Ons 31/3-2010

Idag åker Erik hem...tråkigt tråkigt...mamma kommer klockan 6 ikväll och hämtar honom, då ska hon även ta med sig filmen 2012, alla säger att den är bra så jag vill se den och se vad jag tycker om den, men den verkar bra så jag kan ju hoppas på det i alla fall =).

Erik spelar tv-spel just nu, precis som han gjorde hela dagen igår när han var här hehe =P. Han får väl göra det så länge har är här eftersom dem inte har det hemma, så han passar på nu hehe =).

Oscar ville till Ola idag, vet inte varför eller vad han ska göra där, men vi får väl se om vi åker dit eller hur det blir.

Puss på er!Brooomm!

Hade ingen bättre rubrik för idag hehe =).

Idag kommer Erik hit som jag skrev igår, mamma skulle köra hit honom efter hon hade slutat jobbet vilket hon gjorde klockan 1 idag och hon har inte ringt än, men dem kommer väl senare då får jag hoppas, jaja, då har jag lite extra tid för mig själv innan dem kommer hehe =P. Hinner man kanske städa lite extra innan dem kommer.

Vet inte vad jag ska skriva mer, ska nog gå ut och sätta mig där ute på en filt med lilla Birdie eftersom det är så fint väder ute =).

Jaja...puss på er!Erik? Här?

Just det...Erik (min yngsta lillebror) ska sova över hos mig och Oscar imorgoneftermiddag till Onsdageftermiddag. Han har tjatat på mamma och mig om att han vill sova över här någon dag så då tänkte vi att han kan väl få sova här en dag på påsklovet så då bestämde vi från Tisdag till Onsdag.

Det ska bli kul, men ändå annorlunda eftersom han aldrig sovit här förr och för att han kan få ett jävla humör om han inte får som han vill så det är väl tur att det bara blir EN natt hehe =).

Får väl städa upp lite nu så det ser bra ut när mamma kommer över med honom imorgon, kan ju inte se ut hur som helst när släktingarna kommer över =P hehe. Men det blir inget superstädande, bara dra över med dammsugaren och dammvipan hehe, kan inte få det kliniskt rent när man har husdjur. (Ni som har husdjur vet hur skitigt det kan bli)

Uppdaterar senare ikväll...Oscar jobbar förresten morgon denna veckan så han kommer hem vid 5/halv 6-tiden idag =D. WEEEEII!

Puss på er!Usch!

Idag är det Söndag, dagen innan allt slit och elände börjar igen, men det finns inte mycket att fixa åt det.

Idag har Oscar varit hos sina föräldrar och grävt lite åt dem så att dem kan dra av lite pengar på hans skuld, men det taskiga av dem är att dem kräver 1000 kr samtidigt som han ska gräva av sin skuld =S, dem kan väl nöja sig med ett av grejorna, sen för den delen så har vi inga pengar att ge dem för om vi ska ge dem tusen kronor nu så har vi ingen mat att sätta på bordet och då svälter vi tills det är den 25:e nästa månad och det klarar inte kroppen av...!

Jaja..ska inte störa mig mer på det nu, Oscar är iväg på jour nu, han fick jouren klockan 11 i morse så han kommer väl hem snart...om han hittar felet vill säga.

Puss på er!Hemma igen...

Då var man hemma från Oscars jobb, han blev inte riktigt färdig, men han fick gjort den största grejen färdig i alla fall och det är ju tur det, men hade han fått bestämma så hade vi kunnat vara där hela natten, men han fick inte bestämma och tur var väl det...nu vill han titta på film säger han, men han läser en manual istället...typiskt Oscar...säga att han lovar en sak sen bara komma med bortförklaringar.

Jaja...hoppas ni har/har haft en trevlig kväll =).

Puss på er!Micra är hemma igen! =D

Ni som inte vet att Micra har varit på rymmen (det vill sägga alla) så har hon kommit hem igen, hon kom hem igårkväll =D, var aslycklig när jag fick se henne igen =D.

