Måndag

Vad tycker ni om min nya design? Visst är den kanske inte så speciell, men den är i alla fall anorlunda (*stavning) från den andra som jag hade innan, headern blev jag faktiskt ganska nöjd med, den vissar det som betyder mest i mitt liv, alltså Willy...som döptes igår och var väldigt tjusig i sin dopklänning. Det gick för övrigt bra, han var väldigt lugn i början, sen blev han trött och somnade och sov igenom alltihopa hehe, men det gick ändå, sen fick han en massa fina doppresenter och om ni vill så kan ni få blid på det han fick, när jag har fått ordning på det hehe =P.

Mycket mer har jag inte att säga...eller jo, det blev en rätt tråkig "efterfest" eftersom Oscars och min släkt inte kan komma överrens, dem kan väl åtminstånde försöka komma överrens när jag och Oscar nu har barn ihopa, vi kommer ju för alltid vara besläktade nu oavsett vad som händer, dem får lära sig att träffas, för jag kommer bara fira Willys födelsedag 1 dag på året och det är den dagen han fyller år, vill då inte folket komma den dagen så skit i det, men det blir inga kakor eller tårta om dem bestämmer sig för att komma en annan dag, men för Willys skull så kan dem väl försöka tycka om varandra! Eller vad tycker ni?

NU har jag inte mer att skriva hehe =).

Puss på er!


Torsdag

Idag har jag mycket att berätta för er...eller ja, tre saker hehe.

Oscar ska lämna mig...japp, ni hörde rätt, han ska lämna mig idag fram till Lördag eftermiddag hehe, han ska iväg till Olofström med Emil och hans pappa Anders och fiska, så jag får ta hand om Willy själv i 2-3 dagar, men det blir ju ingen skillnad, brukar få ta hand om honom själv ändå fast Oscar är hemma så.

Imorgon ska jag till mamma och hälsa på eftersom Görans mamma skulle komma över och ge Willy en present som hon har gjort själv och då ville mamma att jag och Willy skulle komma över så hon kunde få se vad han får för något hehe, sn ska vi se om dopklänningen passar också.

På Söndag så ska Willy döpas, va roligt, äntligen ska ha få sitt namn, det är därför vi ska prova om dopklänningen som mamma hade till oss passar, annars får vi se om den Oscar hade passar, vi får se alltså, men nu har ni fått reda på dem tre sakerna jag ville berätta för er hehe.Puss på er!


Onsdag

Jävla skitblogg!!! Ibland lägger den inte ut inläggen fastän man har tryckt på knappen och det står: "Ditt inlägg har publicerats och kommer snat att synas i din blogg." Jo visst, tjoballe! Men nu är inlägget ute i alla fall och det blev ett till idag när jag ändå är inne hehe =P.

Willy ligger och sover, men håller på att vakna så jag får avsluta här nu.

Puss på er!


Tisdag

Nu är den gammla gubben igång igen och har satt ett nytt datum för domedagen! Tredje gången gillt eller? Nu är det tydligen den 21:e Oktober istället. Hur många som helst har försökt räkna ut när domedagen skulle komma och allihopa har haft fel, kan dem inte bara lägga ner nu, det börjar bli lite tjatigt faktiskt, att dem inte ger sig när dem har haft fel ett par gånger.

Jaja, tro vad ni vill men jag tänkter inte gå på det en gång till, händer det så händer det annars fortsätter livet, men om det u blir den 21:e Oktober så har man i alla fall hunnit leva under sommaren och haft roligt så.

Willy ligger och sover nu, mycket duktig kille som klarar sig själv på golvet i en halvtimme så jag kan hitta på annat hehe =).

Puss på er!


Lördag

Idag skulle ju jorden gå under, men det blev inget, som alla trodde (visste). Även om jag måste erkänna att jag var lite nervös så måste jag säga att jag knappt har tänkt på det idag, var hemma hos mamma istället och hade lite roligt med Willy, Oscar var hemma själv vilket faktiskt var lite skönt, ta en dags paus från varandra.

