30/11-09

hej!

Nu är det bara en dag kvar till den 1:e december! Då är det dags att öppna lucka nummer 1 på julkalendern. =) hehe. Sen är det också exakt en månad kvar tills jag och Oscar ska flytta till Billinge och göra karriär som bönder =D haha! Det är även Oscars namnsdag. Han tycker det är en viktig dag. Så imorgon är en viktig dag för oss. Men det tråkiga som händer imorgon är att det är en tisdag plus att Oscar är tvungen att jobba kväll som vanligt för hans chef! men vad kan man göra åt det? Inte mycket, om man gör det så får man väl bara sparken.

Jaja, hoppas er dag har varit bra. Ha det bäst!

Dagens outfit: Pyjamaströjan & Oscars jeans.

29/11-09

Förlåt att jag inte har skrivit på 2 dagar, men jag har inte haft något att berätta förrän idag!

ÄR SÅ JÄVLA IRRITERAD PÅ DJUR.NU!!! DET FUNKAR INTE SOM JAG VILL!!! ALLA MINA KODER FÖRSVINNER HELA TIDEN PÅ ALLA MINA SIDOR!!! ÅH!!! BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!!! DET ÄR JOBBIGT ATT LÄGGA IN ALLTING IGEN HELA TIDEN!!! DÅ GÖR MAN JU INGET ANNAT ÄN ATT LÄGGA IN KODERNA PÅ SIN SIDA HELA TIDEN!!!

Var tvungen att avreagera mig lite! Funderar på att sluta med det! Ingenting funkar ju ändå längre!

Jaja...hoppas att ni har haft det bra idag i alla fall!
Ha det bäst!

Dagens outfit: Pyjamas (det är ju söndag=P)

26/11-09

Hej folket!
Vet inte om det finns någon som läser längre, men jag skriver ändå för att jag tycker att det är kul=P. Idag har det inte hänt så mycket, i stort sätt samma saker som hände igår, förutom att Rally dödade en fågel, det gjorde han inte idag. (Tur!) Fick installerat sims 2 på Oscars data så jag kunde spela det (min är ju sönder), så nu har jag spelat det lite. Birdie har skällt hela dagen för att hon tror att det kommer någon så fort hon hör att någon ät ute och går i trappan. Jobbigt med det, men det är en sak som måste tränas bort.

Oscar har nyss fiskat fram ett par gammla underkläder som har tycker att jag ser skitsnygg ut i =D. Den är rosa..! Jaja..hade inte mer att berätta idag. Ha det bäst!

Dagens outfit: En tröja från H&M och mjukisbyxor.



Detta är Rally!<33 Visst ser han sur ut!


25/11-09

Idag är det onssdag..hela dagen, typiskt, jaja. Löning för lilla Oscar och det betyder att jag ska få köpa klänningen som jag har längtat efter att få köpa nu i över en månad! Tänkte använda den på julafton och nyårsafton. =D jag är jätteglad! Ni kommer få se den när jag väl har köpt den.

Idag har jag mest spelat dataspel (hittade skivan=D), det spelet tar flera timmar att spela så nu är man lite trött i huvudet. Sen råkade en fågel flyga in genom fönstret, vet inte hur det gick till, fönstret vara bara öppet i en liten springa, men den kom in i alla fall.Jag hann bara titta mot fönstret förrän Rally (Oscars katt) hoppade upp och bet tag i den, tror att den dog direkt eftersom Rally fick tag i huvudet och nacken på fågeln ='(. Tycker synd om den lilla stackaren. Till slut så fick jag Rally att släppa den, då virrade jag in den i papper och la den i en hundbajspåse, sen gick jag ut och begravde den under fönstret som den flög in igenom. Tyckte faktiskt att den förtjänade en begravning efter det som hänt.
R.I.P lilla fågel!

Dagens outfit: En tröja från H&M och mjukisbyxor.

24/11-09

Tyst! Säg inte ett ord!

Bajs!

Vi rensade kattlåderna idag!

Har inte mer att berätta...förutom att jag inte hittar min skiva till ett dataspel! SHIT!

Dagens outfit: En t-shirt från H&M och mjukisbyxor.

23/11-09

Idag är det samma som alla andra dagar, inget speciellt som händer! Förutom att Oscars lillasyster Elisabeth kom och hälsade på, det var roligt, hon var här från klockan 3 till klockan halv 7, vi gjorde inte så mycket, tittade på internet på datan och sen kollade vi på en film som heter: Solsting och Snesprång. Det var riktigt roligt.

Sen när hon åkte hem klockan halv 7 så tittade jag lite mer på internet och sen kom det Simpsons på tv:n och då var det ju ett måste att titta på det. =P Man kan ju inte missa det hehe. =P

Mer har inte hänt idag, mer än att Oscar var tvungen att jobba från 12.00-21.00 när han egentligen skulle jobba från 07.30-16.30. IDIOTCHEF!!!!

Jaja..Ha det bäst!

Dagens outfit: En tröja från Gina Tricot och mjukisbyxor.