Hon sprang ut i torsdagskväll och var borta hela fredagen, var jätteorolig över att hon skulle vara överkörd eller att någon annan katt jagat bort henne, men igårkväll när jag och Oscar skulle gå ut och leta efter henne så hörde jag att någon jama i buskarna utanför lägenheten (man känner ju igen en katts jamande) så jag lös med ficklampan i buskarna och kallade på henne och hon svarade mig hela tiden, sen när hon märkte att det var jag som kallade på henne så sprang hon upp i famnen på mig och span så hon tyckte nog att det var läskigt och kallt att vara ute på natten. =) Men nu är hon säkert inne igen =D.

Just nu sitter man på Oscars jobb i hans fikarrum och väntar på att han ska bli färdig med sitt meckande, lyssnar på lite musik och bloggar (som ni kanske märker =P hehe). Hoppas han är färdig snart för han har lovat mig en sak och det måste vi göra snart om vi ska hinna. (Inga detaljer så blir ingen sårad, arg eller ledsen)

Lekte med min kamra på mobilen innan för någon dag sen, tyckte att detta skulle bli en jättefin bild att lägga ut på bloggen:


Visst ser det ut som en bild som är tagen ur någon tidning =).


Min lilla Micra...du får inte skrämma mig så! Älskar dig!♥

Vet att det blev ett långt inlägg idag, men måste ju ta igen allting så jag missade når internetet var på lagning =).

Puss på er!ÄNTLIGEN!

Nu har vi ÄNTLIGEN fått tillbaka vårt internet! Skönt att vara tillbaka på sin blogg igen och återfå alla sina läsare, men min statistik ligger säkert i botten nu, men det är bara att försöka få upp den igen och väcka allas intresse att läsa min blogg igen.

Lite efterblick:
I lördags var jag, mamma och mina brödrar på Center Syd i Löddeköpinge och handlade lite kläder, jag hade i för sig inga pengar, men jag fick 2 tröjor som jag ville ha av mamma =), det tycker jag är väldigt snällt.

Oscar och jag har planerat ännu mer om vad vi ska göra i sommar och hur, men jag går inte in på detaljer, det blir lite senare =P.

Idag skulle vi ha träffat min gamla kompis Linda (Ja..vi har likadant namn), men det blev lite ändrade planer eftersom jag inte har något id.

Det var den lilla efterblicken åt er...förresten så ska Oscar arbeta med en speciell sak imorgon som jag inte ska avslöja för mycket av, men han ska mecka i alla fall =@.

Puss på er!Tors 18/3-2010

Måste bara skriva till er att vårt internet cpar sig igen och vi har precis lämnat in det så det kommer ta ca 10 arbetsdagar innan vi får tillbaka det igen...så nu vet ni varför..!

Jävla skitinternet!!! =@Sön 14/3-2010

Förlåt för att jag inte skrev igår, men jag trodde faktiskt att det inte skulle bli så sent som det blev.

Vi var nämligen på Oscars jobb och håll på med hans bil, den nya Mercan han byttade mot Volvon. Den är inte världens snyggaste och den var helt smutsig och äcklig inuti...dem som hade den innan hade inte sköt den alls bra så man kände sig jätteäcklig när man satte sig i den när man skulle hem =S.

Jaja...nog om det...idag har det inte hänt någonting..har bara haft en vilodag idag plus att jag hade lite ont i sidan på magen innan...det är inte blindtarmen eftersom det gör ont när jag andas ut...=(...inte roligt.

Innan hade vi stor besök, men alla stack hem samtidigt så nu är här folktomt igen...

Puss på er!Fre 12/3-2010

Fredag! Kan det bli bättre..det tror jag inte!

Fast har ingenting att göra idag...ingenting planerat i alla fall...hoppas att man kommer på något senare idag så man slipper sitta hemma en fredagkväll..det är inte det roligaste man kan göra när helgen närmar sig precis.

Jag vill ha den låten som dem har i den nya telenorreklamen. Ni som har sett reklamen vet nog vilken jag menar, men jag vet inte hur jag ska få tag i den, vet inte vad den heter liksom.

Puss på er!Tors 11/3-2010

Gäller samma sak idag..har ingenting att skriva om så det blir bara detta inlägget idag, men vill ändå hålla mig aktiv minst varje dag fast jag inte har något att skriva om..!

Är förbannad på Oscar! Han är så jobbig ibland! Men jag tänker inte gå in på detaljer för det rör inte er mina läsare!

