Torsdag

Uppdatering och bilder på hur det går på semestern får ni när vi kommer hem, vilket blir på Lördag eller Söndag så håll ut! Hehe! ;)

Puss på er!


Söndag

Imorgon vill Oscar att vi ska dra iväg med husvagnen till Öland, men ingenting är färdigpackat eller fixat, bilen funkar och husvagnen funkar, men husvagnen är inte städad eller packad och vi har inte handlat mat eller någonting sådant som vi måste ha med oss och vet ni vad han gör då istället för att fixa det? Inte? Jag vet....han sticker till jobbet och ska tvätta bilen och ta lite batterier med sig hem och det har snart tagit 3 timmar för honom att göra det, jag kan inte packa husvagnen eller städa den iheller för den står hemma hos hans föräldrar så jag kan inte göra så mycket åt det plus att jag har Willy att ta hand om.

Så vi får väl se hur det blir egentligen.
Visst är Ölandsbron vacker hehe =P

Puss på er!


Torsdag

Vet att det har varit en väldigt dålig uppdatering denna veckan, ska försöka bättra mig nu, men Willy kräver så himla mycket nu, han sover knappt på dagarna längre och det är ju så det ska vara eller hur, så han är duktigt.

Han kan nästan resa sig upp själv nu, om man håller honom i händerna så drar han upp sig själv, men han kan inte sitta utan stöd för ryggen (än) =P. Om han står i soffan och lutar sig mot ryggstödet med ansiktet mot väggen så kan han nästan stå själv, man behöver bara hålla lite försiktigt i honom så han inte lutar sig balänges och flyger av soffan eller när han blir trött i benen och inte orkar stå längre, väldigt stark kille, när han ligger på golvet eller i sängen så lyfter han upp hela rumpan och trycker på med fötterna så han flyttar sig framåt, han ska bara komma underfull med hur han ska göra med armarna, sen kryper han som in i bomben, hade jag bara vetat hur man lägger ut videosar på bloggen så hade ni kunnat få se när han ligger på golvet och kämpar med att försöka krypa =).

Nu spraka det till i blöjan så får väl gå och byta den om ingen annan känner sig mannad till att göra det =P.

Puss på er!Måndag

Måndag idag och Oscar är ledig från och med idag och 3 veckor framåt, men det känns inte som det eftersom han åkte iväg ändå och skulle mecka på skroten i helsingborg, när han väl är ledig så kan han väl vila sig, han tjatar ju annars om semester hela tiden, sen när han väl är ledig så ska han ändå mecka, förstår mig inte på honom.

Annars är det bra, känns ju som en vanlig dag så jag är van vid att sitta hemma själv och ta hand om Willy själv, han ska egentligen ha mat nu, men han sussar så han får göra det tills han vaknar så blir det mat sen efter det.

Regnar ute och det ska det tydligen göra hela veckan...inte roligt, speciellt inte med tanke på att det är midsommarafton på Fredag, men det hinner kanske ändra sig tills dess, kan man ju hoppas i alla fall, speciellt nu när jag har handlat somriga kläder som jag ska ha på mig på midsommar =S.

Och på tal om midsommar, vi ska till Oscars föräldrar och fira där, dem skulle ha femkamp efter att vi ätit oss feta så vi bränner bort det igen, så det blir att ha med sig skor som man kan springa i eller något sådant, men vad ska ni göra på midsommar?

Jag har namnsdag idag! Linda.

Glöm inte bort att klicka på äggen -------->
Dem dör om 1 dag om dem inte kläcks innan dess!

Puss på er!


Glömsk..

Glömde ju att berätta för er hur det var igår med Linda och det var höjdpunkten denna veckan, har inte skrattat så mycket som jag gjorde igår på länge, tänk att det kunde vara så himla roligt att sitta på facebook tillsammans hehe, man måste vara där för att se det roliga i det hela hehe =P, men skrattmusklerna fick arbeta i alla fall =D.