Behöver man skriva så mycket mer egentligen...nej, allt har ju sagt, jorden gick inte under och jag var hos mamma idag...så är det med det. Vi KANSKE ska åka och shoppa lite imorgon jag, Oscar och Willy, handla lite kläder till mig och Oscar och sen se om vi kan hitta en rolig leksak till Willy, han behöver fler, han börjar tröttna på dem här hemma nu.

Jaja, det var allt för idag...

Puss på er!


Fredag

Då får vi se vad som händer imorgon, håll tummarna för att allt blir som förut. Nu ska ni faktiskt få hela 4 bilder av mig, vet att jag är dålig med dem, men nu kommer 4 stycken.


En glad kille på morgonen hehe =).


Så här ser det oftast ut på morgonen när man väcks av Willy, någon som har testat att sova på detta sättet?


Titta vilken duktig kille som kan grepa om sakerna och hålla fast dem =).


Duktig kille som kan hålla huvudet uppe väldigt länge =).

Hoppas ni blev glada över lite bilder.

Puss på er!


Torsdag

Idag kommer prästen över klockan 18:00 och ska prata om hur hon vill ha det nästa Söndag och hur allt ska gå till när Willy ska döpas (om det nu blir någon nästa Söndag).

Det är allt jag har att säga idag,förutom att jag har fått värsta städrycket nu, kan ju vara för att hon ska komma över, men jag vet inte varför, bara vill ha det rent här hemma...skinande rent alltså, vill inte se ett ända hårstrå eller en enda blöja, vill bara att det ska skina, men tyvärr så hinner jag inte med det så mycket nu när Willy är vaken hela tiden, eller ja, just nu sover han och Birdie, som snarkar bredvid mig i soffan hehe =P.

Puss på er!


Onsdag

Herregud...vad det ingen som brydde sig om att jorden kommer gå under på Lördag? Finns kanske inte så många religösa som jag trodde...dem finns kanske inte inne på den här bloggen hehe =P.

Jag är faktiskt nervös, jag menar...tänk nu om Gud verkligen finns, jag menar, hur fan kommer det gå då på Lördag...jag både vill och inte vill att det ska bli Lördag så jag får se vad som händer, hoppas bara att det inte händer något så livet fortsätter som förut.

Undrar vad amerikanen gör om han nu har fel, i videon sa han att han var så himla säker på sin sak att han inte hade någon "plan B" om han nu skulle vakna den 22:e och ingenting har hänt, vad gör han då? Tar livet av sig eller?

Hoppas ingenting händer, har så mycket roligt planerat i sommar.

Puss på er!


Tisdag

Jorden går under på Lördag? =S Vad tror ni? Klicka på länken och titta på det =S

http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-pa-lordag


Jag blir faktiskt lite nervös, ärligt talat, man vet aldrig, alla sa först att det var år 2012, men nu har dem räknat ut att det är den 21:e maj år 2011 som jorden går under, ja..klicka på länken så förstår ni.

Puss på er!


Söndag

Oscars pappa har sitt årliga moppelopp idag så man sitter ensam här hemma, men men, det är såndant man får ta...det blev mormor och morfar igårkväll ändå efter många om och men, men det blev så i alla fall.


Så såg det ut igårnatt för er som missade Eurovision, Sverige höll på att vinna ett bra tag, men sen fick Azerbajdzjan en hel del poäng och Italien fick den sista 12:an och då fick dem 2:a platsen, annars hade vi hamnat på 2:a plats, men det stör inte mig, vi har inte vunnit dem andra åren, varför skulle Eric ta hem segern..?

Puss på er!


Lördag

Förlåt att uppdateringen är dålig, men det är sådant man får ta när man har bebis på 3 månader.

Idag skulle vi egentligen till mormor och morfar på middag klockan 5, men då ska Oscars pappa tvunget ha med sig Oscar vid exakt den tiden för att sätta upp hans skyltar till hans moppedlopp imorgon och då kan han ju inte ha med sig Emil och köra Emils bil, utan det måste vara exakt Oscars bil och exakt Oscar som ska med, men jag tänker inte ge mig, jag ska till mormor och morfar idag, jag måste ut från denna lägenheten, kan inte sitta här dag ut och dag in!