Puss på er!Ons 10/3-2010

Hej!

Idag tänker jag inte skriva något inlägg (föutom detta) eftersom jag inte har någonting att skriva om och ärligt talat så har jag börjat tröttna på bloggen eftersom den aldrig blir så som jag vill ha den.

Detta får ni acceptera...jag återkommer när och om jag har någonting intressant att skriva om!

Ha det bäst!Tis 9/3-2010

Varför vara hemms när man bara springer rundor och arbetar ändå? Det gör Oscar nu! Han fick lov att börja klockan 4 istället idag eftersom dem inte har någonting att göra på jobbet, men Oscar vilar inte för det, nej då! Då springer han rundor och städar och fixar med sina bilar (han ska byta volvon ikväll). Han kan väl ta det lugnt när han väl ar hemma och inte bara flänga rundor över allt!

Jaja...jag mår bättre idag i alla fall...min näsa är inte lika täppt idag som den var igår, idag kan jag andas normalt igen hehe =).

Ska skriva cv senare idag (Oscar har hittat tre stycken ställen som söker personal där jag kan jobba) om jag kommer ihåg hur man nu skulle skriva =P hehe.

Får väl försöka be Oscar att lugna ner sig nu!
Puss på er!Usch och fy och blä..!

Har blivit förkyld nu igen, jag kommer fortfarande ihåg sist jag var förkyld! Typ i början av Februari! Asjobbigt att vara det så tätt efter varandra...när ska jag få vara frisk i minst 4-5 månader?

Sist jag var frisk länge var kanske för 2 år sen, efter det har jag varit sjuk varannan månad..men jag får väl ta det, kroppen arbetar ju för fullt för att bli frisk igen.

Nu får jag väl ta och värma upp en Pan pizza eller något annat lätt att äta, sen lägga mig i soffan och glo på simpsons som börjar snart.

Hoppas att man blir bättre snart!

Puss på er!Mån 8/3-2010

Måndag, Måndag, Måndag! En väldigt slö vardag, den tråkigaste, slöaste vardagen någonsin!

Jaja..igår när vi var och handlade så träffade vi på Emma Erlandsson som också har gått på svalövs gymnasium (det var där jag träffade henne första gången), vi snackade inte så mycket eftersom hon hade brottom hem, men det var ändå kul att träffa henne eftersom det var ett tag sen sist. =)

Fölåt att jag inte uppdaterade detta igårkväll, men jag pallade inte, plus att Oscar tog datan sen på kvällen.

Har inte mer att skriva idag...jo, förresten, Oscar jobbar kväll denna veckan, ända till klockan 9 ikväll! BAJS!

Jaja..puss på er!Sön 7/3-2010

Fortfarande ingen som har kommenterat min nya header...=S Då tar jag det som att den duger =).

Nu är Oscar äntligen färdig med sin bil som han meckat med hela dagen igår och nu hela förmiddagen. Vi ska snart åka iväg och handla och så skulle han testa om hans bil går som den ska...och om jag har rätt (vilket jag brukar ha gällande hans bilar) så kommer den att stanna halvvägs dit så kommer vi inte hem på flera timmar..!

Birdie springer här och är helt orolig..vet inte varför..kanske är för att Oscar är där ute och hon inte får följa med "/ vet inte..kanske...

Nessie sitter bredvid mig/ på mig och under mig och gnäller om mat, men maten är slut, det är därför vi ska handla, men det förstår hon inte så hon kommer vara på mig tills hon får mat...men kul med sällskapet i alla fall =).

Nu har jag inte mer att skriva för tillfället...blir lite uppdate senare ikväll (förrästen så såg vi Alice i Underlandet med 3D-glasögon)

Puss på er!Alice in Wunderland!

Angående filmen som jag såg igår så var den asbra! Alla Jonny Deep-fan kan titta hit: Han spelar den galna hattmakaren...om ni inte redan visste det =P. Rösten till den lilla larven som röker är samma person som spelar Proffesor Snape i filmerna Harry Potter och hon som spelar den vita drottningen är samma person som spelar i filmerna En prinsessas dagbok 1 och 2 =). Det var i alla fall dem som jag la märke till =P.

