Onsdag

Då har vi flyttat ut i skogen och blivit små skogtroll....okej, kanske inte riktigt troll, men nu är vi skogsmänniskor i alla fall, skönt, inga grannar som springer och knackar på hela tiden och Oscar har inte så himla långt till jobbet, han har halverat tiden till jobbet nu, så istället för en timme dit så tar det istället en halvtimme, så om man räknar 1 timme till och från jobb när vi bodde i Billinge så spenderade han 2 timmar i bilen varje dag, men nu när det bara tar en halvtimme till och från jobb så spenderar han bara 1 timme i bilen om dagen och det är skönt =).

Har inte hunnit ta några speciellt roliga bilder där man ser så mycket av huset, men det kommer väl någon dag, annars får ni påminna mig om jag glömmer bort det =P.

Just nu är Oscar iväg och städar den gammla lägenheten...han får hjälp av f.d grannen Kent så han är inte där själv, sen för den delen så har jag en liten krabbat här hemma att ta hand om...en liten krabbat som sitter bredid mig och har tagit ut alla grejor från lådan och slängt dem på golvet för dem passar bättre där hehe =P...busunge!

Tvättmaskinen och torktummlaren kör också på fullt järn...det brukar bli så när man har egen maskin hehe och slipper dela med en massa andra människor.

Willy har fått eget rum, skönt så man slipper smyga in när man ska gå och lägga och hålla andan tills man kommit ner under täcket utan att Willy vaknar, nu kan man slå tårna i sängbenet och svära nästan hur högt man vill och Willy sover vidare i sitt tysta mysiga rum hehe =).

Egen gräsmatta är iheller inte fel, inhägnat och bra, bara att släppa ut Birdie lös så fixar hon allt själv, fast hon har ju kunnat gå lös utan inhägnad länge nu ju så det är inte så märkvärdigt...hon var med Oscar ut idag utanför trädgården, lös och sprang inte iväg, hon stannad hos honom hela tiden, 4-5 meters avstånd höll hon från honom, absolut inte mer...duktig gumma =).

Det blev ett långt inlägg idag..herregud, tänk då om jag hade haft bilder också att visa er...det hade ju aldrig tagit slut hehe.

Men vi höres väl och synes...nu har ni i alla fall fått en uppdatering =).

Puss på er!


Fredag

Fredag....roligt värre, nej men Oscar jobbar till 6 idag så han kommer inte hem förrän vid 7-tiden, roligt, det blir mycket Fredagsmys då, nej men sånt är livet ibland....

Inatt kunde jag inte sova, tror främst att det beror på att jag tänkte för mycket på en sak som jag snart ska tala om vad det är för något, men också för att bredvid mig låg Oscar och startade sågverk så Willy höll på att vakna hela tiden, jag skickade ut honom i soffan (hihi =P), han hade inget emot det faktiskt, sen vid 2-tiden vaknade Willy av en mardröm (jag sovit ca 1 timme knappt), så det var upp och fixa flaska, inget jag klagar över faktiskt för jag la honom i min säng under mitt täcke, gav han flaskan sen fick han ligga kvar hos mig tills han somnade så jag kunde flytta över honom i hans egen säng. Efter det så började helvetet bryta loss här hemma, Lusifer la sig i sängen och skulle spinna trodde han, jag fick gå upp och slänga ut honom, la mig i sängen, 5 minuter senare började Birdie klia sig så hennes halsband började plinga, upp igen och slänga in henne i vardagsrummet, hade precis lagt mig ner och höll på att somna, då börjar Oscar inne i soffan att dra stora timmerstockar, så det var upp igen och stänga både vardagsrumsdörren och sovrumsdörren för bara stänga den ena dörren hjälpte inte, sen väckte Oscar mig klockan 8 på morgonen när han skulle till jobbet och jag nästan precis kommit in i en skön sömn...så rolig var min natt...hur var er natt?

