Söndag

Jag hoppas inte ni har gått en hel dag utan att ha ställt om till vintertid. Brukar vakna halv 9, men idag blev det halv 8 hehe, känndes tungt fastän man har sovit precis lika länge som man brukar hehe =P.


Skönt, en timme extra att mysa framför tv eller framför brassan (om man äger en sådan), med sambon och sonen.

Puss på er!


Lördag

Roliga historier!

Blondinskämt:
(om du är blondin, ta inte illa upp)

- Varför var blondinen så stolt när han lagt pusslet på 6 månader?
- Det stod 2-4 år på kartongen!

- Varför tar en blondin en bildörr till öknen?
- För att kunna veva ner rutan när det blir varmt!

- Varför stoppar blondinen p-piller i näsan?
- För att slippa snorungar!

Vad är likheten mellan en blondin och en tv?
Svar: Båda är lika lätta att sätta på.

Vad är det för likhet mellan en blondin och en fallskärm?
Svar: Båda viker ut sig.

Fräckisar:

En protituerad är hos läkaren och får reda på att hon är gravid. Läkaren frågar vem fadern är. Hon svarar: - Men hallå, om du äter en burk bönor, vet du då vilken böna som fick dig att fisa?

Det satt en norrlänning och en jude i en bastu.
Juden: - Jag ser att du också är omskuren.
Norrlänningen: - Jaså, jaja...men i norrland kallar vi det för slitage.

Vad är det för likhet på en ekorre och en hora?
Svar: Båda är på jakt efter saftiga ollon.

En döv man kommer in på apoteket för att köpa kondomer. han prövar med tecken att förklara sitt ärende för apotekaren. Apotekaren fattar ingenting. Till sist slänger mannen fram sin stolthet och lägger den på disken tillsammans med en 50-lapp. Apotekarentittar sig försiktigt omkring och drar sen också fram sin stolthet på disken och tar 50-lappen och lägger den i fickan. Den döve blir högröd i ansiktet och gestikelerar våldsamt åt apotekaren som lugnt säger: - Om du inte tål att förloraska du inte heller slå vad.

Norgehistorier:

- Vet du varför normännen går ut på balkongen när det blixtrar?
- Nej.
- Dem tror att dem blir fotograferade.

Normannen till sin fru:
- De sa att det skulle snöa på radion.
- Då är det bästa att du täcker över radion.

Två norrmän:
- Kan du tänka dig att i USA blir en person överkörd varje kvar.
- Oj då. Vilken otur han måste ha.

Varför kryper norrmännen på golvet i snabbköpet? De letar efter lågpriser.

Alla barnen:

Alla barnen drog snälla historier förutom Rebecka för hon drog fräcka.

Alla barnen gräver i sanden, utom Carina för hittade en mina.

Alla barnen tar på sig själva, utom Cassandra som tar på alla andra.

Alla barnen aktar sig för mördaren, utom Lasse för han ligger redan i en kasse.

Alla barnen använder kondom, utom Assar för det finns ingen som passa.

Alla barnen var oskulder, utom Frida för det var öppet hus i hennes sli**.

Alla barnen hälsade fint på magistern, utom Lena för hon tog honom mellan bena.

Övrigt:

Ett gäng paraplyer stod i ett ställ. Plötsligt ställdes det ner en käpp, varpå ett av paraplyerna utbrast: - Titta, en nudist!

Två kompisar pratar om en gemensam bekant som just skilt sig.
- Varför fungerade inte deras äktenskap?
- Jan var matimatiker och hon var oberäknelig.

En man vaknade mitt i natten av att det var någon i huset.
- Vem är det som snokar runt i mitt hus mitt i natten?
Efter en liten stund svarade en röst:
- Det är en inbrottstjuv, jag letar efter värdesaker.
Varvid mannen svarade:
- Väck mig om du hittar några.

Lite skojsiga skämt så här en Lördag, livar upp stämmningen litegrann =).

Puss på er!


