Måndag

Då var det dags för en ny vecka, inte skoj för alla arbetare, men sånt är livet hehe =P, själv har man ju ett heltidsjobb numera, men det är ett mysigt jobb att ta hand om sin lilla gulleplutt.

Inatt vaknade Willy varannan timme och ville ha mat, fast han redan fått mat, sen ville han ha en ny blöja och nya kläder eftersom dem han hade på sig var helt nerpissade, vilket jag förstår, jag hade också velat ha nya kläder om dem jag hade på mig var nerpissade, hade inte du det?

I alla fall så har han varit vaken i 2 timmar nu och är väldigt trött så det blev natti natti nu som gällde, han var övertrött för han kunde inte somna så han låg och bara skrek istället så det blev vaggning av högsta grad hehe =).

Idag blir det en bild på en stolt mor med sin son (det var en som önskade att se det).

Bilden är lite kornig för att den är tagen med Oscars mobil (dålig kamera i den).

Hoppas bilden dugger.

Puss på er!


Söndag

LasseStefanz var med i Melodifestivalen igårkväll, visste redan att de inte skulle vinna, men dem skulle tvunget prova ändå hehe =P.

I morse trillade Willys navelsträng av, ser lite läskigt ut eftersom det fortfarande inte ser helt läkt ut, men den trillade så det måste vara läkt ju =/. Helt sjukt egentligen att ett hål rakt in i magen läker på 2 veckor, trodde det skulle ta längre tid. Nu ligger han i vagnen och vilar och jag vaggar honom, men det verkar inte så populärt nu längre så får avrunda nu.


Ville bara visa er en bild på en stolt far med sin son som bara är 1 dag gammal på bilden =).
Mina pojkar♥

Puss på er!


Lördag

Idag har jag inte så mycket att säga er så det blir faktiskt en BILDWilly som jag vet att ni har lägntat efter =).


Bara 4 dagar gammal på detta kortet =). Min ängel!

Puss på er!


Fredag

Idag har det inte hänt så mycket, Willy vaknade halv 1 ungefär, sen var det bjölbyte och mat som gällde och nu ligger han och sover i mitt knä, väldigt mysigt om jag får säga det själv =).

Tänkte ta förlossningsberättelsen nu om han fortsätter sova lugnt och stilla.

Förlossningen:
Kan ju börja med att berätta för er att det tog sammanlagt 32 timmar från det att 1:a värken kom =/.
 
I alla fall...allt började med att jag vaknade klockan 03:00 på Torsdagsmorgonen (10/2) av att jag hade skitont i magen...tänkte inte mer på det eftersom det kändes som vanliga menssmärtor så jag försökte somna om igen, men sen vaknade jag igen efter 10 minuter av att det gjorde ont igen, försökte sova lite till, men vaknade hela tiden efter 10 minuter. När klockan blev 06:00 så gjorde det mer ont så jag ringde till förlossningen och frågade vad jag skulle göra, om jag skulle åka in eller avvakta, dem tyckte att jag skulle avvakta eftersom vattnet inte hade gått än, dem sa att jag skulle lägga mig i ett varmt bad och slappna av så det gjorde jag i ca 1 halvtimme.

Tiden gick och vid halv 10 på morgonen så ringde jag igen och sa att värkarna blivit starkare och då sa dem att jag skulle åka in för en kontroll. Väl inne på förlossningen så kopplade dem en CTG på mig och lät en halvtimme passera. Sen kom det in en undersköterska och en barnmorska och barnmorskan kollade hur mycket öppen jag var och fast jag haft värkar i 6-7 timmar så var jag bara öppen 1,5 cm så vi fick åka hem igen.

Väl hemma tog jag 2 panodil, försökte äta lite (vilket var jävligt svårt) och gick och la mig i ett varmt bad igen, sen gick jag in i sängen och la mig, var skittrött eftersom jag knappt fått sova på natten, nu fick jag sova en halvtimme ungefär vilket var skönt. Vid 3-tiden på dagen så la jag mig i badet igen (det lindrade faktiskt lite) och under tiden så startade Oscar ugnen och skulle laga middag, nu hade jag haft värkar i 12 timmar. Middagen gick väl ner, men det tog sin tid eftersom man inte kunde tugga och ha så himla ont samtidigt. Vi gick och la oss i sängen igen. Vi kunde inte sova mer så vi låg och pratade istället framtill klockan 6 på kvällen då vi gick upp och skulle ta lite kvällsfika, sen gick vi in i soffan och tittade på tv tillsammans, vid 9-tiden på kvällen när jag gick på toa så märkte jag att jag hade börjat bloa lite och för att vara säker så ringde jag till förlossningen och frågade om det var helt normalt eller om jag skulle åka in, hon sa att jag skulle vänta en timme och se om det bloar mer och ringa tillbaka då. Det bloa mer och jag ringde dem igen och då sa dem att vi skulle åka in för en kontroll.