Och nu ska jag berätta vad jag låg och tänkte på...Oscar fick besked igår att vi får nycklarna till huset på Söndag morgon och kommer då alltså att börja flytta då med =), skojsigt värre, men Birdie kommer bli skitledsen att lämna sin kompis Plus =(. Men man får komma och hälsa på senare i sommar så dem får träffas.

Det var allt för idag, blev mycket om min natt, men det var mest det och huset som jag hade att berätta om =P.

Puss på er!


Onsdag

Först måste jag bara säga tack till "Anonym" (vet vem du är btw om någon undrar) som skrev den finfina kommentaren innan och jag kan inte svara annat än right back at you! Sen måste jag bara fråga, eftersom du skrev att du inte bryr dig, varför läsa min blogg då?! Försvinn då härifrån för f*n!

Okej, nu när det var avklarat så har jag lite bilder att lägga in till er hehe =). Willy blir ju större och större och testar mer och mer saker, här är i alla fall två saker han har testat sig på:


Dricka själv med "vuxna" glas eller vad man ska kalla det =).

Och...


Äta smörgåsrån helt själv =).


Duktig kille eller hur? =).

Tycker han blir duktigare och testar fler saker för varje dag som går, hinner inte med nu, går för fort nu när han börjar närma sig 1 år. Han fick rida på mina axlar också i Söndags och det tyckte han var jätteroligt, han skrattade jättehögt och tydligt med ett leende på läpparna som sträckte sig hela vägen upp till ögonen hehe =), tyvärr fick jag ingen bild på det då bara jag och Willy var hemma, men det gör inget, kommer ju fler gånger eller hur? =) hehe. ÄLSKAR DIG WILLY!♥

Hoppas bilderna var till er belåtenhet...nu ska jag nog äta lite middag.

Puss på er!


Bild

Gjorde denna bilden nyss i paint, tog inte så lång tid, men jag har gjort sådana bilder några gånger så jag vet hur man gör hehe =P.


Skickligt för att vara gjord i paint med pensel eller hur? =P hehe.

Puss på er!


Fredag

Helg, skönt, då kanske man kan få spendera lite tid med pojkvännen denna helgen, som man inte fick göra dem andra två helgerna, kan hoppas att han inte hittar på något som han bara "måste" göra innan flytten, allting är ju ett "måste" enligt honom när det gäller hans bilar...men nog om det.

Willy sover fortfarande, han har sovit sen halv 2, skönt att kunna fixa lite hemma under tiden han sover, man kan ju göra det mesta då förutom dammsuga, då hade han ju vaknat och varit kinkig.

Har faktiskt inte mer att skriva om idag, så ni får nöja er med detta...tyvärr är livet så ibland.

Puss på er!


Torsdag

Nu har nog det mesta lagt sig, kan man ju hoppas, jag har i alla fall slutat bry mig, kan ju inte tala för henne, men man kan ju hoppas på det...eller hur så att bloggen kan börja leva igen.

Har tappat jättemånga läsare p.g.a detta, alltså är jag tillbaka från början igen, men det gör ingenting...bryr mig om dem läsarna jag har kvar, dem andra får själv bestämma om dem vill komma tillbaka eller inte.

Tänker inte skriva så himla mycket idag, tänker bara skriva lite lätt om oviktiga saker. Har liksom inget annat för mig just nu, Willy springer som en galning i sin lära gå stol och ska dra ut tvätten över hela golvet har han tänkt sig...ett ögonblick bara...brb...!

Fixat, nu är jag tillbaka, busunge man har hehe =), älskar honom över allt annat på denna jorden!♥

Nu blir det inte mer för denna gången, får se när jag har lust att skriva igen, blir kanske inte förrän efter vi flyttat (ska kanske flytta i helgen =P).

Puss på er!


Förklaring!

Måste bara förklara inlägget nedan eftersom en viss person, känn dig träffad, tydligen inte förstod mitt budskap!

