Fredag

Då var det nyår idag...eller ja..inte förrän klockan 00:00 idag, men jag undrar om jag kan hålla mig vaken så länge, är liksom väldigt trött på kvällarna nu mera...kan bero på graviditeten =P, får försöka hålla mig uppe så man kan titta på dem fina raketerna och fira att vi kommer in i ett nytt år som kommer med en fin present lagom till Februari =) hehe.

Oscar var ledig idag, men han skulle ändå iväg till Helsingborg eftersom han skulle sälja lite grejor, sen skulle han till jobbet eftersom han fick jour, sen skulle han till Marieholm och sälja grejor där också och det bästa var när han i morse sa att han känner sig så himla förkyld så att han bara skulle till Helsingborg, sälja grejorna och sen hem igen...jouren kan han ju inte hjälpa att han fick, men köra hela vägen till Marieholm bara för att sälja grejor...det kännar han ju inte på...dem pengarna tar han ju igen på bensinen, men men..jag har ju ingenting att säga till om...skitsamma...om han nu är så himla sjuk som han påstår så får han själv ta smällen av att bli mer förkyld när han är ute och åker istället för att vara hemma och vila sig.

Hoppas ni får en trevlig nyårsafton i alla fall.

Puss på er!


Torsdag

Då var det nyårsafton imorgon =), gud va detta året har gått fort, tiden har bara flugit iväg. Det känns som om det var igår vi skulle ut med husvagnen till Öland...har i för sig inte dem absolut bästa minnena detta året eftersom allting hemskt som inte skulle hända detta året hände.

1. Husvagnen tappade däcket på väg till Öland.
2. Bilen slutade fungera på väg hem från Öland.
3. Birdie försvann.
4. Birdie bröt benet.
5. Micra fick 10 kattungar sammanlagt. (50% bra, 50% dåligt)
6. Jag fick reda på att jag var gravid. (började som en chock, slutade bra)
7. Fått utskällningar från alla håll och kanter för saker jag inte har gjort.
8. Oscar har mekat varenda helg och lämnat mig ensam hemma.

Så för att sammanfatta detta året så har det funnits:
6 dåliga saker (som jag kommer ihåg).
1 halvbra sak och 1 bra sak.

Inte änns hälften av sakerna ligger på den positiva sidan.

Så detta året får en:

Sur gubbe!

Hoppas nästa år blir bättre, det kommer ju börja med att jag får en liten son i alla fall, hoppas det bra sakerna håller i sig sen =).

Puss på er!


Onsdag

Då har halva veckan gått, skönt =). Veckan har faktiskt gått rätt snabbt måste jag säga =).

Grannen är ute hela tiden (han som bor vägg i vägg med oss). Han skottar bort snön och det tar ca 1,5 timme, sen går han fram och tillbaka hela tiden för att kolla så att inte snön har trillat tillbaka igen och det kan ta hela dagen för honom att kolla det och då kan inte jag gå ut med Birdie eftersom han snackar ju i timmaviss om man träffar på honom ute och jag orkr inte stå ute i minusgrader i timmaviss för att höra honom snacka om sitt liv som bara kretsar kring hans exfru som har varit död nu i ca ett halvår.

Jaja, gnäll, gnäll, gnäll....förlåt mig, men jag känner mig inlåst i min egen lägenhet, vågar inte gå ut eftersom man kanske fastnar hos honom.

Nyår på Fredag! Mysigt, sen är det bara en månad kvar till jag ska få en liten, otroligt gullig bebis i min famn =).

Blir ingen bild idag, har ingen speciell bild att lägga ut så...=/.

Puss på er!


Tisdag

Måndagen gick rätt fort undan, men det kan ju ha varit för att Oscar slutade klockan halv 5 och för att jag gick upp klockan 11 hehe =P.

Men idag har jag varit uppe rätt tidigt, 10 i 7 faktiskt, vi skulle till veterinären med Rally, han haltade på 3 ben och hade ett sår som varade sig på vänster framben, tror han har varit i slagsmål där ute med en annan katt. Vi skulle i alla fall vara där klockan 8 i morse så det fick bli till att gå upp tidigt =) hehe. Skulle ringa veterinären sen vid 2-tiden och fråga hur det var med Rally och kanske åka och hämta honom. Är man för trött sen på dagen kan man ju alltid ta en liten tupplur hehe =P.

