Torsdag

Det blev ingen vägning idag eftersom Oscar inte kan gå upp i tid, fast han har sovit hela natten och jag hade varit vaken sen klockan 5 och tröstat en bebis som vaknar var 5:e minut eftersom han tappat nappen när han somnat. Så jag är lite trött nu kan man säga, men jag kan inte sova på dagen, för det första eftersom jag måste ta hand om Willy som inte sover så mycket på dagen mer och sen för att det är för ljust, det går inte att sova då, men jag ska lägga mig tidigt idag, så fort Willy somnar för natten så ska jag också gå och lägga mig och om jag har tur då så kan jag få sova i 6 timmar innan han ska ha mat igen.

Vet inte om det blir filmtittande ikväll alltså, beror på när han somnar, men för er som vill se så: "Mumien-Drakkejsarens grav" ikväll klockan 21:00 på kanal 6.

Nu ska jag nog vila lite.

Puss på er!


Onsdag

Igår blev det inget skrivande eftersom Oscar var hemma och eftersom det inte händer så ofta så fick man ge honom lite uppmärksamhet ju, sen när han inte krävde mer uppmärksamhet så var Willy vaken och då blev det inget skrivande ju.

Idag jobbar Oscar igen, va roligt hehe =). Imorgon är det det dags för Willy att åka till BVC igen och sen efter det så ska vi till Västanvinden (ett "företag" som man kan prata med om sitt/sina barn och om man skulle behöva hjälp med dem eller prata ut så finns dem där), ska bara dit och se hur det är och hur det går till sen får vi se om jag fortsätter gå dit eller hur det blir.

Puss på er!


Måndag

Idag är Oscar hemma (WOW) O_O, eftersom han kände sig sämre i morse, så det blev till att vara hemma idag, vilket är bra, då får jag lite hjälp med Willy.

Blir inget långt inlägg idag eftersom jag måste hjälpa Oscar nu, vi ska skriva lite i hans bebisbok innan vi glömmer en massa saker hehe =P.

Puss på er!


Söndag

Igår var det en trevlig dag...typ, hehe, hade en väldigt pratglad kille, varje gång han var vaken så pratade han jättemycket =) (på sitt bebisspråk då), det var jättegulligt =*. Men sen sov han också största delen av dagen, vilket var bra på ett sätt för då kunde jag rensa ur gardroben från en massa kläder som inte passar längre eller sådant som man inte ville ha kvar och sen lägga tillbaka det man ville ha kvar i snygga högar, och tro det eller ej, men när man hade lagt in allting snyggt och prydligt så blev halva gardroben ledig och alltså får man plats med fler kläder där inne nu =), känner mig väldigt duktig.

Just nu sover Willy igen, men precis som igår så när han vaknade i morse så log han brett med hela ansiktet och började prata =D, stolt mamma, har en kille som börjar tidigt =).

Nu har jag inte mer att berätta...tror jag i alla fall =P.

Puss på er!


Svar på frågorna

Vad använder du för redigeringsprogram för bilder? :)
Svar: Jag använder GIMP 2.0 (Går att ladda ner)

Hur är livet som mamma? Ångrar du någonting?
Svar: Livet som mamma är härligt, väldigt mysigt med en liten bebis att krama om. Jag ångrar ingenting, kan tycka att han är lite jobbig när han bara skriker och ingenting hjälper, men jag ångrar INTE att jag behöll honom för det.

Vad var din första reaktion/tankar vid vetelse av graviditeten?
Svar: Chokad...visste nästan om det redan innan jag testade miog eftersom min mens uteblev, men sen när man väl låtit det sjunka in så var det en underbar känsla att man bar på ett litet liv inne i magen =).

Var ser du sig om tio år? Familj, boende, jobb osv.
Svar: Vet inte riktigt...kanske fler barn, är inte 100% säker på det, vill bo i hus innan en snar framtid så Willy kan få eget rum när det behövs, det hade varit kul att starta en hundkennel sen i framtiden när tid finns till, men det får i så fall bli när man bor i hus.