22/11-09

Söndagar..usch! Nästan lika tråkiga som måndagar, kan bero på att dem ligger bredvid varandra =P hehe. Idag hände inte mycket, bytat däck på 900:an, fick hjälp av Oscars gammla jobbarkompis Kristian. När det var färdigt så åkte vi hem till min mamma och mina brödrar och hälsade på lite, det var rätt kul, vi lånade några filmer som vi ska titta på sen, några roliga och några skräckisar. Skoj skoj! =P Fick även en tröja av mamma som hon hade fått från en annan, hon sa att den inte passade henne när hon skulle stänga dragkedjan, den är svart och vit randig och så är den extra lång över rumpan så man inte fryser om den hehe =P.

Dagens outfit: En tröja från Gina Tricot, Oscars byxor och tjocktröjan jag fick från mamma.

21/11-09

Fattar inte hur jag får dagen att gå! Går gör den i alla fall...! Idag har Oscar meckat med en gammal bil och tjänat 1000:-. Det är rätt bra eftersom vi har inte haft pengar på en halv månad på grund av ett berg med räkningar. Så idag åt vi på mcdonalds för att det var ett tag sen hehe =P. Sen köpte vi hem lite mjölk och bröd och sånt som tar slut rätt fort. Vi köpte även en film...The Simpson Movie! Jag har aldrig sett något roliga och mer överdrivet HAHA! =D.

Nu behöver vi resten av pengarna till bensin så Oscar kommer till jobbet fram till onsdag, då det är löning.

Just nu ligger Birdie bredvid mig och fiser sura fisar (som hon även gjorde under hela filmen!), USCH!!

Jaja...Ha det bäst!

Dagens outfit: En t-shirt från Gina Tricot & Oscars "blend"-jeans eftersom mina inte passar längre.

20/11-09

Woohoo!
Bara en månad och 4 dagar kvar till julafton! "Nu är det jul igen & nu är det jul igen & julen varar än till påsken!" Okej, inte riktigt än, men nästan, ingenting är bestämmt eller så, men man hoppas att man får fram några planer snart så man vet vad som händer och när.

I alla fall...idag blev man överfallen av Oscars föräldrar som bjöd oss på en liten middag och sen började skälla ut Oscar för att dem trodde att han skulle ta ett lån för att köpa en bil när han har två fullt fungerade bilar. Sen började dem babla om att Oscar var skyldig dem pengar och att dem skulla ha tillbaka vart enda öre som han var skyldig dem. Usch!!! Jag blir så trött på dem!! Jaja...ska inte bli mer förbannad på dem nu, har redan varit det för mycket. Ha det bäst!

Dagens outfit: Oscars "blend"-jeans, (Jag har inga som passar längre!) en t-shirt från Gina Tricot och en tjock tröja som jag har fått från mamma.

19/11-09

Hejsan!
Idag är det bättre väder ute. Skönt! Idag har Oscar varit hemma från jobbet, han mådde dåligt och hade jätteont i ryggen. Det har varit mysigt att ha honom hemma idag.

 

Han försökte laga middag innan ikväll, det gick inte så jättebra, det skulle bli korv och stroganof, men det blev en svart sås till i stället för orange, han hade gjort lite fel. det gick inte riktigt att äta, men riset som han hade gjort gick att äta, fast det inte var så gott utan någonting till. Sen har man tittat på tv  och suttit vid datan resten av dagen fram till nu. Simpsons är på tv just nu..ganska kul när dem vissar haloweenavsnit.

 

Nu tjatar Oscar om datan så jag får väl sluta skriva nu och ge den till honom. Ha det bäst mina läsare!

 

Dagens outfit: Oscars tröja och mina mjukisbyxor.


Detta är min lilla kisse Nessie! <33


18/11-09

Nu gäller det att skriva snabbt och kvickt. Jävla väder det är ute idag! Tv:n håller på att komma och gå hela tiden så jag vågar inte ha datan på så långe..ville bara skriva i bloggen innan den stängs av. Fan va det blåser och regnar! Usch!!

Jaja...idag är man nyduschad och luktar rosor..okej kanske inte riktigt rosor, men något sånt i alla fall. Har spelat Sims 2 också idag, inte så länge på grund av vädert, men lite i alla fall. Nu vågar jag inte skriva mer.

Dagens outfit: Morgonrock. (Eftersom jag duschat)

17/11-09

Jaha...då var det dags att skriva lite i sin blogg igen. Det har inte hänt så mkt sen sist jag skrev, alltså igår =P hehe. Har haft filmmaraton, har redan sett dem flesta filmerna som vi har, men man kan väl titta på dem igen, man ser säkert något som man missade sist man tittade.

Har sett: Harry Potter & Fången från Azkaban, The Breakfastclub och nu tittar jag på Leagely Blond..1:an.=D Dem är rätt så bra, det var ett tag sen man såg dem...i alla fall The Breakfastclub. Birdie ligger bredvid mig i sängen och myser. En väldigt trög dag har det varit nu när man bara har tittat på film hela dagen.

