Torsdag

Vet att det är över en vecka sen jag sist skrev här inne, men om sanningen ska fram så tycker jag inte att det är kul att blogga längre...men jag fortsätter lite då och då för er skull eftersom ni trofast går in coh kollar varje dag om jag har skrivit någonting, har inte mycket att berätta för er faktiskt...eller jo, det är Elmia nästa helg och om plånboken tillåter så ska vi väl dit...men än så länge så är det ett stort om, men Ola och Emma vill åka dit med oss i alla fall, Willy får bli hemma då med en barnvakt eftersom det blir för mycket nytt för honom, plus att det brukar vara trångt på sådana ställe och då blir det inte så roligt att försöka komma fram där med vagn.

Jaja, nu har jag samlat ihopa lite bilder till er.


Rally tvättar Birdie, vem har sagt att hundar och katter är naturliga fiender?


Willy med sin leksakslåda =).


Katter och barn går väldigt bra ihopa.


Willy provar pappas massagedyna.


Tydligen var den skön hehe =P.

Puss på er!


Tisdag

I Söndags var vi på hundutställningen i Malmö...det var inte så bra som jag hade föeväntat mig, vi kom ditt rätt sent så dem flesta hade redan åkt hem då, men vi fick se några hundar ställas ut i alla fall, plus att vi behövde bara betala halvt entrépris så det var inte allt förjävels.

Sen näe vi kom hem så fick vi finbesök av Ola och Emma, så det var skojsigt, äntligen kom det någon som jag också kunde prata med och inte bara sitta ensam med Willy medans Oscar och Ola går ut och snackar. Willy vägrade ju sova så Oscar skickade iväg mig och Emma att gå en runda med vagnen och Birdie och självklart så regnade det då, så det var perfekta vädret att gå i när man är förkyld eller hur? Willy somnade i alla fall i 20 minuter ca på hemvägen, sen när vi kom hem så knackade Oscar på rutan att vi skulle komma in så vaknade han igen, men men, han sov länge sen på morgonen dagen efter så hehe.

Så att så roligt hade vi det i Söndags, kul att träffa Emma i alla fall, det var aslängesen, man hade mycket snack sparat på och mycket skratt hehe.

Det var det jag hade att berätta för er idag.

Puss på er!


Lördag

Jo, jag vet och nu behöver inte säga det...jag SUGER fet på att uppdatera bloggen, men så är det tyvärr ibland.

Oscar har varit förkyld hela veckan, och igår drabbades jag av den, tack så mycket Oscar för att du delar med dig av allt du har!


Så att såhär känner jag mig nu...roligt roligt!

Tänkte ge er lite bilder som plåster på såren p.g.a dålig uppdatering. Vet inte i vilken ordning bilderna togs eller vilka dagar, men jag tror att det ska gå ändå.


Willy dricker välling alldeles själv hehe =), det har han ju kunnat länge nu.


Ibland är det jättekul att ha barn =/.


Willy har i alla fall kul hehe =P.


Willy äter middag själv, duktig gosse =).


Fin, ljusblå tröja som gammelfarmor (Oscars farmor) gjort till Willy, hon hade även gjort ett par shorts till honom.

Det var dem det ja, hoppas dem duger så länge, så hoppas jag att min förkylning sticker snart så den inte varar i 2 veckor som den gjorde sist.

Puss på er!


Torsdag

Hej!

Det var en som hade kommenterat att kudden som Willy och Oscar låg på var "äcklig". Den ser gul ut i ljuset när man använder blixt, den ser inte ut så i verkligheten, sen är det inte Willys orginalkudde, det är faktiskt Oscars!

Tog inte bort din kommentar, jag har bara inte godkänt den, sen kan du ju tycka vad du vill det bryr jag mig inte om, men eftersom du var tvungen att kommentera igen så var jag ju också tvungen att svara dig....tack för att jag fick slösa bort min tid på en kille som tror att han vet allt p.g.a EN bild.

Så var det med det ja....snö är det också igen, precis när våren hsde börjat göra sig påmind....skojsigt värre, NOT!

Jaja...nu har man fått förklara sig igen, fast man inte har gjort något fel, lustigt att det blir så ibland...eller hur?

Puss på er!


Tisdag

Idag är ingen vanlig dag för det är Birdies födelsedag hurra hurra hurra!


Exakt...Birdie blir hela 3 år idag och då fick hon både.....:


Ett grisöra och....


En pingvin som piper hehe =).

Ville skriva om Birdies födelsedag först eftersom den är det viktigaste som jag hade att berätta för er, så nu skärmar vi av med ett strek och tar det andra som jag har att berätta =P.
__________________________________________________________________________

Vi börjar med att lägga in lite bilder från i Söndags hehe =).


Började dagen med morgonmys i mamma och pappas säng.

Sen fortsatte vi dagen med att vara datagenier =).

P.S Datan var inte igång!

Sen har vi införskaffat lite grejor eftersom Willy växer ju som ogräs och man kan inte ha samma grejor kvar längre, utan man måste förnya sig lite så...


En ny BRIO-vagn finns på plats här hemma nu, mindre och lättare än den andra vi har.

Och...

En ny och större bilstol, när Willy provsatt den så blev han väldigt glad för nu kan han se ut genom fönsterna hehe =).

Det var det jag hade att berätta och om ni undrar något eller har några kommentarer på detta så är det bara att höra av er =).

Puss på er!


Måndag

Av 19 läsare så var det inte en ända som hade en bra ny design till min blogg...? Mycket märkligt, men jaja, då får jag väl ha kvar denna designen ett tag till, den är ju inte ful i alla fall, har bara tröttnat på den och som jag sa innan så har jag dålig fantasi.

Det var allt, eller ja...Oscar kom hem tidigare från jobbet idag eftersom dem hade lite att göra och han fick semester Tisdag och Onsdag också eftersom dem knappt har planerat några arbete denna veckan, men "semestern" varar inte länge för Oscar eftersom han ska till tandläkaren imorgon klockan 8:10 imorgonbitti hehe, så han måste upp tidigt i vilket fall som plus att ikväll klockan 17:30 så ska han till frisan och klippa sig, så det blir inga lugna hemmadagar för honom.

Nu har jag sagt allt som jag har att berätta för er.

Puss på er!


Fredag

Har inget att skriva...vill ha en ny design till bloggen, men kommer inte på något fint, har så dålig fantasi...vi kör en dagens fråga.


Har ni några förslag på hur bloggen kan se ut?
Kommentera och skriv hur just du vill att bloggen ska se ut!

Har inte mycket mer att säga...Willy åt själv med sked innan i veckan, men det var ändå gröt i hela köket efteråt, fast det kan ju ha berott på att han välte upp och ner på hela tallriken till sist...vem vet? Hehe.

Puss på er!


RSS 2.0