Så klockan 10 ungefär var vi där inne igen och dem kopplade CTG:n på mig igen och sen kände dem hur mycket öppen jag var nu, då hade jag bara öppnat mig till 3 cm, dem tog bort CTG:n och sa att vi skulle stanna kvar 1 timme ungefär och se om jag öppnade mig mer annars skulle vi åka hem igen, efter 1 timme kollade dem mig igen och då var jag öppen 4 cm så jag fick stanna kvar. Vi fick vars 2 mackor och vars ett glas varm oboy och saft, sen när vi hade ätit det så hade klockan blivit 12 på natten och då bar det iväg till badet igen, eftersom jag inte ville ha några sprutor så fick det bli badet, men det funkade inte att sitta där så länge eftersom värkarna var starkare nu än någonsin, vi gick tillbaka till rummet. Klockan blev 1 och jag kunde inte slappna av längre så jag bad omsmärtlindring, fick petidin, en spruta somdem sätter i rumpan på en =S, kände inte av sprutan för samtidigt som dem stack in den så fick jag en värk så det kändes inget av sprutan hehe =). klockan halv 2 kunde jag somna lite, fick sova 5 minuter, sen vaknade jag av en värk och så höll det på till klockan 3 sen kom det en ny barnmorska och undersköternska, vid detta tillfället fick jag lustgas också, blev helt ding i huvudet, vid 4-5 tiden hade jag så ont så jag var tvungen att ha någon smärtlindring till så det blev ryggmärgsbedövning, efter att jag fått det så fick jag ingen lustgas längre och det var nog tur för efter att jag fått ryggmärgsbedövningen så var jag helt borta, kommer inte ihåg någonting från klockan 6 till klockan 9, piggnade till klockan 9 av att Oscar satt och matade mig med äppeldricka (inte äppeljuice), det var mycket tjockare än äppeljuice, Oscar hade stoppat in sugröret i min mun och sa till mig att suga hela tiden annars slutade jag suga. Fick i mig 3 glas med äppeldricka och 1 banan. Märkte också när jag piggnade till att värkarna var borta, men nu hade krystvärkarna börjat istället, barnmorskan och studenten kom in och kände hur mycket öppen jag var nu, var öppen 9 cm, men även med krystvärkar så fick jag inte börja krysta eftersom jag inte var öppen helt och eftersom han inte hade kasat ner det sista med huvudet, så jag fick sitta och skaka med rumpan så att han skulle komma ner den sista biten. Kändes konstigt att sitta och skaka på rumpan =S. Sen när jag väl fick börja krysta så var dem värsta smärtorna över. Tog ingen smärtlindring när han väl skulle ut. Det ända som kändes när han skulle ut var när huvudet var halvvägs ute och man skulle vänta på nästa krystvärk, det strammade som in i, men sen var det bara 2-3 krystvärkar till sen låg han på mitt bröst och tittade på Oscar, som var med under hela förlossningen och höll i min hand.

110211 klockan 10:45 var han ute och kollade på världen utanför magen =), världens underbaraste lilla kille =). Älskar dig min underbara son Willy =).

Så gick det till på min förlossning, det hemskaste var värkarna som man har under tiden man håller på att öppna sig, men sen att trycka ut honom var inte så farligt =). Hoppas ni gillade att läsa hur det gick till.

Puss på er!


Torsdag

Det känns som Måndag idag, men det kan bero på att Oscar började jobba idag igen efter sin 2 veckors pappaledighet, men han har ändå inte lyckats lära sig hur man bytar en blöja =S, men men....sånt är livet.