Vilka bloggar läser du dagligen? :)
Svar: nescio.blogg.se, micah.myshowroom.se, mammandaa.blogg.se, michellemamma.soclog.se

vad gör dig glad? :)
Svar: God mat och Willys skratt =).

Bästa och konstigaste minne?
Svar: Bästa minnet är när Willy föddes. Kommer inte på något konstigt minne faktiskt =S (funderat i 10 min).

Vad anser du dig vara viktigast i ett förhållande?
Svar: Förtroende, att man litar på sin partner.

T-tycker du om miG? :D
Svar: Klart jag tycker om dig Linda =D.

Hoppas svaren var till belåtenhet =).

Puss på er!


Frågestund avslutad
Frågestund

Fredag

Då har veckan nått sitt slut, skoj eller något åt det hållet.

Willy ligger i sittern och är trött, men vill inte sova, han somnade i min famn, sen när jag lägger ner honom så vaknar han och vill inte somna om igen förrän jag tar upp honom...mammagris =). Innan när han skulle få mat så fick han från flaskan och när han nästan ätit upp hela flaskan så spyr han rakt ut allting som han fått i sig så han fick ingen mat i sig, sen blev han skittrött efter det, så det blev till att byta blöja och försöka vara rolig så han inte somnade direkt igen, sen blev han lite grinig eftersom han var hungrig så han fick det sista som fanns kvar i flaskan och det fick han behålla, sen kunde han få sova lite nu.


En trött och nybytad Willy =).

Puss på er!


Torsdag

Gud va denna veckan har gått fort, eller ja, lagom har den gått.

Idag vägde och mätte vi Willy, han har bara gått upp 120 gram på en vecka, innan gick han upp 2-300 gram på en vecka =S, men han kräcker ju rätt mycket, nästan lite mer än hälften av det som han äter =S.


En nöjd Willy =).

Puss på er!


Onsdag

Imorgon är det dags att åka till BVC igen med lilla Willy, får vi se hur mycket han väger nu då...spännande =).

Willy sov 8 timmar inatt =S, han sov från klockan 9 till halv 5 på morgonen och då fick jag ändå väcka honom, fast han hade varit vaken från klockan halv 3 till klockan 9 på kvällen så det är inte så konstigt att han var trött sen hehe, men trodde aldrig att han skulle sova 8 timmar i sträck.

Nu en bild!


Ligger på mammas kudde och under mammas täcke och sträcker ut tungan mot kameran hehe =P.

Puss på er!


Tisdag

Har ju inte så mycket tid till att skriva blogg så därför har jag bäddat upp med lite bilder som jag kan lägga ut under veckans gång.

"En bild säger mer än 1000 ord"


En glad liten gubbe♥

Puss på er!


Willy <3

Hittade en jättesöt bild på Willy när han bara var någon vecka gammal ♥


Min lilla panda ;) ♥

Puss på er!


Måndag

Det börjar bli kärvt med att hinna med bloggen nu mera. Willy är vaken den största delen av dagen och då behöver han min uppmärksamhet och idag är ingen lätt dag för han har ont i magen, han bara fiser och pressar på, men det kommer ingenting och då bara skriker han för det knipper i magen.

Vet inte vad jag ska skriva om...vi var hemma hos Willys farmor och farfar igår för första gången (för Willy då), men han sov den mesta tiden tills han vaknade och var hungrig och nerpissad på hela sidan, så det blev matning sen hem och byta blöja och kläder, vi gick dit så han fick lite frisk luft också plus att vagnen fick arbeta lite.

Det är nog det jag har att skriva om idag =).

Puss på er!


Lördag

Skrev inte igår iheller eftersom Willy var vaken hela dagen och då behöver han uppmärksamheten. Han har blivit väldigt mammig eftersom han skriker såfort jag lägger ner honom i sittern eller i soffan när han är vaken, och när Oscar håller honom så tittar han på mig hela tiden hehe =), kul att han gillar sin mamma, men lite dåligt att han inte kan sitta hos sin pappa utan att kolla efter mig hela tiden, men det går nog bra ändå hehe =).

