Sön 28/2-2010

Söndag har det varit hela dagen idag, har inte hunnit skriva förrän nu eftersom jag vaknade klockan 12 idag och vi skulle vara hos mamma på "kalas" klockan tre så det var snabba ryck eftersom man skulle snygga till sig och duscha och sånt, så jag har bara varit där under denna tiden, vi åkte därifrån ca halv 9 eller något sånt.

Sen var det hem om då, sen var det iväg igen för att Oscar skulle tanka sin saab som inte hade någon bensin och han skulle köra den till jobbet imorgon.

Igår fick jag en jättefin present av Oscar =), han kallade det för: en mycket försenad alla hjärtans dag-present. Det tyckte jag var jättegulligt eftersom man inte behöver ge varandra presenter på alla hjärtans dag =). Ni ska få se en bild på den snart.

Jag spelade keybord i fredes (har lärt mig spela 'fur elise' nu =P) och Micra la sig bakom den med tassen på hela keyborden...ni får se sen, det är lättare att se än att förklara.

Förrästen så busade Birdie och Boss (mammas rottwieler) väldigt mycket, han till och med pep till ett tag, jag tror att Birdie kom åt ett känsligt ställe på honom hehe =P.


Fick en rosa nalle av Oscar! =)


Så här låg Micra! =P Busungen!


 


Lör 27/2-2010

Fy fan vilken hemsk Fredag det var igår..det blev inte alls som jag hade tänkt mig! Bråk hit och dit och känslor som brändes levande, arga blickar från det ena hållet till det andra! Usch! Nej..den dagen vill jag inte uppleva igen, men någonting säger mig att jag kommer få uppleva den igen ganska snart! FAN OCKSÅ!!

Jaja..nog om det för tillfället, detta är inlägg nummer 101 just nu på min blogg =P. Coolt va? NOT! Hehe...var bara tvungen att skriva det =).

Just nu är Oscar iväg och spikar åt sina föräldrar så att han kunde arbeta av lite av skulden som han har hos dem, inte kul, men har var där klockan 11 och han sa att han skulle bara vara där i 2-3 timmar, så om 25 minuter så har han varit där i 3 timmar, så hoppas han kommer hem snart =).

Imorgon är det kalas hos mamma som gäller, ditbjuden klockan 3 på eftermiddagen, även mormor och morfar ska dit så man får träffa dem också..weeii! =P

Birdie sitter och glor ut i trädgården, hon vill väl ut igen (var ute för en kvart sen). Otacksamma hund.






Hemma igen...

Nu har man kommit hem igen efter att man har varit och handlat mat i Höör..!

Jag och Oscar har kommit överrens om att jag ska sköta budgeten hädanefter, så jag kom på ett system för att kunna överleva och ändå spara pengar när månaden är slut...men nu när vi väl var iväg så skulle vi fixa det sista som behövdes för att min idé skulle fungera så vägrar Oscar att sammarbeta med mig...! Fast att vi haar kommit överrans om detta..!

Så just nu är jag lite smått förbannad på honom...som han inte fattar..! Men jag får väl bråka lite med honom så han fattar att vi måste få detta till att funka nu...precis som igårkväll..!



Lite uppdate...!

Har inget bra att skriva om...förutom att Mamma fyllde 43 år igår, jag glömde gratulera henne igår så fick göra det idag hehe, men hon blev lika glad för det...sen bjöd hon dit oss på Söndag för att fira henne och fika lite, hon kommer säkert ta fram vinet igen till henne och mormor och försöka få mig lite snurrig i huvudet. Dem brukar alltid dela på en flaska vin varje gång mormor kommer dit, sen får morfar dricka öl med Göran (som vi har hört såååå mycket om =P).

Bara en 55 minuter kvar för Oscar på jobbet. Hoppas han kommer hem fort sen, vill inte sitta hemma hela fredagskvällen =D.

Ska ut med Birdie nu..har "glömt bort" henne lite...taskigt...!



Hmmm...?

Vet inte vad jag ska göra med min blogg...? Den är helt konstig, designen är det inte fel på, men jag vill få bort den orange texten: tydio, som är längst upp på headern, jag har provat att ta bort koden till den, men när jag förhandsgranskar så är den kvar fast den är understrucken...?