Fredag

Då var det slut på jobbarveckan eller ja, egentligen inte förrän efter 4-5 tiden eftersom dem flesta slutar jobbet då, men Oscar jobbar till klockan 6 idag, men det gör inget, han kommer ju hem klockan 7 på kvällen istället för klockan 10 så det är ju skönt.

Imorgon ska Emil (Oscars lillebror) fira sin födelsedag, han blir hela 20 år gammal, mycket spännande, det skulle bli middag och tydligen dansande och man skulle vara där klockan 8 på kvällen, Oscars mor skulle tydligen inte dit så hon sa att om vi ville så kunde hon passa Willy den lilla stunden vi blir borta, men eftersom det börjar klockan 8 och Willy ska gå och lägga sig klockan 9 så blir det inte så mycket barnpassning då egentligen hehe, mest bara kolla så han inte vaknar igen efter att man lagt honom hehe =P, men vi får se, ingeet är bestämmt än.

Ut och gå sen med Birdie och Willy som vanligt klockan 1, Birdie älskar att hon får gå lös numera, det har hon gjort nu i 6 veckor nu och hon älskar det, hon längtar varje dag efter att vi ska ut och gå den långa mysiga rundan och speciellt om Plus går med på rundan hehe =).

Puss på er!


Torsdag

Då var det Torsdag, finns det något tråkigare än dagen innan helgen kommer, man riktigt känner hur helgen tiitar fram genom hörnet och hånskrattar åt en...den bara: MOHAHAHA!!! Nej, jag bara skojar med er, kul va hehe =P eller något åt det hållet...i alla fall så har det inte hänt så mycket idag, inget mer än vanligt.

Birdie fick 2 extra hundar att leka med idag, Fidi har ju Plus i vanliga fall, men idag kom hennes dotters son (tror jag det var) med deras 2 hundar och följde med på rundan, eller ja, han följde med på halva rundan så hundarna fick springa av sig lite i alla fall och den ena hunden, den äldsta var ju helt galen, den hoppade och stusade och snurrade runt och när man höll i bollen så attackerade den bollen och skulle ta den ur handen innan man hann kasta den sen sprang den som en galning och om man kastade bollen så någon annan hund fångade den t. ex Birdie så blev den skitsur på Birdie och började springa efter henne och skällde på henne, knäpp hund, till och med Fidi sa att den hunden måste ha ADHD hehe. Men Birdie tyckte bara den var knasig och gick vidare.

Men det var roligt för hundarna att ha någon mer att leka med =).

Puss på er!


Onsdag

Fick ett litet (riktigt stort) utbrott innan över en liten skitsak egentligen så jag vet inte vad det är med mig, men jag fick damp i alla fall och eftersom mobilen var närmst till hands så fick den råka ut för mitt damp, med andra ord så fick den flyga rakt in i väggen och ner på golvet...efter det så skrek man rakt ut några gånger, inte ord utan ett riktigt skrik...skönt var det faktiskt att få ut ilskan på det sättet. Mobilen slutade fungera, vet inte vad som var fel för den vägrade starta och när jag tagit ut batteri och simkort och satt tillbaka det igen då fungerade den, bara det att tiden stod på 00:01 och datumen stod på 6 januari 1980 så det fick man ändra på...!

Det var allt jag hade säga till er idag, har en liten fråga till er bara...har ni någonsin fått ett liknande utbrott? Ni vet, slänga saker omkring er och skrika rakt ut i luften?

Puss på er!


Tisdag

Tiden går framåt, vad roligt.....................................................behöver köpa en grej, men jag vill inte berätta vad eftersom då kommer det en massa frågor och kommentarer och det orkar jag inte med idag. Annars är det väl bra, håller nog på att bli förkyld, näsan är lite täppt och jag är hur trött som helst, höll på att somna i soffan igårkväll hela tiden, men eftersom Willy var vaken så fick man tygla sig själv tills han gick och la sig.

