Nattuppdatering!

Vet att jag är superduper kass på att uppdatera bloggen detta året, men jag tycker att det är tråkigt att blogga numera...förlåt, men så är läget, plus att jag inte har så himla mycket tid att lägga på bloggandet iheller längre när Willy springer runder som en guttaperka boll i 190 km/h och river ut soporna var 3:e minut...! Nej, nu fick jag det att låta som om han är värsta busungen och visst, det är han kanske ibland, men för det mesta är han mitt lilla charmtroll och min goa unge som man kan mysa med i soffan framför tv på kvällarna ♥
 
Det har inte hänt så mycket sen sist jag uppdaterade...jo, vi gick på en valpträff med Berras uppfödare (kommer ni inte ihåg Berra? Kolla föregående inlägg) och dem andra valpköparna som köpte Berras syskon, 1 hona och 5 hanar...alla svarta. Visst var det roligt och jättetrevligt, men dem tyckte att Berra var lite i rundaste laget och att han skulle banta 2 kg! Är inte det lite mycket att banta en en 5 månadersvalp så mycket? Dem tyckte ju inte det och dem har ju uppfödnig av labbar så man får väl se om han går ner lite i vikt nu då...jättelätt med en extremt matglad ladde!
 
Här ser ni alla valpar och köpare. Fråga inte vilken av valparna som är honan, men ni ser i alla fall Berra och mig längst till vänster.
 
Detta mest roliga med valpträffen det var nog att alla valparna fick bada okopplade och utan halsband eftersom nästan ingen kunde hitta sin valp efteråt mer än jag och dem som hade honan hehe så alla gick sen och kallade valpens namn och försöka se om någon kom hehe, men det löste sig tills lut och dem fick med sig rätt valp hem hehe.
 
Oscar ligger bredvid mig just nu i sängen och snarkar som en gris...en jobbig dag för storinkomsttagaren, men jag förstår honom, klockan är ju ändå halv 12, men jag kan inte sova så därför ger jag er ett rätt långt inlägg om nästan ingenting, det ända jag egentligen hade att berätta var om valpträffen och det är ändå den minsta delen av inlägget hehe, men men så kan det bli när det är sent och man bara babblar på om ingenting, men ingen hindrar ju mig hehe. Nej, nu får det räcka med ord för detta inlägget så får jag väl prova sova en liten stund...och kanske ni med om ni är uppe så här sent, så kanske vi hörs imorgon, vem vet, mirakel sker hela tiden hehe =P.
 
Puss på er
 

RSS 2.0