Är det någon som vet hur man ska göra för att få bort den..? Någon..? Snälla...jag skulle verkligen uppskatta om någon kunde hjälpa mig, någon som har haft blogg lite längre än mig, jag har bara haft min i 4 månader, men 2 inlägg till så har jag 100 inlägg =P hehe...men nog om det...hjälp mig..! SNÄLLA!

Ha det bäst!

P.S Ska sluta skriva Dagens outfit...ingen bryr sig om det ändå..till och med jag har slutat bry mig =P D.S

Fre 26/2-2010

Fredag i dag..äntligen! Idag ska man mysa med tigern och käka godis och dricka läsk..mysigt värre.

Idag lyser solen för första gången på länge..riktigt skönt, hade det inte varit snö ute så hade jag gått ut i shorts och linne nu =). Sitter vid fönstret nu så solen värmer mig...skönt =).

Idag var det segt för Oscar att komma upp eftersom det är Fredag, plus att han börjar en timme tidigare idag eftersom han slutar tidigare...Birdie och jag var också sega, men det är man när man är hemma hela dagarna. Om vädret håller sig så ska jag gå en LÅÅÅÅNG runda med Birdie sen.

Önskar att Oscar hade varit hemma nu...hade varit skönt och mysigt, fast han hade väl bara legat i soffan och vilat sig, men då hade jag bara lagt mig bredvid honom =).

Har inte mer att berätta för mina trogna läsare...kanske uppdaterar senare ikväll eller eftermiddag. det brukar ju hända mer när dagen har hunnit springa iväg lite hehe =P.

Ha det bäst!

Dagens outfit: Mjukisbyxor & rosa- & gråttrandigt, tajt linne.


Min trötta Birdiegumma!♥


Tors 25/2-2010

Jävla internet la av när jag skrev inlägget så att allt jag skrev försvann! =@ FAN! Jag tänker inte skriva om allting igen för jag kommer inte ihåg allt det, men det handlade i alla fall om att det var löning idag och att jag hade duschat och att det var skönt.

Sen var det något om att jag inte hade klarat mig utan Oscar, vilket jag inte hade gjort, han är min värld, utan honom skulle världen gått under.♥

Jag ska nog titta på den nya serien som kommer på måndag på kanal 6. Guldfeber med Erik & Mackan där dem ska försöka bli "snuskigt rika"...man kan ju alltid prova och se om man själv kan bli det hehe =P.

Jaja...ha det bäst!

Dagens outfit: Mjukisbyxor & ett tajt rosa- & grått linne.

Ons 24/2-2010

Imorgon är det löning..woho! hehe =P.

Har inte mycket att berätta idag faktiskt...hmmm...what to do, what to do...?

Lyssnar med på Absolute Schlager..där är rätt många låtar hehe, så dem lyssnar man inte slut på på en dag.

Idag har jag satt upp mitt hår för en gångs skull =) det är ingen speciell frisyr, men jag har inget annat att skriva om eller lägga ut en bild på...så det får bli det idag..kanske har något roligare att skriva om imorgon...kan man ju hoppas på i alla fall hehe =D.

Jaja...här ska ni få se bilden...

Ha det bäst!

Dagens outfit: Samma som igår.


Snyggt va..? hehe =P


Tis 23/2-2010

Ville inte att Oscar skulle åka till jobbet i morse, han väcker mig precis innan han ska köra, när han ska säha hej då =( jag vill ju umgås med honom innan han åker iväg annars får jag ju aldrig vara med honom när han jobbar kväll =( suck..!

Jaja..finns inte mycket man kan göra åt det..jobba måste han ju annars får vi inga pengar och då kan vi flytta hem till våra föräldrar igen och det är inget som man gör friviligt precis, har man en gång flyttat så vill man inte tillbaka.

Bebisar på tv:n!! Söta! Naaaaaw! hehe, men alla bebisar är söta när dem är små och tysta hehe =P.

Älskar min lilla Oscar!♥ Det går inte att beskriva med ord hur mycket jag känner för honom.♥

Ha det bäst!

Dagens outfit: Mjukisbyxor och ett vit- & gråttrandigt linne.
 


Min lilla busunge & gullunge!♥


Mån 22/2-2010

Måndag! Usch! Av alla hemska dagar i veckan skulle det bli just Måndag idag!