Med filten menar jag att det är mysigt att bara stunta i allting och bara stirra rakt fram, eller tycker inte du det? Nä, du kanske tycker det är mysigt att springa rundor naken med en massa oljud runt omkring dig!

Sluta blogga gör jag för att jag inte orkar tjabba med dig längre, det är bättre att bara strunta i dig och skita i att tjabba....för jag vet att då kommer du bli galen och hålla på ännu mer och det är kul att se dig slösa energi på det, medans jag bara tar det lugnt och har kvar min energi.

Sen att du faktiskt dansar en segerdans, jag menar hur gammal är du egentligen, 3 år?

Jag har inte gett mig än, orkar bara inte hålla på att tjabba med dig om obetydliga saker, jag skrev ETT inlägg om dig. MOVE ON!!!

Puss på er!


Tills vidare...

Helt plötsligt känner alla mig så jävla väl! Det är mycket märkligt, jag som inte gör ett säger så mycket, då tror alla att dem känner en, man har träffat en person 3-4 gånger och då helt plötsligt så vet dem allt om en. En annan person har man inte träffat alls och då helt plötsligt så vet dem också allt om en, visst är det bra, man behöver knappt träffas för att vet allt om en person, det är ju skitbra....väldigt lyckat måste jag säga...!

Innan jag flyttade till Billinge så hade jag allt på plats i mitt liv, ingen som trodde att dem visste allt och kunde allt, men nu helt plötsligt så gör alla det utan änns träffa mig, ska bli så jävla skönt att flytta och ingen kommer vara välkommen dit förrän jag har fått allting på plats igen, vill bara stänga in mig från omvärlden och skita i allting, bara sitta ner i soffan med en filt och bara titta rakt fram i tomma intet utan någonting som stör.

Varför ska JAG behöva försvara mig hela tiden? Jag har inte gjort något fel mer än säga vad jag tycker och tänker, men tydligen så var det fel ju, tydligen så får man inte säga vad man tycker och tänker längre....hade du inte gjort som du gjorde så jag inte gjort som jag gjorde...mer har jag inte att säga om den saken. Tydligen tycker vissa människor att det är okej att anklaga folk för ingenting...som det ni har läst om innan i dem 2 sista inläggen, men ska radera ett av dem alldeles snart för jag orkar inte bry mig längre, det är så barnsligt tjat så det är knappt sant!

Varför attackeras personligt när det inte änns handlar om det, det har ju ingenting med saken att göra, förstår inte meningen med det hela då...? Förstår ni det? Vet att ingen kommer svara, men jag kan ställa frågan ändå.

Detta blir sista inlägget för mig på ett bra tag, behövde bara skriva av mig lite om detta, vet inte när jag kommer skriva igen...om jag har otur så blir det kanske aldrig! Men man kan ju hoppas på det bästa.

Vill bara säga en sak till: Du har inte vunnit denna diskusioen! Du har inte knäckt mig, det kan du glömma, det krävs mycket för det, så du behöver inte dansa segerdansen!Puss på er!
Ha ett bra liv!


Onsdag

Oj vad du är rolig Kattis, okej, kan skriva ut ditt namn igen då om du vill, men kom inte och säg att du vet mer om mig än vad jag någonsin kommer veta om dig, man ska inte ljuga, har inte din mamma lärt dig det?

Om man ska uppfostra sin hund på ett bra sätt så ska man inte slå sin hund, du kan fråga vilken lydnadstränare som helst.

Vet inte änns varför jag orkar bry mig om dig, och varför änns du orkar bry dig om mig om du nu hatar mig så mycket...? Det är obegripligt...!

Och en sak til: Om du vill göra personliga angrep, som mitt föräldraskap så kan jag också göra det personligt, bara så du vet! Jag vet en hel del grejor som du inte tror att jag vet!


Tisdag

Tack för alla "fina" kommentarer som jag fick av er...."älskar" verkligen er nu, tack för att ni gjorde min kväll! Blir så "lycklig". Kan faktiskt försvara mig också, men vet inte riktigt om jag orkar göra det klockan 11 på kvällen...!

