Tisdag

Sista dagen på denna månaden...imorgon går vi in i den otroligt dystra höstmånaden....September...!

Nej...nog snackat om det, det händer faktiskt något roligt idag...inte för mig dock, men för en familjemedlem, nämligen att Johan fyller år och tro det eller ej, men han blir hela 13 år gammal idag, alltså in i tonårslivet för honom, han har redan fått en massa "presenter" om man kan kalla det för det, han fick 500:- av mamma, 500:- av mormor och morfar och 200:- av Görans mamma (min mammas sambos mamma) och tillsammans blir det 1200:- på sin 13-årsdag, det fick inte jag när jag fyllde 13....taskigt, men han är min lillebror och jag nästan måste tycka om honom då så jag gjorde denna åt honom:


Grattis Johan!

Puss på er!

 

"Våldtäckt...!"

Han våldtog mig! Det kändes så läskigt ='( Jag blev så himla rädd när han hoppade på mig och gjorde exakt vad han ville med mig...men tur i oturen...jag hann se hans skepnad!

Så här såg han ut:


Har hört att han har varit på andra också...tydligen var det min tur nu...! Hoppas ni slipper uppleva denna hemska känsla...!

Puss på er!


Måndag

Gjorde om headern igen eftersom många tyckte att den var lite deprimerad...hoppas den nya funkar bättre =).

Måste tydligen städa idag...har ingen ork, men om jag tittar runt så ser man att det behövs åtminstånde dammsugas i alla rum, kanske plocka undan lite på vardagsrumsbordet, har hela dagen på mig så kan ta det rätt lugnt faktiskt....hehe =P.

Ingen som vill komma och hälsa på...är nämligen ensam ända fram till klockan 10 ikväll =( tråkigt.

Puss på er!


Nytt Tema

Var tvyngen med lite omväxling på bloggen, den var ju inte direkt världens snyggaste innan efter jag förstörde den...det är den kanske inte nu iheller, men bättre än ingenting i alla fall...ni som orkar kommentera gör gärna det annars får jag panik och måste göra om den igen och just nu har jag inga stjärnidéer precis...!

Puss på er!


Söndag

Drog en runda mot Väla idag och in på H&M. Köpte lite mammabyxor eftersom mina vanliga inte går att knäppa längre. Det blev ett par jeans med  och ett par tygbyxor, väldigt snygga, men lite väl dyra, men det sa Oscar att det inte gjorde något hehe...snäll kille man har =).

Oscar handla också kläder, fast inne på Familia och Zäta, ett par jeans och en långarmad tröja med någon rand på. Han hittade dem i utgående varor, så 50% rabatt inte så pjåkigt ändå.

När vi väl kom hem så fick han jour direkt så han fick köra till Helsingborg en gång till för att jobba, han körde 15.50 och är inte hemma än, det tar sin "lilla" tid ju.

Måste bara påpeka att jag gick in i vecka 17 idag för er som är intresserade, tänka sig...för 10 veckor sen visste man inte om man skulle behålla barnet eller inte och nu åker man och köper mammakläder...sjukt...!

Puss på er!


Lördag

Sorry...=/ Det blev ingen bild igår...hittade inte kameran och har ingen sladd till datan till min mobil =/.

Oscar har varit på Elmia idag med jobbet, dem måste ju stå där bredvid sina agregat och vissa att dem jobbar på carrier...låter sjukt men så är det, så det har tagit hela dagen för dem, dem är på väg ner nu i för sig, men eftersom det är i Jönköping så tar det ju lite tid ner hit.

Första ultraljudet den 6/9, det ska bli så kul att få se sitt barn för första gången...om man nu kan se någonting hehe =P.

Puss på er!


Fredag

"Nu är det slut på veckan, det är dags för Fredagsmyyyyyyyyyss!" Hoppas jag i alla fall, om inte Oscar hittar på någonting annat som är mer intressant än att vara med sin gravida flickvän...!

Han blev även skitförbannad på mig igårkväll bara för att jag var ute och snackade med vår ena granne i någon timme...ni vet hur det blir, man går över för att säga en sak, sen när man väl börjar prata så kommer man på en massa saker att berätta, det blev han skitsur över, fattar inte varför för att annars när jag är inne så brukar han bara sitta vid datan och inte bry sig så extremt mycket...jaja..