Just nu sitter jag och bloggar och lyssnar på den nya skivan Absolut Schlager som just har kommit ut. Det är rätt kul att få lyssna på alla konstiga, roliga, knäppa och bra låtar som varit med i våra schlagerfestivaler =).

Där finns ju till och med sådana låtar som inte äns jag kommer ihåg har varit med hehe =P. Men sen är ju inte mitt minne det bästa iheller hehe =D.

Igårkväll var det semesterplanering som gällde efter att Emil hade åkt hem, måste ju planera i tid så man vet hur och vad som ska hända när.

Nu ligger alla djuren och sover...trötta djur man har hehe =). Ska gå ut med Birde sen så hon blir lite piggare.

Ha det bäst!

Dagens outfit: Mjukiskläder.

Sön 21/2-2010

Söndag idag, Måndag imorgon för er arbetrare hehe, Oscar jobbar redan idag, men kan vara för att han har jour hehe..tråkigt för honom ju, nä, ska inte vara taskig. =)

Vi var på Carrier ändå tills klockan 7 igårkväll =( så vi kom inte därifrån innan det blev mörkt, men vad ska man göra när bilarna kommer förre allt annat...precis..inte mycket.

Så det blev inte mycket mer sen efter det, jo..vi handlade lite kattmat, hundmat och lite pålägg och mjölk, sen kom vi hem typ vid 9, sen tittade jag på Catwoman som började halv 10, sen gjorde vi inte mycket mer efter det.

Idag ska vi kanske åka till Löddeköpinge (där bodde jag när jag var liten fram till halva 9:an i högstadiet), om inte Oscar får fler utryckningar idag. Hoppas hoppas hoppas!!

Jaja...har inte mer att berätta idag...så ni får ha det bäst!♥

Dagens outfit: Mjukisbyxor och den rutiga t-shirten med den röda rosen på sidan

Lör 20/2-2010

Nu börjar Februari gå mot sitt slut..bara 8 dagar kvar denna månaden...skönt så att man kan gå vidare med sitt liv och komma ifrån vinter och kallt väder.

Just nu sitter man på Oscars jobb Carrier och tittar på Oscar och Emil så att dem kan bli färdiga med sin jäkla bil som dem tvunget skulle serva en Lördag. Birdie är också med, men hon klagar inte, hon tycker bara det är kul att springa fram och tillbaka eftersom verkstaden är så avlång hehe =) Kul att någon är glad på jobbet hehe. =P.

Ni ska få se liter bilder på det...en bild säger ju mer än tusen ord och ni ska få se minst tre bilder hehe =D.

Har inte mycket mer att säga...har ju inte planetrat mycket mer idag...jag hoppas bara att vi kommer här ifrån innan det blir mörkt =).

Jo...vi kanske ska hem till Oscars föräldrars kompisar sen på kvällen, men det är ett riktigt stort kanske!

Ha det bäst!♥

Dagens outfit: Samma som igår fast med en tjocktröja också som är Oscars.


Oscar & Emil...!


Birdie..som just nu springer runt som en galning med min mössa =P.


En helt meningslös bild på verkstaden =)


Bild

Tog en rolig bild på Rally nu..han besökte tydligen vår tvättkorg =) vet inte varför, jag skulle inte vilja ligga där i i alla fall hehe =P.


Söt han är =) Eller hur?


Fre 19/2-2010

Idag är det exakt 6 månader tills jag blir 20 år =P. Jag har 20-årskris...vill inte bli 20, jag trivs med att vara tonåring..jag känner mig bara gammal =P hehe, ta det inte personligt...ni som är 20 och över det =) hehe.

Jaja..skönt med Fredag idag...det betyder bara en sak..helg på intåg =D, men Oscar var tvungen att jobba kväll idag också eftersom hans jobbarkompis fortfarande var sjuk, men han jobbar bara till klockan 6 ikväll eftersom det är Fredag då hehe =) så det är rätt bra.

Har inget planerat, men man får väl se vad man kan göra..kanske inte så himla mycket eftersom Oscar har jour denna helgen så man får väl messt sitta hemma själv, men man kan ju alltid hoppas på det bästa =).

Birdie ligger och nannar kudden i soffan =) hon är så söt, hon ligger som en liten groda på mage med frambenen och bakbenen utsträckta ;) så gulligt.