Har inte blivit mycket skrivande nu den senaste tiden, men ni förstår säkert varför hehe =), i Tisdags fanns det ingenting som var roligt för lille Willy, ingenting alls, han bara skrek och skrek hela tiden, men sen sov han rätt gott på natten hehe =P, igår fortsatte han skrika hela dagen och ingenting kunde lugna honom, tror faktiskt att han var dålig i magen eftersom när han försökte krysta och skulle bajsa så kom det inget, men nu när han vaknade vid 11-tiden så hade han bajsat ner hela sig själv och blöjan var överfull, så allting kom på en gång hehe, inget mysigt, men man måste ända fixa det (hoppas inga känsliga läsare tar åt sig =P).

Sen måste jag också säga att det spänner något fruktansvärt i mina bröst och så fort han börjar skrika så bara sprutar det rätt ut...man kan inte stoppa det, man måste ha någonting förberett när han vaknar så man inte skvätter ner hela lägenheten på väg in i sovrummet.

Vet att vissa kanske tycker att det är lite personligt att prata om sånt, men det är min blogg och jag använder den nästan som en lien dagbok som andra får lov att läsa =), så ta det inte fel att jag skriver om sånt här.

Puss på er!


Måndag

Idag var man hos BVC med Willy, det var dags för den första vägningen och mätningen av hans huvudomfång. Dem brukar egentligen göra hembesök dem första gången med våg och måttband och så brukar man prata lite om hur allting är och så, men eftersom det var sportlov denna veckan så hade dem dåligt med tid till hembesök så vi fick åka dit den första gången så gör dem hembesök nästa vecka istället när det är dags för nästa väg- och mätning.

Han vägde 3240 vid födseln, vägde 3250 vid hemgång från BB, nu väger han 3460 så han har gått upp 200 gram på en vecka =), bra att han går upp i vikt, tycker han kräcker mycket, men han måste ju få i sig det som han behöver eftersom han har gått upp =), duktig kille man har.

Nu ligger han i babysittern och susar gott med en filt över sig =), han är så guda söt =), min lilla gullegris =). Det blir bild när man orkar sätta sig vid den stationära datorn eftersom det fortfarande inte funkar att lägga in bilder i bloggen från Oscars nya bärbara dator =(.

Skrev inte igår eftersom Willy var vaken från klockan 12:00 till klockan 16:00, sen var han astrött och somnade så fort jag vagade honom, sen kom Ola och hans tjej Karin på besök så då kunde man inte sitta vid datan, sen efter det vid 5 tiden så kom mamma och bröderna på besök och då satte sig Johan vid datan, sen åkte dem hem vid 8 och då skulle Willy ha mat igen, sen var han pigg och vaken fram till klockan 1 på natten sådet blev inget datasittande igår, men hoppas ni förstår hehe =).

Puss på er!


Lördag

Tydligen funkar det inte att ladda upp en bild på Oscars nya bärbara dator...helt cp, det står bara att webbsidan inte kan visas, men sen när man går baklänges så funkar webbsidan igen och man kan skriva sitt inlägg...! Någon som vet vad felet kan vara?

Hade det funkat så hade ni fått se en bild på Willy idag från när han var 1 dag gammal...men tydligen kommer ni inte få se den bilden nu...suck! Får se om jag kanske kan fixa det senare, försöka komma underfull med vad som gör att det inte funkar.

Just nu är Oscar hos sina föräldrar och fixar med husvagnen...vet att han inte är hemma under sin pappaledighet, men han sa att han tycker det är tråkigt att bara sitta hemma och visst det är skittråkigt i längden, men när man har en liten nyfödd bebis hemma så kan man inte åka rundor överallt med honom, speciellt inte nu när alla människor är sjuka och kan smitta Willy bara av att gå förbi honom och då kan det bli så allvarligt att man måste in till barnakuten och det vill inte jag.

För se om jag kan få upp en bild senare idag...

Puss på er!


Fredag

Då var det helg (eftersom dem flesta redan slutat jobba). Skönt!

Willy ligger just nu och sover i sin spjälsäng och är hur snäll som helst, fast det är alla barn när dem sover och inte skriker hehe =P, nej, jag ska vara snäll mot lille Willy, han är min värld och mitt lilla charmtroll.

