Jupp..

Mår bättre idag, men känslan finns fortfarande kvar och som jag sa igår så finns det ju en massa folk som sänker mitt förtroende ännu mer, många bryr sig inte när det gäller sådana saker, men då har man inga känslor i kroppen ='o.

Jaja...hoppas ni har en riktigt trevlig och rolig fredag.

Puss på er!


='O

Det hände en hemsk sak igår, jag vill inte prata om det och behöver lite tid för mig själv så jag tänker bara säga så här: ='O Kan inte sluta tänka på det!

Jag tänker inte berätta vad som har hänt eftersom det finns en massa idioter som inte kan hålla käft och sänker mitt förtroende och jag behöver inte sjunka längre ner än vad jag redan har gjort ='(.

Puss på er!


Suck..!

Här går man upp tidigt som in i (för min del), när man kan ligga och dra sig till klockan 11! I alla fall så går man upp kvart i 8 och ska bjuda på en häst i aktionshuset på www.djur.nu och man bjuder och bjuder och bjuder, men ändå kommer där en subba som heter stallpengar och bjuder över mig i sista minuten! Då blir man inte lite förbannad! Det var typ 1 sekund kvar och hon bjöd över mig! ÅÅÅHHH!!!

Klockan är bara 9 på morgonen än så länge, skriver kanske senare idag...om jag har lust...har i alla fall skrivit ett inlägg idag så ni klarar er lite i alla fall.

Puss på er!


"Pip Pip!"

Maggie skriker hela tiden...vet inte varför, men så fort jag rör mig så skriker hon på mig =S. Hon vill väl ha uppmärksamhet och gurka...men hon har redan fått gurka hehe =).

Tråkigt med Tisdagar...speciellt när dem ska visa fotboll ikväll på tv, men men...eftersom Oscar kommer hem tidigt så kan man ju göra någonting tillsammans utomhus eftersom det är så varmt ute nu om dagarna.

Har haft Birdie lös på gräsmattan vid lekplatsen 2 dagar i rad nu och hon har inte sprungit ifrån mig alls och jag har lekt med henne också och hon älskar det och det är roligt att se henne så glad =). Ska göra samma sak med henne idag också så hon får springa av sig och bli glad idag igen =).

Puss på er!


Hmm..

Nu när jag loggade in på min blogg så märkte jag att jag kunde köpa "pro" och få en reklamfri blogg (Reklamen mellan första och andra inlägget). Men det kostar ju rätt mycket pengar plus att man kunde bara köpa en månad, 3 månader eller 12 månader sen var man tvungen att köpa nytt =S. Vet inte om jag ska göra det...vill ju ha en reklamfri blogg, men eftersom det kostar rätt så mycket pengar så vet jag inte om jag ska göra det längre...

Maggie mår bra, men hon bajsar gult...fast det kan ju vara från antibiotikan, det försvinner väl snart...hoppas jag.

Vardagsrummet är som en jävla bastu fastän det inte är så jättevarmt ute och molnigt..!

Oscar jobbar morgon denna veckan så han kommer hem snart =) skönt!

Puss på er!


Blä..

Har väldigt tråkigt idag eftersom Oscar skulle tydligen iväg på ett moppelopp med sin pappa och sin bror. AStråkigt om ni frågar mig, det tycker Oscar också i för sig, han kommer inte ihåg att han anmält sig till det, men han gör det för att vara snäll mot sin pappa.

Jag ringde mamma innan och frågade om hon och jag inte kunde göra någonting då eftersom jag bara får sitta hemma annars och stirra rakt in i en vägg och det är inte så himla roligt att göra en söndag...! Hon sa att vi fick se senare idag.

Ska väl snart gå ut med Birdie...hon har fått stå lite i skuggan nu när Maggie (marsvinet) har behövt så mycket uppmärksamhet, idag var förrästen sista gången hon skulle få antibiotika och hon verkar fullt frisk nu så hon klarar sig säkert bra nu =). Jag kanske kan släppa Birdie lös på den stora gräsmattan vid lekplatsen...om där inte är någon annan människa förstås.