Ha det bäst!

Dagens outfit: Mjukkisbyxor och en rutig t-shirt med en röd ros på sidan.

Tors 18/2-2010

Nu har man börjat vakna i normal tid igen..alltså att man inte sover till klockan 12/1 på dagen utan nu mera vaknar jag klockan halv 10/10 =) Det är rätt så bra faktiskt...så kan man gå och lägga sig samtidigt som Oscar =).

Han kom nyss in genom dörren förresten. Hans jobbarkompis är sjuk så han måste jobba kväll...han fick börja halv 8 i morse, komma hem nu vid 12 sen börja jobba igen halv 5 till klockan 9 ikväll. =( Inget roligt.

Har inte kollat om det kommit in fler kommentarer än, men om det har gjort det så bryr jag mig inte längre, jag får accepera att jag är ett mobbobjekt.

Mysigt att ha Oscar hemma en liten stund nu mitt på dagen =D. Puss på dig älskling!♥

Ha det bäst!

Dagens outfit: Legins och ett tajt, urringatr linne.

Gud! Finns han..?

Tydligen inte..eller så tycker han/hon/den/det om att göra mitt liv väldigt olyckligt...=(

Varför ska alltid jag lida...? Jag trodde att mobbandet skulle ta slut när skolan gjorde det eftersom man bara skulle umgås med sina älskade då och sina framtida jobbarkompisar...men tydligen är mitt öde att bli mobbad livet ut. (Då hoppas jag att livet slutar ganska snart.)

Nu är det nästan bud på att lägga ner bloggen faktistk..på allvar denna gången...allt har bara gått utför med denna sen den nya beundraren har börjat läsa den och nu när en anonym person börjar kommentera jävligt elaka saker...(fegt att inte stå för det man säger..med andra ord: vissa vem man är...)

Vet faktiskt inte hur jag ska göra för att ALLA ska bli lyckliga...? Det går inte..någon måste bli olycklig varje gång man gör ett val här i livet...har bara en sak till att säga! Håll dig/er borta från mitt liv, läs och kommentera (SNÄLLT)..sen fortsätt med ditt/ert eget liv! Men håll käft om du/ni inte vet alla fakta!

Ha ett bra liv!

Ons 17/2-2010

!&%/¤#"!=&%¤#"*

Kan folk sluta lägga sig i!!

Visst får ni säga vad ni vill, men ni kan väl vara lite snällare med kommentarerna! Annars kan ni sluta kommentera helt...!

Sen måste jag faktistk kommentera till dig som säger att våra djur "lider"...det vet väl för fan inte du! Har du varit här och kollat eller? Tror inte det eftersom du inte äns vågar skriva vem du är! Men jag har mina aningar!

Men nu tänker jag inte bry mig om dig längre även om du tänker kommentera mer, så kommentera hur mycket du vill...!

Idag har jag kollat på High School Musical 2, ska titta på 1:an också snart..men ska rymma upp lite först. Gud va det kommer snö hela tiden! Börja tröttna på detta...vill ha värme nu så man kan sitta ute på sin uteplats och sola så kan Birdie få springa ute hela tiden och katterna kan vara i sele så dem får ligga och värma sig i solen.

Ni får tycka vad ni vill, men jag tycker att Zac Efron är väldigt söt (snygg). =P

Ha det bäst!

Dagens outfit: Hmmm...!


Zac Efron!


!%&*"/&%!¤#

Vem som än skrev kommentaren till gårdagens inlägg om att jag skulle vara dum i huvudet om jag skaffar en hund till!

LÄS INLÄGGET IGEN INNAN DU KOMMENTERAR!!!

Det står att jag INTE kommer få honom!!!!! Läs ordentligt innan du öppnar munnen!!!

Gud alltså!

Tis 16/2-2010

Idag är det 2 år och 8 månader sen jag och Oscar blev tillsammans =). Alltså vår månadgsdag idag, men vi har slutat fira dem, vi firar bara årsdagarna numera, vilket blir på Liseberg den 16 Juli, men det är ju ett tag kvar till dess.

Men nog om det...eller ja, det har inte hänt mer idag eller kommer hända mer idag, kanske inte mer än att jag ska städa undan lite och plocka ur diskmaskinen och lägga in ny disk i den igen hehe =P.

