Måndag

Det är väl Måndag idag om inte jag har tagit miste om något...usch i så fall, men Oscar är på jobbet och det var Mors dag igår som var på en Söndag så det måste vara Måndag...blev lite förvirrad innan eftersom grannens barnbarn skulle vara hos henne över helgen, men dem har inte åkt hem än alltså förvirrande...men men...!

Vaknade kvart över 6 i morse när klockan ringde för att Oscar skulle upp till jobbet, då kunde man inte somna om igen eftersom man fick nästan tvinga upp Oscar från sängen, låg kvar där till typ kvart över 7, skulle jaga ut Nessie från sovrummet...kompostgallret ramlade och slog i golvet, hon blev livrädd och rev 2 ljupa jack i min handled...tack och lov inte vid handledspulsen, men inte långt därifrån...! Gjorde i ordning mackor och satte igång en film, sen nu sitter jag här och skriver detta meningslösa inlägg för att jag ska ha någonting att skriva om!

Tyskland vann i Lördags...kul för dem, första vinsten för dem sen 1982 så dem firar väl rejält fortfarande. Lite väl taskigt ändå att Sverige inte fick lov att vara med och deltaga äns...hörde sen efteråt, när Tyskland hade sjungit låten i slutet att det var bara 5 poäng ifrån att Sverige hade kommit vidare till Eurovision! Då blir man rätt förbannad...fattar inte varför vi inte kom med...jag menar vi hade ju en mycket bättre låt än vad hälften av deltagarna i Eurovision hade! SUCK! Men inte mycket att göra åt det nu...bättre lycka nästa år helt enkelt!

Puss på er!


Söndag

Idag är man nyduschad och ren...mycket mysigt och skönt...håret började se ut som fan...!

Jag ville iväg till väla idag, men blev det så...nä, för att Oscar skulle tydligen mecka med Mercan idag igen &/%¤#)&", men men...så då blev det inget sånt..skulle bara titta efter vad det finns så man vet lite hyfsat vad man vill köpa när väl skattepengarna kommer..! Men bilarna kommer ju alltid först oavsett vad!

Jaja...!

Puss på er!


Lördag

Lördag idag hela långa dagen...idag har vi varit uppe i Osby och Kristianstad och vänt för att Oscar skulle köpa ett ar fälgar som han ville ha och dem skulle så klart finnas långt åt helvete...sen i Kristianstad så skulle han handla på Biltema (eftersom han redan var åt det hållet), sen handlade vi mat också när vi ändå var där, sen bar det hemåt igen. Vi åkte ca 10.00 och var hemma igen ca 16.00, så det tog hela dagen.

Efter det när vi kom hem så skulle Oscar mecka med Mercan så att den skulle kunna gå igenom besiktningen på Tisadag och han är inte färdig förrän nu så ni ser att vi tid idag bara har flugit förbi, fast den mesta av tiden var i en bil, men ändå...!

Nu när han kommer tillbaka efter att ha testat bilen så att allting fungerar som det ska så ska vi grilla flintastek som vi köpte idag...färdigmarinerad...mums, det blir jag, Oscar, Emil och kanske om han vill Ted.

Puss på er!


Fredag

Äntligen Fredag så man kan börja ta det lugnt nu! Vet inte vad jag ska skriva om...tittar på tv lite, ska snart gå över till grannen med ett glas som jag fick med mig hem igårkväll...ska bara diska av det först så hon slipper göra det.

Vi var ute med hundarna tillsammans i morse (klockan 11) hehe, det var rätt trevligt, bara att Birdie inte kan vara lugn när hon träffar andra människor och hundar, då ska hon bara leka hela tiden och då blir det jobbigt att gå med henne, men det är bara att träna henne på det hela tiden så lär hon sig det ju efter ett tag.

Puss på er!