Lilla Maggie leker tittut =P.

Jaja...hoppas ni får/har haft en rolig söndag! =)

Puss på er!


Lördag

Finns det något värre än en Lördag som inte går som man vill? Om du kommer på något annat så säg till mig okej...?

Jag ville till väla, familia eller center syd idag för att titta om dem skorna som jag vill ha fortfarande finns till salu. Men då kommer Oscar glädjedödare och frågar varför jag ska åka dit bara för det, efter lite tjafs och tjat så går han med på det. Jag säger till honom i god tid (ca klockan 13.00) att nu vill jag åka så jag hinner med, men då håller han fortfarande på med sin (skrot)bil och vi kommer inte därifrån förrän klockan är 15.00, sen kör han hem och vill äta och då är klockan 16.00 och det tar lite mer än en timme dit och affärerna stänger klockan 17.00 så det blev ingenting fastän jag sa till honom i god tid!

Nu satte han igång duschen så nu ska han ligga i badkaret och sura den närmsta timmen över att jag är förbannad på honom!

Puss på er!


Hej

Finns inte mycket att berätta idag mer än att Oscar har varit hemma hela dagen och eftersom det är Fredag och lönedag så har vi varit och handlat lite mat och sånt, nu är han iväg och ska laga husvagnen till imorgon då han ska besiktiga (stavning?) den.

Så har inte mer att berätta nu...kommer kanske mer imorgon.

Puss på er!


Jaha...

Så ingen brydde sig om att mitt lilla marsvin stod nära döden i Tisdags! Snällt!

Hon mår bra i alla fall hon springer rundor som vanligt plus att igår håll hon på att bita mig i byxorna för att hon inte fick mer sallad efterom den var slut hehe =P. Men hon är väldigt modig och rolig att ha frame eftersom hon hittar på så mycket grejor att göra hehe =P.

Nu ska jag inte beröva mer av er tid eftersom ni ändå inte bryr er om mitt lilla marsvin.

Puss på er!


Min lilla Maggie

Stackars lilla Maggie blev bitten av Rally igåreftermiddag. ='( Det var blod överallt! Men jag fick loss henne och vi fick iväg henne till veterinären så hon fick smärtstillande och antibiotika och antibiotika ska hon ha i 5 dagar nu och om hon inte mådde bättre så skulle ho ha en till medecin, men hon verkar må väldigt bra eftersom hon äter och dricker som vanligt.

Veterinären sa att han trodde att Maggie hade blivit bitten i magen, men eftersom hon äter och dricker så kan det inte ha varit så himla djupt och hon springer rundor som vanligt och så...så det var nog inte så jättefarliga sår, men kattsaliv är ju inte värdens renaste grejor så det var tur att vi åkte in med henne.

Men jag vill aldrig vara med om det igen, nu sitter bara hon och jag i vardagsrummet så det inte händer igen och så att hon kan slappna av ordentligt. Det var så himla äckligt med blod överallt och jag som blir helt svag i benen när jag ser blod, hela min han dvar blodfylld när jag fått loss henne från Rally och det droppade över hela golvet, jag höll på att svimma och visste inte vad jag skulle göra, jag ringde mamma och var helt upprörd, men maggie verkar må bra nu i alla fall för hon springer rundor och sånt som vanligt så...

Kunde inte berätta det igår eftersom jag var helt upprörd och skulle ta hand om henne och hålla henne varm.


Min lilla gulleplutt! ♥

Puss på er!


Bara Tisdag...

Usch...! Det är bara Tisdag idag! Vill att det ska vara Fredag nu! Och inte bara för att det är helg sen utan för att då är det lön och då slutar det göra så in i helvetes ont i min kropp! (Kan man ju hoppas i alla fall)

Oscar fick en fotölj av sin chef i helgen och den är rätt skön att ligga i...men man får inte ligga i den för att Nessie och Rally baslagtar den hela tiden, men det förstår man eftersom den är så skön att ligga och gotta sig i =P.

Jaja...hoppas att ni har en trelig dag och inte har lika ont som jag har!

Puss på er!

 

Fint..!

Mysigt väder ute idag.

