31/12-09

Nu är det sista gången som jag skriver i denna bloggen!




 

Detta året alltså...haha XD, hoppas ni inte gick på den, för den var ju bara för enkel! HAHA! XD

Men nog om det. Idag har vi flyttat hit mer grejor så nu är lägenheten helt tom, bara vinden kvar, men den håller Oscar på att hämta nu så hoppas att den också är tom nu. Vi ska hem till Oscars föräldrar nu på nyårsafton, men vi har inte kunnat ge oss av än eftersom Oscar inte har kommit hem än så jag har inte gjort mig i ordning iheller, pallar inte göra det nu, sen vill jag ha Oscars åsikt innan jag går utanför dörren. =)

 

Innan idag så satt jag och tänkte på den dagen då vi hämtade hem lilla Birdie, så liten och fridfull hon var, men det är väl alla valpar innan dem har lärt känna sin nya husse och matte, hon var så guda söt (det är hon fortfarande), men ändå.=') 

               
SÖTNOSEN!

Dagens outfit: Något riktigt nyårsaktigt.


30/12-09

Imorgon så är det nyårsafton! Yeah! Eller inte! Visst är det skönt med ett nytt år, men det känns som om jag inte har levt färdigt detta året riktigt, det känns som om jag har missat något som jag borde ha gjort detta året...hmm, finns inte mycket att göra åt det nu i alla fall, kan ju inte stoppa tiden.

Igår flyttade vi i alla fall och tro det eller ej, men just nu sitter jag och skriver från den nya lägenheten, känns konstigt och trångt (med alla flyttlåder), men den nya är faktiskt mycket mindre än den förra. Nu har vi faktiskt blivit riktigta bönner och flyttat till världens största håla...Billinge!

Vi har i alla fall fått upp det mesta i köket så att vi kan äta och sånt utan att en massa låder står i vägen, det är tillräckligt trångt ändå med det fetta bordet som vi har. Ingen katt har smittit än (TUR!), men dem har en massa gömställen här bland låderna.

Jaja, snart kommer väl Oscar hem. Han fick köpa med sig katt- och hundmat hem nu och lite mjölk, det är lika bra eftersom han har en bra bit att köra till jobbet nu. Nu ska jag spela zoo tycon. Ett dataspel där du ska sköta ditt eget zoo, rätt skoj faktiskt.


Detta är Oscar igår HAHA! XD

Dagens outfit: Jeans, en röd t-shirt med vit text på och en grå tjocktröja.

28/12-09

Idag har jag inga fina bilder att visa er, tyvärr, men det är sånt man får ta ibland faktiskt hehe =P. Oscar har varit ledig idag och det var rätt skönt, men det känns konstigt eftersom han är ledig så ofta nu. Han är ledig imorgon också, men inte på onsdag, sen är det några dagar efter det som han är ledig också, men nog om honom.

Idag har jag (och Oscar) börjat packa ordentligt eftersom vi fick reda på i morse (klockan halv 2 på dagen=P) att vi skulle få nycklarna till den nya lägenheten imorgon klockan 1, så vi får väl gå upp tidigare än vanligt hehe, jobbigt...=D. Så imorgon börjar flytten dra igång ordentligt, rätt skönt att få det gjort så man slipper leva med flyttlådor.

Tycker att detta inlägget handlade mest om Oscar...men vad ska man göra..jag berättar ju vad som har hänt idag och nu märker jag att det har krätsat kring honom idag...just det, hans mamma kom hit och hjälpte oss att packa, sen dammsuga hon lite till oss också och en sak till..vi ska sälja den gammla saab 900:an, vi var i landskrona nyss och skulle se om vi skulle byta den mot en gammal volvo, men det vill absolut inte jag, det finns bättre bilar.

Inget mer att säga idag..om jag kommer på något mer så skriver jag det i inlägget i morgon.

Dagens outfit: Jenasen från Oscar i julkklapp, en snygg t-shirt och en rosa tjocktröja med svarta, vita och röda döskallar på.