Han hade även mask i magen såg jag eftersom han kräckte när han hade fått den 1:a sprutan och då kom det upp en lång slibbig mask, så när han mår bättre i tassen så är det avmaskning som gäller...för alla katterna, kan även ge Birdie okcså när man ändå är igång. Det är därför Rally har blivit så mager.

Det låg en död fågel på vår trappa i morse, en fin present från en av våra katter, tror det är Micra eftersom hon har varit ute hela natten.

Puss på er!



Måndag

Då var det Måndag idag och exakt 4 dagar tills det är nyårsafton =), sen är det exakt en månad tills min lilla bebis ligger i min famn =), om han nu vill komma ut på bestämt datum hehe =).

Lovade er en lista på vad jag fick i julklapp under denna helgen så här har ni:


Tyvärr kan inte bilden bli större (då hade den hamnat utanför inlägget).

Hoppas ni också fick många fina julklappar som ni har önskat er, jag önskade mig en sak, men fick inte det =(. mjuka inneskor eftersom det drar så kallt på vårt golv eftersom dörren i vardagsrummet glippar 2 cm så det blåser in kalluft där hela tiden.

Michelle skulle föda idag, om det har satt igång än vet jag inte eller om deras lille son redan är ute, men jag tror inte det eftersom hon inte har sagt någonting än, så vi får se vad dagen bär med sig åt dem =).

Hoppas du slipper gå över tiden =).

Puss på er!


Söndag

Igår blev deet ingen skrivning eftersom internet bara la av mitt i allt ihopa och sen gick det inte att starta upp igen, men vi var i alla fall hos mormor och morfar igår eftermiddag/kväll, sen åkte vi hem till Oscars föräldrar efter det och hämtade julklapparan som vi fick av Oscars farmor.

Idag åkte vi till Landskrona och hälsade på Oscars farmor, hon ville bjuda oss på middag och kakor, så vi har inte varit hemma på hela julhelgen, varit iväg hela tiden, varje dag hos en annan släkting.

Lista på vad jag fick i julklapp kommer imorgon när jag orkar rabbla upp allting som jag fick hehe =).

Puss på er!


Julafton!

Då var det julafton idag! ÄNtligen! Men jag har inte den blekaste aning om vad jag ska ha på mig idag =S, det låter bra va? hehe.

Oscar fixade så att det gick att lägga upp bilder på den stationära datorn igen eftersom sladden till den bärbara gick sönder igen och istället för att lagga sladden så laggade han den stationära datorn istället hehe =). Ska snart fixa till mig eftersom vi först skulle hem till Oscars föräldrar och sen ska vi vara hos min mamma innan klockan 15:00 (får inte missa Kalle Anka ju =P).

Har inte så ycket mer att skriva förutom: GOD JUL!

Puss på er!


Torsdag

Då var det lillejulafton idag....skoj skoj, många firar jul idag eftersom släkten inte kommer överens med varandra och då måste man ju fira på 2 olika dagar så att alla blir glada, men så blir det inte för vår del i alla fall eftersom Oscar jobbar till klockan halv 5 idag och ska ha jouren fram till klockan 9 ikväll och eftersom ingen i hans släkt eller min släkt kunde fira idag eller den 25:e, alla ville fira den 24:e, men tyvärr så kan man inte dela på sig så att man kan vara hos alla samtidigt.

Detta är alltså då vår planering imorgon:

Förmiddag: Hos Oscars föräldrar.

Eftermiddag: Hos min mamma.

Så vi firar julafton 2 gånger under samma dag på 2 olika ställen.

Nu till något helt annat:
Igårkväll tittade jag lite på svt1 (mycket ovanligt för mig), men jag såg i alla fall på ett program som handlade om Melodifestivalen detta och nästa år, och nästa år ska LasseStefanz (dansbandet) vara med och tävla om att få komma vidare till Eurovision =S. Det är ett dansband för guds skull! Men om jag känner Sverige rätt så kommer vi skicka dem till globen, men dem kommer inte vinna hela Melodifestivalen.

