser för Oscar detta året.

Willy sover nu, skönt, han ville inte somna förrän halv 4, när han brukar gå och lägga sig vid 2 till halv 3, men skönt att han sover lite nu så jag kan resna upp lite så det är fint när Oscar kommer hem.

Puss på er!


Söndag

Då har Oscar stuckit iväg till Tyskland/Danmark i en vecka, kommer kanske hem på Torsdagkväll om inte Fredag förmiddag, så himla tråkigt att vara själv i en hel vecka, men det har jag ju varit en vecka innan också, men det är så tråkigt att det ska vara så tätt på varandra, det var ju bara 3 veckor sen sist när han var i Tranås på kurs, så himla tråkigt, Willy saknar ju också honom, han blir så glad varje gång Oscar kommer innanför dörren efter han varit på jobbet och nu blir han förvirrad eftersom pappa inte kommer hem på ett antal dagar =(.

Får väl göra det bästa av tiden istället för att sitta och tycka synd om mig själv, kanske ut och gå lite med Willy i vagnen, vet inte om Birdie kan följa med, kanske om jag hittar hennes halti igen, som jag så duktigt har tappat bort =/, allt bara blir fel...suck!

Jaja...

Puss på er!


Fredag

Jaha, då var det helgdags, men det märks inte eftersom Oscar ska iväg på kurs nästa vecka och måste åka ditt på Söndag eftermiddag/kväll eftersom det tar 5 timmar dit och han ska vara där klockan 8 på morgonen på Måndag och han vill inte kör dit mitt i natten för att hinna i tid, men sen kommer han inte hem förrän på Torsdagkväll....FAN VAD TRÅKIGT att vara ensam en hel vecka till utan Oscars snarkande bredvid mig och utan någon att krypa in under täcket hos när man fryser på natten.

Jaja, får väl vänja mig vid det, han var ju tvungen att skriva på ett 3-årigt kontrakt när han hade varit på den förra kursen eftersom företaget betalade för kursen o.s.v, det är en lång historia i alla fall!

Vet inte vad mer jag ska skriva om...ähh, behöver inte skriva mer.

Puss på er!


Torsdag

Jaha, då var det den första september idag, skojsigt värre eller något åt det hållet, men det är i alla fall exakt 3 månader tills vi ska flytta till huset, så just nu pågår det packning, eller ja, den är inaktiv just nu eftersom vi inte har några lådor, men när väl dem är inskaffade så pågår det packning för full hals, det kommer nog inte bli världens lättaste när man har en liten bebis som kryper rundor överalltm hålla koll på han samtidigt som man packar, jaja, det får gå ju.

Nu ska vi snart köra och handla, Willys mat börjar sinna igen, speciellt gröten och burkmaten, sen är brödet och hundmaten slut också, så det blir till att handla lite.

Har inte mycket mer att berätta för er, förutom att nu är jag förkyld (Willy mår bättre), så nu vill jag bara ligga och vila mig, men det går ju inte nä man har barn, då måste man upp och leka och mata honom hur dåligt man än mår.


Inte kul när man mår så här!

Puss på er!

 

RSS 2.0