Var ute och gick med Birdie idag ändå fast man var väldigt trött, behöver ju röra på mig och hunden fastän man börjar bli förkyld, jag menar en förkylning är ju inte så himla farlig.Orkar inte dra upp mer nu, vi ses någon gång.

Puss på er!


Måndag

Det blev ingen bil igår eftersom det slutade fungera när Oscar hade gasat med den några gånger för att se om motorn gick som den skulle, men den la av så han köpte inte den, så nu letar han som en blådåre över en annan bil hehe, för det kan ju inte vänta i några veckor eller en månad till hehe =P.

Birdie var förresten väldigt duktig i Lördags när vi var ute och gick en runda, hon gick lös under hela rundan och hon sprang inte iväg utan att fråga om lov först och hon kom tillbaka så fort vi kallade på henne och stannade när vi sa till henne att stanna, hon var jätteduktig faktiskt, har en jätteduktig tös =).

Har inte mer att säga idag, kommer kanske på något ikväll, annars hörs vi imorgon, vilket nog är mest troligt hehe =P.

Puss på er!


Söndag

Nu har Oscar stuckit iväg och ska titta på en ny bil, eller ja, ny och ny, den är från 1991, så den är ju bara ett år yngre än mig, men han ville ha en till bil som han kan dra släpp och husvagnen med för fiaten har ingen dragkrok, det är också p.g.a en till andledning, men den kommer vara en hemlighet tills allting är helt fixat och helt säkert, så det är så, ingen ide att fråga för jag kommer inte svara på det ändå.

Willy är lite förbannad på mig eftersom han inte får leka med dammsugaren =S, är nog första barnet som VILL hålla på med dammsugaren hehe ;P.

Mer vet jag inte i nulägget, eller har inte mer att berätta för er i nulägget, imorgon är det Måndag, men det vet ni ju redan hehe =P.

Puss på er!


Lördag

Nu ska man ut och gå en runda med sambon, Willy och Birdie, skojsigt värre! ;)

Vi höres och synes!

Jo, förresten, fick en fråga från Anonym som undrade hur gammal jag och Oscar är: Jag är 21 år och Oscar är 24 år.

Puss på er!


Torsdag

Idag tänkte jag visa er hur Willy schema ser ut nu för tiden.Ni ser väl vad det står?

Puss på er!


Onsdag

Vädret blir bara värre och värre och det blir min sömn också, kan inte sova på natten längre, vaknar hela tiden och även om jag tycker det känns som jag har sovit så är jag skittrött på morgonen. Fryser även hela tiden, men lägenheten är inte tät iheller ju, blåser in överallt, så det kan ju vara därför.

Har även ont i bröstet och hjärtat, men det är väl för att vi bor i en jävla mögellägenhet, tur att man ska flytta ifrån lägenheten snart så man kommer till bättre ställen.

Just nu är Oscar och hjälper Ted flytta sin säng till sitt hus (Ja, han flyttar nu och sängen är det sista kvar), men det är bara ett litet problem med det hela tycker jag....det regnar ute och han har inget överdrag till släppet så sängen kommer ju vara dyngsur när det är framme, men det är ju deras problem om dem vill sova i en blöt säng inatt.

Någon mer än jag som älskar tv 6 nya program "Karatefylla"? Jag tycker det är tråkigt att det bara varar en halvtimme och bara 1 gång i veckan, andra program som "Outsoresed" (*stavning) vissar dem 2 gånger i veckan och det finns inget tråkigare program än det...! Jaja..inget att klaga över egentligen, men men, får ju ha något att avreagera mig på.

Puss på er!


Tisdag

Fan vilken dålig natt jag hade inatt och igårnatt, har sovit så himla dåligt, vet inte varför jag inte kunde sova igårnatt, men inatt vet jag varför, det var för att Oscar var uppe och gick och tände överallt mitt i natten för att han trodde att det var någon där ute, sen efter 2 timmar (04:12 på morgonen) då gick han upp och tände igen överallt, sen gick han och la sig och då snarkade han så högt så att grannen på andra sidan vägen hörde honom och då kunde man inte sova för det, så det var min roliga natt, kul att vara pissetrött resten av dagen, men men, så är livet ibland ju.