Torsdag

Torsdag idag...hela dagen! Usch! Vill ha Fredag nu! Gubben är ju aldrig hemma längre eftersom han bara jobbar kväll och sen innan han börjar så ska han ändå iväg tidigare eftersom han har ju en massa saker att fixa innan jobb säger han! Blir så förbannad, jag behöver honom här hemma också så man hinner känna lite kärlek av en kram och en liten puss...det räcker, men det är ju knappt så man hinner med det.

Han börjar klockan 12 på dagen, men han har ju så himla mycket att göra innan jobb så han kör hemifrån klockan 10 så då hinner man inte se mycket av honom, sen hör man inte av honom på hela dagen eftersom han inte får lov att ha telefonen på sig på jobbet, sen kommer han hem klockan 10-halv 11 och då äter han kvällsmat, duschar sen går han och lägger sig...mycket man hinner se av honom då ju! Nej...inte alls!

Puss på er!


Onsdag

Dagarna går rätt så fort förbi fastän Oscar jobbar kväll...det är ju redan Onsdag, snart bara 2 dagar kvar tills det är helg och det är rätt skönt.

Har faktiskt ingenting att skriva om idag, mer än att vädret får bestämma sig nu, först är det sol, sen regnar det, sen mullrar det lite, sen är det strålande sol igen...nu får det väl ändå ge sig, antingen så får det vara solsken eller så får det regna, bara det stannar där ovh inte ändrar sig sjuttioelva gånger om dagen.

Puss på er!


Jag vet

Jag vet att min blogg är tråkig eftersom jag inte lägger in några bilder, men jag är inte mycket för att fota och sånt, bara ibland, men vänta ni bara tills vi har varit på semester i 3 veckor, då jävlar kan ni vänta er bilder, varje dag nya bilder så håll i er.

Har inte mycket att säga idag mer än det som jag sa igår och om ni inte vet vad jag sa igår så bara läs det förra inlägget!

Puss på er!


Måndag

Nu är det Måndag igen...usch vad helgen går fort alltså! Varför?

GUD vad jag blir förbannad alltså! Vad har jag gjort för att förtjäna denna behandling!? INGENTING! Jag har inte gjort någonting och ändå blir jag behandlad som skit! Det kvittar vad FAN jag gör så blir det ändå fel! Städar jag så är det fel, lagar jag middag så är det fel, tvättar jag så är det fel!! Berätta då för mig vad som är rätt!! ÅÅÅHHHH!!!! Blir så arg så jag skakar!

Puss på er!


Söndag

Gud va tråkigt! Nu är man ensam hemma! En Söndag! D å ska man väl vara med sin sambo och inte sitta hemma själv och tråka, men nej då! Oscar skulle tvunget iväg och mecka med sin mopped och bli klippt av sin mor så jag får sitta ensam här hemma!

Får väl försöka komma vidare med min simfamilj som har fött barnet som är generation 8 och om man spelar legacyutmaningen som jag försöker göra just nu så ska man spela till generation 10 så bara 2 generationer kvar =), men sen är det lite dumt att man inte får ha med simmar som man har gjort själv in i familjen, men det har jag gjort två gånger redan, fast det var innan jag visste att man inte fick det =S hehe =P.

Vet inte om jag ska fortsätta på familjen efter att jag har kommit upp i 10 generationer, men det känns rätt konstigt att bara slänga bort familjen när man har kommit så långt fram och hållt på med den länge, jag kanske fortsätter hehe, vi får se när vi väl har kommit så långt! =)

Puss på er!


Kommer inte ihåg? =S

Jag kommer faktiskt inte ihåg sista jag skrev i min blogg...jag vet att jag inte skrev igår, men skrev jag i Torsdags? =S...Pinsamt!

Idag har Oscar städat på sitt jobb först, sen när han kom hem så blev det städ här hemma också och vi har hållt på här hemma sen dess...sen tyckte jag nu att det var dags att blogga lite så det gör jag nu =).

Fan vad det är varmt ute, man svettas ju ihjäl här, vi har öppet bakdörren, ytterdörren och fönstret i hallen och ändå blir det inte svalare här...det är helt otroligt, plus att vi har getingar på vår uteplats uppe vid taket, dem bygger på uppe på vinden, vi ska säga till hyresvärden så att han får ta väck dem för man måste ju kunna sitta ute på sommaren utan att man blir anfallen av arga getingar.