Jag hittar inte Birdies koppel...det har försvunnit...har letat över allt men kan inte hitta det =(. I för sig så har vi ett koppel till, men det brinner i händerna om Birdie drar i kopplet så det halkar ur händerna...

Trevlig sak jag skriver om va...? Visst har jag ett meningsfullt liv när jag riktar in min dag på att leta upp ett koppel..!

Jaja...vad ska man göra åt det..? Inte mycket som finns att göra åt det..!

Puss på er!


Ny header!

Har fixat header igen eftersom jag absolut INTE var nöjd med den andra som jag hade fixat! Men nu är jag rätt så nöjd eftersom jag har kommit underfull med hur man gör nu när man "klipper ut" en speciel del av ett foto. Fast jag klippte inte egentligen, men det blev bra i alla fall.

Det står mellan den jag har nu och en annan med samma foto fast med blå suppernova och rosa text med grå skugga så skriv gärna vad ni tycker...kommentera, kommentera, kommentera, har bara fått två åsikter, Oscars och Emils...behöver fler för att veta vad ni gillar för något.

Puss på er!


40-årsfest!

Japp...skrev ingenting igår eftersom man var bjuden på 40-årsfest hos mamma. Göran (hennes sambo) fyllde 40 och då var man ju tvungen att slå på stort eftersom man bara blir 40 en gång i livet, precis som när jag ska fylla 20 till sommaren, men det kommer mer om det sen när tiden är inne!

Igår var det i alla fall riktigt mycket ös både från högtalarn och gästerna, det bjöds på smörgåstårta först, sen kaffe och tårta och till sist valfri dricka och chips med dipa, men ingen brydde sig speciellt mycket om chipsen hehe =P. I alla fall så fick man många fina komplimanger igår om både det ena och andra från både höger och vänster så man fick ju väldigt mycket självförtroende när man var där inne.

Göran dansade med alla (inte mig tack gode gud) och jag filmade, men tyvärr kunde jag inte ladda upp någon film eftersom jag inte vet riktigt hur man gör, men dem var rätt roliga i alla fall, dem som dansade med Göran skämms inte och det är ju roligt eftersom då har vi andra någonting att skratta åt hehe =D.

Oscar skulle ha armbrytning med Göran fast jag sa till honom att det inte var lönt, men han skulle ha det ändå och så klart fölorade han mot Göran också hehe, så jag hade rätt =P.

Mycket att skriva om igår eftersom det hände så mycket på rätt så lite tid (17.00-21.30 för vår del), hehe =P.

Skulle blivit filmer inlagda som sagt, men jag vet inte riktigt hur man gör =(, men men...!

Puss på er och ha en riktigt trevlig söndag!

 

Tjabba!

Min mage vill inte riktigt som jag vill! Den gör ont och är helt uppblåst! Vet inte vad jag ska göra åt den...!

Nessie har fått en ny hobby, vilket är att sitta och stirra på Maggie (marsvinet) hela dagarna. Jag bryr mig inte så speciellt mycket så länge hon inte försöker fånga henne eller något åt det hållet, så länge Nessie tycker det är roligt och så länge Maggie inte skriker utav rädsla så låter jag dem vara ifred.

Birdie brukar skälla på henne när hon tycker att det låter läskigt hehe =). Jaja...alla djuren vänjer väl sig till sist.

KOMMENTERA MIN NYA DESIGN!


Var bara tvungen att visa Maggies lilla mittbena =).

Puss på er!


Okej

Jag vet att ni som läser min blogg är lite dåliga på att kommentera...men nu har min kompis Frida och jag lagt ner mycket tid på min blogg så att den ska se bra ut...som ni kanske ser så är klockan just nu 2:25 när jag skriver detta och det betyder att jag har suttit uppe halva natten för att få min blogg att se bra ut...så kommentera nu för guds skull!

Vet dock inte om texten är den rätta att ha...den som ni läser nu, eftersom den är lite liten, men det är därför jag vill att ni ska kommentera så jag vet vad jag kan förbättra så att alla kan trivas här inne =).