Men i alla fall så får man passa på att blogga mellan varven då han sover, han vaknade klockan halv 6 och ville ha mat, sen var han vaken till halv 8 så det är inte så konstigt att han sover nu. Fast på natten tycker han inte om att sova, då ska man vara vaken, men jag vet inte varför, för han är inte tyst när han är vaken på natten, fast han har fatt mat, ny blöja och är rapad, ändå skriker han som en stucken gris. Får gå flera varv i lägenheten varje natt så både jag och Willy sover igen alla timmarna på dagen =). Men jag gnäller inte, vet att det är så att ha barn.

Bild har fortfarande inte hunnit komma in i datan...jag lovar att det kommer när tiden finns till, så ni får ha lite tålamod med mig.

Puss på er!


Torsdag

Hej hopp gummisnopp!

För er som inte vet eller inte har förstått det än så....

Jag har blivit mamma nu! =D. Allt började i Torsdagsmorgon (klockan 03:00) och var färdigt på Fredags förmiddagen klockan 10:45. Lovar att berätta förlossningshistorien när jag har tid, just nu ville jag bara berätta för er att lillkillen är ute och mår bra, ligger just nu och sover, men vaknar alldeles snart så därför skriver jag ett kort inlägg nu.

Den 11/2-2011 klockan 10:45 kom lille Willy till världen, med en vikt på 3240 gram och en längd på 49 cm.

Bild och förlossningsberättelse kommer när tid finns till, man har ju inte så jättemycket tid över nu hehe =).

Vet att datumet på headern inte stämmer, men kommer fixa det också även när tid finns till.

Puss på er!


Onsdag

Då var det Onsdag...kanske inte världens bästa dag, men det har ni ju hört så mycket om förut så tänker inte tjata om det nu mer.

Ted (Oscars storebror) fyller år idag. Grattis, hela 27 år idag och mycket mer kommer du att uppleva i livet, snart blir det väl dags för dig också att skaffa en liten bebe innan det blir "för sent" hehe =P.

På tal om bebe så har det fortfarande inte ploppat ut någon än...gud vad det är segt att gå över tiden, man bara väntar och hoppas på att han ska komma när som helst, men än så länge så ser det ut som om han inte vill. Han trivs nog bra i magen, vem hade i för sig viljat komma ut från 37 grader till 7 grader? det blir ju skitkallt hehe =).

Nej, men vi får se, ni lär ju märka när han har kommit...vet att datumet i headern inte stämmer, men det får stå där tills han behagar komma ut så jag får ett exakt datum.

Inte mer att säga nu...ska kanske klä på mig (Naken? =O hehe) och gå ut till Oscar som håller på med bilen (chokerande) och be han om pengar sen sticka till affären och handla godis...är otroligt gottesugen.

Puss på er!


Tisdag

Precis som alla andra veckor så följs Måndagen av Tisdag.

Fortfarande ingen bebis på gång...eller ja, på gång är han ju, men inte så han vill ut ikväll eller imorgon. Alla i hela släkten frågar hela tiden om jag känner något, men det gör jag inte, har bara gått 2 dagar över tiden ändå så det är ju inte så himla farligt än så länge. Har förvärkar varje dag, men inga som är outhärdliga plus att dem kommer väldigt oregelbundet och ingen slemprop har trillat ut än. Hoppas att han i alla fall kommer denna veckan.

Alla säger att jag ska ut och röra på mig och ta och storstäda lägenheten så det sätter igång, men när jag går långrunda så spänner hela magen eftersom musklerna får arbeta och då får jag skitont och kan knappt gå, så jag vet inte hur jag ska göra när jag är ute och går =S.

Idag har vi varit iväg hela dagen så därför har det inte blivit något skrivande förrän nu, men det dör ni väl inte av hehe =P.

Hoppas bilderna var till belåtenhet igår =).

Puss på er!


Måndag

Då var det Måndag idag...skönt för alla arbetare hehe =P, nej, jag ska vara snäll.

Fortfarande ingen bebis på gång som jag sa igår, fast sen är dagen inte slut än så vi får se, men jag känner på mig att det inte kommer komma någon unge denna veckan iheller. Tänkte i alla fall vissa er bilder på min mage under hela graviditeten, från vecka 7 till vecka 40 så ni kan se den enorma skillnaden som det har blivit under 280 dagar som gravid.(Och för er som inte riktigt ser var var magen slutar i vecka 40 så är det ungefär 1 cm från det vita strecket som fastnatr på spegelen.)

Så vad tycker ni...skillnad eller inte hehe...lite måste ni hålla med om att den förändrats hehe =P.