Bild på magen kommer senare idag, har inte riktigt hunnit med mig själv, fastän jag inte kunde sova mycket i morse eftersom någon idiot startade en ogräsmaskin klockan 7 på i morse, sen stängde han av och startade den hela tiden fram till klockan 9, men men...bild kommer senare idag i alla fall =).

Puss på er!


Torsdag

Då var det Torsdag idag, bara en dag kvar sen "Är det dags för Fredagsmyyyyyyyyyys".

Oscar fick hem sin nya motorcykel igår, den var snygg och den ser större ut än vad den är, det är en 125:a men det liknar en 500:a. Oscar var väldigt lycklig när han kom hem med den hehe, men den kostade 9000:- och han hade lagt en handpening på 1000:- innan, sen fick han betala 8000:- igår från sin lön så nu är det inte så himla mycket pengar kvar av hans lön, men han skulle få 8000:- av försäkringsbolaget för hans gamla motorcykel, men det sa dem att det kan ta upp till 2 veckor så vi får väl se om vi klarar av att överleva tills dess.

Puss på er!


Onsdag

Igår var man hos barnmorskan och tog blodprov och pisseprov och pratade en massa.

Idag var man hos veterinären med Birdie och röntgade hennes ben, hon rör sig för mycket sa dem eftersom benet knappt läkt alls och ska nu ligga på strikt vila i 2 månader till innan det kan börja bli bättre.

Har gått 16 veckor + 3 dagar idag, skulle få en tid i Eslöv istället eftersom det är väldigt långt att köra till Landskrona varje gång man ska på undersökning, men dem har inte ringt från Eslöv än så vi får kanske ringa dit själva snart.

Ska på ultraljud Måndagen den 6/9, men det blir i Landskrona eftersom dem har sådana maskiner där annars hade det blivit i Lund och det är ju närmare att köra till Landskrona än Lund för bara ett ultraljud, men det ska bli kul att få se sin unge för första gången om 2 veckor då man är i vecka 18 =).

Puss på er!


Gravid vecka 16 (jag var bara tvungen..)

Din bebis

Din bebis är nu ungefär 80 gram och 11-14 cm stor! Det är inte bara fostret som växer, utan också livmodern och moderkakan blir större för att kunna försörja utrymme och näring till ditt växande barn.


Bebisen kan nu gripa med händerna, sparka och tillochmed göra kullerbyttor! Huvudet är nu upprätt och i ansiktet utvecklas muskler som gör att den redan kan grimasera, som att till exempel kisa, rynka pannan och öppna munnen. Skelettet har nu tillräckligt med kalcium för att kunna synas på en röntgenbild. Naglarna är väl utvecklade och benen är längre än armarna.


Då fostret rör sig allt mer och allt livligare så kan du möjligen börja känna dess rörelser i magen. En del kvinnor säger att det känns som gaser eller att magen kurrar. Om du inte känner bebisens rörelser ännu så ska du inte oroa dig, eftersom det kan dröja ända till vecka 20 innan du känner något.


Du

Du kan känna att hjärtat slår hårdare än vanligt. Det beror på att du nu har 20-25% mer blod än vad du har normalt.


För bara sex veckor sedan vägde din livmoder ungefär 140 gram. Nu väger den 250 gram, nästan en fördubbling! Fostervattnet som omger fostret väger ungefär 200 gram.


Mjölkkörtlarna börjar producera mjölk omkring denna veckan och detta kan orsaka spänning och ömhet i brösten. Blodkärlen blir mer synliga under huden på grund av den ökade blodgenomströmmningen.


Måndag

Förlåt att jag inte har skrivit så mycket under helgen, men det har faktiskt inte hänt så mycket iheller.

Det enda som hände (men som egentligen inte är värt att veta) var att Erik stannade från Torsdag till Fredag eftersom han ville sova över plus att det var hans tur, sen på Fredag eftermiddag så åkte vi ner till Ljungbyhed, dels för att lämna Erik, men även för att det var Ljungbyhedsmarknaden, fick ett par byxor av mamma där, bruna "piratbyxor" med snöre i som man kan lossa och spänna till sina egna behov. Dem har även snöre nere vid benen vilket jag tyckte var väldigt bra eftersom jag tyckte att dem såg väldigt pösiga ut, men med snöre så kan man ju dra in dem lite....25:- kostade dem, dem var tunna ocså hehe =P.