Nu vet ni allt som pågår här just nu!

Puss på er!


Fan också!

Trodde det var Torsdag när jag vaknade i morse, men till min stora besvikelse så var det bara Onsdag! Varför straffa mig på det visset? Det tycker inte jag är snällt faktiskt!

Birdie har pratat med grannens hundar idag och jag har kastat bollen till den ena av dem hehe =). Det var trevligt att snacka lite med henne =).

Det är väldigt fuktigt varmt ute, inte så himla skönt, men det blir bäl åska sen kan det bli som vanligt sen.

Puss på er!


Känner mig duktig

Känner mig väldigt duktig nu faktiskt och inte för att jag har städat eller något sånt! Nejdå! Jag har precis sökt till 6 jobb av 9 stycken som jag har hittat, dem andra tre tar inte emot via internet så får ringa eller skicka in på vanligt sätt sen när vi har råd med frimärken "/.

Ska snart ut med Birdie...känner mig väldigt duktig bara hehe =P.

Puss på er!


Suck

Varför blev allt så jobbigt helt plötsligt? Vill inte vara med längre...nu slutar jag med livet! Kommer lägga livet på hyllan ett tag nu...i alla fall tills nästa vecka...nu måste jag ta och lugna ner mig!
Vi hörs!

Puss på er!


Hmm

Vet inte vad jag ska skriva eftersom det inte finns något att skriva om...har liksom inte hänt mycket mer sen igår, inte mer än att Söndag blev Måndag och det suger värre än en dammsugare på högsta hastighet. Men men...livet går ju vidare, fins inget sätt att stoppa det på.

Puss på er!


Tvång..?

Känner mig nästan tvungen att skriva varje dag eftersom annars förlorar jag besökare och det är inte så trevligt, vill ju helst ha kvar några stycken, men men, skrev inte igår eftersom vi hade besök hela dagen plus att ja...jag kände inte riktigt för att skriva, men det hände inte så mkt iheller, vi hade bara besök hela dagen och det var det som hände.

Ni får faktiskt ta detta nu...jag tänker skriva när jag känner för det och så kommer det att vara i fortsättningen, har jag inte skrivit en dag så skriver jag säkert nästa dag...!

Puss på er!


Fredag

Jaha...då var det Fredag idag...roligt värre eller något sånt...i alla fall så har jag inte planerat in något speciellt, bara slappa och lite smått och gott...igår fick man lite mjölk, ägg och pengar av mamma, det var snällt tyckte jag, Johan ville sova över hos oss till Lördag eller Söndag, men det fick han inte av mamma eftersom vi inte har så mycket mat hemma, då blev han sur och tvär.

Hoppas att man kan hitta på något roligt ikväll och inte bara sitta hemma hela Fredagkvällen...vill ut och ha skoj om det så gäller att bara åka rundor i stan så går det bra för mig, bara jag kommer ut ur lägenheten en liten stund.

Sa jag förrästen igår att vi fick en grill av mamma...? Inte? Men det fick vi alla fall, en sådan liten sak som man kan ha med sig på semestern utan att den tar så stor plats...det är rätt bra, det behövs nu när man har husvagn och ska vara borta i nästan 3 veckor i streck sen =P.

Puss på er!


Sorry

Förlåt att jag inte har skrivit förrän nu, men jag har inte haft tid idag, hela dagen har varit smockad med saker att fixa, först skule Oscar iväg och jobba med jouren (fast att han var ledig idag som alla andra), men i alla fall, han kom hem typ klockan halv 12, sen åt vi frukost, sen vid 2 tiden så åkte vi hem till min mamma för svi skulle hämta två saker där och innan vi åkte dit så tog Oscar datan så jag kunde inte skriva min blogg då, men nu är vi hemma och färdiga med allting så nu kunde jag skriva.