27/12-09

Nu är det snart nyår! Weeei!

Igår var vi som sagt hos mormor och morfar plus att det var Simpsonsmaraton på kanal 6, dem visade 20 avsnitt på raken, från klockan 13.30-23.00. Själv såga jag inte exakt alla, men jag försökte titta så mycket jag kunde. (Man fick ju vara social mot mormor och morfar) Men min personliga favorit av familjen Simpsons är Bart. Jag älskar hans skratt mest.

Sen var det lite bråk, men det behöver vi inte gå in på hur och när och var och värför för det är inte viktigt just nu eftersom det redan har varit och plus att det har gått över vid denna tiden.

Tänkte vissa lite bilder som jag tog igår, rätt fina bilder faktiskt hehe =D.


Först en bild på Simpsons för er som inte vet vem eller vad det är för något...vem vet inte det förresten...? =S



Sen en bild på mormor och morfars julgran. Fin va? Det tycker jag i alla fall.


Och till sist en bild på en mycket fin blomma som mormor hade fått av någon. Visst blev bilden lite ljus, men man ser ändå vad det föreställer.

Gårdagens outfit: Jeansen jag fick av Oscar i julklapp & en snygg t-shirt från kappal.
Dagens outfit: T-shirten från igår och ett par mjukisbyxor som jag fick av mamma i fredags.

26/12-09

Hej på er!

Idag kom man hem hehe=P. Vi åkte ju som sagt till mamma och Göran igår, men vi orkade inte köra hem mitt i natten, plus att Oscar hade druckit en öl och jag har ju inget körkort så vi sov över hos dem, det var rätt mysigt, men vi fick sova i en 90 säng och eftersom man är van vid en dubbelsäng numera så blev det lite trångt, men det var ändå rätt mysigt.=)

Igår fick jag i julklapp:
En kattkalender
Två gästhanddukar med tomtar på
En tavla med Elvis på
Två tavlor och en duk som Görans mamma hade gjort till oss

Det var väl det jag hade att berätta för er alla glada människor hehe =D. Idag ska vi till mormor och morfar och fira "jul", det blir fiskgratäng till middag, men ändå, hon skulle ha köpt en julklapp till oss sa hon i alla fall hehe =D.

Dagens outfit: Idag för det bli dem nya jeansen som jag fick av Oscar i julklapp & en tjusig tröja. (Vet inte vilken än=P)

25/12-09

Hej!

Förlåt att jag inte skrev igår, men ärligt talat, vem sitter och läser blogg på julafton och sen för den delen, vem sitter och skriver blogg på julafton...precis, inte många! I alla fall så firade jag och Oscar jul hos hans föräldrar vilket var trevligt..jag hade en mörklila kläning på mig med bruna strumpebyxor och en tomteluva...tyckte att det passade bra till jul hehe=P. Jag fick inte så många klappar, men det gör ingenting, klapparna var bara roliga när man var liten. Det var jag och Elisabeth som fick dela ut klapparna till alla, det var rätt pinsamt=S, men det gick i alla fall. Jag fick en låda med Wiener nougat, en rolig film som heter otroligt het, shampoo, balsam och dedoranr, jeans och många pussar hehe=P. Filmen tittade vi på när vi kom hem, den var jätterolig hehe =D.

Jaja...nu ska jag göra mig i ordning för att fira jul med mina mamma och hennes sambo....Göran...usch!! Jaja, sånt får man tåla.

Ha det bäst!

Dagens outfit: Samma som igår. (Läs tredje raden i första sycket. =P)


23/12-09

IMORGON ÄR DET JULAFTON! Weeei!

Fast det känns inte så, det är bara datumen som bevisar att det är jul. Vi har precis fått upp julgrejorna haha =P Känns lite dumt att sätta upp dem dagen innan jul hehe, men men, nu är det gjort. Just nu är det Simpsons på tv:n, väldigt roligt =D hehe. Sen skriver jag bloggen som ni märker och Oscar packar ner våra dataspel och tvspel. Tror att jag ska hjälpa till sen...*host* tror *host* =P.

