Måndag

Hade skitskoj i Lördagskväll, stannade i 4 timmar, men det räckte, eftersom dem spelade så himla hög musik så började man få huvudvärk efter ett tag och när jag satte mig i bilen på vägen hem så höll jag på att somna, men annars hade jag jätteroligt =).

Träffade alla möjliga sorters människor som man har kännt sedan innan när man bodde i Löddeköpinge, helt underbart, en massa gamla minnen som kom upp och under tiden skaffade man nya minnen =), träffade även en tjej som jag inte träffade innan som man kom väldigt bra överrens med =), skitskoj =).

Tack för en lyckad kväll Linda & Nathalie =) (Synd bara att jag missade ditt snack med polisen ;P).

Puss på er!


Fredag

Är väldigt taggad inför imorgonkväll, vissa vet vad det handlar om vissa inte, så tyvärr får vissa vara lite utanför hehe =P.

Min kläning kom igår som jag har beställt (bild längre ner på bloggen), men hade inte tid att hämta ut den igår så ska hämta ut den idag när Oscar kommit hem från jobbet, han kommer tidigare idag eftersom dem inte hade så mycket att göra idag.

Igår fick jag en väldigt fin överraskning av min fina sambo, han kom hem med Zumba-fitness till mig (som jag har velat ha sen Willy föddes), så nu kan jag komma i form och bli av med min utputande mage hehe, dem säger att alla kan lära sig dansa det, men det är svårare än vad det ser ut faktiskt, försökte lära mig igår, men det kommer nog ta ett tag till innan det flytter på. Ska bara få in det i dags-schemat också =).

Bilder på hur huset ser ut kommer inom kort, ska bara få fram kameran och orka mig ut i kylan hehe =).

Puss på er!


Onsdag

Lägger in bilder till er idag igen (bevisar kanske bara att Willy är mitt allt =P), och eftersom en bild säger mer än tusen ord och jag ska ge er 5 bilder så blir det ju mer än 5000 ord hehe =P.


Kel med Birdie är alltid mysigt =).
Här leker vi med Dupluklossar som han fick igår.


Så här roligt var det hehe =).


Jag bestämde mig för att också bygga lite...duktigt va hehe =P.

Puss på er!


Tisdag

Har egentligen ingenting att skriva...men jag kan ju berätta detta i alla fall.

Jag beställde kläder igår från nelly.com, eller ja kläder och kläder, beställde ett plagg för 199:- så det var inte så dyrt.


Stilig va? Den går bara över en axel.

Det var det ända jag hade att säga.

Puss på er!


Söndag

Idag hade vi besök av Oscars sida av släkten, det var mest att hans farmor ville se hur vi bodde nu efter flytten så då bjöd vi resten av familjen också.

Snön har börjat komma nu också...3 månader för sent, men det är ju kul att Willy fick se och uppleva snö sin första vinter i alla fall för det var jag lite orolig för innan att han inte skulle få uppleva det.

Nu har jag lite bilder till er..Enjoy!


Pulkaåkande för första gången...mycket spännande =).


Han skrattade under hela tiden =).
En överlycklig och nyduschad Willy innan gästerna kom hehe =). Notera att han duschade och inte badade.

Det var det jag hade att visa och berätta för er idag.

Puss på er!


Fredag

Har fyra bilder till er idag eftersom jag inte har så mycket att skriva om...kan ju i för sig berätta att vi har bjudit hit Oscars föräldrar och hans farmor på Söndag på lite kaffe och kakor så det ska bli skoj, mer har jag inte att säga så därför blir det bilder i stället.

Förstår inte varför man köper en massa dyra leksaker till sina barn när man kan roa dem med en sked och ett kastrullock.


Somsagt hehe =P.


En trött Oscar och en överlycklig Willy =).

Puss på er!


Tisdag

Vet att jag börjar suga på att uppdatera, men Willy sover mindre och mindre på dagarna, idag sover han längre än vanligt, så jag snabbar på att göra ett inlägg nu.

Tänkte mest lägga in 2 bilder som är så söta så det knappt är sant hehe, eller ja, jag tycker ju alltid Willy är söt...han är ju min lilla underbara och mysiga gosse =).


Visst blev han fin sina nya skor, han ser nästan äldre ut när han har dem på sig =).


En väldigt glad Willy som lekte på golvet igår med en boll...tänk att det kan vara så kul att kasta iväg bollen och sen springa efter den hehe, nästan som en hund ju =P.

Puss på er!


