Onsdag

Då har vi flyttat ut i skogen och blivit små skogtroll....okej, kanske inte riktigt troll, men nu är vi skogsmänniskor i alla fall, skönt, inga grannar som springer och knackar på hela tiden och Oscar har inte så himla långt till jobbet, han har halverat tiden till jobbet nu, så istället för en timme dit så tar det istället en halvtimme, så om man räknar 1 timme till och från jobb när vi bodde i Billinge så spenderade han 2 timmar i bilen varje dag, men nu när det bara tar en halvtimme till och från jobb så spenderar han bara 1 timme i bilen om dagen och det är skönt =).

Har inte hunnit ta några speciellt roliga bilder där man ser så mycket av huset, men det kommer väl någon dag, annars får ni påminna mig om jag glömmer bort det =P.

Just nu är Oscar iväg och städar den gammla lägenheten...han får hjälp av f.d grannen Kent så han är inte där själv, sen för den delen så har jag en liten krabbat här hemma att ta hand om...en liten krabbat som sitter bredid mig och har tagit ut alla grejor från lådan och slängt dem på golvet för dem passar bättre där hehe =P...busunge!

Tvättmaskinen och torktummlaren kör också på fullt järn...det brukar bli så när man har egen maskin hehe och slipper dela med en massa andra människor.

Willy har fått eget rum, skönt så man slipper smyga in när man ska gå och lägga och hålla andan tills man kommit ner under täcket utan att Willy vaknar, nu kan man slå tårna i sängbenet och svära nästan hur högt man vill och Willy sover vidare i sitt tysta mysiga rum hehe =).

Egen gräsmatta är iheller inte fel, inhägnat och bra, bara att släppa ut Birdie lös så fixar hon allt själv, fast hon har ju kunnat gå lös utan inhägnad länge nu ju så det är inte så märkvärdigt...hon var med Oscar ut idag utanför trädgården, lös och sprang inte iväg, hon stannad hos honom hela tiden, 4-5 meters avstånd höll hon från honom, absolut inte mer...duktig gumma =).

Det blev ett långt inlägg idag..herregud, tänk då om jag hade haft bilder också att visa er...det hade ju aldrig tagit slut hehe.

Men vi höres väl och synes...nu har ni i alla fall fått en uppdatering =).

Puss på er!


Kommentarer
Postat av: linda

Härligt att ni trivs so far! Cant wait to see it! :)

2011-12-02 @ 01:20:11
URL: http://nescio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0