Oscar ligger bredvid mig i sängen och snarkar, fast det är förstålligt när han ska upp klockan halv 7 imorgonbitti.

Vet inte varför jag skriver ett långt blogginlägg nu...kan väl inte sova och nu har min trötthet gått över till pigghet plus att här är så himla varmt i sovrummet och nu tappar jag bort mig...jaja, kommentera snälla!!

Puss på er!


Förlåt mig =S

Sorry...kollade upp nu på internet och jämnförde med min...det är hon hona =).

Hanar såg ut som ett "I" och honor såg ut som ett "Y" och min ser ut som ett Y så det är en liten hona som får heta: Maggie =).

Puss på er!Gissa vad...!

Gissa vad jag fick GRATIS när jag var hos Olas föräldrar igår...och det är ingen chihuahua, dem ska hon ha minst 7500 kr för ju...så det är inte det...! =D

Jag fick ett marsvin! En liten unge för den delen, jag fick låna bur och matskål och vattenflaska också eftersom jag inte hade någonting utav det för jag var inte beredd på det plus att jag skulle ha med den hem direkt tyckte hon, så när det är lön så ska allting köpas till den så hon kan få tillbaka sina grejor igen, men visst var det snällt av henne att ge bort ett marsvin gratis..? =).

Katterna tittar på den hela tiden, men dem kommer inte åt den eftersom den sitter i buren, den är rätt fräck för den har en bena mitt på huvudet så det ser ut som om den har kammat en mittbena hehe, men det är ju bara en virvel =). Jag vet inte vad det är för kön..det visste inte Olas mamma iheller...hon tyckte att alla såg likadana ut och jag kommer inte ihåg hur man könsbestämmer marsvin...är det en hane så ska han heta Sven och om det är en hona så vet jag inte riktigt än...

Här kommer en bild på den:


Visst är den för söt? =D

Puss på er!Mysmorgon med Birdie =)

Idag hade man mysmorgon med Birdie i morse =). Hon låg i sängen och det var riktigt härligt faktiskt, man ville inte gå upp, men man var ju så illa tvungen eftersom hon började fisa och behövde gå ut på toa hehe =P, men det var mysigt så länge det varade =).

Tog lite bilder på henne:


Visst är jag jättesöt? ^-^


Man får sno pappas kudde när inte han är hemma ju ^-^


Jag vet att du älskar mig...sluta fota mig nu hela tiden...

En bild säger ju mer än tusen ord...så nu har jag sagt över 3000 ord hehe =P.

Puss på er!Love is in the air...

Okej...kanske inte riktigt eftersom Oscar jobbar, men men...vad ska man göra åt det...inte mycket eftersom vi behöver alla pengar vi kan få =).

Men jag kan säga att jag älskar Birdie mest nu när inte Oscar är hemma, hon är min nummer 1, ingen annan ska få ta henne ifrån mig.

Har inte mycket att berätta för er idag mina läsare...så ni får läsa detta så länge så får vi se senare om jag skriver något mer...

Puss på er!Redan..?

Det är redan Måndag! Fan vad helgen gick fort alltså...men sen hade vi ju besök hela helgen så det kan ju vara därför hehe =P, men det är ju bara roligt eftersom det är kul att träffa dem som man tycker om =).

Just nu sitter jag och bloggar, dricker varm choklad och lyssnar på Elvis Presley (=P) och har Birdie under bordet och hon tuggar på sitt ena ben =).

Hon har blivit riktigt duktig på att gå i koppel nu faktiskt, mycket bättre än vad det var förra veckan, mycket förbättring på en vecka =), det är väldigt bra, hon går fot nu när jag säger: 'gå fint', sen om hon går för fort så stannar jag och sätter henne på min vänstra sida sen går vi fint igen, men jag behöver knappt stanna henne längre =). Är riktigt stolt över henne.

Var hos Olas föräldrar igårkväll och hälsade på deras små chihuahuor =). Hon har en valp kvar som inte har fått sålt och den älskar att bita på min jacka..igår låg valpen (Snövit), Bianca och Tiquila på min jacka och sov och tuggade lite på den hehe =P.