Bob...Micras kattunge. Han vill börja äta mammas kattmat nu...alltså torrfoder, men han kan inte tugga ordentligt så därför försöker han svälja dem hela och alltså försöka ta livet av sig, så man får sitta och hålla koll på honom hela tiden nu, men mamma skulle komma bebiskattmat, kladdmat som är lite mer lättuggat för honom. Fast det är inte så konstigt att han vill försöka äta mammas mat nu eftersom han blev 5 veckor gammal idag hehe =P, stor kille nu.

Hände en konstig sak igår när jag satt vid datan och tittade lite, jag vill inte berätta på internet vad som hände, men det var väldigt skrämmande först, men nu när man sovit på saken så känns det helt normalt med tanke på att man har ett litet liv inom sig =).

Puss på er!


Fredag

Igår var en rolig dag, presenter som både jag, Oscar och bebisen har nytta av, men det var ju mest menat till mig hehe =P.

Av mamma och mormor och morfar fick jag:
1. En sodastream, och till den fick jag...
2. 2 stycken smaktillsatser, en coca cola (=P) och en hallon.
3. Luktegott till badkaret, manhäller i det i vattnet när man badar så luktar vattnet gott.
4. En tvål också.
5. En nalle som bebisen skulle ha när den kommer till världen =).

Av Oscars mamma fick jag:
1. En esesär (stavning) och i den låg det...
2. En duschtvål.
3. En mammatröja (linne).
4. En rosa handduk.

Så man fick rätt mycket igår, av Oscar fick man en pizza.....=(.

Jaja, idag köpte Oscar en ny motorcykel, en annan yamaha, fast en virago (viagra =P) 125:a. Han är hemma hos sina föräldrar nu och skulle laga sin morfars gräsklippare, han sa att han får betalt för det så...!

20 år!


Onsdag

Bara en dag kvar, sen blir man 20 år! Weeeei! Blir det inte förrän 10.22 på morgonen, men ändå.

Kalas/Party, kalla det vad du vill, men det ska jag ha imorgon i alla fall, alla som vill komma är välkomna, ni som vet var vi bor, kom hit, ni som inte vet var vi bor, lämna en kommentar (antingen här inne eller på ett sms) så får ni vägbeskrivning hit, men var beredda på att ni kommer då även träffa min familj och möjligen Oscars mamma om hon kunde komma då annars kommer hon senare på dagen, vet inte om hon tar med sig resten av familjen också eller inte, men även dem är välkomna så det är inga problem =).

Puss på er!


Tisdag

På Torsdag blir man 20 år! Va roligt! Eller ja..det var ju roligare när man var mindre, men nu är det liksom bara helt normalt att fylla ett år äldre.

Det är allt jag har att skriva om idag och säkerligen imorgon också...förutom att Oscar har tagit ledig på min födelsedag och på Fredag, sen är han ju ledig på helgen och han sa att jag skulle få bestämma vad vi skulle göra då under hela helgen eftersom det är min födelsedag hihi ^^.

Var tvungen att lägga ut lite bilder på min sim familj som har kommit upp i 9 generationer nu, ska försöka komma upp i 10 generationer och efter det så får vi se hur det blir med familjen, men här är dem: Familjen Kramp!


Tror detta är pappan på gen 5 och hans barn som då blir gen 6.


Detta är det lyckliga paret på gen 8, som igårkväll fick 3 flickor och en av dem ska föra vidare gen 9.

Puss på er!


Söndag

Oscar skulle BARA hämta volvon som står på jobb, lämna jourbilen och köra hem igen med volvon, men då händer ju det "otänkbara"....volvons kamrem går av på mitten och motorn stannar. Så nu ska Emil köra hit, hämta den nya remen som dem köpt och köra tillbaka till Oscar som befinner sig på jobbet. Sen ska dem ju självklart laga den när dem ändå är igång och jag kanske ska säga att kamremen på en bil är nästan det iktigaste eftersom det är den som håller ihop motorn, så om den inte sitter på ordentligt så trillar motorn ihopa och bilen kan skrotas!