Måste bara berätta hur det är med Micra också för er som inte har mig som vän på facebook.
Micra skulle inte föda, någonting hade hänt i Onsdags med hennes mage när hon tryckte sig igenom nätdörren som var öppen 4-5 cm, hon skrek ju till som in i helvete och sen ville hon inte äta eller någonting, hon bara gick och la sig och sov hela tiden. I Torsdags fick jag äntligen komma in till veterinären med henne och få reda på vad som va fel. Hon kände och klämde på Micra och sa att hon hade ont i ryggen och magen, troligtvis var ungarna döda och hon hade nog sträckt ryggen, en operation på en oförsäkrad katt hade kostat mellan 15-20 000 kr och eftersom pengar styr allt alltid så kunde jag inte betala det så tyvärr fick hon "gå vidare till grönare marker". Det är ingenting som jag var glad över, men jag led när hon led och när hon väl hade fått sprutan så kände jag att en stor klump lossnade i bröstet, hon led inte längre, hon hade inte ont mer och då hade inte jag ont mer iheller. Tyvärr fick detta hända, har man inte pengar så kan man inte få ett friskt husdjur iheller, tyvärr är världen så pengafixerad!

Puss på er!


Onsdag

Vet att jag är dålig på uppdatering, men Willy är vaken största delen av dagarn nu mera så, det blir inte mycket skrivning, plus att jag inte har haft någonting att skriva om, men idag har jag 3 saker att skriva om.

1.
Willy ska nog gå in i en växaperiod igen eftersom han sov 10 timmar inatt, vaknade klockan 8, fick mat, var vaken i en timme, sen somnade igen, vaknade efter någon timme, fick ny blöja, mat och sen somnade han igen klockan 13:00 och sover fortfarande...för se hur länge han sover.

2. Micra beter sig väldigt märkligt, hon klämde magen i morse i nätdörren och sen dess har hon inte vellat äta eller dricka, hon la sig direkt under soffan, låg där i 2,5 timme sen nyss gick hon in i köket och la sig under bordet, hon kunde knappt gå och hennes mage är väldigt spännd, frågade grannen och hon sa att det var dags för Micra att föda när som helst, alltså arbetar Micra sig igenom värkarna nu, jag bäddade en korg till henne och la under bordet och ställde fram en skål vatten till henne, ska kolla hur hon mår om en halvtimme eller så.

3.
Oscar förökte fixa nätdörren igår, men ändå har5 getingsr lyckats hitta in.

Puss på er!


Söndag

Då var det Söndag, helt plötsligt är helgen slut...denna helgen gick fortare än vanligt, tråkigt, men smärtfritt då eftersom Oscar inte är hemma.

Willy ligger och sover, har han gjort den klockan 09:00, men det gör ingenting, då har jag lite tid för mig själv och det behövs eftersom han inte sov någonting igår på hela dagen, det var i för sig också bra för då sov han inatt från halv 11 på kvällen fram till klockan 08:00. Jo, han somnade från halv 8 till halv 9 igårkväll, men efter det car han vaken till halv 11, så det är förståligt att han är trött idag.

Idag ska vi handla lite mat eller ja, mest ersättning till Willy då den håller på att ta slut, men då kan man ju lika bra passa på att handla lite annat också när man ändå är iväg.

Hoppas det inte blir lika varmt som det var igår, det blev 29 grader i vardagsrummet när solen står på där hela dagen, har ju 3 växthusfönster i vardagsrummet och solen är på den sidan av huset hela dagen, från morgon till kväll och eftersom fönsterna är så stora så blir det ju som ett växthus här inne, sen kan man inte ha öppet eftersom getingarna och bina bygger bo under taket och då kryper dem in i springerna som finns utanför våra fönster, visst har Oscar satt upp en nätdörr, men fast den är stängd så är det ändå en decimeter som inte går att stänga till och då lyckas dem komma in ändå och vi har ingen flugsmällare och vi får inte hem någon tidning. Så jobbigt blir det när det är sommar hos oss....nägon som vill byta?

Jaja, nu har ni fått ett långt inlägg om lite av varje så hoppas ni är nöjda.

Puss på er!