Ishockey på tv varje dag alltid! Astråkigt för en sådan som jag som hatar sport! Lämna sporten åt sportkanalerna, ni behöver inte sända dem på kanal 6 där allting roligt sänds, men det får ju åka åt sidan när all sport kommer som alltid ska vissas på kanal 6! Blir så förbannad!

Puss på er!


Förlåt

Förlåt för att jag inte har skrivit förrän nu, men jag har myst i soffan med ******. Och då kan jag inte bara sätta mig vid datan och börja skriva blogg...det känns rätt otrevligt när någon så gosig vill mysa med en =P.

Idag vaknade man inte förrän 12.09! Känns väldigt konstigt eftersom förra veckan höll jag på att vakna mellan 8-9 tiden så nu har jag vänt tillbaka dygnet till kväll igen...men men, får försöka vända tillbaka det igen.

Oscar jobbade morgon idag (WOW! REKORD!) så han kom hem för ca en timme sen så det är rätt skönt att ha honom hemma nu!

Har inte mer att skriva om...får se vad som händer senare ikväll...då skrier jag om det imorgon.

Puss på er!


Tisdag

Finns det något tråkigare än att nästan aldrig se sin älskling tråts att man är sambo med honom? Nä det tror jag inte..! Får nästan aldrig träffa honom =( antingen så jobbar han alltid eller så har han en massa annat skit för sig...så honom knappt i helgen, jo bara när det roliga hände annars så g jag honom inte alls. Och igår och idag så jobbar han från halv 8 på morgonen till klockan 9 på kvällen! WEEI! NOT!

Har precis:
1. Dammsugat hela lägenheten.
2. Torkat av alla ytor.
3. Tagit ur disken ur diskmaskinen.
4. Satt i ny disk i diskmaskinen.
5. Diskat stekpannorna.
6. Torkat av spisen.

Så jag är rätt trött nu, fast Birdie behöver gå ut...men jag kan ju alltid sätta henne i löplinnan där ute så kan hon göra sina behov så får det bli en lite längre runda senare ikväll när jag har vilat upp mig lite =).

Puss på er!


GUD!

Fan vad tråkigt det är att sitta hemma alldeles själv! Vill ha sällskap! Någon mer som känner sig ensam där hemma? Kom gärna hit...vi kan säkert ha roligt på något sätt...har astråkigt just nu! Oscar kommer ju inte hem förrän klockan 10 ikväll!

Jaja...puss på er!


Måndag

Oscars chef är dum i huvudet! Men det visste ni väl redan...Oscar skulle egentligen jobba helg idag, men hans jobbar"kompisar" skulle iväg tidigt idag och kunde inte jobba kväll då så då fick Oscar jobba kväll fast han kom till jobbet halv 8, så ska han jobba till klockan 9 ikväll! Alltså ingen orkar jobba så mycket under en dag!

Men han är i alla fall ledig på Torsdag eftersom det är Kristihimmelsfärs dag då =) mycket trevligt eller något sånt.

Tittar på en riktigt gammal film nu, en film från 1958 =P den är svart och vit, känns väldigt konstigt att titta på, men den är rätt så bra och det är det som räknas =).

Ska sätta mig i soffan nu och mysa lite, hörs senare.

Puss på er!


Mopedlopp

Idag har Oscars pappa ett mopedlopp, visst låter det roligt "/. Gammla gubbar och tanter som åker en runda på gammla puchmopeder i Billinge och lite överallt som Oscars pappa har arrangerat. Låter ju skoj...eller något!

I alla fall så måste ju Oscar vara med och fixa allt där så han åkte hemifrån klockan halv 9 i morse fast starten inte gick förrän halv 10 och eftersom Oscar är som en zombie på morgonen så glömde han sin mobil hemma så jag kan inte kontakta honom på något sätt alls..!

Det roliga som hände igår var inte så roligt...det blev inte alls som jag hade tänkt mig! Så funderar på om jag ska "göra om det" igen så att det blir bra igen! Känns helt fel!