Anledningen till att jag inte är så himla glad över detta är att han sa att han bara skulle hämta bilen sen hade han lovat att vara hemma hos mig resten av dagen vilket han aldrig annars är och idag blir självklart inget undantag!

Puss på er!


Lördag

Väla med Elisabeth idag under tiden Oscar mecka med sina bilar, så det jämnade ut sig.

Det blev en mörkblå, långarmad tröja, inte för tjock och inte för tunn, lagom alltså och inte en tjocktröja helt och hållet. Har nästan precis kommit hem så har inte tagit någon bild på den, men ni kan föreställa er hur den ser ut.

Puss på er!


Fredag

Idag är det äntligen fredag...vadå lång vecka? Nej då...inte alls..!

I alla fall...var det någon mer än jag som inte kunde sova ordentligt inatt p.g.a att det åskade som in i bomben utomhus? Jag fick i alla fall huvudvärk av den...inte kul alls, men huvudvärk ska man ju ha någongång i livet.

Fick en liten kommentar av en viss Linda som ville se lite bilder av bebisgrejorna och en bild på min mage vecka för vecka...kunde dock inte fota allting eftersom spjälsängen inte är ihopasatt och 3 av dem "stora" grejorna ligger i källaren, men tog lite bilder på det som vi har i lägenheten nu =).

Hakklappar, pipmugg, tallrik och bestik.


Badbalja och potta. (hehe)


Min mage från idag. (Vecka 14+5 dagar)

Spegelen är lite oputsad därför ser det lite bukligt och konstigt ut.

Tog även en bild på mitt "mellanmål" hehe.

Skulle varit ett Japp egentligen, men Oscar tog fel, men det får gå ändå =).

Hoppas bilderna blev bra =P.

Puss på er!


Torsdag

Jaha, då var det Torsdag, inte mycket roligt, men det är smällar man får ta, kan ju se det possitivt att det ät Fredag imorgon och sen helg.

En sak kan ju vara lite roligt med att det är Torsdag och det är för att om exakt en vecka fyller man 20 år! Nästa vecka går man ur tonåringsåren och in i dem lite mer "vuxna" åren hehe =P.

Känns lite konstigt, men den här dagen kommer för alla någon gång.

Puss på er!


Onsdag

Hade egentligen inte tänkt skriva idag, men så kom mamma helt oväntat med lite mer babygrejor.

Detta hade hon med sig:
1. Ett babygym.
2. En barnsitter.
3. Ett skötbord till badkaret.
4. En bilstol för nyfödda.

Det var snällt av henne, nu är det inte mycket grejor till som man behöver =). Tillsammans med det andra jag fick så kostade det 1300:- och det är jävligt billigt, så när vi har pengar så ska vi betala mamma.

Nu ska jag laga middag. Det blir kotletter och kokt potatis =).

Puss på er!


Tisdag

Måste jag få skit för något som någon annan har gjort som jag inte änns vet någonting om!!?? Är det rätt!? Det tycker inte jag!

Har man problem med någon ska man prata med den personen! Inte med någon som inte har med saken att göra och som för den delen inte vet någonting om det!

Jag vill inte få skit för saker jag inte har gjort eller vet om!! Det förstörde hela min dag faktiskt! Tack!!

Om personen läser detta så står jag faktiskt för det som står här! Fast här inte står någonting elakt! För dem sakerna som sades igår visste jag ingenting om, men ändå fick jag skiten för det + att det togs upp saker som inte änns hade med den saken att göra!

Om detta tas personligt så är det inte meningen! Jag måste få avreagera mig på någonting och det gör jag på detta sättet. Inga namn ges ut, inga saker som sades ges ut och inga elaka kommentarer har skrivits så egentligen finns det ingenting att klaga på i detta inlägget!

Ha det bra!


Måndag

Jag har så himla tråkigt här hemma, har ingenting bättre för mig än att titta på tv och slicka på en polkagrisklubba. Tråkigt värre..!

Puss på er!