Kan inte skriva mer nu då Willy vill vara med mamma, men checka in Lindas blogg, hon finns under Länkar i sidospalten.

Glöm inte att klicka på äggen! ------>

Puss på er!
'

Fredag

Har varit lite dligt flödde i bloggen under denna veckan, men det göt väl ingenting för idag har jag 3 bilder till er, två är från Willys dop och en är från Emils student. Såg igår att Oscars mamma hade skickat lite bilder till Oscars hotmail, så dem hamnar på bloggen nu så att ni kan få se, jag visst själv inte om att det togs fler bilder på dopet eftersom jag var i köket och fixade med maten och ingen sa till mig, men men, inget att göra åt det nu.


Oscar, Lasse (Oscars morfar), Willy och Cecilia (Oscars mamma).


Oscar och Willy.


Elin (Oscars kusin), Emil och Per (Oscars morbror).

Det var väl spännande med lite bilder =).

Glöm inte att klicka på drakäggen i sidospalten så dem inte dör.

Puss på er!


Äggen

Ska förklara om äggen, det är en sida där man kan adoptera drakägg och när man klickar på ägget ett visst antal gånger så kläcls det och blir en liten drakbebis, sen måste man klicka på det ett visst antal gånger till så växer drakbebisen upp och blir en stor drake.

Tyckte bara det skulle vara en kul grej att testa i bloggen, se hur många som verkligen trycker på dem =).

Puss på er!


Tisdag

Klicka på äggen varje dag och varje gång du besöker bloggen.

Du hittar ägen ute i sidospalten. ----------->

Puss på er!


Måndag

Då var Måndagen här, kul eller något sådant.

Igår började Willy med smakportioner, det tyckte han var kul, fast i början så gjorde han väldigt roliga miner hehe, men sen efter ett tag så högg han nästan efter skeden hehe, så han uppskatade maten =), eller ja, det var aprikos med päron han fick och det är ju förståligt att han gillar det hehe.

På Onsdag så kommer Linda hit och hälsar på, det var nästan 3 månader sen sist vi träffades så det ska bli skoj att träffa henne =), då kan vi kanske titta klart på "Jiddra inte med Zohan" hehe =P. Men det ska bli roligt =).

Idag var vi på BVC med Willy också, hon tyckte att han hade sjunkigt lite på kurvan med vikten, men det var inte mycket så det var inte så allvarligt, men jag får väl öka på maten i flaskan, så vi får se hur det ser ut nästa månad.

Puss på er!


Lördag

Idag blir min stora kille 4 månader, grattis lilla killen, dags att börja med smakportioner, mums hehe, får se vad han tycker om det då, det ska nog funka bra, mamma kommer imorgon så kan hon hjälpa mig och visa lite hur mycket man ska ta och sådant, blir nojig om jag ska göra det själv, då tror jag att det antingen blir för mycket eller för lite hehe, men det ska nog funka.

Har inte mer att skriva, mer än att Oscar har egentligen meckarfri helg, men väljer att mecka ändå, så att det bevisar ju vad som han tycker är viktigast.

Puss på er!


Fredag

Idag var det studentfest hos svärföräldrarna, så mycket fest vet jag inte om man kan kalla det, men det var god mat och efterrätt, trevligt sällskap och lekar efteråt hehe =) så det var rätt lyckat.

Willy var lugn under hela tiden, han skrek bara en gång under hela tiden vi var hos svärföräldrarna och det var för att han var hungrig, men sen blev det bra igen efter han fått mat =), duktig kille man har.

Man fick tillbaka sina minnen från skoltiden och speciellt studenten när man stod och väntade på att Emil skulle springa ut, man såg en massa gammla lärare också, fast dem såg inte mig hehe, skoltiden var rätt skoj ändå, fast det inser man ju inte förrän efteråt, dum man är.

Nästa år så ska Oscars kusin Elin ta studenten, även hon går i svalöv, alla har gått där hehe. Min mormors syster, jag, Oscar, Ted, Emil, Elin och nu ska Elisabeth också gå där (om hon kom in (*hoppas*)).

