Onsdag

Idag blir Johan 14 år gammal. grattis brosan, känns inte som han är så gammal, känns så konstigt när dem alltid har varit så små enligt mig, men det blir väl så när man flyttar hemifrån och inte träffas lika ofta som innan när man bodde med dem.

Vi fick förresten hyra huset som Oscar tittade på igår, dem skrev på papperna idag, så den 1 december får vi lov att flytta in, väldigt skoj, men Oscar sa att vardagsrummet i huset var bara halften så stort som det vi har idag och ändå så ska huset vara 20 kvadratmeter större än lägenheten vi har idag, jaja, får väl se om vi plats med alla våra möbler, kan man ju hoppas, fast det jag bryr mig mest om är att Willy får ett eget rum och att man kan gå ut och sätta sig i trädgården på sommaren utan att alla grannar kommer och tittar på en, man kan nästan sitta där ute naken eftersom närmsta grannen bor 60 meter från huset hehe =), jaja.

Har inte mer skvaller åt er nu hihi ;) så...

Puss på er!


Bättre?

Blev det bättre med bakgrunden nu? Inte lika "färgglad" eller vad man ska säga ;P hehe, den nya är lite mer diskret i alla fall hehe =).

Puss på er!


Tisdag

Hallå!

Vet att bakgrunden känns lite mycket (tyckte det själv också), men jag hittade ingen färg som passade bra som bakgrund eller bild, men jag ska söka efter lite nya bilder idag och se om jag kan hitta en lite mer passande bakgrund.

Willy ligger just nu på golvet och kryper* runder (kryper= drar sig framåt med armarna och trycker på med benen), han är väldigt duktig på det, men han vill fortfarande inte sitta själv utan stöd, sätter man honom upp så trycker han sig bakåt och vill ställa sig upp, så det är inte så lätt att lära honom att sitta då hehe, men det kommer väl snart, alla barn utvecklas ju olika =).

Oscar ska kolla på ett hus idag som var till uthyrning, 3 rum och kök som ligger uppe på söderåsen med egen trädgård som man får sköta själv, så vi får se när Oscar kommer hem om han som hyr ut vill hyra ut till oss.

Har inte mer att berätta idag, nu ska jag se om jag kan få en lite bättre bakgrund =P.

Puss på er!


Ny header & design

Vad tycker ni nu då?

Blev det bra eller ska jag skaffa hjälp till att fixa en det?

Snälla kommentera eller inte, bryr mig ändå inte om vilket ni gör ;) blir ju i för sig glad om ni säger att den är fin hehe =).

Puss på er!


Måndag

Har en tråkig sak att berätta...Willy, min älskling, min ängel, mitt allt, har blivit sjuk ='(, han snorar och skriker, eller inte skriker, men är lite gnällig och han är väldigt trött, han vaknade vid 8, fick frukost, somnade igen vid 9, vaknade vid 10, fick mat halv 1 och somnade igen och sover fortfarande och för att inte tala om inatt, han vaknade nästan hela tiden för att han inte fick luft genom näsan, så fick gå upp mitt i natten och lägga böcker under spjälsängens ben där frame så huvudet kom upp en liten bit och då funkade det lite bättre.



Min stackars älskling =(.

Tror jag ska ändra min design och header, får se vad jag hinner med innan Willy vaknar.

Puss på er!


Söndag

Då var det Söndag, tråkigt, men sånt är livet, vet inte vad jag ska skriva om idag bara, har inget roligt att skriva om.

Svar till Anonym som kommenterade i förra inlägget: NEJ, jag är inte otacksam, jag skrev ju att jag inte hade önskat mig något i år och då är det ju inte lätt för folket att veta vad dem ska ge mig iheller! Jag är glad för det jag fick så klart, varför skulle jag inte vara det?

Sen kunde du väl skrivit ditt namn...vill gärna veta vem jag behöver försvara mig mot liksom...!

Puss på er!