I Torsdags var Willy vaken hela dagen ochskrek hela dagen, det fanns ingenting som funkade. Jag matade honom och han skrek fast han var mätt, jag bytade blöja på honom, han skrek fast blöjan var torr, jag vaggade honom, han skrek, som sagt ingenting funkade, han skrek fram till klockan 11 på kvällen ungefär, då hade han fått ett bad också, han somnade i pappas famn, med pappas finger i munnen, jag tog in honom i sängen, på med hans pyjamas ochner i hans egen säng, sen sov han fram till klockan 6 påmorgonen, ville ha lite mat, sen somnade han till klockan 8 igen så det var rätt skönt att han kunde sova så länge sen på natten, då fick man själv sova ut lite efter att ha lyssnat på hans skrik hela dagen.

Snart kommer Ola över, tror hans tjej Krain också kommer, men är inte äker, vi får se.

Puss på er!


Torsdag

Vet att det blir mindre och mindre inlägg, men så är det när man har en bebis som inte vill någonting annat än att vara i mammas famn och mamma måste gå rundor i hela lägenheten annars kan man inte vara tyst eller lugn, han har precis somnat lite nu efter att ha varit vaken nästan hela dagen, han har kanske sovit en halvtimme som högst på hela dagen, men det gör ingenting då sover han kanske bättre nästa natt än vad han gjorde inatt, han vaknade klockan 2 och var hungrig, han fick mat, en ny blöja, sen ville inte han sova längre, så att så kan det gå, därför försöker jag hålla honom uppe rätt mycket nu så att han blir trött ikväll.

Igår blev det inget skrivande som sagt för att Willy inte tillät det, men också för att jag hade världens huvudvärk och det är inte många som vill sitta vid datan när huvudet håller på att sprängas...eller?

Faderskapsintyget tog ca 10 minuter att fixa igår, det var bara att skriva på 3 papper sen var det färdigt, idag skulle vi till BVC med Willy, men eftersom det är lögn i helvete att få upp Oscar i tid plus att man själv var som en död sil eftersom Willy varit vaken halva natten så blev vi lite försenade, men vi fick en ny tid till henne imorgon klockan 9 på morgonen så därför ska Willy vara vaken så mycket som möjligt idag så man kan få sova lite bättre inatt.

Film ikväll klockan 21:00kanal 6 "Evan den allsmäktige". (En uppfölja till "Bruce den allsmäktige"). Får se om det blir något filmtittande, Willy har ju sina konstiga ideér när klockan slår 20:00 fram till klockan 22:00 så vi får se.

Puss på er!


Tisdag

Det blev inget skrivande igår eftersom Willy inte alls ville att jag skulle sitta vid datan, men sen ville han inte göra någonting alls igår så, men alla kan inte ha bra dagar varje dag =).

Idag har han varit snällare, men sovit väldigt mycket, men det kan man inte hjälpa, är man trött så är man, bara han sover inatt så blir jag glad. Idag så låg Willy i sin babysitter och sov, sen när han vaknade vid 4-tiden så var han väldigt lycklig och log hela tiden, han till och med gav ifrån sig ett skratt, första gången han skrattar så det hörs hehe =), det var väldigt gulligt och extremt charmigt =).

Fast han har varit dålig i magen idag, han har i bajsat på hela dagen, han gjorde det en gång i morse, men sen dess har det inte sprakat till i byxan =(, är nog så att han blir hård i magen nu när han får ersättning också eftersom han inte blir nöjd med att bara få från mig mer =(.

Någon mer än mig som har tittat på de nya tv-programet som går på tv4 på Måndagar klockan 21:00? Det heter "En unge i minuten" och handlar om förlossningar, eller ja, dem filmar kvinnor som ska föda inne på förlossningsavdelningen, så man får följa dem från det att dem kommer in tills dess att dem har fött fram barnet och eftersom man själv (precis) har fött så tycker jag att det är spännande att titta på och se hur det går för dem =).