Jo...just det..Birdie har fått en "timeout" eftersom hon bara springer rundor och jagar katterna hela tiden och välter ner saker och inte lyssnar på ett ord av det som jag säger...så det blev en timeout nu.

Förrästen så blev det ingen bild på Bert idag...!

Dagens outfit: Mjukisbyxor och en vit, urringad tröja med ett svart mönster på.

Mån 15/2-2010

Måndag igen...usch hemska öde!

Nä..igårkväll var jag och Oscar och hälsade på Oscars föräldrars kompisar vilket även är dem som har valpen som kunde bli mina lilla Bert. Jag blev asglad när jag såg honom igår..han är så himla gullig och otroligt mysig, han liknade en liten isbjörn...det dumma är att jag åker dit när jag vet att jag inte kan få honom...men han är så himla söt. ='( ='(

Snyft...! Får väl sluta åka dit tills hon har fått sålt alla valparna så man inte blir full av tårar när man åker därifrån. Tog en bild på honom igen, men har inte lagt in den i datan än så ni får inte se honom än. Kan lägga in den imorgon..kanske...! hehe

Ha det bäst!

Dagens outfit: Mjukis

Glad alla hjärtans dag! <3

14:e Februari idag och det betyder ALLA HJÄRTANS DAG! Hehe..inget som jag riktigt firar eller så, men jag tycker att man ändå ska ha en mysig hemma dag, helt ensama framför en bra film eller nåt och sen om man vill så kan man ju utbyta presenter (om man har köpt något vill säga). Själv har jag inte kunnat köpa något p.g.a pengar, det har inte Oscar iheller, men så länge man är tillsammans under dagen så är jag glad. =)

Just det...Oscar är inte hemma idag, han skulle hem till sina föräldrar eftersom dem tvingade honom att spika brädor idag av alla dagar! Han har varit borta sen klockan 10 i morse och spikat (men jag har legat och sovit fram till halv ett =P), men ändå, hade han varit hemma så hade jag ju varit vaken tidigare...!

Vet ni hur vi firade förra alla hjärtans dag? Vi var på hans jobb och skruvade Emil moppedmotor som hade rasat då! Vilken trevlig alla hjärtans dag va?! Usch!

Jaja..får väl hoppas att han kommer hem snart så att vi kan fira lite av dagen tillsammans i alla fall.

Hoppas ni får en trevlig alla hjärtans dag med era käraste! =) ♥

Ha det bäst! =)

Dagens outfit: Inte vaknat än så pyjamas..kanske uppdaterar senare =P

Lör 13/2-2010

Lördagen den 13:e hehe..det är inte så vanligt hehe..jaja, det är inte det som jag ska skriva om.

Oscar skulle tvunget mecka idag så jag får sitta ensam hemma och ruttna i fred...vilket jag inte vill, men hans bilar går visst före mig, sen kan vi ju inte lämna Birdie ensam hemma längre iheller förrän vi har skaffat en bur som hon kan sitta i när inte vi är hemma.

Eftersom klockan bara är 12 så har det inte hunnit hända så mycket, bara det med Oscar då och det kommer väl att hända hela dagen. Han åkte klockan 11 hemmifrån och han har fortfarande inte kommit igång med det han skulle. (Jag ringde nyss och frågade honom)

Men jag tror att jag ska spela Sims 2...ni kanske tycker att man borde spela Sims 3 nu när det har kommit ut...tro mig...jag har spelet, men jag tycker att det är astråkigt..! Så det blir Sims 2 i stället. =)

Hoppas ni får en bra och rolig dag! =)
Ha det bäst!♥

Dagens outfit: Samma som alla andra dagar när man går hemma..mjukis.

Fre 12/2-2010

Hej på er allihopa!

Idag är det fredag (för er som inte visste det) och klockan är snart 4 och vår ström har gått åt helvete eller inte riktigt, bara i vardagsrummet och sovrummet så jag sitter i köket med min bärbara som fungerar igen (woho) och bloggar lite.

Idag har jag blickat tillbaka lite på det som kunde ha varit, inget roligt ämne, men sånt händer iblan, fast man inte vill emellanåt. Jag gick bakom soffan igår och gissa vad jag hittade där...ett av Birdies tuggben, en av Birdies pipleksak (sådana asjobbiga saker), en kudde till soffan och en gammal snickers som inte var uppäten, men det fixade Oscar efter någon minut...usch! Just stirrar Birdie på mig för hon vill ut och kissa och Micra sitter på sterion...mycket bra...eller inte!