Men jag kan inte göra något förrän Oscar kommer hem igen! Vilket typ blir klockan 5-6 ikväll...!

Jaja...puss på er!


Lördag

Det roliga som skulle hända idag kommer inte hända förrän klockan 5-6 ikväll...inte roligt enligt mig, men jag har ju så himla lite att säga till om när det gäller det så jag kan inte göra något åt det, men jag kan ju hoppas på att klockan går fort fram tills dess och klockan är nu redan 1 på dagen så bara 4-5 timmar kvar =).

Idag har jag och Oscar bakat lite bullar eftersom brödet och pengarna var slut och då får man improvisera med dem grejorna man har hemma, dem var lagom goda, men inte som dem man köper i affären, men det blir dem aldrig när man bakar hemma...men dem går och äta och det är det som räknas.

Vet iinte vad mer jag har att berätta för er idag...finns inte mer som har hänt fram till nu, kanske uppdaterar senare om det har hänt något mer då =).

Puss på er!


Duktig

Jag har blivit väldigt duktig på att hålla det rent här hemma nu =) Jag känner mig väldigt stolt över mig själv =) Det är en rätt skön känsla...plus att det är Fredag idag och då kommer Oscar hem "tidigare". Han slutar klockan 6 ikväll, men sen ska han iväg och fixa sina däck på bilen, sen skulle han och Ola iväg och titta på en bil som Ola kanske skulle köpa, efter det så kommer han hem, men men...han behöver inte oroa sig för när han kommer hem så är middagen färdiglagad =).

Börjar bli förkyld nu igen...usch! Är astråkigt att vara det varannan vecka, men men, vad ska man göra åt det...prosit Linda!

Imorgon händer det roliga! =D Vad kul det ska bli! Vill inte säga för mycket eftersom ni inte har med detta att göra och eftersom folk kan babbla som satan när det händer sådana här saker.

Puss på er!


Jaja

Vet inte vad jag ska ha för rubrik...vet inte vad jag ska skriva om iheller =S. Vi har lyckats hålla det rätt så rent här hemma nu sen jag storstädade i Måndags =) det är duktigt gjort av oss faktiskt =).

Det är bara Torsdag idag...vill ha Fredag nu! Veckan går så längsammt när Oscar jobbar kväll..tråkigt..!

Har inte mer att skriva om just nu...så

Puss på er!


Onsdag

Onsdag idag...tråkigt att bara halva veckan har gått =(, vill att veckan ska gå fortare så man hinner träffa sin lilla tiger någon gång. Sen händer det något annat roligt på Lördag som jag inte tänker tala om för er. Ni får lista ut det själva hehe =P.

Det har blivit kallt ute nu igen! Bajs också! Det ska ju vara varmt nu...speciellt nu när det är den 5 Maj!

Är choklad- & coca colasugen. Vi har det hemma, men jag vill inte äta och dricka det redan nu, då har jag ingenting sen ikväll när man ska mysa upp sig framför tv:n och det går inte för sig hehe ;).

Vet inte vad jag ska göra idag...dammsuga...sen då? Hmm...?

Puss på er!


Yeah!

Nu kommer Oscar snart innanför dörren! Weei!

Tittar på tv nu...en skitrolig film faktiskt! Kommer inte ihåg vad den heter, men den går på kanal 6 just nu =).

Puss på er!


Va skönt

Igår hade jag en sådan sprängandes huvudvärk så det kändes som om huvudet skulle explodera alltså! Så tyvärr blev det inte mycket tvättande av kläder igår, men det kan man fixa en annan dag...till exempel idag =P. Men nu är huvudvärken borta igen...asskönt om ni frågar mig, mådde inte alls bra igår alltså...!

Oscar har precis kört till jobbet, han jobbar alltså kväll denna vecka som ni säkert förstod då (om jag inte har sagt det igår =S).

