Söndag

Då var det Söndag, helt plötsligt är helgen slut...denna helgen gick fortare än vanligt, tråkigt, men smärtfritt då eftersom Oscar inte är hemma.

Willy ligger och sover, har han gjort den klockan 09:00, men det gör ingenting, då har jag lite tid för mig själv och det behövs eftersom han inte sov någonting igår på hela dagen, det var i för sig också bra för då sov han inatt från halv 11 på kvällen fram till klockan 08:00. Jo, han somnade från halv 8 till halv 9 igårkväll, men efter det car han vaken till halv 11, så det är förståligt att han är trött idag.

Idag ska vi handla lite mat eller ja, mest ersättning till Willy då den håller på att ta slut, men då kan man ju lika bra passa på att handla lite annat också när man ändå är iväg.

Hoppas det inte blir lika varmt som det var igår, det blev 29 grader i vardagsrummet när solen står på där hela dagen, har ju 3 växthusfönster i vardagsrummet och solen är på den sidan av huset hela dagen, från morgon till kväll och eftersom fönsterna är så stora så blir det ju som ett växthus här inne, sen kan man inte ha öppet eftersom getingarna och bina bygger bo under taket och då kryper dem in i springerna som finns utanför våra fönster, visst har Oscar satt upp en nätdörr, men fast den är stängd så är det ändå en decimeter som inte går att stänga till och då lyckas dem komma in ändå och vi har ingen flugsmällare och vi får inte hem någon tidning. Så jobbigt blir det när det är sommar hos oss....nägon som vill byta?

Jaja, nu har ni fått ett långt inlägg om lite av varje så hoppas ni är nöjda.

Puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0