Aja. Har inte mycket mer att berätta, jo, förresten så har vi handlat julklappar idag också och Oscar behövde bara jobba en timme idag, sen kunde han komma hem igen...väldigt onödigt om ni frågar mig. NU har jag inte mer att berätta...=D hehe. Tänkte visa en bild på mig och Micra bara hehe =D.

Dagens outfit: Mjukisbyxor, den svart- och vitrandiga tröjan och Oscars gråa tjocktröja.


Visst är vi söta ihopa! ;D

22/12-09

Finns det något att säga idag..? Ja, det finns det faktiskt...INTERNETET KOM TILLBAKA IDAG!! WEEEI! Men nu ska jag berätta för er vad som har hänt idag:

 

 

Ingenting...väldigt bra och roligt eller hur =D. Nä, men Oscars bil (den gamla saab 900:an) gick igenom besikningen idag, väldigt bra gjort, men framrutan och blinkerserna behövdes fixa till, men han fick köra ett år till i alla fall och det är ju bra. Oscars mamma ska kanske sova här inatt =S, det vill absolut inte jag, hon vill sova här bara för att det är närmare för henne till jobbet för att hon inte vågar köra så långt när det snöar så mycket.

 

Jaja, en liten bild på mig skulle väl inte skada...eller ja, känsliga tiitare borde titta bort. (Eller ni som inte vill se hur jag ser ut.)

 

Dagens outfit: Det ser ni på bilden. Med andra ord, samma som igår.



Vet att magen ser stor ut, men det är bara som det ser ut på bilden.

 


21/12-09

Hej på er allihopa!

Finns inte mycket att säga förutom att det bara är tre dagar kvar till julafton och att vårt internet har slutat fungera=@ vet inte varför...det fungerade perfekt igårkväll, men i alla fall så får jag använda Oscars iPhone så att jag kan skriva min blogg ändå, vill inte hoppa över fler dagar på bloggen nu, ska försöka skärpa mig hehe=P

Jaja, ha det bäst!

Dagens outfit: Sexiga jeans & en svart- och vitrandig tröja.

20/12-09

Märker ni att jag inte hoppade över en dag eller två nu...? hehe =D.

Idag har vi varit hos Ted och haft en liten "filmkväll", vi tittade på två filmer bara, men ja...man kan kalla det för filmkväll ändå. Nu har vi precis kommit hem och ska äta pizza...inte sådan från en pizzeria utan sådan som man köper i affären...t.ex ICA Maxis. =D hehe. Som ni märker så har jag inte så mycket att berätta eller skriva om så jag bara flummar runder lite, men det funkar ju också =P.

Jaja...får väl sluta skriva innan det blir en hel uppsats, måste bara säga att Birdie har blivit bättre med maten.

Ha det bäst!

Dagens outfit: Sexiga jeans (hittade ett par som var mina som passade weeeeii!!!) och en svart- och vitrandig tröja från H&M.


19/12-09

"Nu é dé jul igen o nu é dé jul igen o julen varar än till påska!"

Okej..inte riktigt, men om 5 dagar så smäller det och julen knackar på dörren. =P hehe. Förlåt att jag inte har skrivit på 2 dagar, men ni vet varför..ingen tid och ingen lust och bla bla bla bla bla...! Orkar inte dra upp allt det snacket igen.

Torsdags:
Städade hela lägenheten så att det var helt dammfritt över allt, det kändes rätt skönt faktiskt. Sen bara satt man ner resten av dagen och slappa, det var också rätt skönt.

Fredags:
Kom Ted först och hälsade på, det var mycket roligt, mest för mig eftersom jag bara sitter här hemma och inte gör någonting, då är det rätt skönt att ha någon att snacka skit med. =D.

Idag:
Först gick vi upp klockan 12 (=P), sen åkte vi hem till min mamma och hämtade min gammla pulka, sen for vi hem till Oscars föräldrar och hämtade Emil, sen var det full fart ner för dem snöiga backarna, Birdie fick också åka, men det tyckte hon var läskigt.

