Måndag

Denna helgen har det varit fullt ös medvetslös hela tiden, från Fredag till Söndag.

Fredag:
12:05 - Mamma kommer över för att lämna Johan och Erik som ville sova över hos mig och Oscar till Lördag eftersom vi ändå skulle till mamma då (mer info snart).
13:30 - Willy vägrade sova efter middagen eftersom vi hade gäster, så inte förrän halv 2 somnade han, mamma lyckades till slut, sen körde hon hem.
13:50 - Willy vaknade igen och vägrade somna om så jag startade datan i hans rum och satte igång en film, den tittade han lugnt och fint på.
16:30 - Lunchdags för Willy, inget specielt, men ändå.
19:00 - Oscar kom hem från jobbet med pizza till sig själv och mina brödrar, jag tog en räksallad.
20:00 - Försöker titta på The Voice Sverige med en väldigt trött Willy.
21:00 - Gröt till Willy och äntligen läggedags för honom.

Lördag:
12:30 - Willy lägger sig för att sova middag. Jag tar en dusch. Oscar fick jourjobb.
14:30 - Oscar hemma igen från jouren, han tar en dusch, Willy vaknar.
15:00 - Willy och Oscar färdigklädda, bara jag kvar.
16:00 - Jag färdig, Johan och Erik packat sina grejor, vi på väg till mamma.
16:45 - Hemma hos mamma, grattis mamma 45 år! Johan och Erik fixar sig.
18:10 - Reseten av alla gästerna kommer, Oscar fick jouren och kör iväg, jag och Willy kvar hos mamma.
21:30 - Oscar kommer tillbaka från jobbet med gröt till Willy.
22:00 - Vi åker därifrån och Willy somnar nästan direkt vi kommer ut i bilen.
23:00 - Vi är hemma, lägger Willy i sängen.

Söndag:
11:00 - Jag och Oscar vaknar, ligger kvar och lyssnar, men Willy sover.
11:30 - Willy vaknar, eftersom han vaknade så sent så blir det välling sen middag kl tolv.
12:15 - Vi åker iväg till Oscars föräldrars familjemiddag.
13:05 - Vi är framme och alla vill hålla i Willy. Vi äter middag.
14:00 - Efterrätt som består av glass och fruktmix, även Willy får smaka, men det var inget som var populärt.
14:30 - Alla går ut för att titta på geterna, hönorna, fåren och moppederna.
15:00 - Kaffe och kakor serveras.
15:30 - Barnen hittade lekrummet.
16:30 - Willy får lunsch.
17:00 - Vi åker hem.
18:10 - Vi är hemma, jag går ut med Birdie.
18:30 - Oscar fick jouren.
19:45 - Oscar kommer hem.
21:00 - Gröt och sen läggedags för Willy.
01:15 - Jag och Oscar går och lägger oss.

Så som ni märker så har vi haft fullt upp hela helgen, men ibland blir det så och det är bara att bita ihop och se glad ut hehe =P.

Och nu har det också snöat här hemma ett bra tag så dt har lagt sig igen, precis när isen hade smällt så man kunde gå normalt här ute igen....jaja...

Puss på er!


Torsdag

Vet att jag är urdålig på att uppdatera bloggen, men ni vet ju varför, så nu tar jag den tiden jag får till att göra snabba små inlägg...idag blir det 3 bilder.
Willy kollar in tv:n om där är något spännande.


Han ska nog satsa på en sångkarriär hehe =P.

Det är lite synd om Willy idag också, för vid kl 11 i förmiddags så bet sig i Willy i läppen så det började blödda, så nu har han en fin fläskläpp, men det är ju sådant som händer, det var bara att trösta och så, sen var det bra igen.

Puss på er!


Söndag

Så här mysigt hade man det i soffan igår under melodifestivalen.Idag har Willy inte varit lika mysvänlig, har har knappt sovit middag i dag, 20 minuter högst och det gick bara att få honom till att sova i bilen under tiden man körde, just nu är han så trött så han gnäller hela tiden, men han vill absolut inte sova, har ingen aning om varför...men sånt är väl livet ibland...

Puss på er!


Fredag

Eftersom det är Fredag idag så tänkte jag slänga in lite bilder som jag tagit under veckans gång.

Onsdags: Willy och Birdie har samma leksaksintresse.


Torsdag: Willy busar med sitt megalego.


Torsdagskväll: Willy väldigt trött, kramar sin kanin.

Riktigt gullig bild =).

Det var det jag hade att visa er.

Puss på er!


Torsdag

Igår var man på körskolan i Klippan klockan 17:00-20:30 för att Oscar skulle bli min handledare så jag kan få övningsköra hemma lagligt, det var lite långtråkigt, men som tur var så hade man en kvarts paus och fick en macka och lite dricka så då blev man på lite bättre humör och kunde sitta där någon timme till.