Har haft världens tråkigaste dag än så länge, men man kan väl hoppas att det vänder på sig när Oscar kommer hem från jobbet (ca klockan 7 ikväll).

Tänkte vissa er en bild på det som jag har tänkt på idag som kunde ha varit...och nu får väl den nya beundraren slag igen, men då får den personen få det.

Ha det bäst!

Dagens outfit: Ska duscha sen så det ändrar sig till något bättre, men just nu mjukiskläder.


Kunde ha blivit min lilla Bert ♥


Roliga bilder! =D

Datum: Tors 11/2-2010 =D
HAHAHAHA!! Hittade lite roliga bilder på google! Tänkte visa dem för er mina trogna läsare. =D


Snällt..! hehe =P


Naw =)


Dem kanske ska byta ut förkortningen =S


Tror att matte och husse kör för fort =P


Så gulligt hehe =P


Undrar vad dem har gjort för att få fram dem här..? "/


Hehe =D


Tors 11/2-2010

Wow...! Alla tycker att jag ska få skriva vad jag vill ändå och inte bry mig om den nya beundraren. Då får jag väl göra det. Hoppas att alla blir nöjda och glada när jag gör det, men det tvivlar jag starkt på.

Jaja...igår fick jag låna tusen kronor av mormor och morfar så att jag kunde betala en räkning på 519 kronor som jag fick i måndes, alltså väldigt sent för en räkning som skulle betalas denna månaden, men jag tycker att det var väldigt snällt av dem att låna mig så ycket pengar när jag bara behövde typ halva summan, men då kunde vi handla hem lite mat också så vi slipper svälta denna månaden. =) Tack mormor och morfar =) Älskar er <33

Hoppas inte att någon skriker för att jag skrev detta nu, men det är ju min blogg så jag skriver om mitt liv och ingen kan stoppa mig. Hoppas att beundraren förstår att jag inte bryr mig om att den personen läser min blogg längre.

Dagens outfit: Samma som igår altså mjukikläder. =P

Ons 10/2-2010

Jag har fått reda på att jag tydligen har visst fått en ny beundrare till min blogg, men ingen snäll beundrare, visst är det kul att ha en till som läser bloggen, men så länge den nya beundraren läser bloggen så kan jag inte skriva så mycket om det som händer i mitt och Oscars liv längre...suck!

Så jag undrar vad jag ska börja skriva om så länge, tills detta löjliga slutar...! Hmm..

Någon som har något bra förslag eller..? För jag vet inte vad MIN blogg ska handla om, om den inte kan handla om MITT liv! Men det är inte mitt fel...

Jaha...hmm...inte mycket att säga nu ju...suck...jo jag får väl lov att säga att jag ska gå ut med Birdie i skogen utan att någon ska reagera stort på det...hoppas jag i alla fall...!

...........

Dagens outfit: Mjukiskläder

Tis 9/2-2010

Känner mig sjuk, men är inte sjuk...känns konstigt. =(

Jaja, har inte mycket att säga idag, men jag vill skriva varje dag fastän det inte finns något att skriva om, sen får ni tycka vad ni vill...men men.

Gud va tråkigt det är att vara hemma hela tiden...suck! Plus att Birdie ligger under bordet och fiser hela tiden. Usch! Urk!

Alla hjärtans dag på söndag ♥ =) hoppas ni får något fint och trevligt från era käraste.

Jag bara bablar här nu...hoppas ni får/har haft en trevlig dag.

Ha det bäst!

Dagens outfit: Myskläder


Mån 8/2-2010

Gud vad folk ska lägga sig i..jag tänker inte nämna namn, men folk bara skäller på oss hela tiden, och det som dem bryr sig mest om är att det står: Prinsessan i Billinge på en bakgrund som jag har gjort på djur.nu, som inte betyder någonting! Det är bara en bakgrund, jag tyckte bara att det skulle vara snyggt att ha någon annan text än bara mitt medlemsnamn, men då blir folk galna!! Skit alltså! LUGNA NER ER!!!

