Tisdag - Äntligen uppdatera!

Då var det dags för en uppdatering...har tyckt att det har varit tråkigt att blogga nu ett tag, men så kan det faktikt vara ibland. I alla fall så ska ni få hela 5 bilder av mig sen när jag har skrivit av mig lite hehe.
Det har i alla fall inte hänt så himla mycket sen sist jag skrev...eller jo, kanske, i alla fall har det hänt mig 2 grejor som ni får tolka hur ni vill hehe...men jag och Willy åkte till Liseberg igen, med min sida av släkten, det var roligt, mamma lyckades få upp mig i en karusell som jag inte har åkt innan och jag gillade den inte så himla mycket, men då har man provat den i alla fall och Johan fick upp mig i Balder, i för sig så har jag åkt den innan, men jag är lika nervös varje gång eftersom jag vet att första backen lutar 70 grader =/ hehe.
Sen fyllde jag 22 år i Söndags och då kom hela tjocka släkten och skulle gratta mig och det var roligt =), tack ännu en gång för alla fine presterna och pengarna jag fick hehe, fick en ny väska som jag har velat ha länge, sen fick jag ett våffeljärn så nu kan jag äta våffler hehe, sen fick jag en en blomma och 200 kr av samma person, sen fick jag 300 kr och 4 trisslotter av en person, vann bara 25 kr på lotterna =(, men jag har aldrig tur i spel så var inte så förvånad hehe =P.
Okej, nu ska ni få dem 5 bilderna som jag snackade om innan i början.
Just det, vi har en till hund som jag inte har berättat om, det är en hane, han är renrasig, brun labbe, stamtavla och allting finns på honom. Han heter Berra.
Vem säger att barn och valpar inte kan leka snällt tillsammans?
En jättegullig bild på Willy =).
Söta Willy i sina blåa kaninöron från Liseberg hehe =P.
Pappa och son kör en traktor från 50-talet =), funkar fint.
Okej, det var det, tack för er uppmärksamhet =P.
Puss på er!

RSS 2.0