Fredag

Idag är det Fredagen den 13:e...läskigt värre eller hur hehe =P.

Mer har jag inte att skriva faktiskt hehe, långt inlägg det blev idag då...men det kan man inte hjälpa, ibland har ingenting att berätta för folk...eller ja, jag kan ju berätta att Willy fick sitt första par skor igår, han kan ju inte gå själv än, men om han tycker det är tråkigt att sitta i vagnen när man är ute så kan han ju får träna på att gå istället för att bli buren, vilket jag hade tyckt varit roligare än att bli buren.

Det var det i alla fall.

Puss på er!


Onsdag

Har egentligen inget att skriva om, men jag har en bild att lägga in till er, om ni vill se den...vill ni det? Jag gissar på att ni sa "ja" hehe =).


Willy borstar tänderna helt själv, duktig gosse =).

Puss på er!


Söndag

Då var det Söndag precis som förra veckan vid den här tiden och precis som förra veckan vid den här tiden så är man ensam hemma, fast jag har ju min underbara son vid min sida så det blir ju inte tråkigt i alla fall hehe, förutom nu då när han sover middag, men det gör han varje dag så.

Försökte bjuda över morsan, men hon skulle duscha och sen skulle hon på bio kl. 15:00 så det gick inte. Sen fick jag höra att Johan inte varit hemma sen i Torsdags, eller jo, han kom hem igår, men det var bara för att berätta för mamma att han stack till en annan kompis som han varit hos fram till idag, men han ska hem sen för att han ville också titta på bio....dem ska förresten se The Stig Helmer Story, skoj...

Är fortfarande nervös och orolig, men tänker fortfarande inte gå in på varför eller andra detaljer...!

Vet att jag inte skrivit på länge, men som sagt så vet ni varför, måste bara komma över det så jag slipper gå och vara orolig och nervös varje dag.

När vi bodde i Billinge innan så gick jag ju en runda med Birdie, Plus och Fidi varje dag, men när vi flyttade ut i skogen så blev jag dålig med att gå ut, ni vet lathet och inhängnad gräsmatta, men nu har jag blivit bättre, hela denna veckan har jag gått minst en runda om dagen med Birdie och Willy, Birdie har gått lös för det mesta, men eftersom hon har kommit av sig med det så har jag kopplet med som en säkerhetsgrej ifall hon skulle få för sig att inte lyssna så ibland har det fått åka på, men då går hon fint bredvis vagnen eftersom hon blir sur då hehe, men det är ju bara för att hon ska lära sig igen att lyssna på mig. Men det går framåt i alla fall hehe.

Nu har ni fått nästan en hel uppsats av mig som jag tycker gör upp för dem missade dagarna hehe, hoppas ni tycker det också.

Nu får ni ha en fortsatt trevlig dag.

Puss på er!

 

Orolig...!

Är väldigt nervös och orolig och jag vet att jag inte ska vara det eftersom det bara förvärrar hela saken, men jag kan inte hjälpa det..!

Vet inte vad mer jag kan göra, har gjort allt som man kan göra än så länge! Jävla shit! Det jag har gjort blev som jag trodde, men är fortfarande orolig och nervös.

Tänker inte skriva exakt vad det handlar om på internet! Det får ni lista ut själva, men jag tror inte ni kommer gissa rätt ändå, men även om ni mot all förmodan skulle gissar rätt så kommer ni ändå aldrig få veta om ni gissade rätt eller inte för jag tänker aldrig skriva om det! Så det är så!

Puss på er!


Jahapp

Då var det nytt år, känns inte så annorlunda om jag ska vara ärlig faktiskt, det känns som en vanlig Söndag och imorgon är det vanlig Måndag och dags för arbetarna att tjäna pengar igen.

Det var en rolig kväll igårkväll i alla fall, vi blev 7 stycken totalt i vårt lilla hus och det satte sina spår, men kul var det...bilder blev det inga, det hade man inte tid med hehe =P, man hade så mycket annat kul att göra så.

Raketerna smällde man när Willy sov, men han sov lika bra för det, han sa inte ett ljud, jag var ju ute och titta på raketerna, men jag gick in emellanåt och lyssna om han hade vaknat eller inte, men det var knäpp tyst, den som var rädd var Birdie, inte bra med en skotträdd jaktlabrador hehe, men det händer ju bara en gång om året så det är inte så farligt.

Mer har jag inte att skriva om just nu, då Willy ska få lite mat i magen.

Puss på er!


RSS 2.0