Söndag

Glad Halloween på er allihopa och hoppas att ni kommit ihåg att skruva tillbaka klockan en timme =). Idag har jag bakat kladdkaka och Oscar (latmasken) köpte pizza så det blev pizza ill middag idag...väldigt gott ju, det funkade att äta i alla fall =P.

Någon som busat hos er? Inte en enda har varit här ock knackat på...fast det kanske är i morgon man går=S (vadå förvirrad).

Jaja...hoppas er Söndag har varit bra och mysig.

Puss på er!


Lördag

Okej...vi kom upp till Ullared...ser en kö som man måste stå i nästan 2 timmar för att komma in i butiken, jag vill gå och ställa mig, men vad säger Oscar: "Jag vill inte stå i den kön så länge, det kommer jag inte palla, sen är du gravid och det är synd om dig då att stå där." Så han vände på klacken och körde till Halmstad så handlade vi lite grejor där, sen åkte han till Helsingborg (inte alls vanligt att vara där) och handlade lite grejor till husvagnen.

Det var vår dag idag och det tog hela dagen, var inte hemma förrän kvart över 5.

Puss på er!


Fredag

Då var det äntligen Fredag och imorgon är det Lördag och Oscar meckarfria helg så det betyder Ullared och IKEA denna helgen, handla lite bebiskläder och Oscar skulle ha spisplattor till husvagnen. Så helgen är fullsmockad.

Är det någon mer än jag som blickar tillbaka till barndomen och ens gammla leksaker som man var så himla förtjust i? Jag tänker mest på den tiden då jag lekte med Barbie hehe =P, hade en massa dockor och ännu fler kläder till dem, jag hade till och med ett Barbiehus med möbler till, ägde också en cykel med vagn till som barnen kunde åka i...saknar den tiden och mina dockor faktiskt....tänk nu om man får en dotter, då måste man köpa nya docker till henne, men om jag hade sparat mina grejor och inte sålt dem så hade det redan varit fixat...


Det måste finnas någon tjej som läser min blogg som har kännt samma sak någongång.

Puss på er!


Onsdag

Har gjort en liten bild som jag vill villa er...sen har jag inte skrivit på ett bra tag så jag tänkte skriva lite nu och då tänkte jag att jag kunde vissa bilden också hehe =P.

Så här ser ni den:


Här ser ni biderna, är det bara jag som tycker att det inte är någon större skilldnad på dem 10 vekorna? =/

Puss på er!


Torsdag

Gud vad veckan går långsamt! Det är bara Torsdag, men sen gör det nog inte så himla mycket eftersom jag är nervös för att jag ska till barnmorskan på Måndag, är alltid nervös när det gäller läkarbesök...oavsett vad det blir för läkarbesök, en barnmorska är ju som en läkare.

Jaja...i helgen har Oscar i alla fall lovat att vara hemma...inget meckande alls denna helgen...han måste ju faktiskt vara hemma hos mig någon gång, sen om hans bilar eller husvagnar aldrig fungerar  kan inte jag hjälpa.

Det ligger snö på vår gräsmatta här hemma =), det snöade nästan hela natten och det har lagt sig så det ligger kvar fortfarande =P. Skönt...då slipper man allt pollen i luften =).

Puss på er!


Tisdag

Har egentligen ingenting att skriva om, men jag får väl försöka bättra mig med mitt skrivande på bloggen.

Hoppas ni tyckte om bilderna ni fick se innan, det hade varit roligt.

Igår kom Oscar hem tidigare från jobbet eftersom dem inte hade någonting att göra på jobbet, så han åkte hem klockan halv 1 på dagen hehe =P, mamma kom också på besök igår och hon hade med sig lite mjölk, skinka att ha på mackan, äpple och bananer så det var riktigt snällt gjort av henne. Oscar åkte iväg och höll på med husvagnen när hon var här, men men, sen när han kom tillbaka så hade han fått 2 ägg av sin mor som vi lagade pannkakor på, sen var han så gottesugen så han bakade lite chokladbullar (negerbullar), dem blev inte direkt dem bästa man gjort, men dem var goda och gick att äta.

Puss på er!


Måndag

Då var det början på en ny vecka...weeei...NOT! Har liksom inga pengar kvar att leva på och det är en hel vecka kvar tills det är löning...ingen mat hemma och jag är svinhungrig...

Ville lägga ut en bild på min älskade vovve:


Min Birdiegumma och som ni ser kom Bob också med i bakgrunden.

Hoppas att bilderna var till nöje!

Puss på er!


Lördag

Var hos mormor och morfar igår som ni säkert redan vet och fick kassler till middag, fick även låna hem filmerna "Släkten är värst" och "Familjen är värre", så igår blev det filmkväll (natt) =).

Oscar är iväg och meckar nu igen, det är det ända hans "liv" består av, han säger att han kommer vara hemma sen när bebisen kommer, men om han fortsätter köpa skrott så kommer det aldrig att hända, men vi får väl se, men troligtvis kommer det nog bli att jag kommer få vara hemma själv med den sen också.

Ska baka kladdkaka nu snart =P, om någon är sugen är det bara att komma hit =).


Mums!

Puss på er!


Fredag

Äntligen Fredag...inte för att det betyder så mycket för mig eftersom mannen aldrig är hemma, han är hemma från jobbet idag (precis som han var igår), men han är ändå hemma hos sina föräldrar och meckar med husvagnen, han kan inte jobba på jobbet, men mecka med husvagnen ute i det kalla vädret kan han utan problem.