Jag rekommenderar den till alla personer av alla åldrar (från 11 år och uppåt =P) ni måste gå och se den! Lova mig detta!

Nu ska jag spela sims 2 med tv:n som skärm hehe =D.

Så...puss på er!Lör 6/3-2010

Idag är ingen vanlig dag för det är Birdies födelsedag! Hurra! Hurra! Hurra!
Grattis gumman, ett helt ett år! Ska ha en liten födelsedagsfest för dig ikväll!

Oscar är ute och ska mecka med sin gammla saab..han har ju fått nya grejor till den så han MÅSTE ju fixa det just idag och ingen annan dag går bra...! Jaja..Lisa är hos mig så jag har ju sällskap i alla fall så jag är inte helt ensam.

Har inte mer att skriva för tillfället..måste vara lite social också..kan inte bara sitta vid datan..det är taskigt!

Puss på er!
Vad tycks..?

Vad tycker ni om min nya header? =) Själv är jag rätt nöjd, men inte helt, det känns som om någonting fattas, men vet inte vad...säg vad ni tycker så är ni änglar utan vingar =).

Puss på er!Fre 5/3-2010

Förutom snön och den kalla vinden så är det rätt skönt väder ute =). Hoppas bara snön försvinner snart så kan man börja klä sig lite lättare =) skönt.

BIO BIO BIO! Japp..ikväll är det bio som gäller, Alice i Underlandet av Tim Bourton! Det var så himla länge sen man var på bio så det ska bli skönt att komma ut från lägenheten idag =).

Birdie fyller ett år imorgon =D. Grattis i förskott min lilla älskling!

Har börjat bli mer och mer aktiv inne på facebook vilket jag själv inte trodde att jag skulle bli, men så är det i alla fall och jag har börjat spela två stycken spel; Pet a Pet och PetVille =) Dem är rätt så trevliga spel =).
Blä

Har ingenting att skriva om..känner bara för att skriva av mig lite onödigt skit...sen om ni vill läsa det bästämmer ni!

Vad ska jag göra med min blogg? Ingen kommer med förslag till min header iheller, vad tycker ni? Ska jag ha den som den är nu eller ska jag ha den helt svart med rosa kant runtom och bara ha texten tydio och texten under tydio...? Säg vad ni tycker...

Oscar snarkar i soffan...mysigt eller inte...funderar på om jag ska ha lite skoj med honom när han sover =P. Hehe.Tors 4/3-2010

Börjar tröttna på att blogga, känns lite som ett tvång nu...men vad ska man göra om man vill ha besökare, annars förlorar man ju sina trogna läsare om man slutar skriva och det vill man ju inte =).

Men jag har ingenting att skriva idag...förutom att jag har dammsugat, plockat undan grejor och satt in disk i diskmaskinen idag, plus att jag har gått en aslång runda med Birdie, jag blev trött, men hon tyckte att det var väldigt roligt, hon hittade även en "pinne" (snarare en gren =P) som var större än henne själv och den skulle hon ha med sig hem =D hehe.

BIO imorgon =D. Ska se den nya Alice i underlandet som Tim Bourton har gjort =) Älskar hans filmer =). Vi ska direkt till bion när Oscar kommer hem =). WEEEII!Naw!

Var bara tvungen att lägga ut denna bilden =D. Den var så otroligt söt =).


Ons 3/3-2010

Nu är det onsdag..alltså har det gått halva veckan..skönt =), men det är åndå två dagar kvar tills det är helg, men det bästa är nu att det är sol ute den största tiden av dagen vilket är rätt mysigt och det betyder längre, större och fler rundor för Biride när man går ut med henne =) så alla blir glada och nöjda =).

Känner mig slö och sliten idag också, mår fortfarande illa, jag fick behålla maten igår och har behållt frukosten också så man är väl på bättringsvägen (kan man hoppas i alla fall).

Kan tyvärr inte lägga in bilder nu för min bärbara data vill inte ta emot internet längre =S, vet inte varför, modemet ska blinka grönt när man sätter in den i datan, men det göt den inte...den är helt släckt, får försöka laga det sen...än så länge kan ni få en bild från internet =).Typiskt

Jag som var på så bra humör innan...nu har jag blivit ledsen igen, har tråkigt, finns ingenting att göra och Oscar svarar inte mig på sms =(

Vet inte hur jag ska göra med min header förfarande, försökte göra en ny header, men den blev alldeles för liten, hittar ingen annan snygg bild iheller som jag kan ha som header.

