Nyår!

Då var det nyårsdags, samma sak varje år hehe =P, eller nja, detta året ska vi fira i huset, med släkten, eller ja, det blir Oscars brödrar, Pranom och hennes syster och Elisabeth, kanske Danne, han var inte säker eftersom han skulle jobba imorgon, men det är ju det att man behöver ju faktiskt inte dricka, varken Oscar eller jag ska dricka så vi blir fulla, det går ju liksom inte när man har en 10 månaders bebis att ta hand om, det ända jag kommer dricka blir ett glas champanj (stavning*) vid 12-slaget....absolut inget annat.

Tänkte slänga in lite bilder till er också, för nu har min nya dator fått in lite bilder på sig. Först ut blir det 2 julaktiga bilder.


Så här fint klädd var Willy under juldagarna =).


Så här fint var Birdie klädd under juldagarna, virade in hennes halsband i glitter, riktigt stiligt.


Willy tyckte att bobby-bilen var rolig =).


Dem här ska skjutas upp ikväll, gigantiska grejor.


Även denna bomben ska upp.

Detta var allt för nu...blir nog fler bilder imorgon när jag tagit några stycken ikväll hehe, på dem som vill vara med på bild och på bloggen då alltså =P.

Puss på er!


Fredag

Då är det snart ett nytt år, vad snabbt detta året har gått, har ju snart en ettåring här hemma, det känns som om man låg på BB med en nyfödd liten bebis för bara några månader sen...men det ska bli kul att se vad nästa år ta med sig =).

Imorgon blir det nog en rolig dag eller ja, snarare kväll/natt. Oscar har planerat att bjuda över lite folk, vet inte exakt vem som kommer, men det blir nog inte så många, sen hade vi tänkt äta fondu (stavning*), spela lite spel kanske, sen vid tolvslaget så blir det ju raketer. Det ska vara skönt att vara hemma i alla fall så Willy kan få gå och lägga sig i sin säng på kvällen så han slipper sova i sin bilstol tills vi ska åka hem vilket ju då inte hade blivit förrän efter 12 på natten och sova 3 timmar i bilstolen är inte så skönt för nacken.

Jaja, det var det jag hade att säga idag, hade tänkt lägga in en bild på vad Willy hade på säg på julafton, det var riktigt fina kläder, jeans, vit skjorta, väst och en röd/svart fluga, han var riktigt stillig, men jag har inte hunnit lägga in den på datan än eftersom jag köpte en ny data nu under mellandagsrean och tro inte nu att jag är någon fjortis eller så, men det blev faktiskt en rosa dator hehe =P.

Puss på er!


YEESS!

Äntligen har jag fått tillbaka internet!!

Fan vad man är handikappad utan internet, det bevisar bara hur beroenda man egentligen är av det...skit alltså!

Men nu är jag tillbaka, men jag ska inte säga för mycket imorgon kanske det har slutat fungera igen...det vet man ju aldrig här ute i skogen, så ni som har trott att jag bara slutat utan andledning vet nu varför jag inte har kunnar skriva på ett bra tag, nästan en hel månad var det ju sen sist, gud alltså...!

Jul har det varit och man har flängt runt som en dåre bland hela släkten för att alla ska få sina julklappar.

24: e Oscars föräldrar, där fanns även, Britta (Oscars farmor), Ted och Pranom, Elisabeth så klart och Emil och Kattis.
25:e Min mormor och morfar.
26:5 Min mammas och mina brödrar.

Den som jag kan säga blev mest glad för sin julklapp var nog Erik, han tackade mig hela tiden, minst 3 gånger under en kvarts tid, han fick lera som han hade önskat sig så himla länge, men Johan blev också väldigt glad (han fick airhockey), han packade upp den och skruvade ihopa den direkt och spelade 3 matcher på raken hehe =), tur att det blev rätt saker till dem =).

Jag har varken till eller ork att skriva allt som Willy fick i julklapp, det var hur mycket saker som helst, men jag kan berätta det som han blev mest glad för var bobby-bilen, en traktor som kör av sig själv och låter med en massa bondadjur och en leksak där han ska sätta rätt figur i rätt hål, fyrkanten genom det fyrkantiga hålet och så vidare.

Nu måste jag nog plocka ut diskmasinen för den är färdig....förrästen, vad ska ni göra på nyår?

Puss på er!


Fredag

Har inget att skriva idag så det blir bara en bild.Puss på er!


RSS 2.0