Nu har jag inte mer att berätta förutom att man såg ut som värsta michelingubben när man satt på världens minsta pulka plus att skogen är otroligt fin när det är snötäckt på marken och på varenda gren på träden. =)

Dagens outfit: Michelingubbeklädsel.

16/12-09

Förlåt för att jag inte skrev igår, men som sagt, man har inte alltid tid till det, i alla fall så kan jag berätta allt som hände igår och idag nu.

Igår:

Ted kom på besök och snackade lite skit, han behövde väl bara snacka av sig lite och det fick han gjort också i lite mer än en- och en halvtimme. Det var kul med besök, det behöver man ibland när man sitter ensam hemma hela dagarna. Så det var roligt.

 

Idag:

Kom Ted på besök igen, vilket var lite underligt, men han behövde väl sällskap och snacka av sig lite igen, vilket han även fick igen, han stannade ända till klockan halv 9 idag och bara snackade. Det var riktigt roligt med besök.

 

Nu har jag inte mer att berätt, mer än att jag duschade idag och att jag ska till tandläkaren imorgon igen! Usch! Jaja, finns inte mycket att göra åt det. Vill har fint väder här nu, ni ska få en bild som vissar en riktigt fin julkänsla.

 


14/12-09

Idag började bra, tills man kom på att man skulle till tandläkaren..usch! Så halv 3 idag så satt man i tandläkarstolen och blev helt mörrbultad i hela munnen av en gammal gubbe som minst var 60 år gammal och sur var han också, bara för att jag glömde en sak som jag tydligen skulle haft med mig!

Jaja...jag har börjat träna och har hållt det också, började med det i fredags. Har tänkt mig göra 50 sittups om dagen (förutom på helgen) och det gjorde jag i fredags och idag så jag hoppas hålla det, i alla fall fram till julafton. Jag gör det mest för att min mage inte ska synas så mycket i klänningen som jag ska ha på mig på julafton.

Nu tittar man på Ronny & Ragge med Oscar och myser i soffan. Hehe! =P

Dagens outfit: En tunn rosa tröja från Lindex och mjukisbyxor.

 


13/12-09

Vilken helg detta har varit alltså...har haft saker att göra hela tiden. Jaja, det är inget man kommer ifrån när man har 3 katter och en hund att sköta.
Igårkväll så tittade vi på den nya Saw förresten; Saw VI och för er som inte kan romerska siffror så blir det
Saw 6. Den var väldigt rälligt, inget jag rekommenderar till er som är äckelmagade. Jag tittade själv inte hela tiden, men vissa delar kunde man kolla. Men sen när den var slut så satte man på en rolig film så att man vågade släcka lampan sen.

Emil (Oscars lillebror) kom hit igår och tittade på filmen med oss och utan att fråga oss så bjöd han hit den värsta personen av alla: Niklas Jennsen! Hatar honom över allt annat...han är så himla stor i truten! Han och Fide skulle passa bra ihopa. Jag tycker att man frågar först innan man bjuder in folk till andras hem...faktiskt!

Nåja..inte mycket att göra åt det nu. Nessie går och smeker sig mot mitt ben, men när jag tar upp henne så vill hon bara ner igen. =S Hon är konstig ibland.

Har tyvärr inga speciella bilder att vissa er...skulle vilja lägga in lite bilder så att det blir roligare för er att läsa, men jag vet inte vad jag skä lägga in för bilder."/ Har bara en sak till att säga...

Ha det bäst!

Dagens outfit: Mjukisbyxor och en rosa tunn tröja från Lindex.

12/12-09

Förlåt att jag hoppar över dagar...men vissa dagar så hittar man inte tiden till att skriva även om man så gärna skulle vilja. Jag vet att det blir hackigt för er som brukar läsa varje dag, men jag försöker uppdatera när jag kan och finner tid till det. Igår hände inte så mycket, var väldigt förkyld på kvällen, men det har gått över till idag, vilket är mycket märkligt om ni frågar mig.=S

Bara 12 dagar kvar till julafton!