Jaja...lägenheten känns riktig mysig att vara i nu när man var så duktig igår, ska gå och dra dammsugaren ett varv till idag så det inte blir så himla mycket hår här inne, plus att det blir ju lättare att städa också om man städar lite varje dag eftersom det inte blir så mycket skräp här inne då iheller. (Och det har jag fattat nu =S)

Oscar rensade kattlådorna imorse innan han körde också (han får ju göra något litet =P), så nu är det också fixat, men sanden räckte bara till en halv låda, men dem får klara sig på det tills vi har köpt hem mer.

Har inte mer att säga...kommer kanske mer senare idag...(om jag pallar =D)

Puss på er!


Vilken dag

Usch vilken jobbig dag jag har haft det idag...lägenheten låg gömd under en massa djurhår och damm. Eftersom jag är hemma hela dagarna så blev det mitt jobb att städa undan och allting. Så idag har jag:

1. Vikt ihop tvätten.
2. Tagit ur disken ur diskmaskinen.
3. Satt in ny disk i diskmaskinen.
4. Tagit undan en massa skit som låg frame och skräpa.
5. Dammsugat.
6. Torkat av alla ytor med trassa.

Det kommer nog en framtida 7:a senare idag också...vilket innebär lägga in ny tvätt i tvättmaskinen, men då kommer även en 8:a som blir hänga upp tvätten hehe =P. Så dagen har varit upptagenav hemmasysslor. Känner mig faktiskt nöjd eftersom jag har varit så duktig idag.

Oscar är sjuk...förkylning, men han är ändå på jobbet och jobbar. Jag har fått hosta som inte vill släppa fastän jag hostar som en jävla galning nästan hela tiden. Men det är väl sånt man får ta.

Ska snart ut med Birdie, vet inte om jag vågar ha henne löss mer eftersom hon börjar ta för många frivarv och det ska hon inte göra...så det blir koppel på henne igen. Hon som började bli så duktig...nu bara kastar hon bort allt direkt...!


Visst ser Oscar och Birdie söta ut tillsammans? ^-^

Puss på er!


Carrier

Jupp...idag är man på Carrier och hänger rundor...mest för att göra Oscar glad, han säger att han blir så himla stressad om inte jag är med när han ska mecka eftersom då längtar han hem till mig och då blir meckandet halvbra gjort..så idag är jag snäll mot honom och följer med =).

Har kommit över den hemska händelsen rätt bra nu...känns fortfarande konstigt, men men...det går väl över snart, men det kommer aldrig försvinna helt...=(

Igår handlade man lite grejor =) första gången på ett halvår =). Det blev ett par skor (inte dem vita som jag ville ha från början eftersom storlek 38 var för stort och storlek 37 var för litet =@ vadå förbannad), sen blev det ett par mjukisbyxor som är lika korta som piratbyxor =). Så jag blev rätt nöjd med inköpen ändå.


Skorna jag fick. 99:-


Byxorna jag fick. 149:-

Puss på er!


Lördag

Idag är det tydligen Lördag! Fan vad helgen går fort...idag har vi mycket att göra eller snarare som vi vill göra. Nu håller Oscar på att skrota 900:an eftersom motorn gav sig på den, sen skulle han och Emil titta på en annan 900 som dem såg på blocket och blev helt kåta på. Sen efter det så vill jag gå på en djurmarknad som pågår idag nere i Höör så det är ju inte så långt härifrån, men tydligen blir det ingenting utav det..! Sen efter det så vill jag in till helsingborg och "synda" lite hehe (Tänker inte säga exakt vad jag vill göra p.g.a stora glappkäftar). Sen ville Oscar fixa bromsarna, handtaget och värmen på husvagnen. Så det blir väl ingenting som jag vill göra idag!

Just det...Annmargaret (hon som jag fick marsvinet av) ville bjuda hem oss till henne sen på tårta och kakor eftersom hon fyllde år igår eller idag eller hur det nu var...? =S =P hehe. Hon ville att vi skulle ta med Birdie så hon kunde få springa av sig med hennes stora hundar ett tag.

Så att det blir som sagt en Oscarhelg...vilket innebär meckande och bilköp! Weeei! NOT!

Puss på er!


RSS 2.0