Bianca, Snövit och Tiquila =). Visst är dem söta?


Lilla Snövit =). Urgullig..eller hur? =D.

Puss på er!Vilodagen

Söndag idag...alltså vilodagen, men här är det ingen som vilar (förutom jag och Johan =P). Oscar skulle ha jouren idag mellan klockan 11 och 4 eftersom hans chef (som egentligen har jouren denna veckan) skulle titta på en fotbollsmatch eller vad det var för något mellan den tiden och då kan man ju inte få jour...men Oscar får ju pengar för det så det finns ju något positivt med det hela.


Johan spelar tv-spel och jag bloggar hehe...men jag saknar min lilla tiger =( vill vara med honom när det är helg ju...!

Puss på er!


 

Hej igen

Förlåt för att jag inte skrivit mer idag förrän nu, men ingenting "roligt" har hänt (som man kan skriva om) förrän nu hehe så...

Vi bestämde att Johan (min äldsta lillebror) skulle sova över hos oss denna gången eftersom Erik redan hade fått sova här, men konstigt nog så blev Erik förbannad för att Johan fick sova här och inte han, även fast vi förklarade för honom att det var hans tur att sova här nu "/ men han har sitt berömda humör så man fattar varför han flippade ur.

Oscar stack just iväg för att han skulle köra Ted och Fide a.k.a Fredrik in till Helsingborg nu så jag och Johan stannade hemma för att slippa dem små fyllesvinen.

Aja...inte mycket mer att skriva om, men det blev ändå ett inlägg till idag hehe =).

Puss på er!Familjen

Familjen är här nu och hälsar på lite grand...dem fick lite kaffe och chokladkaka som var kladig i mitten, den var riktigt god =). (Jag hade bakat den! =P hehe)

Dem bara klaggar på mig hela tiden om allting..det känns som om allting är mitt fel! Kan dem inte tycka o mig för den jag är!

Skriver nog mer ikväll när dem har åkt hem.

Puss på er!Hej

Har inget roligt att skriva idag förutom att det är Fredag idag och det vet redan dem flesta hehe =P. Men idag kommer Oscar hem lite tidigare än han brukar göra och det är roligt. (Dem för sluta tidigare på Fredagar eftersom det är Fredag =P)

Imorgon kommer mormor och morfar över klockan 2, ska ringa mamma och fråga om hon också vill komma över och hälsa på, men jag vet inte vad jag ska bjuda dem på bara =S. Någon som har en bra idé? Säg till i så fall.

Ska snart gå långrunda med Birdie så hon får gå av sig lite energi, funderar på att gå ut med henne i skogen så hon kan få springa lös lite eftersom hon älskar det, men då måste jag ta med mig godis...jaja, får se hur det blir.

Puss på er!Hej på er!

Hej alla galda!

Oscar är hemma idag! =D (till klockan 3) men ändå! Det är alltid något, det är bara för att dem har så lite att göra på jobbet så han får komma lite senare, precis som för några veckor sen.

Han har städat lite i vardagsrummet och nu lyssar vi på musik och larvar oss lite, han skulle iväg och hjälpa sin mamma nu med någonting, men han kommer snart igen...det är så skönt att ha honom hemma =).

Ja...jag har inte mycket mer att berätta idag..detta var väl höjdpunkten av min dag hehe =P. Återkommer kanske senare med lite mer "info".

Puss på er!TRÅKIGT!

Har så himla tråkigt så jag inte vet vad jag ska göra! Kom hit och håll mig sällskap så är ni snälla små änglar!

Vet inte vad jag ska göra med min blogg iheller! Den är så himla ful och hemsk och tråkig så det finns inte ord för det...vet att jag har minst 10 läsare varje dag, men ändå...

Funderar allvarligt på att lägga av nu för det blir aldrig som jag vill ändå med denna &%¤#/"!]\ bloggen!


Vackert väder

Visst har vi börjat få lite bättre väder? Det var 12+ grader vid klockan 11 idag och det är säkert varmare nu, ska försöka gå en extra lång runda med Birdie nu när det är så skönt ute, man får ju passa på när det är bra väder =).