Raderade inlägget nedan eftersom det tydligen var några som inte gillade det inlägget, nej det hade kanske inte jag iheller gjort, men det är jag som bestämmer över denna bloggen, ingen annan och sen kan jag ju faktiskt berätta för er som kommenterade att om nu inte hundarna klarar av att vara med andra hundar utan att bitas och slås så ska man ju faktiskt inte ta med dem till andra hundar iheller, dem kunde stannat i bilen då ju eller hade ni inte behövt komma på besök över huvud taget faktiskt!

Sen att Birdie skulle kaxat sig...jovisst, eller hur, hon aldrig någonsin i hela sitt liv kaxat mot någon person eller hund, hon vill vara alla till lags och det är hon också, hon kan skälla om någon knakar på dörren, men vilken hund gör inte det? Och det att labradorer skulle vara farliga för barn, det är nog första gången som jag har hört någon person säga det...labradorer älskar barn och speciellt Birdie, hon pussar och vaktar Willy med sitt liv och skulle aldrig få för sig något annat!

Och sen fick jag en rätt konstig kommentar att jag skulle vara en dålig mamma, okej, basserat på vad du vet och hur mycket du har varit med oss så vet du inte ett skit ska jag tala om för dig, alla säger att Willy är jättenöjd med sitt liv och han är alltid glad och skriker nästan aldrig....då måste jag bara fråga dig, hur FAN kan jag då vara en dålig mamma med en så glad och nöjd son? Du har ju inte varit med oss 24 timmar om dygnet och ser inte vad jag gör med Willy under hela dagarna! Så kom inte och säg någonting på det ämnet!!

Nu har jag försvarat mig tillräckligt tycker jag, ni får gärna kommentera igen om ni känner för det, men jag kommer bara försvara mig igen så det är så!

Puss på er!


Lördag

Idag ska Teds fru Pranom åkta till Thailand för att fixa med paperna och få ensam vårdnad över sina barn så dem kan flytta till Sverige också, hon har inte träffat sina barn på ett år nu så hon ska vara i Thailand i 3 veckor nu, men hon berättade att det kommer vara jättesvårt att säga hejdå till dem en gång till för det tar ca 3 månader tills paperna blir färdiga och innan dem får flytta. Oscar följde med som stöd för Ted eftersom det blir svårt att sitta ensam i en bil sen tillbaka hem från flygplatsen.

Willy ska snart äta lite middag, sen blir det en tupplur för honom.

Har inte mer att skriva nu, men vi syns & hörs!

Puss på er!


Fredag

Är trött på fjortisar, småglin och allt vad det nu heter, orkar inte med dem längre, tror att dem vet allt och kan allt, tänker inte gå in på detaljer, men jag är fruktansvärt ASTRÖTT på dem!

Igår gjorde Oscar en synundersökning och har beställt glasögon och idag efter jobbet så ska han till frissan och klippa sig....ni vet...25 årskrisen, den kommer lite tidigare för Oscar med tanke på att han fyller år nästan år i juni...!

Men men...det var allt jag hade att säga.....tack för mig och ha en trevligt fortsatt kväll och möjligtvis helg (om jag nu inte skriver något i helgen).

Puss på er!


Torsdag

Idag var inte Willy lika "lättnattad" som han brukar vara, idag fick jag lägga honom i min säng och hålla om honom. Jag menar inte att det var en dålig grej, absolut inte, det är jättemysigt att ligga och hålla om sin son, men det enda negativa med det hela är att man somnar själv också och det är inte så lyckat att han sover i min och Oscars säng...Oscar hade mosat honom.

Nu vandrade Oscar innanför dörren....han slutade jobbet halv 5 idag....

Puss på er!


Tisdag

KARATEFYLLA IKVÄLL KLOCKAN 22:00!!!!

Puss på er!


RSS 2.0