Imorgon klockan 10:00 ska jag, Oscar och Willy till Eslövs kommunhus och fastställa faderskapet så att Oscar officiellt blir pappa till Willy. Man var tvungen att göra det om man inte var gift och om man ville ha delad vårdnad om barnet, så det fixas imorgon och på Torsdag ska vi till BVC med Willy och göra det som man alltid gör när man kommer dit hehe =).

Blev ett rätt långt inlägg idag...fast jag tog ju med allt som hände igår också så hehe =).

Puss på er!


Söndag

Fattar inte hur vi kan skicka Erik Saade till Eurovision i Tyskland! Alltså, det är inget fel på honom eller hans låt på det viset, men vi kommer aldrig vinna med hans låt...fast det gör inte så mycket för den delen, men tycker ändåatt vi borde skicka någon om har en chans att vinna...! Inget illa menat!

Den låten som jag tyckte bäst om var "The King" med "The Playtones". För att vara ett dansband så var det en väldigt svängig låt, men alla har ju olika smak, så det är så.

Willy bara sover och äter hela tiden, han sover en timme sen vaknar han och vill ha mat, sen somnar han en timme till, sen vaknar han igen och vill ha mat, så jag får nog öka på mängden i hans måltider. Han får först från mitt bröst och blir han inte nöjd på det så får han ersättning efter det, men tydligen var även det för lite så får öka mängden i hans ersättning.

Hoppas han blir nöjd då =). Hans mage hinner ju inte vila om han ska äta en gång i timmen.

Puss på er!


Lördag

Ingen Oscar!
Ingen hjälp!

Melodifestivalen ikväll klockan 20:00 på svt1! Finalen!

Puss på er!


Fredag

Då var det äntligen Fredag, eller ja, skönt att kanske hinna se en lite glimt av Oscar, eller i alla fall kanske hinna se hans skugga innan han drar iväg till Helsingborg eller sina föräldrar för att mecka eftersom det är mycket viktigare än att vara hemma hos sin familj.

Idag är det BVC-besök som gäller, som ni säkert såg igår, skoj, skoj, eller något liknande...!

Idag blir även Willy en hel månad gammal! Grattis lillkillen, fan vad det går fort, det är helt sjukt, måste bebistiden gå förbi så snabbt, vill att han ska förbli så här liten för alltid, det är så mysigt, och sen tycker jag att bebisar luktar gott =), tycker ni kanske jag låter konstig, men bebisar har en speciell lukt och det luktar gott =).

Igår kom Ted och hans fru och hälsade på, det var rätt trevligt =). Dem tyckte Willy var jättesöt, dem drunknade i hans ögon och tog några kort på honom =), kul att dem gillar honom =), min lilla ängel!♥


Du får inte bli äldre! Älskar dig så otroligt mycket!♥

Puss på er!


Torsdag

Då börjar helgen närma sig, va roligt...kanske, Oscar är väl inte hemma som vanligt, får väl bjuda över en släkting eller något så man har lite sälskap i alla fall...

Tror att Birdie har börjat löpa nu igen, det låg lite blodfläkar på golvet när man kom upp i morse, men det har inte kommit fler nu, så jag är inte 100% säker på att hon löper än =/.

Willy ligger bredvid mig just nu i soffan och sussar kudden så gott, Birdie ligger på golvet under mina fötter och Rally ligger i andra sidan av soffan och tvättar sig...bara han stannar på den sidan av soffan så är det ingen fara.