Fredag

Ursäkta för otroligt dålig uppdateraing, men det kan inte hjälpas när man har "en liten bebis" (stor bebis) som alltid vill vara i centrum, plus att jag börjar tycka att det är tråkigt att blogga, men gör det för mina läsares skull och för min så klart, behöver jag skriva av mig så gör jag det här ju.

Willy sov inte alls igår, eller ja, han sov en halvtimme högst på hela dagen, han börjar bli stor nu och vill vara vaken längre och längre om dagarna. Han börjar äta riktigt mycket nu också, idag åt han en halv burk med kalops, några skedar mango och päron till efterrätt, plus att han tog en hel flaska med 250 ml välling i, det har han i för sig gjort nu i 3 dagar, men det vet ju inte ni om förrän nu hehe =P.

Fick inte så jätteroliga saker när jag fyllde år, men sen önskade jag mig ingenting iheller, så då kan ju inte folket veta riktigt vad dem ska köpa till mig iheller, men det gör ingenting, jag har min sambo och min son och då är jag nöjd =).

Imorgon ska vi till mamma och fira Johans födelsedag, han blir 14 år nästa Onsdag den 31:e.


Snygg stil vi har när vi tittar på tv =).


Tuffingen har keps på sig =).


Lusifer får plats i Birdies skål.

nm mjkmhh jjmjj. // Willy.

Puss på er!


Måndag

Idag var vi på BVC med Willy för 6-månaderskontroll och allting såg jättefint ut, han följer sin kurva både på längd, vikt och huvudomfång =). Stor, duktig kille, dem tyckte att han var jätteduktig på att sitta upp med stöd och byta händer med leksakerna och vända sig från rygg till mage och från mage till rygg och följa en leksak med ögonen, allting som sagt såg bra ut och nu är det inte kontroll förrän vid 8 månaders ålder så det är ett tag till nästa gång, men det gör ingenting om det inte skulle hända någonting därimellan förstås, men det för vi inte hoppas.

Det var allt för idag =).

Puss på er!


Torsdag

Imorgon blir man gammal tant hehe ;P, roligt ju, "kalas", "fest", kalla det vad du vill, men det har vi på Lördag i alla fall, bara Oscar och mormor som har frågat va jag önskar mig, så får väl se vad resten kommer med (skämt o sido), men det blir nog bra hehe =).

Nu vaknade Willy till, får gå och ta honom.

Puss på er!


Onsdag



Puss på er!


Måndag

Blev ingen Höör marknad igår eftersom den varade bara Fredag och Lördag, men inte på Söndag, så igår blev det mest slappedag, Birdie fick springa på Oscars föräldrars fält igår hur länge som helst och det funkade tills hon fick syn på en katt, sen fick hon ha koppel på sig för hon gick ju inte att få tag på efter det, sen på kvällen fick hon springa lös igen här hemma med fidis hundar rätt länge och det gick också jättebra.

Idag var jag och Willy ute och gick med Birdie och fidi och hennes hundar, utan koppel på Birdie (hade med de fall i fall) och det gick bra, hela rundan gick hon utan koppel och hon sprang inte ifrån oss, hon gick med Plus hela tiden och stannade Plus så stannade Birdie, jättebra hehe =).

Willy, Birdie och Lusifer sover, Birdie ligger och fiser hela tiden, men hon är jättedålig i magen, väldigt lös så det kan vara därför (döööhh...! =P).

Jaja, har inte mycket mer att skriva om, Willy skulle egentligen till BVC imorgon, men det blir inget sånt eftersom Oscar inte kunde köra och det känns för jävligt att fråga Oscars mamma eller min mamma hela tiden så jag avbokade tiden, men hon som avbokade tiden kunde inte ge mig en ny tid konstigt nog så jag ringde en annan som hon sa att jag skulle göra, men där kunde man bara prata in ett meddelande (över en timme sen) och hon har inte ringt tillbaka än.

Jaja...

Puss på er!


Lördag

Kul med besökare, hehe, hade haft 24 st idag, det är bra för min blogg hehe =) glad Linda!