Under tiden passades Willy av Emil och Kattis och det gick bra, han hade haft en skrikperiod sa dem, men han hade slutat när vi kom hem i alla fall, men dem flesta barn under 2 år har ju svårt att vara ifrån mamma i längre stunder.

Men nu är det ur vägen i alla fall så nu har vi 5 år på oss att ta körkortet för efter det så måste man gå om kursen igen, men jag tror att om jag och Oscar kör aktivt och jag pluggar teori som in i så tar det nog inte 5 år innan jag får körkortet, kan vi hoppas hehe =P.


Puss på er!


Måndag

Idag var man på BVC med sin lilla påg och han var lycklig som en liten trollunge, men den lyckan försvann snabbt när dem elaka tanterna kom med sprutor och stack honom i benen, sen var man ledsen och sur, nappen slängde man i golvet och man ville inte kramas iheller, men sen när man skulle lägga honom på skötbordet och ta på honom byxorna och han fick syn på fiskarna som hängde där så blev man snabbt glad igen och skrattade...humörsvängningar här ja, men tur att man kan bli så glad igen =).

Så nu behöver man inte åka dit på ett tag...eller ja, 6 månader blir det ju, om det inte händer något allvarligt där emellan, men det får vi ju absolut inte hoppas på.


Min stora stilliga gosse =). (Bilden tagen förra Torsdagen)

Puss på er!


Willy 1 år!

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR WILLYS 1 ÅRS-DAG HURRA HURRA HURRA!!


Och så här finklädd är man då =).

GRATTIS WILLY PÅ DIN 1 ÅRS-DAG!♥

Puss på er!


Fredag

Vet att jag har varit väldigt dålig på att blogga denna veckan, men jag har inte alls haft tid denna veckan alltså, har haft så himla mycket att göra plus att Willy reser sig emot exakt allting numera, han hade lite problem mot soffan innan eftersom den är så hög plus att det är skin så han har väl inte fått ett bra grepp innan, men nu går det utav bara farten, han reser sig till och med mot väggar, 90 graders vinkel väggar och luckorna i köket också, det är helt otroligt så man kan aldrig lämna honom på golvet utan uppsyn i 2 minuter änns för då har han ställt sig upp mot något.

Så man får göra allting med huset under tiden han sover (2-3 timmar om dagen) och då hinner man inte med så mycket annat, som till exempel blogga och sånt...

Imorgon fyller Willy 1 år, helt jävla otroligt att det har gått 1 helt år sen man låg på BB och höll honom för först gången och fick se hans underbara lilla ansikte och hans små händer och fötter, nej nu blir man nästan sugen på en till när man tänker på detta och det får man vänta ett tag till med.

Ikväll kommer Oscars sida av släkten för att gratulera Willy och imorgon kommer min sida av släkten för att gratulera honom.

Men ni får ha det så bra så hörs vi.

Puss på er!


Fredag

Spännande med helg...nja, inte direkt, blir ju som alla andra vanliga dagar eftersom mitt jobb inte har någon paus, mer än när Willy sover då alltså, fast då har man huset att ta hand om istället så...

Har inte så mycket att säha faktiskt, tänkte mest bara hålla bloggen uppdaterad bara så ni inte tror att jag struntar i bloggen.

Har en sak att berätta för er i alla fall och det kanske inte verkar så mycket för er, men för mig är det eftersom Willy lyckades stå helt själv i några sekunder igår =D, väldigt duktig kille jag har =).

Det var det jag hade att berätta, blev inte mycket, men det var en viktig sak jag berättade i alla fall.

Puss på er!


Onsdag

Idag kommer ni (som inte redan har sett det) äntligen att få se huset, det blir ett väldigt långt inlägg idag med bara en massa bilder på vårt hus hehe och en bild på Willy, kunde inte låta bli att fota vår lilla linslus =).

Utsidan på huset.


Verandan.


Vedboden/Förråd.


Sen när man kommer in i huset.
Hallen.


Till vänster om ytterdörren så har man vardagsrummet.


Till höger om ytterdörren så har vi köket.
Fortsätter man åt höger förbi bordet så kommer man ut i en minihall.


Rakt fram har vi toalett/tvättstuga.


Tar man vänster i minihallen istället så kommer man till Willys rum.
Och tar man till höger i minihallen så kommer man till mitt och Oscars sovrum, men det får ni inte se eftersom där inte var bäddat idag hehe =P, men det har samma form som Willys rum, bara att vi har fler gardrober plus att det kanske är lite större.


Och så blev det en liten bild på en glad Willy =).

Det var det ja...visst vär det mysigt och fint =).

Puss på er!


RSS 2.0