Mår illa också...har jag gjort nu i 3 dagar =(. Min mage är helt ur balans, kanske är för att jag har ätit dåligt dem senaste dagarna...hoppas det vänder snart, inte kul att må illa varje dag =(.

Får väl gå ut med Birdie nu och laga middag efter det...om jag sen får behålla det är en annan sak, men vi hörs senare idag...

Puss på er!Tis 2/3-2010

Idag kommer det nya avsnitt av Simpsons klockan åtta ikväll på kanal 6 hehe =P. Var bara tvungen att säga det hehe, finns säkert någon gullig person som läser min blogg som också tycker om Simpsons =).

Just nu jagar Birdie sin egen svans, hon blev nog lite yr eftersom hon trillade på golbet och tittade på mig med en konstig blick hehe =P. Gud vad jag är på bra humör idag =). Vet inte varför, det har liksom inte hänt något speciellt roligt idag och så vitt jag vet så kommer det inte hända något roligt idag iheller =). Men man ska ju vara på bra humör någon dag hehe =P.

Vet inte vad jag ska göra med min header på bloggen...? Tycker inte riktigt om rosorna, funderar på bara svart bakgrund och ha bara tydio och det står under till...vad tycker ni mina trogna läsare? Skriv gärna vad ni tycker. =)

Uppdaterar lite senare idag om vad som har/kommer hända idag =D.Weei..!

Oscar kom nyss hem! =D Han fick komma hem tidigare än vanligt för att dem inte hade någonting att göra nu =D Blev väldigt överraskad och förvånad, men främst asglad! Trodde aldrig att hans chef skulle släppa iväg honom, men han har börjat tycka bättre om Oscar nu eftersom han har börjat komma bättre i tid, innan var det typ 2 minuter över den tiden han började jobba, men men..nu är han här!! =D.

Det blir förresten mat hos fide sen a.k.a Fredrik, det blir vildsvinskött och potatisgratäng, gott.

Det var det ända jag hade att skriva just nu. (Kommer kanske mer sen =P)Skriva av mig...

Jag har inget bättre för mig att göra så jag skriver ett inlägg till, men till vilken nytta egentligen...? Har tråkigt här hemme..finns ingenting att göra, det ända roliga idag är att Oscar slutar halv 5 på jobbet, men det gör han i för sig hela veckan, men ändå...

Jag behövde skriva av mig lite till också så det blev ett extra inlägg...sen får ni tycka vad ni vill , ni behöver inte läsa det om ni inte vill iheller =P hehe. Alla djuren ligger och sover...TRÅKIGT! Själv vaknade man 5 i halv 7 och kunde inte somna om...!

Får snart sätta på en film så att man har något att göra..EFTER att man har plockat ut disken ur diskmaskinen förstås hehe =P Har jag berättat för er att Biride har fått torrspriker på sina trampdyner =( inte allihopa, men en eller två stycken, men det är ändå inte bra, varje gång man har varit ute och gått så får man torka av hennes tassar och smörja in dem med veselin..kladdigt, men det är det värt =).

Bye Bye på er (för tillfället =P)Mån 1/3-2010

Första Mars, mycket trevligt, bara 5 dagar kvar tills Biride fyller ett år =). Ska bli roligt, fast hon märker väl inte av det så mycket mer än att hon kommer få ett grisöra i ett paket hehe =), man får väl låta henne göra allt som hon tycker är väldigt roligt på den dagen, bra att det är på en lördag hon fyller år =).

Snön ligger fortfarande kvar fastän det är Mars, men det är ju bara den förste plus att det regnar rätt mycket och har regnat hela natten (i alla fall här hemma) så man kan ju hoppas på att snön försvinner ganska snart.

Idag var det första skoldagen efter sportlovet för alla små pojkar och flickor som går i skolan hehe, tänkte mest på min småbrödrar som jag träffade igår, Erik var skitsur eftersom han var tvungen att gå och lägga sig tidigare på kvällen.RSS 2.0