Så nu vet ni vår planering under julafton, kanske åker till mormor och morfar den 25:e och firar jul då med dem eftersom dem inte ville komma hem till mamma imorgon utan fira ensama då. Mamma ska till dem den 25:e så då kan nog jag och Oscar också åka dit hehe =P.


Puss på er!


Onsdag

Dagen har inte varit helt fel (än så länge), men det kan ju bero på att dagen knappt har börjat, men man kan ju hoppas på att den fortsätter vara bra, eller åtminstånde okej hehe =).

Var hos barnmorskan klockan 08:00 i morse och allting såg mycket fint ut, min lilla kille följer sin linje precis som han ska och hjätat hördes utmärkt, men eftersom han var vaken så var pulsen rätt hög, men hon lyssnade lite längre så han hann lugna ner sig lite och få en liten lugnare puls =). Han har även lagt sig med huvudet neråt nu så han är på väg att fixera sig =), skönt att veta, då kommer han inte med rumpan förre och så är det en väldigt liten risk för kejsarsnitt hehe =).

Oscar läste igår på internet att i vecka 33 (som jag är i) så har livmodern blivit 500 gånger större än vad den var innan man blev gravid =O, det låter jävligt mycket, men det är kanske inte så konstig ändå eftersom graviditeten inte syns förrän man är i vecka 14-15, knappt då hehe =).

Snart julafton, bara idag och imorgon kvar sen är det jul med god mat och mys framför tv:n med Kalle Anka och godis och när allt det är fixat så är det dags för julklapparna =), visst är jag kanske lite för gammal för att tycka om att få julklappar, men denna julen får jag ju grejor till bebisen så då är det ju roligt att få julklappar =), se vad alla släktingar har köpt =).


Puss på er!


Tisdag

Idag var det då ultraljud i Lund som ni såg på min planerade vecka igår =).

Allting såg mycket fint ut, en riktigt liten sprallig bebis har jag i magen som inte alls var villig att vara med på foton, vi köpte inga idag, men när hon skulle fota huvudet och magen så ville den inte alls det och bara vände ryggen till och sparakde på "kameran" hehe =). Så himla söt bebis jag har i min lilla mage =), det ända som hon tyckte var lite dåligt var att den låg lite under normalvikten, men hon frågade hur mycket jag vägde när jag föddes och jag var rätt liten, ca 2500 g, så hon trodde att min bebis också skulle väga ca så mycket när den skulle komma ut, men hon tyckte att dem skulle göra ett extra ultraljud om 3 veckor igen för att se att den håller sig på sin kurva, så jag ska in på ultraljud igen när jag är i vecka 36 =).

Har jag berättat att vi fick se könet? =P Nej, det glömmde jag =P. Idag såg man klart och tydligt vad det var för kön på den lille...det var ingen tveckan hehe =D...vet inte om jag ska bryta spänningen och berätta för er eller behålla mysteriet och inte säga något förrän den är född? Hehe, okej, jag ska bryta spänningen och berätta för er. Nästan alla i familjen och utanför familjen trodde att det skulle bli en liten flicka, en person (vår granne) trodde att det skullle bli en pojke.

Grannen hade rätt! =D Det är en liten pojke i magen som busar runder =), skönt att veta nu =D. Det syntes klart och tydligt på ultraljudet, han var inte rädd för att vissa upp vad han hade hehe =P.


Puss på er!


Måndag

Då var det Måndag idag och jag har hela veckan fullbockad, skönt för en gångs skull att veta att man har någonting att under veckans gång. Här ska ni få se hur min vecka är planerad:


Så att så här ser min vecka ut =).
Hoppas ni får en lika bra vecka =).


Puss på er!


Söndag

Idag har jag inget speciellt att skriva om...och internet fuckar sig igen när man ska lägga in bilder! Jävla stationära data, det funkar bara på min bärbara att lägga in bilder numera, så jag får väl göra det där.

Så ni som hinner läsa detta utan bild...lugn, det kommer läggas in bild snart, när jag hittat var Oscar gjort av min bärbara data.