Fredag

Har faktiskt ingenting att skriva om, Willy blir 3 månader på Onsdag och på Fredagen ska han få sin första vaccination, jag som själv är livrädd för sprutor, hur ska jag då klara av när dem ska sticka min bebis med sprutor? Oscar får följa med och hålla honom så jag slipper titta på sprutorna, sen får jag väl trösta honom efteråt om inte Oscar lyckas trösta honom.

Helg snart...weeei...eller något liknande, Oscar har ju meckarhelg så man hinner väl inte se så mycket av honom, fast han sa att husvagnen var färdig för 2 veckor sedan, men ändå håller han på att mecka med den, han hittar ju på nya grejor att ha på den hela tiden, till sist kan man inte använda den för när man väl packat in alla kläder, tallrikar, bestick och mat i den + förtältet så överstrider den totalvikten och då kan man inte köra med den för då kommer man tappa hjulet igen som vi gjorde förra sommaren.

Det blev ett lite inlägg ändå...Micra ska snart ha barn igen *host*horkatt*host* . Ingen som är intresserad? Det kommer nog bli svarta katter, eftersom det bara är sådana katter som har varit på henne (ja, jag såg dem), det blir säkert en långhårig kattunge också eftersom en svart långhårig katt har varit på henne.

Puss på er!


Onsdag

Jaha, då var det Onsdag, vet inte vad jag ska skriva om faktiskt, förutom att Oscar tycker att jag inte gör någonting alls här hemma om dagarna...nej, det gör ju faktiskt inte...jag tar bara hand om vår son 24 timmar om dygnet, men det tror ju han är världens lättaste, han hade inte klarat en dag ensam med Willy.

Men jag ska inte gå in på det för då kan jag sitta hr och skriva hela dagen och det har jag varken tid eller ork till att göra.

Börjar tycka att det är tråkigt att blogga...har liksom inget roligt att skriva om och då försvinner ju läsarna eftersom det är tråkigt att läsa en blogg som det inte står något intressant i.

Så...det får räcka med detta inlägget idag, får se om jag kanske kommer på något spännande att skriva om sen.

Puss på er!


Måndag

Jaha då var det en ny vecka, skoj, eller något liknande, vet inte vad jag ska heja på, veckan eller helgen, får ju inte träffa Oscar ändå så...

Klippte mig igår, håret alltså, blev trött på mitt aslånga hår, det gick ju nästan hela vägen ner till rumpan, nu är det lite längre än axlarna, skönt är det. Willy drog ju mig i håret nästan hela tiden när man hade honom på axlarna och skulle ta ner honom, sen när Oscar skulle krama mig så hängde ju året över ryggen och då drog han också mig i håret, likadant när man låg i sängen och Oscar skulle hålla om mig, då la han sin arm på mitt hår och drog mig i håret, nu blev jag så trött på det så jag klippte av skiten, men det blir skönt att ha kort hår i sommar också så blir man inte lika varm.

Just nu sover Willy, han är väldigt duktig liten kille. Han vaknar klockan 07:00 och vill ha frukost, sen somnar han igen till 09:00/09:30 och när han vaknar då så får han en ny blöja, sen är han vaken och leker lite coh om han inte säger till innan så är det matdags igen klockan 11:30 ungefär, sen ny blöja och efter det somnar man lite igen, måste ju sova middag hehe, sover ungefär till 14:00, sen vill han vara uppe och prata och leka lite igen, sen är det mat igen klockan 16:00 ungefär, sen ny blöja och sen somnar vi en liten stund igen, vaknar vid 18:00 och ska prata lite stunt hehe, sen blir det kvällsmat klockan 20:30, sen blöjbyte och ombyte till pyjamas, sen brukar han somna för natten vid 21:30/22:00, ibland somnar han inte förrän vid 22:30/23:00, men det är inte ofta det händer, sen sover han fram till klockan 07:00 på morgonen, så han sover hela natten =).

Så ser hans "schema" ut, men tiderna varierar ibland från dag till dag, men tiderna brukar vara dem samma, eller ja, dem har varit det nu i 2-3 veckor.

Puss på er!


RSS 2.0