Onsdag

Då var det Onsdag...kanske inte världens bästa dag, men det har ni ju hört så mycket om förut så tänker inte tjata om det nu mer.

Ted (Oscars storebror) fyller år idag. Grattis, hela 27 år idag och mycket mer kommer du att uppleva i livet, snart blir det väl dags för dig också att skaffa en liten bebe innan det blir "för sent" hehe =P.

På tal om bebe så har det fortfarande inte ploppat ut någon än...gud vad det är segt att gå över tiden, man bara väntar och hoppas på att han ska komma när som helst, men än så länge så ser det ut som om han inte vill. Han trivs nog bra i magen, vem hade i för sig viljat komma ut från 37 grader till 7 grader? det blir ju skitkallt hehe =).

Nej, men vi får se, ni lär ju märka när han har kommit...vet att datumet i headern inte stämmer, men det får stå där tills han behagar komma ut så jag får ett exakt datum.

Inte mer att säga nu...ska kanske klä på mig (Naken? =O hehe) och gå ut till Oscar som håller på med bilen (chokerande) och be han om pengar sen sticka till affären och handla godis...är otroligt gottesugen.

Puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0