Skulle ha duschat innan idag, men det blir nog när gubben kommer hem vilket blir vid klockan 10 ikväll. Ha det bäst kära läsare.

Dagens outfit: Ett grått/rosa randigt linne och jeans med dragkedjor på låren från Cubus.



Visst är hon söt i rosa! <333


16/11-09

Tjo!
Ursäkta att jag inte skrev igår, jag hittade aldrig tiden till det. Men jag ska berätta nu varför jag aldrig hittade tiden till det=P.


Det var Oscars pappas (Anders) födelsedag. Han fyllde 47 hehe. Vi var ditbjudna halv 3, visst verkar det konstigt att jag inte hade tid att skriva innan vi skulle dit, men man vaknade väldigt sent den dagen också (precis som i lördes), plus att man var ju tvungen att välja ett par kläder att ha på sig så man inte ser helt nyvaken ut. Det hände inte så mycket när vi väl kom dit, det var det gammla vanliga, en bit mat, en liten bit godis, sen gick vi ut en runda med vår hund och en av deras 4 hundar och Oscars mamma och farmor för att titta var min och Oscars nya lägenhet ligger. Jag hade högklackat på mig som inte är ingångna än så jag hade lite ont i fötterna när vi kom tillbaka. Sen umgicks man med hans lillasyster Elisabeth som är väldigt sjyst. <33


Går- & Dagens outfit:
Ett grått/rosa randigt linne, jeans med dragkedjor på låren från Cubus och tjocktröjan från Cubus (som jag hade på mig i lördes).


14/11-09

Idag sov man väldigt länge...ända fram till klockan 1=D hehe. Men sen gick man ju faktiskt och la sig klockan 3 inatt. Sen när man vaknade så blev det "frukost" hehe, sen gick man en väldigt lång runda med Birdie ute i skogen, sen blev klockan 3 och då var man väldigt trött igen...jag har dåligt kondition..jag vet=P. Detta är en riktig slöedag för mig och Oscar...till och med Birdie är väldigt trött..hon somnade direkt när vi kom in genom dörren.

Ikväll blir det väl att vara fylletaxi åt Oscars bror Ted och hans kompis Fide, a.k.a Fredrik. (Han tror han är världens bästa människa på denna jorden.) Just nu så tvättar man i alla fall och när det är färdigt så får man väl äta en bit mat...är så otroligt sugen på en pizza=). Inte bra..då blir man tjock hehe=P. Vi har ingen Coca Cola hemma iheller..det är för jävligt.

Oscar lyssnar på en dålig skiva som heter "Partyskivan" han löjlar sig otroligt mycket=p det ser rätt roligt ut faktiskt haha=D.

Tyvärr har jag inte mer att berätta idag, men detta fyller ut det mesta. Kramar på er.

Dagens outfit: Mjukisbyxor, ett rosa, grått linne och ibland en tjocktröja från Cubus.

13/11-09

Hej Hej!
Äntligen fredag!=D. Idag blev man väckt av pojken klockan halv 9 imorse. Visst kanske det verkar sent för vissa, men när man är hemma hela dagarna och inte gör någonting så är det rätt skönt att sova fram till halv 12 på dagen =P hehe. Gubben kommer inte hem förrän halv 7 nu ikväll...tråkigt att bara sitta och vänta.

Ikväll blir det nog bara en mysig hemmakväll, har inte bestämmt något än i alla fall. "/ Själv skulle jag vilja gå ut en sväng, men då måste man för det första ha pengar plus att man måste tänka på att mannen har jobbat hela dagen idag och måste få vila upp sig.

Jag har inte berättat så mycket om mig själv...jag har bara startat en blogg utan att ha sagt något alls om mig själv=P. Pojkvännen har ni hört tallas om och att han heter Oscar, men jag har också 3 katter. 2 bonnakatter som heter Nessie (3 år) och Micra (1 år). Sen har vi en blandning mellan ragdoll och perser som heter Rally (2,5 år). Jag har även en labradorvalp som är supergullig som ni också har hört om innan. Birdie (8 mån & 1 v). Det är hon på bild. =) Kramar på er.

Dagens outfit: En tunika från Gina Tricot & mysbyxor =P.




12/11-09

Vilken dag detta har varit. Inte kul alls! Har fått nobben från alla möjliga jobb idag! Varför skriver allihopa samtidigt och samma sak? Då känner man säg väldigt lyckad ju.

Jaja! Idag har man inte gjort så mycket. Har mest varit ute och lekt med den lilla vovven. Birdie♥ Sen har man lagat lite middag, både till en själv och till mannen som har jobbat hela dagen idag. Man har även bakat en chokladkaka..mums! Efter det så var det dags att dammsuga hela lägenheten..inte så himla roligt precis, men men...


Dagens outfit:
En av Oscars gamla jobbartröja & legins från Gina tricot. "/


Välkommen till min nya blogg!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva...bara att jag inte har haft en blogg innan och inte är så rutinerad i detta så var snälla om ni ska kommentera! Pls!

Har haft en slöedag idag, sökt jobb och softat i soffan...inte gjort mer sen!
Ha de!♥

RSS 2.0