Nu blir det bild, hittade inte sladden förrän nu!


Puss på er!


Lördag

Idag är jag inte alls på humör! FAN vilken jävla dag alltså, pisselördag...hoppas morgondagen blir bättre! Oscar tror liksom att när man är gravid så kan man gå 5-6 timmar utan mat...visst kan man det, utan problem...eller ja, man blir svag i hela kroppen, börjar darra och kan inte inte stå upp själv, men visst, det funkar nog skitbra!

Birdie ligger bredvid mig i sängen och leker med Bob, visst är hon 10 gånger större än honom och hennes hörntänder är lika långa som hans öron, men det blir nog bra ändå...jag menar, dem leker ju bara...!

Oscar sålde lite grejor idag så vi ska klara den sista veckan med mat och bensin...men vad vill han köpa då?...jo, han ska handla pizza...va "roligt" och "gott" ju...eller inte!

Hoppas er Lördag blir bättre än min!


Puss på er!


Gravid

Då var man inne och skriver igen...har liksom ingenting annat att göra, mannen ligger och sussar bredvid i sängen och jag skriver på den bärbara datan...rolig Fredagkväll eller hur? =/ Men det finns inte så mycket man kan göra ändå när man är gravid i vecka 32+5 dagar...snart vecka 33 hehe =P.

Det är rätt härligt at vara gravid...när man ligger i sängen på rygg och lägger handen på magen och känner sin lilla bebis sparka eller röra sig...det är extra mysigt om mannen också lägger sin hand på magen =), Oscar är rätt rolig när han känner att det sparkar eller rör sig...han blir överlycklig och ler med hela ansiktet hehe, han ser så söt ut då =).

Kommer sakna min stora mage sen, jag menar, jag kommer ju självklart vara jätteglad när bebisen har kommit ut så jag får hålla om den, men jag är vann att ha denna magen nu så det kommer kännas lite tomt utan den sen...fast det kanske är så man känner nu, dem sista 1,5 månaderna. Det känns liksom inte som om det är 2 månader kvar eftersom hela December snart har gått och sen är det bara Januari kvar sen ska jag födda den första veckan i Februari, så det känns som om det är en månad kvar hehe =P.

Jaja...jag hade mycket mer att skriva om nu är innan känns det som hehe =P, skulle kanske väntat lite med att blogga tills nu, fast nu har ni 2 inlägg att läsa idag istället för 1 inlägg =) det är ju alltid något positivt hehe.

Nu har jag nog inte mer att skriva om....kanske kommer på ännu mer senare hehe, vi för se vad som händer (och fötter =P)

Puss på er!


Fredag

Då var det äntligen dags för helg, men eftersom det är Oscars meckarhelg så blir det väl en ensamhelg som vanligt, men jag kan ju se det från den ljusa sidan...det är exakt en vecka kvar tills det är julafton =) skönt! Och sen är det ultraljud på Tisdag, skönt att äntligen få se sin lilla bebis =).

Jag har ont på min vänstra sida på magen/ryggen, vet inte varför, hade det när jag vaknade i morse, kan ju hoppas att det inte är något farligt och att det går över igen....man har ju ont på alla möjliga ställen när man är gravid hehe =).

Kanske kan övertala Oscar om att vara hemma denna helgen eftersom han var i Danmark förra helgen plus att han hade jouren när han kommit hem därifrån så man fick knappt se honom då iheller, fast det egentligen var hans meckarfria helg...suck!


Puss på er!


Torsdag

Då var man lite närmare veckoslutet...skönt, då kanske man får träffa älsklingen lite mer än vanligt...om han bytar ut sin meckarhelg mot att vara med mig förstås (vilket aldrig kommer hända), men så går det när man är tillsammans med en man som inte kan sitta stilla i 2 sekunder utan att bli tokig, men men...

Har börjat få ont i hjärtat på kvällarna...just nu fick jag också ont, men Oscar säger att det är för att mitt hjärta pumpar runt mer blod i min kropp nu (vilket han har rätt i) och att jag måste vila mig mer för att det ska gå över, men jag överanstränger mig inte på dagarna ju, blir jag trött så vilar jag mig innan jag fortsätter, men vi får väl se om det funkar att vila sig ännu mer.


