Måndag

Japp...i Lördags var jag och Oscar på Liseberg, det var väldigt skönt att komma ifrån Skåne en dag eftersom jag har varit i Skåne i över ett år nu så det var skönt.

Willy var hos sin mormor då och det gick väldigt bra eftersom Erik hjälpte mamma att leka och mata Willy hela tiden, han tyckte att det var jätteroligt att passa honom. Johan var hos oss och passade vovvarna, även det gick bra, förutom att det hände två olyckor inomhus, men det är inget som man kan hjälpa, det händer ibland plus att Johan tyckte att det var lite jobbigt med tuggandet nästan hela tiden hehe, men det är sånt som man får på köpet hehe =P.

På Liseberg hade dem färgen bajsbrun på åkpasset, inte världens vackraste färg mitt i sommaren, men men...vädret var jättefint, det stod i väderprognosen att det skulle regna hela dagen där uppe, men det kom inte en enda droppe, det blåste lite emellanåt, men solen sken nästan hela tiden så det var väldigt skönt =), så vi hade tur med vädret hehe =).

Här är karusellerna vi åkte (bilderna är tagna från google):

Rabalder åkte vi först.

Sen åt vi middag och efter det så åkte vi:

Lisebergbanan så det står på bilden hehe.


Efter det så snurrade det väldigt mycket i virvelvinden.


Sen tog vi det lugnt i parisehjulet.


Och till sist blev det att testa den nya Jukebox och det kilade väldigt härligt i magen =).

Som ni ser blev det inte så många karuseller, men vi kom inte dit förrän klockan 14:11 och vi skulle helst hinna hem sen också innan klockan blev för mycket för att hinna hämta Willy. Vi körde från Göteborg ca klockan 19:00 och var i Ljungbyhed ca klockan 21:00 så det var lagom att köra då, men innan vi körde så provade vi på några lyckohjul, först provade vi på kramhjulet och vann en mellanstor blå giraff till Willy, sen trodde vi att lyckan skulle hålla i sig så vi provade på att försöka vinna ett stort choklad, men det gick ju absolut inte, gick knappt att få ett nummer då alla som inte vann stod kvar på sina platser för att försöka vinna igen, försökte på 2 olika chokladhjul, men det blev inget. Men det gör inget.

Fick i alla fall en giraff till Willy som han inte bryr sig så mycket om, men det gör inget, då kan jag ta den eller så kanske nästan barn kan få den hehe =P, blir inte förrens om några år så bli nu inte uppjagade hehe =P.

Sen sov Johan och Erik över till Söndagen så hämtade mamma dem sen på kvällen så den var mysigt (dem sov i husvagnen).

Hoppas ni hade lika kul att läsa om vår roliga dag som vi hade när vi upplevde den =D.

Puss på er!


RSS 2.0