Det är bara onsdag idag...usch och jag har så himla ont i min vänstra handled...vet inte vad jag har gjort med den, men ont gör den i alla fall =(.

Mormor och morfar kommer hit på lördag (första gången efter vi flyttade till Billinge), så det ska bli kul hehe.

Jag bakade faktiskt en chokladkaka igår och det gick väldigt bra och den blev väldigt god och saftig =), synd inte ni fick smaka den hehe =P.

Puss på er!Gäääsp!

Tisdag idag...tråkigt värre, svårt att återgå till dem gammla vanliga vanorna igen...speciellt för Oscar, jag började vänja mig vid att ha honom hemme, men nu måste han jobba igen...ända tills Juli månad då han är ledig...usch! Vill ha sällskap!

Micra kom hem klockan 11 i morse (förmiddags) efter att ha varit ute hela natten, men hon måste ha sovit gott eftersom hon sträckte på sig när hon gick fram till mig =). Kul att hon är inne lite nu, hon ligger och sover på sin högtalare som vanligt hehe =).

Funderar på att baka en chokladkaka senare idag...men vet inte riktigt om jag vill eller orkar än...får se senare =).

Puss på er!Hemma igen

Då var man hemma igen...roligt roligt...NOT!

Nej, men det finns inte mycket att göra här hemma..vet redan var allting finns och vad man har här hemma som är roligt att göra...Micra är ute och springer...Oscar det nötet släppte ut henne...nej, men hon vill ut, men jag tycker mest att hon ska vara inne eftersom det är mörkt ute, men men...så länge hon är lycklig så är jag lycklig =).

Snart ska jag och Oscar äta pizza, som man värmer i ugnen och titta på "rysaren" 1408.
(Ni som inte vet vilken film det är så är det om ett onskefullt hotelrum som mördar alla människor som bor i det)

Puss på er!Mormor & Morfar

Idag ska vi till mormor och morfar. Vi ska vara där klockan 2 så jag måste duscha nu om mitt hår ska hinna torka, i för sig så har jag ju en hårfön, men mitt hår är så tjockt så det tar ändå åratal att torka mitt hår...!

Jaja...svinet Birdie bajsade inne idag fast vi hade varit ute med henne! Jävla svin!

Oscar är iväg och försöker starta hans morfars jordfräs...vet inte varför just han ska försöka när det finns både Emil, Anders och Ted också i den familjen.

Alla har ringt ner Oscar i morse...först ringde Emil, sen precis när man höll på att somna om så ringde Ola, flera gånger om så man fick inte sova i morse för alla ringer en klockan 9 på morgonen när man vill ha sovmorgon, vaje morgon ringer det någon och väcker en klockan 9, men helst innan 9! Blir faktiskt förbannad på dem när man försöker sova på morgonen!

Jaja...ska duscha nu!

Puss på er!=(

Finns det något tråkigare än ett segt internet!? Tror inte det!

FAN va det ska ta lång tid innan det laddar då!! Kom igen nu!Påsk!

Glad påsk på er alla! (Skulle man kanske skrivit igår..?) Idag har vi varit hos Oscars farmor och hälsat på och fått lite påskmat...det var väl rätt så skoj..

I alla fall...imorgon ska vi till min mormor och morfar och hälsa på dem, det var ett tag sen sist så det kommer bli rätt så roligt, om inte mormor börjar tjata om Nessie vilket hon alltid gör när hon pratar med mig...!

Micra har börjat få gå ut som hon vill nu eftersom det inte funkar att ha henne inne längre, hon bara rymmer hela tiden, så hon fick ett halsband på sig med en pingla på sen öppnade vi dörren och hon gick ut, hon får gå ut och in som hon vill, jag släppte nyss ut henne...hoppas hon inte går för långt bara..."/.

Jaja...finns inte mycket mer att berätta förutom att jag är asmätt och astrött...ha en trevlig påsk! =)

Puss på er!Vilken dag...