Puss på er!





Onsdag

Då har vi hamnat i veckans hemskaste dag...fast dagen har börjat väldigt bra faktiskt, var ute med Birdie i morse och då kollade jag i brevlådan och vad såg jag då...jo ett kuvert adresserat till mig från region skåne, när jag öppnat det så blev jag överlycklig eftersom jag äntligen har fått en tid till ultraljud så jag ska äntligen få se hur mycket min lilla rackare var växt och kanske om dem kan se vilket kön det är =).

Men det är inte förrän nästa vecka, men det är bättre än ingenting eller hur? =).

Det var allt jag hade att berätta idag eftersom det är det ända bra som har hänt hehe =P.


Puss på er!


Tisdag

Då var det Tisdag...trevligt trevligt, vad ska man skriva om idag då...finns inte mycket att berätta idag faktiskt, mer än att jag fortfarande inte fått någon lapp till ultraljudet och att jag städar undan efter en väldigt smutsig man som gjorde kladdkaka igårkväll, men "glömde" städa undan efter sig i köket så det får jag ta hand om idag.


Puss på er!


Måndag

Då var det Måndag igen...men det trevliga med denna Måndagen är att Oscar kommer hem tidigare =). Han jobbar morgon denna veckan så han kommer hem ca halv 6 och det är rätt skönt =).

Idag har man städat upp lite i lägenheten eftersom när Oscar är hemma en Söndagkväll och inte har någonting att göra så äter han och sen tar han inte undan efter sig, så det fixade jag i morse efter jag hade kommit upp ur sängen och sen dammsugade jag också eftersom Birdie fortfarande fäller en massa hår.

Julen börjar närma sig, det fräcka är att jag ska till barnmorskan den 22:e hehe, det ofräcka är att jag är i vecka 32+1 nu, men jag har inte fått någon tid till det 2:a ultraljudet än, och om jag inte får någon lapp hemskickad denna veckan iheller så kanske jag får vänta hur länge som helst med det 2:a ultraljudet...jag vill se min lilla bebis NU...och kanske få reda på könet.


Puss på er!


Söndag

Idag har man varit ute och farit sen 11:40, Oscar fick liksom jour och jag ville inte stanna hemma så jag följde med och då kom vi inte hem förrän nu, fast han var färsig på jobbet klockan 15:00, men sen skulle Emil till Landskrona (han följde också med till Oscars jobb) för att hämta en tjej, men hon kom aldrig och svarade inte Emil när han ringde så vi körde hem och nu är jag här hehe =P, fin vilodag eller hur?

Nu ska vi egentligen äta, men ingen av oss har styrka eller ork till det så det blir nog bara lite macka snart....vi får se.


Puss på er!


Lördag

Lovade er magbild igår och idag ska ni få det också...WEEEEII!! Eller hur? =/ hehe.

Jaja, ikväll är det dags för Dansbandskampens final! Men det konstiga är att dem har tagit in 2 band till som redan har åkt ut en gång innan...är inte det rätt konstigt? Jag menar, om dem redan har åkt ut så ska dem ju inte kunna åka in igen, så då blir det 4 band som tävlar om segern och det låter ju faktiskt väldigt knasigt...jaja, dem som bestämmer över programet så vi får väl se vad det blir av det.

Nu kommer magbilden =)

Rätt stor skilldnad om ni frågar mig, bebisen växer tydligen rätt mycket på 7 veckor =P.

Det var allt jag hade att säga idag...förutom att Oscar inte har kommit hem än =(.


Puss på er!



Ännu en dag...

Då har det gått ännu en dag, kan inte sova, men jag sitter inte vid datorn för det...nopp, jag ligger i sängen och bloggar från mobilen.

Ni undrar säkert varför jag inte kan sova...jo, det är för att Oscar är i Danmark som jag skrev innan idag, ringde honom för ett tag sen och hörde att han var ute på en klubb och festade plus att han berättade att dem hade gått igenom kvarteret där hororna håller till så jag vet inte vad jag ska tro, men vi får väl se, han kommer ju hem imorgon.