Nu ska jag nog gå och lägga mig, om jag kan sova, är inte så jättetrött hehe, men jag måste börja lägga mig tidigare eftersom jag inte orkar upp med Willy på morgonen annars.

Puss på er!


Torsdag

Det blev ingen sknes djurpark i Tisdags, men det blev igår istället och det var roligt, vi köpte årskortet så kan man åka dit och gå in när man vill, rätt fränt hehe =P.

Nej, men det var skoj, både älgarna och björnarna hade fått bebisar, såg två stycken hos älgarna och tre stycken hos björnarna, dem var så söta. Där fanns även en ung älghane som låg i skuggan nära staketet som var så himla söt, men det var svårt att se dem flesta djuren eftersom det var så varmt igår och nästan alla låg i skuggan eller inomhus för att slippa värmen.

Willy tyckte mest det var kul att bara vara ute hehe, men grisarna fastnade han för...av alla djuren där va så föll han för grisarna hehe (vi gick inte in till dem utan tittade bara på dem).

Nu vet ni vad vi gjorde igår, hoppas ni också hade en trevlig dag eller får en trevlig dag idag =).Just det...Emil tar studenten imorgon, Elisabeth slutar 9:an och sen var det ngonting till...hmmm, just det Oscar fyller 24 hehe, (skojar bara med dig älskling). Så allt händer på samma dag.

Puss på er!


Tisdag

Idag blir det kanske Skånes Djurpark, när Oscar har vilat färdigt...om dem inte hinner stänga innan han vaknat förstås. Så vi får se.

Det är allt jag har att berätta idag, faktiskt, finns inte mer =/, kom med förslag om ni har någonting ni vill att jag ska skrivaq om eller om ni har en fråga så kommentera så skriver jag om det eller svarar på frågorna =).

Puss på er!


Söndag

Idag har man varit på familia och på väla och handlat lite kläder, hittade en mysigt klädesplagg och ett par mjukisbyxor, väldigt fina och mysiga.

Oscar hittade även ett par shorts och en tröja som passade honom väldigt bra, han köpte även ac också så det inte blir så varmt här inne eftersom här brukar vara 30 grader inne, så nu kan vi ha det skönt här inne =).

Har faktiskt inte mer att skriva, ni vet ju vad som har hänt idag.

Imorgon är det Sveriges nationaldag.

Puss på er!


Torsdag

Idag är Oscar hemma...WOHO! Men det kan ju bero på att det är röd dag idag hehe...eller vad tror ni? =P.

Har ingenting att skriva mer än det..eller ja, Birdie har stucjit benet eller skadat det i alla fall eftersom hon haltar när hon går (det är inte därför jag va ledsen igår), men jag tycker ändå synd om henne så klart, hon vill knappt ut och kissa eftersom det gör ont när hon går ju.

Mer har jag inte att skriva.

Puss på er!


Onsdag

Det va ingen som ville se en bild på vad Willy fick i doppresent, nähä, då blir det ingen bild på det iheller, bara bortslösad tid i så fall.

Lika fint väder ute idag som det va igår och då satt man ute hos grannen med Willy och Birdie och hade trevligt, vi bara pratade medans Birdie lekte med grannens hundar och grannen hade Willy i knäet, den största delen av tiden, så det var mysigt, nu ligger han och sover lite i vagnen, han ska ha mat snart så han vaknar väl snart igen.

Är nedstämd idag, till och med grät i morse, men jag kan inte berätta varför, det är för personligt, det rör bara mig och Oscar, ingen annan, så det håller jag för mig själv.

Det var väl allt jag hade att säga idag...för se om jag går ut till grannen idag igen, beror på hur varmt det blir eftersom dem här fönsterna vi har blir som ett växthus och igår när jag var ute så hade jag bakdörren öppen hela tiden, när jag gick in för att mata Willy så kollade jag hur varmt det var och då var det 29.9 grader, fast dörren var öppen...det är sjukt!

Puss på er!


RSS 2.0