Fredag

Fredag idag...har ingenting att skriva om, vill bara ha någonting att göra och då blev det skriva lite blogg.

Ska disskutera en sak med Oscar när han kommer hem, en väldigt viktig sak som han säkert inte kommer vilja disskutera eller så blir han bara sur och byter samtalsämne, som han alltid gör.

Hoppas ni får en rolig Fredag i alla fall.

Puss på er!


Torsdag

Tänkte på lille Roffe idag...livet är definitivt INTE rättvist, jag är snart 20 år och hur gammal blev han? Jo 2 veckor gammal, är det rättvist? Det tycker inte jag!

Hans bror Bob (som jag döpte om honom till) lever vidare och är hur gullig och nyfiken som helst, men det hade varit roligare för honom att ha någon jämngammal att leka med sen när dem väl kan springa rundor och hoppa upp överallt...! Suck!

Får väl berätta att mamma kom över med lite babygrejor igår:
1. En spjälsäng med spjälskydd.
2. Täcke och kudde och lakan.
3. En badbalja.
4. En potta (kanske lite tidigt).
5. 4 st hakklappar.
6. En pipmugg.
7. Tallrik med gaffel och sked.
8. Tvättlappar.

Det var nog allt, har kanske glömt något, men så kan det gå ibland. Det blir inga bilder på det eftersom spjälsängen inte är ihopasatt och dem andra grejorna ligger i påsar, behöver inte packa upp dem förrän efter 5-6 månader ändå så.

Barnmorskan den 24 augusti och kolla så allt är okej.
Birdie till djursjukhuset den 25 augusti och kolla så allt är okej.

Puss på er!


Onsdag

Jaha...då var det Onsdag, inte mycket att hurra för och även om helgen kommer snart så känns det inte som helg eftersom Oscar ändå inte är hemma hos mig för det, antingen så har han jour (som han har i en och en halv vecka till) eller så hittar han på någonting som han MÅSTE göra med sina bilar...!

Snällt att lämna hans gravida sambo ensam alltid förutom på kvällarna under veckorna, men då sover han för det mesta..! Blir så sur på honom!

Måste bara berätta för er också att jag hade lagat 3 kotletter till Oscar igår som han kunde äta på jobbet idag, men det dög tydligen inte så han betalade hellre en hamburgare på mcdonalds än äta maten som jag hade lagat åt honom, han ville inte änns smaka på den, jag gjorde till mig själv också och det var supergott, men han tar hellre en hamburgare!! ÅÅÅHHH!!!

Puss på er!


Tisdag

Syns inte mycket....känns inte mycket! Är jag verkligen så långt gången? =/


Vecka 13

Jag är i vecka 13+2 dagar.

Mår inte illa på morgonen, inte dålig i magen, mår nästan otroligt bra för att vara gravid.

Puss på er!


Måndag

Idag var ingen rolig dag för mig :'(

Den svarta kattungen dog idag eftersom den inte ville äta från sin mamma, han var bara skin och ben, man kände hans revben och hans tassar var jättekalla och han andades jättetungt :'(.


Du dog klockan 15.00 idag eftersom du inte ville äta mer och du ville inte ha ersättningsmjölken iheller.
Saknar dig otroligt mycket fast du bara blev 2 veckor gammal och hade precis öppnat dina ögon.
Kommer aldrig glömma den underbara tiden vi hade tillsammans, den var magisk :').

R.I.P Roffe♥ @-->-- Puss på dig! <333

Hoppas ni har ett hjärta och känner för den lilla krabbaten som kämpade för att överleva en extra dag.

Puss på er!


Söndag

Vet inte varöfr jag gjorde om bloggen igen, det var bara meningen att headern skulle göras om, men sen blev det cp så hela bloggen blev bara konstig och då fick jag hitta på någonting så länge.

Mormor och morfar var här idag och hälsade på, men morfar vill fortfarande inte ha kattungen som jag sparade/paxade till dem, men mormor vill så hon skulle försöka övertala morfar hehe =).

Oscar hade jour när dem var här så dem fick inte träffa honom och när han var på väg hem så skulle dem åka hem till sig så, jag fick underhålla dem själv idag hehe.

Puss på er!


RSS 2.0