Lördag

Idag ska man hem till Oscars mamma och fira hennes födelsedag (hon fyllde år den 28:e).

Klockan 20:05 på tv 4 ikväll så kommer "Virus i bataljonen"* (*stavning) så det ska jag se, om Willy tillåter vill säga. Inatt vaknade han halv 1 och var helt bortom sig, han ville ingenting, man gav honom nappen, han skrek, man gav honom mat, han skrek, man vaggade honom, han skrek, men till sist så la jag honom i vagnen och körde honom fram och tillbaka i hallen (väldigt snabbt) och till sist somnade han.

Behöver inte skriva mer nu eftersom det inte finns mer att skriva om och annars blir vissa personer asförbannade av någon konstig andledning så...

Puss på er!


Onsdag

Som jag har sagt innan så blir det inte så mycket skrivande nu, men ni vet varför.

Nu har jag precis matat Willy så han är nöjd, fick pollenmedecin idag av mamma, en nässpray som ska hjälpa mot den täppta näsan, jag fick inte ta något annat eftersom dem inte riktigt visste hur det skulle påverka Willy eftersom jag ammar och den medecinen gick igenom bröstmjölken, det gör i för sig nässprayen också, men det var inte så stora mängder så det gick bra att ta den.

Måste avsluta här nu då Willy vill ha lite uppmärksamhet.

Puss på er!


Måndag

Vet att uppdateringen är dålig, men det är sådant som ni måste ha förståelse till eftersom man har en liten plutt att ta hand om också eftersom han är mer och mer vaken under dagarna, sen har det ju varit påskhelg nu också, så om jag inte hinner skriva under dagen så kanske det kommer ett blogginlägg på kvällen när han har gått och lagt sig för natten, vilket är vid 10/halv 11, bara så ni vet att nu när han är större så blir det inte lika mycket bloggskrivande.

Idag skulle mamma och mina brödrar komma på besök, men vet inte när för dem har inte kommit än, så vi får se om dem kommer över huvudtaget eller om jag ska behöva sitta helt själv en hel Måndag fast Oscar är ledig, men ni kan ju gissa vad han gör istället för att vara med familjen...just det.

Har väldigt tråkigt och finns ingenting att hitta på...Willy sover och när han var vaken nyss så var ingenting roligt så det var nästan skönt att han somnade så man slapp lyssna på hans skrik.

Glöm inte att sätta på tv 4 klockan 21:00 ikväll, det är ju "En unge i minuten" idag =).

Puss på er!


Lördag

Igår blev det inget skrivande, men det var för att jag hade fullt upp hela dagen (det blir så när man har småbarn). Sen skulle vi till Oscars farmor klockan 13:00 på påskmiddag, trodde jag att det var, men det blev kassler med potatis eller ris (vilket man ville ha, hon hade lagat båda). Men det var gott ändå.

Idag har jag inte haft tid att skriva förrän nu iheller eftersom Willy varit vaken, sen gick vi hem till Oscars föräldrar och var där lite, käkade pizza, men sen när vi skulle spela lite (vollyboll, fotboll och bandy) så vaknade Willy så jag fick ta hand om honom istället för att spela, men det gör ingenting, han är ju så mysig =).

När vi kom hem så sa Oscar att han hade ont i hjärtat (han har ju medfött hjärtfel), men han sa ingenting under tiden han höll på att spela, så nu ligger han i sängen och ser halvdöd ut, men han får egentligen skylla sig själv om han håller på att anstränga sig fast han har ont.

Imorgon ska han till jobbet (han har fått ett beställt jobb), så han ska tjäna lite pengar, men Elisabeth ska följa med och åka till väla, för hon skulle köpa en present till sin mamma och Ted skulle med till Oscars jobb och mecka med någon bil, så hela släkten ska till Helsingborg imorgon, förutom jag och Willy eftersom hans vagn tydligen inte får plats i bilen som dem ska köra...! Jag vill också handla lite, dem nyaste och senaste kläderna jag köpte var mina mammakläder och dem kan jag inte använda nu ju...!

Puss på er!


Torsdag

Idag har jag inte mycket att säga er, mer än att dem visar Hancook på kanal 6 klockan 21:00 ikväll om ni har lust att se den....annars:Puss på er!


Onsdag

Då var det Onsdag och idag har Willy hälsat på mormor på jobbet och mormors jobbarkompis tyckte att han var jättesöt, hon kunde inte släppa honom med blicken, hon ville sno med honom hem till sig själv hehe =).

Sen åkte vi hem till mormor och var där i någon timme, sen var det dags att åka ner till hemköp eftersom vi behövde handla, men mest för att dansbandet Willez spelade där inne =D, ja, ni hörde rätt, dem spelade INNE I affären, dem stod bakom köttdisken hehe =P, men det gick i alla fall. Willy sov genom nästan hela framträdandet, men när dem skulle spela sista låten så vaknade han och började smila med hela ansiktet och vifta med armarna hehe =). Han tyckte den låten var bra =P.