Måste man leva instängd och isolerad från samhället för att inte bli utskällda eller!! Herregud!

BAJS! RÖV! ********!!!!

Får väl snart lägga ner min blogg om inte folk bara kan läsa den utan att skrika på oss!

Dagens outfit: Det kan jag väl inte berätta utan att ni ska skrika på oss!

Sön 7/2-2010

Snart ny vecka..usch...för alla arbetare då, själv sitter man fortfarande hemma helt själv hela dagarna, men finns inte mycket att göra åt det när ingen vill ge mig en chans. Jaja, idag la min data av igen..den bara slutade fungera fastän Danne sa att den skulle fungera efter att han fixat den, men den lyssnade inte på honom. Så han fick ta den med sig hem idag och så sa han att det skulle kunna gå att rädda den så vi får se vad som händer. (och fötter =P) hehe.

Oscar fick ju damp när han inte kunde använda datan och komma in på blocket för att kolla på bilar så han for iväg till Löddeköpinge för att köpa en ny data som fungerade (eftersom båda våra datorer inte funkar), så det blev en stationär data som klarar av lite mer än en bärbar data, det blev en som har programvaran windows 7, vilket är det allra nyaste för datorer, en Acer.

Blir inga bilder idag eftersom det är den nya datan som jag skriver från.

Ha det bäst!

Dagens outfit: inget speciellt, ska ducha sen så det kommer ändå att ändras =)

Lör 6/2-2010

Lördag idag...mycket spännande..NOT!

Idag har inte hänt så mycket...vi har varit i hbg i alla fall och tittade rundor, sen fastnade Emil för ett nytt spel till sitt x-box så han köpte det, sen bar det hem igen, vi var hemma ca halv 5 så vi har varit igång hela dagen, men dagen brukar gå fort när man är borta, speciellt när man är och handlar och sånt.

När vi kom hem så blev vi bjudna till Oscars föräldrar på en macka eller två och då började Anders (Oscars pappa) gnälla om att vi hade hundhår på våra strumpor så vi var tvungna att ta av dem för att han inte ville ha hundhår inne i hans hus! (fast dem själv har 4 st hundar!) Så fråga han hur många gånger vi dammsugade om dagen då sa vi en gång om dagen, det räcker...då sa han att det räcker inte, ni får dammsuga minst 3-4 gånger om dagen! Glöm det gubbe! Ursäkta ordspråket, men så är det!

Jaja...imorgon kommer min mamma och mina brödrar på besök =) det ska bli roligt =) dem ska ha med sig lite mat och sånt också till oss för vi har lite ont om pengar, men det är inget som vi ka gå in på för då kan jag skriva här hela natten...

Ha det bäst!♥

Dagens outfit: Jeans och tjocktröja

Lite bilder skulle liva upp situationen =D


Birdie tuggar på sitt tuggben =)


Oscar och Emil sitter och tittar på datan =) (men jag snodde den =P)


Fre 5/2-2010

Woho! Fredag idag! Finns inte mycket som har hänt idag, bara att Emil kom över klockan 9 i morse innan jag och Oscar hade hunnit vakna hehe =P. Men han fick sitta i vardagsrummet och titta på en film eller spela ett tv-spel eller nåt annat roligt, medans jag och Oscar låg och sov till klockan 10 och lite över, sen skulle Emil tvunget in till Klippan med sin bil för att kunna få den lackad och sånt eftersom Daniel hade krockat med honom för någon vecka sen så dem fick kolla på det, sen var det dags att åka hem så nu sitter jag här och bloggar.

Vi har precis ätit middag, Oscar och Emil fixade middagen igen idag, nu blev det pommes frites och kotlett, det var ganska gott, men köttet var rätt segt att tugga i sig =), men det gick att äta i alla fall.

I morse behövde jag inte mata djuren eftersom Rally redan låg i matsålen hehe =P.

Ha det bäst!




Lägger in en bild på Birdie också! =) (även kallad Bodil numera =P)


Tors 4/2-2010

Hej hopp gummisnopp!

Tack för alla förslag till bloggens design, men som ni kanske ser nu så fixade jag den igårkväll så att den blev assnygg (enligt mig^-^), men tack för alla förslag i alla fall.