Det var detta jag hade att säga till er idag...kanske ska berätta för er att Oscar är hemma från jobbet också idag eftersom han är så himla rädd att förlossningen ska starta när som helst och då kan inte han koncentrera sig när han är på jobbet...så då tyckte han att det var bäst att stanna hemma =).

Puss på er!


Söndag

Då var det Söndag och jag var planerad till att föda idag...men jag har varken kännt några stora rörelser från lillkillen eller några förvärkar idag så det blir nog inte idag eller imorgon...får nog vänta en vecka till känns det som eftersom detta känns som en vanlig dag. Bara han inte kommer den 9:e Februari för jag vill inte att han ska behöva få samma födelsedag som Oscars storebror Ted. Vill att han ska få en egen dag.

Har faktiskt inte mycket mer att skriva idag...ville mest tala om för er att det inte har kommit någon unge än och att det förmodligen inte kommer komma någon iheller, varken idag eller imorgon.

Puss på er!


Tråkigt

Har så himla tråkigt här hemma och har absolut ingenting att göra eftersom Oscar bestämde sig för att åka till Klippan vid 4-tiden och fixa med bilen och lämna mig ensam hemma! Kul och jävligt smart, nu har han varit borta i 3 timmar fast han sa att man bytar ett hjullager på typ en haltimme eller något sånt...mmm, jag märker det!

Hoppas att inte ni har en sådan korckad pojkvän som lämnar sin flickvän ensam hemma samma helg som hon kanske föder ert barn...! Hoppas ni har pojkvänner som bryr sig om er och inte bara sticker ifrån er var och varannan minut!

Har egentligen inget viktigt att säga med detta inlägget...jag behöver bara skriva av mig eftersom jag blir så förbannad på honom när han säger att han ska vara hemma hela helgen hos mig ifall det skulle hända och sen bara sticka ifrån mig hur som helst eftersom bilen går före allt annat.

Jag kommer inte ringa honom ifall det skulle mot förmodan sätta igång...då kan han undra och fundera när han kommer hem varför det är mörkt hemma och inget svar när han går in genom dörren.

Puss på er!


Lördag

Idag kanske det sätter igång, hade förvärkar hela dagen igår och jag vaknade inatt av att det gjorde ont så vi kan ju hoppas att det startar snart så han kan komma ut och träffa världen hehe, vet att det egentligen är beräknat till imorgon, men eftersom det brukar ta rätt så många timmar innan ungen är ute så kan det starta idag och vara färdigt imorgon hehe =P.

Gud vad tråkigt det är här hemma utan Bob...alla katterna bara ligger och sover hela tiden...Bob fick ju fart på dem när han ville leka hehe, men nu bara ligger dem som ett par hösäckar och ser halvdöda ut =S.

Det blåser rätt häftigt ute idag...fast det gjorde det igår också hehe...Oscar ska lämna mig ensam idag vid 2-3 tiden...jävligt smart eller hur...vem ska då köra om det händer något, mamma kan inte köra för hon ska vara hos mormor och morfar idag...skitbra! NOT!

1 dag kvar!

Puss på er!


Fredag

Idag är en sorgens dag för mig...vill egentligen inte tänka på det, men kan inte låta bli...blir tårögd hela tiden ='(.

Men jag ska berätta hur det gick hos barnmorskan först. Det gick bra, mitt blodtryck var normalt nu igen, hon lyssnade på hans hjärtljud också eftersom jag hade haft ont i magen igårkväll och hela natten, men det lät bra där också så det var skönt att det inte var några större komplikationer.

Nu över till det sorgliga....suck...igårkväll hörde en tjej av sig till Oscar...hon ville köpa Bob (som låg ute på blocket), hon var väldigt intresserad av att i alla fall hälsa på och se hur han såg ut. Oscar och den här tjejen kom överens om att dem skulle komma och titta på honom idag klockan 09:00 på morgonen. Dem kom och hon tveckade inte en sekund...hon skulle ha honom, med Bob i famnen kunde jag inte låta bli att börja gråta. Oscar tog honom och sa hej då, sen när han tryckte in honom i transportburen var jag tvungen att gå in på toaletten för att inte storböla framför köparen. Oscar fick en 100-lapp, sen när dem hade gått så tog han mig i handen och vi la oss i sängen, sen grät jag i över 1 timme, började nu igen när jag skriver om det ='(.