Idag var man på väla och kollade runder lite. Tittade på mössor till mig och mobilfördral till Oscar, kunder inte köpa någonting...hade inga pengar kvar, men det kom något gott ur att vi var på väla i alla fall. Vi träffade en gammal kompi till mig som gick i 3:an på svalövs gymnasium när jag gick i 1:an...Emma Erlandsson, en mycket trevlig och rolig tjej, hon har också skaffat hund, bara en månad efter det att jag skaffade Birdie. Hon skaffade en liten schäferhona som heter Zita och är kolsvart, men hon är ändå renrasig schäfer "/. Jaja..det är det som har hänt idag och det som hände igår.

Ha det bäst!

Dagens outfit: Den otroligt tajta tröjan och Oscars jeans. (Har fortfarande inte köpt några nya till mig!=@)

10/12-09

Nu har man äntligen fått reda på vad som händer på julafton och hos vem vi ska fira.
Så här ligger det till:

 

(Mormor, Morfar) Mamma, Göran, Johan & Erik firar hos Görans föräldrar den 24:e.

Jag, Oscar, Cia, Anders, Emil, Elisabeth, Ted, Lasse & Irma firar hos Oscars föräldrar den 24:e. (Cia & Anders = Oscars föräldrar.)

Mamma, Göran, Johan, Erik, Jag, Oscar & Birdie firar hos min mamma den 25:e.

 

På det visset så blir alla nöjda och glada. Förutom mormor och morfar, vet inte riktigt vad dem ska göra på julafton...mormor vill fira ensam med morfar, men morfar tycker att dem alltid är tillsammans annars och kan då fira ulafton med familjen, vilket jag också tycker låter vettigt, men vi får väl se vad som händer. Mormor har varit väldigt konstig på sista tiden, men men....inte mycket att göra åt.

 

Ha det bäst!

 

Dagens outfit: En otroligt tajt tröja från H&M och mjukisbyxor.


9/12-09

Kan man ha det tråkigare än vad jag har det? det tvivlar jag väldigt starkt på. Bara sitta här hemma varje dag, har inget annat att göra än att gå ut med Biride hela tiden och det kan man ju inte göra hela tiden. Det behövs inte. Men vad ska man göra när ingen vill ge mig ett jobb. Söker och söker och söker, men ingen hör av sig, inte änns för att säga att dem inte behöver mig just nu, men tack för att du hörde av dig. Jag tycker faktiskt att det är väldigt lågt, men strunt samma, finns inte så mycket att göra åt det.

Spännande saker som har hänt idag?
Nä, vad skulle det vara i så fall, fått reda på att man är gravid...nä, då hade jag skrivit det redan från början, men det hade varit en spännande grej, speciellt för er som känner mig och läser min blogg rätt ofta.=P

Ha det bäst!

Dagens outfit: Mjukisbyxor och en urgammal tröja från H&M.

7/12-09

Igår åkte vi inte till OnOff...det blev Telenor istället. Oscar blev så sur på sin telefon för den slutade fungera igen efer att den har varit inlämnad 5 gånger och han har inte fått en ny efter alla dessa gånger. Men igår blev han skitförbannad när den la av för 6:e gången så vi åkte in till telenor och Oscar skällde ut dem ordentligt. Efter några minuter med prat och tjafs så gick dem med på att ta emot hans gammla telefon och ge honom en ny. Gissa vilken han valde....En iphone! Han fick lägga lite pengar emellan, men varför just världens mest fyllda mobil med all världens teknologi i...?

-Avundsjuk!? Jag!? Näääää då!....:@
-Okej...bara lite...

Nä, det är jag faktiskt inte, jag är nöjd med min mobil (hittade en som jag köpt innan, men aldrig använt! =P)
Så teskniskt sett så har vi båda en ny mobil att skryta om hehe=P.