Har inte hunnit skriva förrän nu eftersom jag vaknade klockan 12 idag (jag vet att jag borde gå upp tidigare), sen åt jag frukost sen skulle vi iväg till Olas föräldrar med Birdie så att hon skulle få springa lite med deras stora hundar, det tyckte hon var skitroligt eftersom hon för göra det allt för selan, det får bli oftare nu när det blir varmare ute, så hon däckade när hon kom in i bilen igen hehe =).

Sen körde vi och handlade lite mat och sånt, sen kom vi hem...Ola följde med. Vi ska hem till dem snart igen eftersom vi var bjudna till dem på middag klockan 6, så jag passade på att skriva nu innan vi åker igen =).

Kommentera mitt förra inlägg...ingen har kommenterat alls =(.

Puss på er!Så snyggt!

Hittade ett par väldigt snygga skor på www.skopunkten.com. Vill ha allihopa, men det har jag varken råd med eller tid till att använda alla =P. hehe.


99 kr


179 kr


299 kr


299 kr

Dem som jag nog mest vill ha är dem rosa och dem vita eller dem blåa och dem vita, men dem vita har jag viljat ha ända sen jag såg dem på tv första gången så dem vill jag absolut ha hehe =).

Vilka tycker ni är snyggast?


Suck..!

Nu sitter man på Oscars jobb igen, varför är jag inte förvånad..? Vi är här ju varje helg, vi var här förra helgen och det är samma personer med denna gången också. Jag, Oscar, Emil, Ola och Danne (Daniel), men denna gången fick även Birdie följa med vilket jag tyckte var snällt, hon älskar detta eftersom här kan hon springa hur mycket hon vill utan att någonting händer.

Hon förföljer i för sig Oscar var han än går, men ändå. Danne gör inte så mycket så egentligen hade inte han behövt vara med..inte jag iheller, men jag är det för att Oscar vill det och han säger att han känner sig "säker" när jag är med..hur vet jag inte så fråga inte...!

Innan var vi hos Olas föräldrar a.k.a hon med chihuahuorna och hälsade på så när man kom hem sen så skulle ju Birdie lukta på en i minst en timme hehe =P.

Micra smet i morse igen, men när vi kom hem från Olas föräldrar så hittade vi henne, men vi fick inte fatt i henne från början utan det tog minst en halvtimme att få in henne, men det gick till sist...förlåt för mina långa inlägg, men jag har mycket att berätta, vet att det kan vara jobbigt att läsa...jag har mer at berätta, men jag väntar med det tills imorgon så jag har något att skriva om då hehe =).

Hittade en mysig sommarbild på Birdie som jag skulle vilja visa er.


Mysig va? =D


Ny design!

Ny design på bloggen!

Blev faktiskt ganska nöjd, men det känns ändå som om någonting saknas, headern känns bra, men det känns som om det saknas någonting på bakgrunden eller i sidan där inläggen visas..!

Snälla säg vad ni tycker! Kommentera som ni aldrig har kommenterat förr! Jag ber er!

Puss på er!"April, April...

...din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill!" Hehe, nä, men skämt och sido så har jag en liten sak att berätta..!

Vi har MYROR inomhus! Så äckliga små myror har gått in i vårt hus! Här är ju såna små håll i väggar och i dörrar. Dem är väl ute efter våra sopor, där har väl hamnat något sött i soporna som dem vill ha, men fattar inte varför dem är under vårt golv i hallen då =S. Jaja..har lagt ut sockerhögar där ute, både utanför yterdörren och bakdörren så dem kanske håller sig på avstånd tills vi köpt myrdoser och myrgift...usch! Dem är så äckliga så det knappt är sant! USCH!

Birdie jagar dem nu i alla fall innan vi lagt ut gift, sen får man hålla hårt i våra djur så dem inte går nära giftet, inte så roligt om både myrorna OCH våra djur dör.

Tråkgt att vara ensam nu när Erik åkt hem igen, nu har man ingen och prata med och det är så tyst här hemma nu...jaja, tittade på filmen 2012 igårkväll. Den var ju inte LITE lång, den varade i 2 och en halv timme! Men den var asbra i alla fall, det är en film som hamnar på min top ten-lista i filmer hehe =).

Puss på er!RSS 2.0