Willy har varit vaken länge nu, han är vaken längre och längre för varje dag som går, vilket är bra, då sover han gott på natten sen =), fast igårkväll började han med sina tramserier igen, han vaknade klockan 8 och skulle ha mat, han fick mat, sen somnade han så jag la honom i vagnen, men då vaknade han igen, jag körde honom några gånger fram och tillbaka, men det ville han inte, tog upp honom och vaggade honom i famnen och klockan 10 slumrade han till efter att jag gått femtioelva varv i lägenheten och vaggat honom, vilken rolig kväll hehe, någon som hade velat byta med mig? =P, nej, jag tar hand om honom och älskar honom oavsett hur jobbigt det blir =).

Imorgon är en stor dag...nej, skojade, men vi ska till:

Och väga och mäta Willy, konstig tid dock, men man får ta den tiden man får ju hehe =).

Puss på er!


Onsdag

Då var det Onsdag...veckans tråkigaste dag, men ska inte haka upp mig på det.

Igårkväll kom Willy in i den onda cirkelen igen, han letade efter mat när han precis fått mat, försökte ge honom tummen, men det ville han inte, då försökte jag med nappen, han tvärvägrade, men jag gav mig inte, han kan ju inte få mer mat, han behövde inte mer för han hade kräckt upp det mesta, så han var ju mätt, så jag gav mig inte med nappen, jag höll fast den även om han fäktade med armarna och efter ca 5 minuter så tog han nappen och sög fint på den. Man ska inte ge sig i första taget, det gick att suga på den till sist.

Även nu suger han på den och ligger tyst och lugnt i sin vagn, han blir så lugn när han har någonting att suga på =), skönt att jag äntligen har lyckats med nappen, då kanske han kommer ur den onda cirkelen igen =).

Idag regnar det...eller ja, det har i alla fall regnat, vet inte om det fortfarande gör det (har nerrullat annars tittar alla grannar in hela tiden). Inte kul med ett sådant väder, men det vissar ju bara att våren är på gång och det är skönt, äntligen lite värme och sol =). Som jag har längtat efter det.

Puss på er!


Tisdag

Igår var Willy jättesnäll, han log, skrattade och pratade med mig, det var väldigt mysigt =).

Mormor och morfar var på besök igår också (dem hade vägarna förbi), så dem fick hälsa på sitt barnbarns barn, oj, det blev lite krångligt och denna gången när dem kom så var Willy vaken, förra gången så sov han bara hela tiden.

Nu ligger Willy i min famn med nappen i munnen (WOW!) och ser jättetrött ut, fast han har varit vaken sen halv 11 så det är förståligt att han är trött.

Köpte ny mobil i helgen (hittade lite undangömda pengar), men det blev inte den som jag har velat ha så himla länge nu...Sony Ericsson x10 mini, utan det blev en Sony Ericsson u5i Vivaz istället, hörde bara dåliga saker om x10 minin så det blev den andra istället och den verka populär eftersom dem inte hade någon inne i svart. Dem hade en silver och väldigt många i rosa, så det blev den silvriga, vill inte ha rosa mobil.


Tyvärr...det blev inte du...hörde dåliga saker om dig.


Grattis! Du blev min nya mobil.

Puss på er!


Måndag

Willy har kommit in i någon konstig ond cirkel eller något liknande. Så fort klockan slår 8 på kvällen så börjar han gallskrika rakt ut och detta gör han i ca 3 timmar tills han blir så trött så han inte orkar längre och somnar. Ingenting funkar när klockan slår 8, man bytar blöja, man matar, man rapar och han kräcker, men ändå skriker han fortfarande, man går rundor och vagar honom i famnen och det funkar i kanske 10 minuter, sen skriker han igen. Ända gången han är tyst är när han äter, men man kan inte lägga honom till bröstet hela tiden, där finns ju inte hur mycket mjölk som helst, plus att han får ont i magen om han ska äta i dem 3 timmarna som han skriker =S.

Någon som vet vad som kan vara fel? Han har gjort så nu i 2 dagar, alltid klockan 8, oavsett om han är vaken eller om han sover, när klockan slår 8 så börjar han skrika allt vad han kan och ingenting är roligt längre.

Puss på er!