Mer har det inte hänt idag =).

Puss på er!


Tisdag

Imorgon ska jag och Willy till mammas jobb för att visa upp honom =), där är i för sig bara en till som jobbar där mer än mamma, men hon ville så himla gärna se Willy och eftersom det blev lättast att åka till mammas jobb så bestämde vi så =).

Hon (Marie heter hon) har redan sett honom på kort, men hon vill så gärna se honom i verkligenheten också hehe =).

Just nu sover han igen, han måste ha en växaperiod nu eftersom han sover så himla mycket, men det är bara skönt, då kan jag slappna av lite också ju =).

Puss på er!


Måndag

När fick du reda på att du var gravid? I Juni.
Blev det en chock? Lite, trodde bara att mensen var försenad.
Hur gammal var du? 20 år.
Hade du mycket halsbränna? Ibland.
Spydde du mycket? Nej, aldrig.
Hade du mycket foglossning? Nej, bara lite i början.
Ditt sf mått som störst? kommer inte ihåg.
Har du fått bristningar? Ja, det fick jag.
Trodde du att det var en pojke eller flicka? Nästan alla trodde att det var en flicka.
Vad hoppades du på? Brydde mig inte om vilket kön det var, bara bebisen var frisk så.
Gick du över tiden? Ja, 5 dagar.
Födde du för tidigt? Nej.
Hur var förlossningen? Den var fantastisk, det värsta var öppningsskedet, men krystvärkarna var underbara.
Blev du sydd? Ja, ett stygn.
Dragen med sugklocka? Nej.
Hur många var inne i förlossningsrummet? 3 st. 1 barnmorska, 1 undersköterska och en student.
Hade du någon nära med dig? Ja, Oscar var med under hela förlossningen.
Vilket BB födde du på? BB i Lund.
Hur stor var bebisen? 3240 gram och 49 cm lång.
Vad fick den heta? Willy.
Var allting värt det? Klart, världens bästa bebis gör man vad som helst för =).

Puss på er!


Söndag

Titta vilken fin bild jag har gjort på min lilla familj =).


Jag (Rosa), Oscar (Blå) och Willy (Lila), fin va? =P.

Puss på er!


Lördag

Oscar...!

Behöver jag säga mer? Nej, trodde inte det iheller!

Puss på er


Fredag

Då var veckan äntligen slut och man ska äntligen få se sin underbara älskling som han jobbat 09:00-21:00 hela veckan (förutom idag då han slutar klockan 18:00).

Har inte mycket att skriva idag förutom att natten inte har varit den bästa, Willy har vaknat en gång i timmen sen klockan 01:00 och har inte alls varit sugen på att sova, men det kan ju vara för att han sov den största delen av dagen igår och då är man ju inte så sugen på att sova sen på natten, han har sovit nu i ca en halvtimme och vaknade nyss, han blir så glad när han vaknar och får se mig nästan direkt hehe =).

Men idag ska jag förska hålla honom vaken så mycket som möjligt så sover han kanske inatt.

Puss på er!


Torsdag

Kan inte förstå hur tiden kan gå så fort...Willy är redan 2 månader gammal =O. Han har utvecklats jättemycket under denna tiden också, han pratar, skrattar och ler. Han börjar till och med försöka vända sig själv till mage när han ligger på sidan, och när han ligger på mage så sparkar han med benen och försöker krypa, men han kommer ingentans eftersom han inte vet hur han ska göra med armarna hehe=). Min duktiga gosse.

Titta vad han har förändrats.

Bara 1 dag gammal.

6-7 veckor gammal.

Stor kille =).

Puss på er!


Onsdag

Någon mer än jag som tittade på "99 saker man måste göra innan man dör" med Erik och Mackan? Jag blev väldigt sugen på att tatuera mig när jag såg det igår =P. Vet att jag har nålskräck och sitta i en tatuerarstol i ett antal timmar med en nål i huden är kanske inte så himla smart då, men sen tror jag att om jag klara av en förlossning med att få både petidin och epidural som ges med spruta så ska jag nog klara av det...eller? =/.

Men problemet är det att man ska både av råd och tid och sen välja något som man kan leva med resten av sitt liv så man inte ångrar sig när det väl är gjort, sen ska man ha det på ett ställe där man kan gömma undan den om man känner för det, många tankar, vet inte änns vad jag skulle vilja tatuera in ju, men är sugen på att göra det, men sen har jag inte råd eller tid nu iheller...har ju en 2 månaders bebis att ta hand om liksom.Skulle ni vilja tatuera er? I så fall vad och var?

Puss på er!


