Semestern 2011

Nu så kommer semestern upp på bloggen äntligen, som ni (jag) har längtat, vet inte riktigt hur jag ska göra bara, både skriva och lägga upp bilderna eller bara lägga upp bilderna? Blit nog både och.

Dag 1:
Hände inte så mycket, vi startade ju på Måndagen vid 12-tiden och var framme halv 5 på kvällen (det tar egentligen inte så lång tid, men Willy skulle ju ha mat och sträcka på benen emellanåt), så vi hann inte hitta på så mycket.

Birdie rullade sig gräset när vi var framme, förstår att hon ville sträcka på sig efter den långa bilresan.

Dag 2:
Denna dagen började med att vi var och handlade lite mat (och godis =P), eftersom vi inte hade hunnit med det innan vi körde till Öland, när vi kom tillbaka så sov Willy och då satte vi upp förtältet så länge, det behövdes eftersom det var så himla varmt att sitta mitt ute i solen, sen när det var gjort så åt vi lite och tog det lugnt, sen lite senare på kvällen så åkte vi iväg till ett köpcentrum för vi skulle ha solskyddskräm och ett parasol till Willys vagn, solskyddskrämen var inga problem att få tag på, men vi hittade inget parasol så vi köpte ett paraply istället (ni får se sen hur det blev).

Efter det så åkte vi till Långe Jan (Ölands södra fyr) och tittade på den, vi gick inte in i den för vi var där så sent.

Sen på kvällen så bar det iväg på en promenad på campingen för att kolla runder.

Så här såg det ut på vägen till Långe Jan.

Så här se han ut.

Willy i bilen på väg tillbaka till campingen (han började bli hungrig).

Oscar och Willy.

Så här ser Ölandsbron ut på kvällen, mysigt va?

Birdie tog sitt första dopp på kvällen, hon struntade i att det var kallt i vattnet.

Proffsig bild eller hur?

Fina familjen.

Snygg väderkvarn eller hur?

Dag 3:
Denna dagen blev det bada i havet, inte så länge dock, men det räckte för att man skulle bli solbränd över hela kroppen. Willy sov under hela tiden vi var där så man kunde bada och och sola utan problem. Birdie älskade vattnet, det var det bästa tyckte hon på hela semestern, men hon är ju vattenhund också, så det är inte så konstigt. Willy vaknade först när vi kom tillbaka för då skulle han ha mat. Senare på kvällen när alla var mätta och belåtna och glada så gick vi ner till havet igen för Oscar ville att Birdie skulle bada lite till, sen vi tyckte att det var färdig badat för Birdie så gick vi en liten runda utanför campingen, men vi gick inte så långt eftersom myggen var på en hela tiden.

Willy leker lite på mattan i förtältet medans vi äter frukost.



Oscars lösning med paraplyet till vagnen och det funkade faktiskt riktigt bra.

Birdie badar igen på kvällen.

Ute på promenix.

Dag 4:
Började med lite "egobilder" på mig och Willy och en smygbild på Oscar när han snarkade som en gris, frukost, sen snarkade 2 stycken gubbar igen eftersom dem ville vila sig lite innan vi åkte till djurparken, lite var ca 1 timme, men sen bar det iväg till djurparken och det var faktistk vad nästan hela dagen gick till att göra.

Man ser alltid fet ut när man ligger ner och bilden tas lite underifrån.

Oscar snarkar vidare på morgonen.

Pojkarna sover middag.

Ser ni hur den här fågelen ser ut? Hans näbb ser ut som en trästock...!

Svart björn.







Det här lodjuret låg och smög på Birdie och ville attakera henne, den stod en meter från staketet och fräste och morrade på Birdie, hade den kunnat så hade den hoppat ut från staketet och käkat upp Birdie.

Snygg rumpa eller hur? =P

Dingosarna var också interesserade av Birdie som ni kanske ser hehe =P.

Även dessa var smått intresserade av Birdie.

Visst sitter han snyggt =).

Väl hemma i vagnen igen har man en kille som nästan sitter av sig själv =).

Dag 5:
Den här dagen hände det inte så mycket, mest slappedag faktiskt, vi sov rätt länge och efter det så stannade vi i sängen ett tag till, käckade frukost, sen tänkte vi att vi var tvungna att hitta på någonting, sista dagen på semestern kan man ju inte bara sitta rakt upp och ner och inte göra någonting, så vi satte oss i bilen och åkte till Kalmar, väl där hittade vi ett köpcentrum så vi gick in och handlade lite (ganska mycket) kläder till Willy, jag och Oscar köpte 2 tröjor var, sen när vi var hemma så började det smått regna så Oscar tog ner förtältet, gick och köpte bullar, så åt vi kvällsmat och sen spelade vi UNO och jag vann BÅDA gångorna, snacka om att Oscar blev sur, han är en väldigt dålig förlorare. Sen när Willy hade somnat så satte vi oss vid datan och kollade facebook tillsammans, hittade en massa personer som Oscar kände/känner. Vi gick och la oss runt 1/halv 2 på natten.

Birdie ute på åktur i Kalmar.

Oscar efter att han suttit ner en stund...snyggt va? ;P

Dag 6:
Dags att åka hemåt, inget som lockade faktiskt, tyckte det var skitroligt att komma hemifrån, men sen saknade man ju Nessie och Rally. Vaknade runt 9/10-tiden, gav Willy mat och fixade till honom, sen käkade man själv frukost och fixade till sig, sen fick man hjälpa Oscar på med husvagnen på bilen, sen bar det iväg hemåt. När man var 45 minuter från hemmet så bestämde sig Willy för att bajsa ner hela sig själv och bilstolen så det blev stanna och fixa till det innan man kunde fortsätta ju. Väl hemma sen så blev man välkomnad av grannarna som hade tagit hand om katterna under veckan.

En glad Willy på väg hem med sin gröna apa från Ölands djurpark.

Detta hände under vår semester, hoppas att ni tyckte om att läsa om det och se bilder ifrån det, det tog tid att fixa detta inlägg, med en del avbrott, men jag fixade detta för er skull så hoppas ni gillade det.

Måste bara säga att igår var vi på IKEA och köpte ett nytt skötbord till Willy och en till byrå.

Kommentera gärna! =)

Puss på er!

 

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Ska inte lyssna så mycket på vad Kevin säger? han har ju varit på sjukhuset stod där ju!!!

2011-07-04 @ 17:10:47
URL: http://micahs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0