Söndag

Som sagt, igår var Willy inte alls på glatt humör när jag ville se Melodifestivalen, men jag såg dem sista 10 minuterna för Oscar tog honom i slutet så jag såg vem som gick vidare till globen nästa helg i alla fall. Willy skrek under hela programet plus en halvtimme till efter det, sen till sist så somnade han efter 20 minuters vagning i vagnen.

Klagar inte, men man blir så frustrerad när han bara skriker och ingenting hjälper, det skär igenom själen när han skriker, man blir själv så himla ledsen.

Idag är Oscar inte hemma iheller, han skulle handla lite grejor till hsvagnen och mecka med Emils bil, sen när han kommer hem så ska han hem till sina föräldrar och mecka med husvagnen, gudva roligt...eller NOT! Men sånt får man väl ta när man är ihop med en som är beroende av att mecka konstant och som inte vill vara med familjen =(.

Birdie fyller 2 år idag! Grattis gumman!♥


Puss på er!


Lördag

Då var det Lördag och som jag sa igår så är inte Oscar hemma, som han sa att han skulle vara, han körde hem till sina föräldrar och sa att han "bara" skulle lämna husvagnsnykelen till Emil eftersom Emil ville arbeta med husvagnen och glömt nykelen här, han sa att han "bara"skulle göra det sen skulle han komma igen, han skulle "skynda" sig (vilket innebär att det tar 3-4 timmar), sen skulle han sälja batterier till en kille i helsingborg, så när den killen väl ringer så ska Oscar åka in till helsingborg och bara dit och tillbaka tar 2 timmar så man kan räkna 3 timmar där också, minst, för sen ska han säkert in på jobbet och göra någonting där, såvi kan väl räkna 5 timmar inne i helsingborg bara, så sammanlagt blir det 9 timmar som han blir borta när han ska "skynda sig" och "bara" göra någonting.

Melodifestivalen ikväll, andra chansen, då får man väl titta på den själv igen, precis som alla andra kvällar. Fast Willy är ju här, men ud tillåter väl inte att han kommer vara snäll och tyst under den tiden. Bara för att jävlas med mig.

Puss på er!


Fredag

Då var det äntligen Fredag och dagsatt ta det lugnt med familjen.

Oscars sa att hn skulle laga en god middag till mig när han kommer hem ikväll, undrar vad det blir för något =).

Tog en väldigt söt bild på Willy innan, lyckades pricka in precis innan han skulle gäspasådet ser ut som om han ler hehe =), väldigt gulligt, han ligger och sover just nu, han har sovit i 2 timmar nu, men sen var han vaken i 1 timme och 10 minuter innan han somnade så det är lugnt, han hade ätit rätt mycket så förstår att han blir sömnig när han är mätt =).

Birdie sussar gott bredvid mig nu i soffan, får ta ut henne snart så hon får kissat lite, hon haltar nu på 3 ben, den vänstra framtassen är ju inlindad i bandage  så det ärinte så lätt att trampa ner helt på den.

Puss på er!


Torsdag

Då var det Torsdag, en dag närmare helgen, fast Oscar har jour i helgen så man får nog inte se mycket av honom ändå...! Suck...men men, sånt är livet.

Idag kom dem från BVC som sagt för att väga och mäta Willy och det gick bra och han var frisk =). Tittade på papperna nu och såg att han hade gått upp 300 gram sen sist...hade för mig att det bara var 100 gram sen sist, men nej då, så nu väger han 3740 gram, stor kille som älskar mat hehe =P. Imorgon blir han hela 3 veckor gammal, snart en hel månad, varför går tiden så fort!?

Idag kom även Linda över på besök vilket var väldigt roligt =D, vadå mycket flabb när man kom in på vissa saker hehe =P. Hon älskade Willy och tyckte att han var väldigt söt och charmig. Hon blev nog lite sugen på att skaffa en egen liten plutt hehe, Willy blev både fotad och filmad av henne ett antal gånger, men det gör ingening alls =), bara kul att han är omtyckt hehe =).