Tisdag

Igår hann jag inte skriva någonting eftersom Willy var vaken hela dagen, men det är bra, det är så det ska vara, men det tråkiga är att han har nog ont i magen eftersom han inte har bajsat på 2-3 dagar nu =/, men det kommer väl snart, läste att visa barn inte bajsar på en hel vecka ibland, så det är ju normalt, men han är väldigt grinig i alla fall och det är förståligt.

Idag åkte Micra ut med huvudet före, idag gick hon för långt, nu ska hon vara utekatt på heltid, inget snack om saken (tycker ni synd om henne kan ni ju komma hit och hämta henne). Hon välte ut Willys ersättning på golvet! Hade precis gjort ersättning till Willy och lådan med pulvert stod frame på diskbänken, jag gick och gav Willy ersättningen, när han druckit halva flaskan hörde jag att någonting trillade ner på golvet, Willy åt upp och jag gick ut i köket för att kolla vad som trillade ner. Vad såg man då...jo, Micra satt uppe på diskbänken och såg jätteglad ut och ersättningen låg utsprid på hela köksgolvet, exakt allting låg ute på golvet! Så Micra åkte ut och nu ska hon fan ta mig stanna där ute!

Tur att vi ska in och väga och mäta Willy i Eslöv idag så vi kan köpa mer...KATTJÄVEL! Förra Måndagen vägde Willy 4420 gram, kommer inte ihåg om jag redan har berättat det för er, men så är det i alla fall.

Puss på er!


Söndag

Idag var det tydligen saabträff i ring knutstorp och gissa vem som bara måste dit och kolla då...ger du upp? jo Oscar så klart, fast det är ju hans meckarhelg och han får ju utnyttja den på vilket sätt han vill, sen har dem saabträffen en gång om året så det kan han ju få ha det.


Annars har det inte hänt något speciellt idag...Willy är en trött man, men det får man vara ibland och då får jag ju gjort lite här hemma under den tiden. Vi ska till Oscars föräldrar när han kommit hem (eller Willys farmor och farfar), Oscars farmor skulle också vara där...hon ville träffa Willy, så det blir en liten promenad dit med vagnen.

Sen lite senare så måste vi handla också...blöjorna och tvättlapparna börjar tina bort och mina amningskupor också, så det måste handlas lite.

Puss på er!


Lördag

Va fint väder det blev idag, med tanke på att det blåste som in i helvete igår, det blåser ju idag också, men fan inte lika mycket som det gjorde igår, plus att idag är solen ute och ler också =), skönt.

Katterna tycker tydligen inte att det är lika skönt att vara ute eftersom dem hoppar på dörrarna hela tiden och vill in och Rally ligger nu på databordet och sover inomhus! Latmask!

Willy somnade för en liten stund sen, han fick mat både från mig och sen en flaska som där var 125 ml i och han slukade nästan hela flaskan, lämnade kanske 10 ml kvar =S, kan man verkligen vara så hugnrig?

Oscar har meckarhelg...WEEEII! Eller något åt det hållet...han utnyttjar den till fullo, han gör saker precis hela tiden under sin meckarhelg så att han slipper tillbringa så mycket tid hemma hos familjen.

Nej...ska inte gå in mer på det för då kan jag sitta här och skria hela dagen...så...

Puss på er!


Fredag

Idag är det Fredag...skitskoj.

Idag var man hos barnmorskan (som man gick till när man var gravid) på en efterkontroll för att kolla hur man mådde under graviditeten och hur man mår nu efteråt, sen fick man en massa kopior på papperna från förlossningen och BB när man var där, allting såg i alla fall bra ut och hon tyckte att Willy var jättesöt =), men det är han ju också hehe =P.

Nu kom Oscar hem med mat så jag ska avsluta här nu.

Puss på er!


Torsdag

Såg ni filmen igår? Inte världens roligaste om ni frågar mig, men den gick att titta på i alla fall.

Willy var vaken länge igår, han somnade först vid halv 8 och då trodde jag att han skulle sova för natten, men han vaknade igen klockan 8 och ville upp...klockan 9 fick han mat igen (han hade fått mat klockan 7), han slukade 100 ml rakt upp och ner =S, sen satt han och mös i Oscars knä fram till klockan 10-halv 11 sen höll han på att somna i Oscars knä, då la vi han i vagnen och körde några gånger sen somnade han =).

Vilket jävla skitväder det är idag...blåser som in i helvete, Rally och Nessie är ute, är nästan lite rädd för att dem ska blåsa iväg hehe =P, kan ju hoppas att dem stannar på marken =D. Birde var inte alls sugen på att vara ute idag, hon bara ville gå in hela tiden, men hon var tvungen att kissa i alla fall, annars gör hon det inomhus och det vill jag helst slippa.