Anledning till att jag skriver så här sent:
Jo...ollonhuvudet Danne banan skulle köra hem oss eftersom vi hade varit i hbg en runda så skulle vi hem igen då klockan var ca 18.00 eller nåt sånt, så skulle han tvunget köra grusvägarna hit och busköra med bilen =@ så han satte sig först en gång med bilen i en snödriva i en kurva, men då kom vi loss utan några större problem, men det lärde han sig inte av så han fortsatte att busköra och vad gör han då...jo han sätter sig i en snödriva till i en annan kurva och den gången så satte han sig ordentligt så att det inte gick att få loss, men dem skulle inte ringa efter hjälp så dem höll på i nästan 3 timmar att få upp biljävelen innan dem gav upp och ringde efter en bärgare. Så man har nu suttit i en stenfrusen bil i nästan 3 timmar så det blev ett riktigt varmt bad när man kom hem.

Nu är man i alla fall lite varmare, men jag åker aldrig mer med Danne när det är snö ute.

Dagens outfit: Värsta eskimåklädseln

Ons 3/2-2010

Som ni märker som pallar jag inte skriva datumet så som jag sa att jag skulle skriva, ni vet ändå vilket datum det är...om ni nu läser varje dag...vilket inte vissa gör, men det gör ingenting, jag bryr mig inte så mycket om det, jag tycker bara att det är kul att skriva om mitt liv, sen om ni vill eller inte vill läsa om det är inte mitt bekymmer.

Jaja..jag tycker inte om min design längre (fast jag inte haft den så länge). Det käns inte riktigt som min stil faktiskt. Kan inte ni komma med förslag på färger och sånt? (Ni som läser då alltså) SNÄLLLLA! Så kan jag se vad jag kan göra av det.

Semesterplaner...?
Kanske lite...okej, har planerat en sak =P
LISEBERG i sommar =D. Mer exakt så ska vi åka dit på vår årsdag och fira den där, och för er som vill veta så blir det faktistk 3 år som vi firar tillsammans då! =D Vilket jag tycker har gått riktigt fort, kan inte fatta att det är 3 år....! Hmmm...

Något mer att berätta....?
Jo...kom med förslag till min design och just det...Oscar har lagat middag till oss nu, så får väl avruda här innan det blir kallt...det blev grillspett och pommes frites =) han är så snäll =).

Dagens outfit: Mjuiksbyxor och en tajt tröja som Oscar tyckte att jag skulle ha. =S


Tisdag 2:a Februari 2010

Tisdag idag...idag har faktiskt Oscar varit hemma =), han kunde inte komma iväg till jobbet idag eftersom det var trafikstokning i böketofta i kågeröd, så han fick vara hemma idag, vilket jag tycker är bra =) hehe.

Jaja, har inte mycket att skriva idag, bara det som jag nyss skrev hehe =). Jo kan visa lite bilder på dockor som jag har skapat på internet i dollmacker som man kan hitta på annas burkar och under smågodis =P. Det fördriver tiden lite faktiskt =). Har gjort 5 stycken, men 3 stycken blev sparade i ett konstigt format så dem kunde jag inte lägga in, men har 2 stycken som jag kan visa i alla fall =).

Hoppas ni gillar dem! =)

Ha det bäst!

Dagens outfit: Mjukiskläder.




Måndag 1:a Februari 2010

1:a Februari! Alltid ett nöje att komma vidare i världen, önskar bara att det kunde gå lite fortare. Igårkväll fick vi igång mobilkameran och fick in lite bilder till bloggen, jag tog lite närbilder på djuren. Emil och Oscar fick också bli fotade, men inga närbilder och som ni kommer se sen på Oscars bild så hade jag lite roligt med isoleringtejpen =D.

Nu till något helt annat...Micra rymde igårnatt, typ halv 1 på natten eftersom dörren inte var helt stängd och det värsta är att hon har löpt hela veckan så jag hoppas att ingenting har hänt eftersom hon är rädd för allt nytt, men när en katt löpper så brukar dem ju inte bry sig så mycket..men hon kom tillbaka ca tio över 7 på morgonen, då stod hon och hoppade mot bakdörren så nu är hon inne.

Nu kommer bilderna! =D

Dagens outfit: Den lila, halvlångarmade tröjan och mjukisbyxor.












Detta är Emil...för er som inte vet hur han ser ut =P


RSS 2.0