Nu bor han i en vila i Dalby med en annan honkatt som är 2 år gammal. Tror dock att han kommer slås mycket med den katten med tanke på att han skulle alltid bråka med Rally och Nessie här hemma och han kände dem redan sedan han födes. Vet att om man lägger ut en annons på blocket så blir dem till sist sålda, men även Oscar tyckte att det kändes dåligt att sälja Bob, även Oscar hade börjat gilla honom nu ='(, vill ha tillbaka honom, men vet att det aldrig kommer hända ='( ='(. Är så himla ledsen!

Någon mer som vill komma och ta mina andra katter ifrån mig!? Bara kom och ta dem! Nu när en är borta så kan väl lika bra dem andra också försvinna...det känns som om jag har förlorat en kroppsdel!!

2 dagar kvar!

Puss på er!


Torsdag

Känner mig duktig denna veckan...hela veckan har jag städat varje dag, både dammsugat hela lägenheten och plockat undan en massa skit och fixat med disken, alltså sätta in disk i diskmaskinen och så vidare. Fast idag var det nog inte så himla smart att göra det eftersom jag fick skitont i magen när jag var färdig med dammsugaren =(. Men men....inte mycket att göra åt det mer än att vila, det känns LITE bättre nu så.

Imorgon är det dags för ännu ett besök till:

Är det bara jag som tycker att besöket är lite väl tidigt på morgonen?

Det var Oscar som sa att den tiden var bäst eftersom han jobbar kväll och den ända andra tiden hon hade var annrs vid 11 och på Fredag börjar Oscar jobba klockan 11 så..ja, det blev denna tiden. Fast vi ska bara ta mitt blodtryck igen eftersom det var lite högt i Tisdags, sen ska vi hem igen.

Skönt att veckan närmar sig sitt slut...inte för att jag kanske ska föda i helgen utan för att jag alltid längtar till helgen så man kanske kan få se sin älskling lite.

3 dagar kvar!

Puss på er!


Onsdag

Har ingenting att skriva om idag..eller jo, egentligen, men jag vet att om jag skriver om det på bloggen så kommer jag bara få skit för det senare...eller ja, kanske inte jag, men Oscar, så jag skiter i det helt enkelt.

Onsdag idag...ja, vad spännande, eller något liknande, veckan går sakta men säkert fram till sitt slut och jag känner på mig att lillkillen inte kommer komma ut på Söndag utan kommer säkerligen vänta en vecka eller två, det känns så nu i alla fall, men man kan ju ändå räkna dagarna tills han är beräknad att komma, sen om han inte vill titta fram på just det datumet är skitsamma.

4 dagar kvar!

Puss på er!


Tisdag

Jaha...nu närmar det sig med stormsteg, blir livrädd varje gång någon av släktingarna tar upp det och pratar om det...jag hinner inte med det själv.

Idag var det i alla fall ett barnmorskebesök, det var det sista planerade besöket, men eftersom hon tyckte att jag hade lite högt blodtryck så ville hon att jag skulle komma in och kolla det igen på Fredag bara så att det inte har höjt sig ännu mer, men annars såg allting bra ut med lillkillen, han växer och har sig, han ville inte ligga still när hon skulle kolla hans hjärtljud dock hehe =). Fick en tid till när jag är i vecka 41 om inte bebisen har bestämt sig för att komma ut innan dess, men vi kan ju hoppas på det bästa =) (fast jag tror att han kommer ligga över tiden). Det brukar ju vara vanligt för förstföderskor att man går över tiden med en vecka ungefär...så vi får se.

Vadå trött idag...nej, det kan jag väl inte kalla det, gick upp klockan 08:00 i morse, åt frukost, åkte till barnmorskan klockan 08:30 var frame 08:50, in till henne 09:15 (hon var försenad), var klar inne hos henne 09:30, åkte hem och åt lite mer frukost, låg och mös med Oscar i soffan till klockan 11:20, han stack till jobbet och jag somnade i soffan fram till klockan 15:10, inte alls trött eller så...nejdå =P.

Har inte mer att skriva om nu faktiskt, detta är ju vad min dag (än så länge) har gått ut på, kommer kanske på mer att skriva om imorgon...vi får se =).

5 dagar kvar!

Lillkillen från ultraljudet i vecka 18 =) (Gud va längesen =S).

Puss på er!


RSS 2.0