Spartacus: Blood and Sand ikväll klockan 23:00, just nu Family Guy-maraton, har pågått sen klockan 18:00, varar till 23:00 =).

Vet inte vad som händer imorgon, får se, Oscar ville dra till Höörs marknad, men vi får se om det blir något sånt.

Jaja, hörs senare.

Puss på er!


Fredag

Glömde skriva igår att Willy har en tand på gång, i underkäken på vänstra sidan =), den är vass som in i (kände det innan när han ville bita i mitt finger).

Glömde också berätta för er att han satt helt själv utan stöd i ca 10 sekunder i Tisdags, duktig kille, han bara växer som ogräs...hinner ju inte med själv riktigt, ska väga, mäta och läkarkontroll nästa vecka så får se hur mycket han väger då och hur lång han har blivit, ska bli spännande =).

Ha en trevlig Fredagkväll!

Puss på er!


Torsdag

Som sagt så blir det inte mycket skrivande nu mera, hoppas ni inte tar illa upp, men egentligen ska ni inte göra det eftersom det är min blogg...!

Idag blir Willy 6 månader gammal, stor kille nu, ingen liten bebis längre, älskar han så otroligt mycket, fick sänka ner spjälsängen igårkväll eftersom han kan trilla av sängen när han väl lär sig att sätta sig upp själv annars.

Jaja, Oscar kommer kanske hem ikväll, va roligt, men sen ska han iväg igen om 4 veckor till Danmark på kurs, så himla tråkigt att han måste iväg på kurs hela tiden.

Puss på er!


Måndag

Förlåt för att jag har varit väldigt mycket off den senaste tiden, men Willy och hemmet kräv all tid jag har plus att när Willy väl sover (vilket han gör en gång om dagen) så vill jag äta middag och bara slappa och inte sitta vid datan, jaja, nu har jag en sak att berätta.

Oscar blev tvingad att åka till Tranås denna veckan på en utbildningskurs, så jag blir ensam hela veckan, roligt va? Tror inte det, kan inte sova utan Oscars snarkande bredvid mig, får väl låta Birdie ligga på Oscars sida under veckans gång för då vet jag att jag har någon bredvid mig, men Elisabeth kommer hit i veckan och ska städa, visst låter det hemskt, men Oscar erbjöd henne det och sa att hon fick 100 kr/dag och då ville hon städa, så att så blev det, vi har tagit det grövsta idag så det blir bara småplock resten av veckan och då blir det inte så mycket jobb ju =).

Vill INTE att ni ska tycka synd om mig, ville bara berätta för er att jag blir ensam med Willy denna veckan och då har jag förmodligen ingen tid alls över till att skriva i bloggen, men vi får se, hittar kanske en liten stund över till datan.

Puss på er!


Onsdag

Det var kul i Måndags, så länge det varade, men Willy var lite grinig eftersom han tyckte att det var tråkigt att sitta i vagnen när han precis suttit i bilen i nästan 3 timmar så det är förståligt, men det gick bra ändå, det var bara att bära honom emellanåt så var han lugn sen.

Mormor (lyckosten), vann väldigt mycket godis, hon vann först en 2 kilos toblerone, sen vann hon en 2 kilos dumle också, undrar vad hon ska med så mycket godis till, men men...sen Johan han vann en 2 kilos ballerina, så det var mycket vinst, sånt som jag aldrig lyckas med...i alla fall, här är karusellerna som jag åkte eller i alla fall dem jag kommer ihåg att jag åkte, kanske åkte fler, men men.


Bergbanan.

Kållorado.

Jukebox.

Balder.

Båtarna.

Virvelvinden.

Rabalder.

Åkte tyvärr inte Flumerider och det ångrar jag nu, har börjat messa mig med karusellerna faktistk, vet inte varför, var riktigt skakig när jag kom ner från Balder, fast det var 2 år sen jag åkte karuseller så det kan vara därför. Jaja.

Puss på er!


RSS 2.0