Hoppas ni fick en god natts sömn i alla fall.

Härligt väder är det också ute...spöregn!

Puss på er!


Söndag

Tänkte slänga in lite bilder denna Söndagskväll, så, bara njut.


Ser ni Willys Stig Helmer-frisyr? Tjusigt eller hur ? =).


Willy kollar in pappas telefon.


Willy i sin nya mysiga mössa och sin nya skinjacka som pappa tyckte att Willy var tvungen att ha hehe =).


Och ikväll använde Willy pipmuggen helt själv, duktig gosse =).

Hoppas bilderna var till behagenhet =).

Puss på er!


Lördag

Tänker inte skriva någonting idag!

HOPPSAN! ;P

Puss på er!


Fredag

Då var det Fredag idag och idag ska också en dörsmed komma och fixa vår altandörr, kul, eller inte för jag vet inte volken tid han kommer, han ringde till Oscar igår och sa att han kommer på Fredag någon gång under dagen, det är ju roligt när jag ska ut och gå med Birdie och Willy så Birdie får sin vanliga runda så hon kan leka med Plus, kan ju hoppas att han kommer nu innan vi går, annars måste jag stanna hemma bara för att vänta på den idioten och bara för det så kommer han säkert inte förrän efter att rundan hade varit färdig, t. ex klockan 15:00 eller 16:00, när rundan är färdig klockan 14:00.

Sen har Nessie varit försvunnen i två hela veckor nu! Vet inte var hon har tagit vägen, har varit ute och letat i hela Billinge (vilket i för sig inte är så stort), men hon finns inte någonstans, har kollat vid den stora vägen också om hon kanske har blivit överkörd, men såg ingen katt vid vägen. Det som är dumt är ju också att man hör inte om hon jamar eftersom det knappt hörs när hon försöker säga något. Men hon borde ju ha kommit fram när man kallat på henne ju. Hoppas hon kommer hem snart, man har ju läst om katter som har varit borta i flera år och sen kommit tillbaka, men det är lite dumt av henne att sticka nu eftersom vi ska flytta om bara en månad, men vi får väl se och be till Gud att hon hittar hem igen. Vill krama om henne och aldrig mer släppa taget om henne ='(.Mycket Fredags snack det blev idag, vet inte om ni orkar läsa allting, men man kan ju hoppas att någon läser det i alla fall.

Birdie snarkar i soffan hehe =).

Puss på er!


Onsdag

Har inget vettigt att skriva....kan skriva att för tillfället har jag en för liten bh på mig kanske....

Puss på er!


Tisdag

Idag blir Willy 8 månader, skojsigt värre, en riktigt stor kille.

Vi var på BVC idag klockan 1 för en 8 månaders kontroll och allting såg jättefint ut, han väger över 8 kg nu så han är en riktigt tung kille, men det är lugnt, han skelar inte och han kan sitta fint utan stöd en liten stund själv, ja, som sagt allting såg fint och bra ut.

Är väldigt trött idag, höll på att somna innan så jag la Willy i sängen och sen la jag mig själv också, men jag kunde inte somna, inte för att Willy skrek, för det gjorde han inte, han va så tyst och lugn och snäll, men jag kan inte sova mitt på dagen, det är för ljust plus att när man har varit uppe och rört på sig ett bra tag så är det svårt att komma till ro igen...men men...

Det var allt jag hade att berätta för er.

Puss på er!


Lördag

Idag säger jag och Willy glad helg =).Puss på er!


Fredag

Skrev ett jättelångt inlägg innan, men det raderades #%//)&&¤!¤"%!!!!!

Så jag fattar det kort nu:
Bjudna till Oscars föräldrar idag halv 7, Elisabeth 16 år, Oscar inte hemma förrän 7, men men...