Jaja...god natt och puss på er!


Fredag

Konstigt nog så har jag inte längtat efter denna Fredagen eftersom Oscar ska vara i Danmark till imorgoneftermiddag, så han missar nog inte finalen i Dansbandskampen imorgonkväll.

Vet att jag sa att jag skulle lägga ut magbild denna veckan och jag vet att jag inte har lagt ut en och att veckan snart är slut, men jag lovar er att magbild kommer imorgon eftersom jag inte kommer ha så mycket för mig så tills Oscar kommer hem.

Kände mig duktig igår eftersom jag städade hela lägenheten och fixade med disken, det blev dock inte avtorkning av golvet, men det klarar sig ändå hehe =).

Har varit så himla godissugen hela veckan, men jag vill inte äta för mycket godis, då blir ju bebisen en liten tjockis och det vill jag inte riskera redan innan den är född.


Puss på er!


Torsdag

Idag var man hos barnmorskan och allting såg bra ut =) skönt, jag tycker att magens kurva går lite upp och ner, men hon sa att det berode på hur bebisen låg i magen så det ska tydligen vara så hehe =).

Efteråt när vi kom hem så hade man rätt mysigt i soffan med lilla Oscar, fast han höll på att nästan trycka på magen hela tiden eftersom han tvunget skulle ligga ovanpå mig istället för bredvid mig, men det var ändå mysigt, bad honom stanna hemma idag, men han körde till jobbet ändå =(, tänkte mest eftersom imorgonbitti är sista gången jag ser honom, sen träffas vi inte förrän på Lördagkväll, så han kanske missar finalen i Dansbandskampen, men det är inte så himla viktigt....VILL HA MIN ÄLSKLING HÄR HEMMA!!


Puss på er!


Onsdag

Då var det lille pittafton som Oscar så fyndigt kallar det.

Man ska vara ensam i helgen...i alla fall på Fredag och Lördag för då ska Oscar till Danmark med jobbet på julmiddag och och då måste dem ju sova där från Fredag till Lördag, sen kommer dem hem på Lördagkväll, så jag får sova ensam en natt, vilket jag inte kan eftersom jag är så vann vid att han alltid ligger bredvid mig....suck! Det är ju Oscars meckarfria helg nu också så då förlorar jag en sådan med honom.

Vet inte riktigt om man vågar släppa iväg honom med hans jobbarkompisar och hans chef eftersom hans chef och kanske jobbarkompisarna ska gå in på gatan där dem säljer sex och Oscar har sagt att han inte ska gå dit med dem, men vi får väl se.


Puss på er!

 

Tisdag

Har inget att skriva om idag...det är bara Tisdag ju.

Kommer kanske något senare om jag kommer på något att skriva om.


Puss på er!


Måndag

Skrev ett stort inlägg innan, men sen la internet av så jag fick stänga av datan och starta om den igen för att det skulle funka, så jag skriver ett lite mindre inlägg denna gången för jag orkar inte skriva om allt en gång till.

Var inne på förlossningsavdelningen idag eftersom jag inte kännt av bebisen på 2 dagar, så dem kopplade in en apparat på magen som mäter bebisens hjärtljud och en som mäter om jag hade värkar och efter det så sa dem att det såg väldigt bra ut, inga större problem eller fel (inga värkar iheller (tur) ) så jag fick åka hem igen när dem var färdiga...skönt! Den låg lite konstigt så det var därför jag inte hade kännt av den sa dem.

Har inte mer att säga till er idag, hade innan, men som sagt så orkar jag inte skriva om allting igen.


Puss på er!


Söndag

Igårkväll klockan 20:00 hände något väldigt bra på svt1 =D. Willes i dansbandskampen gick nämligen vidare till final!!! =D WWEEEEEIII!! Hehe =P.

Dem är skitduktiga på att spela och sångaren (Linus) är inte bara duktig på att sjunga, men även väldigt snygg =), det som jag också tycker är väldigt coolt med detta bandet är att dem kommer från Ljungbyhed =D, byn jag bodde i innan jag flyttade hemifrån =D, hur fräckt är inte det? =P.

