Fredag

Ingen som ville ha kattungar? Nänä, det gör ingenting...jag har något annat roligt att berätta för er ändå så.

Imorgon hoppas jag och Oscar på fint väder uppe i Göteborg...resten kanske ni kan lista ut själva...men för er som inte gör det så ska vi till Liseberg...det blir bara jag och Oscar, Willy ska till min mamma, vilket blir hans mormor och vara där under dagen tills vi kommer hem, och eftersom mamma inte har varken spjälsäng eller stol hemma så var vi och köpte en resesäng som han kan ha när han ska sova borta, han brukar ju sova middag mellan 12 och 15 på dagen så det kändes säkrast att ha en ordentlig säng med till honom...bara hoppas att hon får ihop den också hehe =P.Ska bli skoj, hoppas bara på bra väder, annars får vi ha bra kläder hehe =P.

Puss på er!


Torsdag

Nu ska jag skriva en liten "annons" här i bloggen, hoppas det går bra...!

Min svärmor har fått kattungar för ca 6 veckor sedan, den är i sitt sötaste stadie just nu, hon fick 5 stycken, varav 4 stycken vita som finns kvar att tinga.


(Inte dem på bilden, men dem ser ut så)

Om ni är intresserade av en kattunge så ska ni även tänka på att dem blir vuxna katter och behöver lika mycket kärlek och omsorg även då. Tycker du att du skulle vilja ha en katt så lämna ditt namn och nummer i en kommentar (det är bara jag som kan se kommentaren, tar bort den så fort min svärmor fått numret) så ringer min svärmor upp och pratar med er.

Puss på er!


Onsdag

Äntligen blir det ett inlägg till er, trevligt va hehe =P.

Linda var på besök här i huset för första gången igår, väldigt trevligt, blev poolmys och poollek, drack lite cider tillsammans medans Oscar tog en öl som han tydligen inte tyckte var god hehe, tog 2 promenixer också och det var trevligt, mycket minnen och nytt snack och nya minnen. Jätteroligt och trevligt med andra ord =). Tack Linda!

Nu blir det en bild på Willy när han visar hur duktig han är när han äter middag =).

Duktigt eller hur? =).

Hoppas det blev bra med detta lilla inlägg, men nu på sommaren har man knappt tid att sitta och skriva vid datan ju, då vill man ut och sola och bada och bara finnas till ju hehe =).

Puss på er!


Onsdag

En hel vecka sedan jag skrev sist, jag vet att det suger, men det är sådant man får ta ibland tyvärr, i Lördags hände det otroliga som säkert inte kommer hända igen på 10-15 år hehe, trodde aldrig att det skulle hända, men det gjorde det och jag är överlycklig...nej, jag tänker fortfarande inte berätta vad som hände, det får ni luska ut själva, och ni som kommer på Oscars 25-års fest kommer se det ganska snabbt när ni kommer hit hehe =P. Vet några som kommer reta sig på det, men så är det i alla fall.

Nu lite bilder (2 st) på Willy, från igår tror jag att dem var hehe, närminnet är inte så himla bra hehe =P.


Willy ville gunga lite.


En superglad gosse ute och busar =).

Just nu har jag inte mer att säga till er, hoppas ni får en bra helg om jag inte hinner skriva innan eller under den tiden.

Puss på er!


RSS 2.0