Ni kanske vill se hur min mobil ser ut?
Det får ni inte! Mohahaha! =D


6/12-09

Förlåt att jag börjar bli dålig på att skriva blogg, men jag tänker inte på det varje dag vilket man borde göra, men vad ska man göra åt det...? Jaja, igår hände inte så mycket förutom att vi blev bombade av besök från både höger och vänster, mest blev vi bombad av en av Emils kompisar som heter Niklas (tror han är störst, bäst och vackrast, precis som Fredrik, Teds kompis.), jag har inte så stor respekt för honom, till och med Birdie tycker inte om honom, hon morrar och skäller på honom hela tiden och det tycker jag bara är bra, hon försvarar ju mig och Oscar.

Idag ska vi köra till OnOff och kolla på lite olika grejor, mest till den nya lägenheten eftersom dem inte har ett "kanaluttag" eller vad det heter..? =S hehe. Sen skulle Oscar hjälpa Emil att lägga på vinterdäck på hans bil. Alltså en helt vanlig tråkig söndag.

Ha det bäst!

Dagens outfit: Mjukisbyxor och en långarmad tröja från Gina Tricot.

4/12-09

Äntligen fredag och bara 20 dagar kvar till julafton och jag vet fortfarande inte vem vi ska fira hos! Jag börjar bli lite orolig nu faktiskt, men man kan väl bara hoppas på att man får reda på det snart eftersom man vill planera och lite sånt. Jag har inte äns fått upp julpynten än. Oscar tycker inte att det är lönt eftersom vi ska flytta den 1 Januari, men vi bor ju här under julen och då kan man ju sätta upp några små dekorationer ju...tycker jag i alla fall.

Oscar står nu nere på parkeringen och vill att jag ska komma ner med pengar till honom, han vill äta på mcdonalds...men det vill inte jag, är trött på sådan mat, plus att man blir fet. Jaja, får väl springa ner till honom innan han blir förbannad på mig.

Ha det bäst!

Dagens outfit: En t-shirt från H&M och mjukisbyxor.

3/12-09

Ursäkta att jag inte skrev igår, men hade inte tid...jag spelade the sims 2 i stället =P hehe. Gjorde det på Oscars data eftersom min hade blivit invaderad av et virus, men jag tror snarare att det var en ailien som tyckte att jag hade för fina saker på min datan så han bestämmde sig för att det skulle försvinna och så tyckte han väl att det var roligt att se mig förbannad =P hehe!

sen på kvällen så fick jag tillbaka min data (Oscars kompis Danne fixade till den!), det tyckte jag var väldigt snällt gjort, så idag har jag lagt in alla mina bilder och mina simspel igen så jag har försökt spela lite igen, men det bara hackar hela tiden och stannar kvar i ett läge! =( Men det går väl snart om den bara får vila sig lite, den har ju varit igång rätt länge eftersom jag installerade 10 simspel på en gång. =P Man måste ju ha alla direkt, men det är ändå inte alla mina spel som jag installerade. =D

Jaja..Hoppas ni har haft en bra dag! Ha det bäst!

Dagens outfit: Min pyjamaströja och mjukisbyxor.

1/12-09

Ja! Nu är dagen kommen med alla dem grejorna som jag berättade igår =) hehe.

Ja..ni vet; en månad kvar tills Oscar och jag flyttar, Oscars namnsdag och 23 dagar kvar till julafton! hehe =P viktiga saker va? Nä..inte direkt hehe =D men men...
Idag har man duschat och tittat på tv, datan har inte varit inblandad så mycket idag, skönt för den att vila lite...fram tills nu =P. Fick även brev hem idag från folktandvården att jag ska dit den 17 december till 2 olika tandläkare med 20 minuters mellanrum! =S Fattar ingenting! Hoppas dem gör det så dem inte själva har yrat ihopa det som dem brukar göra.

Jaja..hoppas ni har haft en bra dag. Ha det bäst!

Dagens outfit: Pyjamas (Efter jag duschade!)

RSS 2.0