Det som är ännu mer collt med Linus är att han har jobbat som lärare till min lillebror Johan i Ljungbyhedskolan i musik =P, hur coolt är inte det då? hehe =P.

Här ska ni få en länk där ni kan lyssna på hur dem låter =).
http://www.youtube.com/watch?v=hoKV2EMvSSk&feature=related

Lyssna och fastna hehe =P.


Puss på er!


Lördag

Mår inte alls bra idag!! Psykiskt förmodligen eftersom jag inte kan sluta gråta D'=.

Är ledsen för att Oscar hela tiden ska iväg och mecka med sina grjor och inte vara hemma hos sin höggravida sambo som behöver all hjälp hon kan få!! Bad honom fixa frukost till mig innan han åkte, men efterswom jag grätt så förstod han nog inte eftersom han bara sa: "hej då...sluta nu gråta, tänker på dig"! Så jag har fortfarande inte ätit någon frukost eftersom vi inte har något smör hemma och om jag försöker fixa gröt själv så smakar det bara slem så jasg vet inte riktigt vcad jag ska göra...svälta tills han kommer hem....det går nog, han sa att han skulle försöka vara hemma klockan 7 ikväll så han hinner se dansbandskampen med mig klockan 8 ikväll! Jag klarar mig nog 6 timmar utan mat när jag är gravid!! D'=


Puss på er!


Fredag

Då var det äntligen Fredag...skönt, så man kanske kan se sin man lite...fast han har meckarhelg denna helgen så man får väl inte se honom så himla mycket ändå.

Jag tror att Birdie är sjuk, hon kräckte upp all sin mat innan, antingen så är hon sjuk eller så tåller hon inte den nya maten hon har fått...fast hon har ätit den nu i 2-3 veckor =S.

Har fortfarande bloggtorka hehe =P, det märks kanske...vet inte varför jag blir sån här nu, men jag är faktiskt livrädd inför förlossningen...vet inte varför jag är det nu, det är ju 9,5 veckor kvar innan den ska ut, men jag är rädd för hur det ska gå...ska jag föda normalt med eller utan lustgas eller epadural? eller kommer det bli kejsarsnitt? kommer jag börja normalt, men sen kommer det inte funka så dem måste göra kejsarsnitt? Vad kommer hända liksom? =S

Jaja...får väl se det då...ska inte grubla över det för mycket nu.


Puss på er!


Torsdag

Då var det Torsdag idag...fast det kändes som Fredag...skit också =@ (att det inte var Fredag).

Men man vet ju aldrig vad veckan bär med sig hehe =P. Idag är det defenitivt inte min dag, fast det kan ju bero på att Bob leker med tvätten på tvättstället och drar ner det över hela golvet innan jag har hunnit vakna eller hunnit äta frukost och stressa upp sig på morgonen är inget som jag vill, men jag får väl vänja mig nu, det är ju inte långt kvar tills man har en liten unge i famnen som kan skrika för minsta lilla...

Jaja...ni får en liten bild av mig idag hehe =P, som jag gjort själv =).



Puss på er!


Onsdag

Sorry om det inte stod någonting igår, jag vet inte varför, men min blogg hade tydligen inte lagt ut inlägget som jag skrev igår fast jag hade tryckt på publicera.....cp-blogg ibland alltså!

Jaja, idag är det den 1 december, alltså ska man öppna den 1:a luckan på sin julkalender idag (om man har en =P) jag har en hihi =P, men jag har inte öppnat den än...får se när det blir, kanske sparar alla chokladbitarna till den 24:e hehe =P.

Men men...idag har Bob varit ute och vänt i snön, han tyckte inte det var så roligt som han hade hoppats eftersom han ville in igen efter 3 minuter, annars brukar han ju försöka smitta ut när man öppnar dörren.

Som ni märker har jag bloggtorka egentlgen eftersom jag inte har något roligt att skriva om och bilderna blir bara färre och färre igen...tror i för sig att det kommer magbilder nästa vecka eftersom jag går in i vecka 31 då, tycker själv inte att det är någon skildnad, men det blir väl så när man ser magen varje dag.

Puss på er!


RSS 2.0