Jag var ute och gick igår i värsta stormen och spöregnet, Willy var skyddad, men mina byxor var blöta hela vägen upp till knäna, men det gör ingenting, skönt att röra på sig.

Det var i kortfattade form, orkar inte skriva om allting en gång till!

Puss på er!


Torsdag

Nu är det storm ute i landet, riktigt roligt ju, vet inte om jag vill gå ut på en längre runda idag som jag brukar göra med Birdie och Willy, har inte jättetjocka kläder till Willy, har bara en pälsoverall till honom och den är storlek 80 så den drunknar han i när han få den på sig, annars får jag ta fram hans åkpåse som man har till dem på vintern, jaja, vi får se hur det blir senare idag, det är ju ett tag till innan klockan blir 1, stormen hinner kanske bli lite lättare då, kan man ju hoppas ;P.Puss på er!


Onsdag

Jaha, hälften av veckan har gått, bara halva kvar, jaja, bryr mig faktiskt inte så mycket om vilken veckodag det är.

Tittade nyss på lite bilder från när Willy var nyfödd och det är en stor skillnad på hans storlek, ni ska få jämnföra två bilder:


Oscar och Willy på BB, Willy några timmar gammal.


Oscar och Willy idag, Willy 7 månader och 24 dagar gammal.

Visst är det skillnad =).

Puss på er!


Tisdag

Då var det Tisdag idag, tråkigt värre eftersom det är långt kvar till helgen då, men sen har det ju precis varit helg så kan ju inte grinna för det, jaha, då var det snart dags att flytta till hus, roligt med större utrymme, men tråkigt att bo mitt ute i skogen och ingen att prata med, men det är smällar man får ta, får väl skaffa ett körkort eller traktorkort så jag kan ta mig därifrån under dagarna om jag behöver handla eller vill hälsa på någon =).

Mer har jag inte att skriva om, fick äta rostad macka till middag idag, gott och mättande? Nja, gott var det väl, men mättande var det ju knappast, men det är smällar man får ta ibland, ska laga lite bacon när Willy har gått och lagt sig för natten. Jag älskar min son över allt annat, men när man inte får äta ordentligt så blir man lite grinig, det blir alla.

Nu har jag inte mer att skriva om.

Puss på er!


Måndag

Man har en liten grinig pojke här hemma som inte vill något annat än vara i mammas famn hela tiden och inte tillåter att mamma äter eller går på toaletten eller änns sätter sig ner i soffan, han ska vara i min famn och jag ska upp och stå och gå rundor med honom och det beror på att han håller på att få:


Japp...tänder.

Just nu består munnen av 1,5 tänder, båda är placerade fram i underkäcken (*stavning). Hoppas bara att det blir lite bättre imorgon så jag kan få äta lite middag och inte behöva vänta tills han har gått och lagt sig klockan 9 på kvällen.

Jag älskar min lilla pojke oavsett vad som händer och det kommer hända mycket mer än att han får tänder så det är bara att ta tjuren i hornen så att säga hehe =P.

Puss på er!


Söndag

Vet att bloggen har legat på is under halva veckan, men har faktiskt inte alls haft tid för datan under veckan och det måste ni förstå faktiskt.

Sen har det inte hänt så mycket iheller under veckan som har varit något intressant att skriva om...Willy mådde bra föresten, det var bara jag som tänkte för mycket eftersom jag inte har någon annan bebis att jämnföra med och då blir det att man tänker för mycket...sorry om någon blev lite orolig, men det tror jag inte att någon blev.

Just nu sitter Willysen i köket och leker med pappa, han ska sova och äta om en timme ungefär så det är bara lite lätt lek, annars idag var vi ute på en långrunda i förmiddags, sen blev det mat vid 5-tiden på kvällen och sen bada hela familjen efter det så alla är rena och luktar gott nu hehe =).

Hoppas ni har haft en trevlig kväll och helg, hörs och ses sen någon gång hehe ;P.

Puss på er!


RSS 2.0