Vi ska i alla fall hem till mormor och morfar klockan 15.00 idag på middag, kasler med ris och annanas, riktigt gott, men Oscar ville inte eftersom han hade ju så himla mycket att göra som han inte kunde göra i helgen,  men jag övertala honom så vi ska dit.

Puss på er!


Gravid vecka 23

BEBISEN:

Nu är bebisen omkring hela 29-31 cm och väger ungefär 575-690 gram. Den ser vid det här laget helt mänsklig ut och liknar en liten bebisdocka. Ansikte och kropp liknar dem hos en nyfödd.

Bebisen bildar underhudfett i rask takt men ser fortfarande lite röd och skrynklig ut eftersom huden bildas i en snabbare takt än underhudsfettet. Den röda färgen kommer av att huden börjar förlora sin transparens och bildar pigment. Du känner antagligen bebisen röra sig en hel del där inne när den sparkar och slår på livmoderväggarna. I takt med att den växer blir det mindre och mindre plats att röra sig. Ben, muskler och organ växer stadigt.

Bebisen rör navelsträngen och olika delar av sin kropp med händerna för att utforska. Den kan nu suga på tummen "på riktigt", istället för att bara stoppa den i munnen. Den fortsätter att svälja fostervatten och vätskan och sockret som den får i sig på det viset fungerar som ett komplement till den näring som den får från dig och moderkakan. Du kanske kan känna små "skutt" i magen när bebisen hickar på grund av vätskan den svalt.

Bukspottkörteln mognar och kommer att bilda insulin som hjälper till att bryta ned socker.

DU:

Din livmoders översta del finns nu c:a 3 cm ovanför din navel. Din totala viktuppgång ligger förmodligen omkring 7 kg . Du kan får s.k. Braxton-Hicks kontraktioner vid den här tiden. Dessa sammandragningar kommer inte regelbundet och bör inte kännas smärtsamma. De är till för att förbereda din kropp inför förlossningen, och kommer att öka i styrka allteftersom graviditet fortlöper.

Du kan kanske känna sammandragningarna om du lägger din hand på magen. Bebisen kan förmodligen känna hur livmodern mjukt klämmer och masserar den, men det skadar inte bebisen så det finns ingen anledning till oro.

Källa: http://www.blimamma.se/gravid-vecka-23.html




Fredag

Äntligen är det Fredag så man kanske kan få träffa sin stilliga man =D.

Har inte mycket att skriva om idag faktiskt, det händer inte så mycket faktiskt denna helgen. Eller ja...Elisabeth fyllde 15 igår så grattis till dig Lisa, så idag skulle vi hem till dem och äta tårta och gratta henne.

Vet inte om det ska hända något mer spännande i helgen, får se...gör det det så lovar jag att skriva det samma dag och inte på Söndagskvällen eller Måndagsförmiddagen.

Puss på er!



Onsdag

Gud va tiden går långsamt under veckorna. Allt man gör är städar och tvättar, städar och tvättar och lagar mat kommer också in i bilden emellanåt....fast man har saker att göra så är det så himla långtråkigt att vara hemma alltid.

Vill ha ny mobil, sony ericssonen som jag hade tände alla sina lampor hela tiden och släckte dem aldrig så laddaren fick vara i hela tiden annars dog batteriet, LGn jag har nu stänger av sig hela tiden mitt i ett samtal, så fort man ringer någon eller om dem ringer mig så stänger min mobil av sig så man måste starta om den fastän batteriet är fulladat. Vill ha Sony Ericsson X10 mini, visst är den inte av det nyaste lagret, men tycker den är fräck och verkar bra eftersom den har blivit en storsäljare.

Puss på er!


Söndag

Vet att jag verkligen har slarvat med min blogg denna veckan, men jag har haft fullt upp, plus att Oscar har varit ledig sen i Torsdags och då gör man ju andra grejor än att sitta vid datan.

Torsdags:
Oscar var ledig och vi gjorde inte så himla mycket egentligen under dagen, handla kläder till mig som jag kunde ha på mig på Teds bröllop. Sen på kvällen drog vi hem till Linda...hon hade lite visning av olika skönhetsprodukter och sånt mojs hehe =P, det blev en parfym till mig som jag inte kan uttala och sen blev det en kräm till Oscar som ska lindra hans muskelvärk.

Fredag:
Städning av lägenheten, tvätt, tvätt och åter igen tvätt, sen stack han iväg och skulle mecka med sin husvagn och hans tokideér.

Lördag:
Först kom mamma över med en extra byrå som vi verkligen behövde, hon hade även med sig lite babykläder i storlek 62 som hon hade köpt billigt, jättesöta =) sen bar det av till Teds bröllop från klockan 2 och framåt, sen så hände det ju inte mycket mer där under den dagen...eller jo, kom hem vid 8-tiden på kvällen, tittade på tv fram till klockan 9 och när väl klockan slog 9 så visade dem skräckfilmen ghost ship på kanal 6, sen kunde man ju inte gå och lägga sig så vi tittade på filmen grown up som vi hade laddat ner sen innan =P.

Söndag:
Wow...då kom vi till idag, tvätt, tvätt och mer tvätt har hänt idag, alla skitkläder har åkt i maskinen under denna helgen...exakt ALLA skitkläder.

Hoppas ni blev glada av den lite kortare variationen av min helg och vecka =P.

Puss på er!


RSS 2.0