Birdie åkte till veterinären i morse klockan halv 9 och var där ända till klockan 10, han gjorde inte så mycket, han bara tog bort klon som var bruten och satte på bandage, sen klippte han hennes klor och sen sa han att hon hade vitaminbrist och det kunde vara därför hon fäller så mycket så hon fick en speciell mat som hon ska äta och sen fick hon vitamintabletter som hon ska ha 2 gånger om dagen. Han tyckte att hon var skitig också fast hon badade för några veckor sen och hundar ska ju inte bada så ofta. Men jaja...

(Blir ingen bild idag)

Puss på er!


Onsdag

Vilken hemsk dag, måste städa idag eftersom BVC kommer imorgon och då kan det ju inte se ut som 2:a världskriget här inne, fast det är inte det som är hemskt idag...

Allt började med att jag skulle hänga upp tvätten vid 12-tiden (inte ätit frukost än), det gick väl rätt bra med Willy i babysittern bredvid mig så jag hade koll på honom, fick avbryta emmellanåt eftersom han ville suga på sin tumme, men hittade inte rätt hela tiden så fick hjälpa honom med det. Satte ut Birdie på gräsmattan så hon kunde få kissa och bajsa, jag fortsätter med tvätten. Efter en liten stund så började Birdie skälla där ute så jag fick ta in henne, hon rusar in och jag tar av henne kopplet, när hon går iväg så börjar det droppa blod på golvet, eftersom hon snart fyller år så trodde jag först att hon hade börjat löpa, men när jag tittar på henne så ser jag att när hon sätter ner framtassen så lämnar den en blodfläck efter sig, tittar på hennes tass och då ser jag att hennes "tummklo" på vänster framtass peckar rakt upp mot himmelen....inte mysigt. Ringer till Oscars mor och frågar om hon har något som vi kan stoppa blödningen med och det hade hon så hon kom över med det och la på bomull och banddage runt om, men hon tyckte att vi skulle åka till veterinären med henne, hon kunde inte göra det eftersom hon skulle till jobbet, men jag ringer veterinären och frågar om dem har någon tid ledig, men det hade dem inte förrän imorgonbitti klockan halv 9 så vi ska dit då med henne, vilket kommer bli lite tajt eftersom BVC är här klockan 10 på morgonen så Oscar får nog åka iväg med Birdie själv.

Klockan 2 var jag färdig med allting och då hade Willy sovit i en timme och vaknade och ville ha mat, ahn var färdigäten efter en halvtimme ungefär och då kunde jag få äta frukost, så halv 3 fick jag ätit frukost och allting var färdigt, det ända jag har kvar nu är att röja undan här hemma, får se när jag får styrkan till det, måste nog äta lite mer först.

Just det, Linda kommer över imorgon också och hälsar på, hon vill se lillkillen hehe =).


En trött och bestämd Willy som är 3 dagar gammal på kortet =).

Puss på er!


Tisdag

Då var det Tisdag, dagarna går fort.

På Torsdag kommer dem från BVC för att väga och mäta Willy, skönt att dem gör hembesök egentligen så man slipper klä på Willy alla kläder och dra ut honom i det kalla vädret, sen av med alla kläderna när man kommer dit och sen på med dem igen.

Han ligger ni babysittern och sover lite halvt om halvt, men han mår nog inte så jättebra i magen eftersom han ligger och fiser hela tiden, fast han har kanske bara luft i magen, det kan man ju själv ha ibland hehe =P.

Idag kom Teds fru hem från Thailand...kan inte stava till hennes riktiga namn, men hon kallas för Doug i alla fall, så det är kul för Ted som har väntat i några månader nu på att hon skulle få komma hit.


Willy, första gången han tog nappen, men den är inte så populär längre, nu är det mest tummarna som gäller, om man inte doppar nappen i något gott som äppeljuice eller kallt vatten förstår hehe =).

Puss på er!


RSS 2.0