Just nu sover Willy, idag har han haft ett litet schema verkar det som...vaknade vid halv 9, fick mat, var vaken 2 timmar, somnade igen, vaknade efter en halvtimme och ville ha mat igen, fick mat, var vaken i 2 timmar, somnade sen i en halvtimme och vaknde igen och så har han hållt på hela dagen hehe =), ett lätt barn idag, fast han saknar Oscar, varje gång man säger: "Nu kommer pappa hem" så blir han jätteglad, igår när han satt i Oscars knä så titta han på mig och sken upp med hela ansiktet, han är så lycklig när både jag och Oscar är hemma =).


En förvånad gosse =).

Puss på er!


Onsdag

Det ända som Willy tycker är roligt numera är att sitta upprätt i min famn med huvudet framåt så han ser vart man går någonstans också ska man stå upp och gå hela tiden, man kan inte sitta ner eller sätta han i sittern eller i babygymmet för då  skriker han =S, ända gången han är tyst är när man går med honom så han ser vart man går eller när han är proppmätt och somnar =/.

Film ikväll på kanal 6 klockan 21:00 - "Min stora kärlek" (Om Willy varit vaken mycket under dagen brukar han somna vid 9-tiden).


Vissa stunder kan man ha hur kul som helst.

Puss på er!


Tisdag

Wow...va fort tiden går...NOT! Det är bara Tisdag...och Willy är ingen dans på rosor denna veckan precis, han bara vill äta hela tiden, men han vill inte suga från mina bröst, han vill bara ha från flaskan hela tiden, slutar han suga så sinar min mjölk ju...och det är ju bra att jag har mjölk i brösten så länge som möjligt eftersom det är det bästa man kan ge honom, men han har blivit lat på att suga...=(.

Jaja...han är mysig annars när han är lugn och fin...som nu, när han ligger och sover hehe...nej, bara skoja, han är alltid mysig =).


Någon mer än jag som smälter när han ler? =).

Puss på er!


Måndag

Idag var man på BVC med Willy, han fick även en läkarundersökning och allting såg fint ut, nu väger han 4420 gram och är 55,5 cm lång så han har blivit stor nu =), skönt att han växer som han ska.

Nu kom Oscar hem och jag ska väcka Willy eftersom det är matdags, han har sovit i bilstolen fram till nu ända sen vi kom hem =P.

Puss på er!


Söndag

Vilodag...skönt, och vad gör man då? Jo...man....

Visst ser det skönt ut? =)

Puss på er!


Lördag

Helg! Wohoo! Eller något liknande....i alla fall, idag har Oscar meckarfri helg, men ändå så bestämmer han med Ola att dem ska iväg och hämta en likbil* som Ola ville köpa (*likbil=en bil som är ett lik, ej en äkta likbil).

Morgonen har börjat förjävligt, först att Oscar skulle iväg och sen att man fick nackspärr när man skulle hämta Willy för amning klockan 8 i morse. Kan inte röra huvudet åt höger för då gör det skitont i nacken, Oscar var snäll och masserade min nacke innan han åkte, men det gör fortfarande skitont =( suck!

Birdie börjar bli lite väl jobbig nu faktiskt, så fort man rör sig så ska hon följa efter, om jag ska på toa följer hon efter, om jag ska ut i köket följer hon efter, om jag ska in i sängen så följer hon efter och det jobbig är att hon stannar ju bakom en så när man sen vänder sig och ska gå tillbaka så måste ju hon gå före och då snubblar man nästan över henne eftersom hon kan ju inte gå utan att titta bakåt på mig för att se var jag går, speciellt om man har Willy i famnen och går fram och tillbaka för att trösta honom så ska Birdie följa efter vart enda steg även om jag bara går fram och tillbaka och då snubblar man ju på henne och det vill inte jag med Willy i famnen.

Jaja...ska inte ta upp mer av er tid genom att klaga på saker, ni har ju säkert bättre saker för er.

Puss på er!


Fredag

Har inte hunnit skriva idag eftersom Willy har varit vaken HELA dagen, ända sen klockan halv 1 till halv/kvart i 10 nu ikväll så nu när han väl somna så var han jättetrött och orkade inte bry sig så mycket hehe =), men han var duktig och la av en stor kladd i blöjan innan han somnde så man hann byta den så han inte ligger i en smutsig blöja.

Han har varit pratglad hela dagen, han har pratat konstant och det är väldigt mysigt och roligt att han har så mycket att säga hehe =). Hoppas att han kan fortsätta vara så glad, hatar när han skriker och är otröstlig, men sådana är bebisar ibland...inget att göra åt.

Det är så himla mysigt när han ligger i ens famn med nappen i munnen och ser jättetrött ut, han tittar en i ögonen och hans ögon säger; "jag älskar dig mamma", det går inte att förklara den känslan, den är underbar.

ÄLSKAR DIG MIN UNDERBARA SON!!♥

Puss på er!


RSS 2.0