Torsdag

Idag har det gått en hel vecka sen olyckan inträffade, och jag har nästan kommit över helt att det är inte så farligt att åka bil som det var den gången, så länge jag ser vägen så känns det helt okej att åka så snart kanske jag kan sitta bakom en stol också utan att få panik.

Lördagen börjar närma sig med enorma steg och jag är nervös, men jag längtar även, så det jag får väl kalla det en "nervös längtan" hehe, vet inte varför jag är nervös, men så är det i alla fall. Det blir säkert bra när allting har lagt sig och vardagen återkommer.

Snart har Oscar semester i 4 veckor, skönt, både för honom och oss, allihopa får komma ifrån vardagen och dra iväg till Öland och bara sola, bada, slappa och ha kul, han jobbar bara idag, imorgon och nästa vecka sen är det semsterdags och för er som är bjudna så nästa helg så är det 25-års fest för Oscar =P, mycket spännande, fast vi har fortfarande inte fått svar från vissa om dem kommer eller inte, måste ju veta hur mycket mat vi behöver och hur många stolar vi behöver, annars får dem sitta på grädet och äta hehe =P.

Denna helgen på Söndag så fyller Oscars farmor 80 år, så vi är dit bjudna vid 12-tiden för att fira henne, trevligt =).

I Lördags åt vi frukost precis som vanligt, Oscar och Willy hade gått ifrån bordet så jag satt själv kvar, Oscar kallade på mig för att han skulle säga en sak (han var i vardagsrummet), så jag gick dit och när jag kom tillbaka till köket så såg jag detta:

Då hade Willy snot min frukost och åt up den...jäkla unge =P.

Puss på er!


Måndag

Idag är det Måndag och igår var jag på Ullared, lite rädd var jag för att åka bil, men det gick faktiskt riktigt bra, duktig mamma man har som kan köra bil hehe =P.

I alla fall så fyndade jag lite kläder till Willy, en ny bikini och myskläder till mig och ett dataspel...gissa vilket hehe =P. Oscar fick upp pollen igrå, duktig gosse, men i morse när jag tänkte att jag skulle prova min nya bikini i poolen så upptäckte jag att min tid i månaden hade satt igång, hemska öde, just nu när den precis kommit upp så måste jag vänta en vecka...jaja, inte mycket att göra åt det än att vänta.

På Lördag händer det förrästen an jätterolig grej, tänker inte berätta vad för då kommer jag få en massa hatmail typ eller rättare sagt hatkommentarer, i för sig skiter jag i vilket, men jag orkar i läsa igenom allt sånt så därför struntar jag helt enkelt i att berätta...men jag är aslycklig och jättespänd och längtar så himla mycket, så nu hoppas jag på att veckan sussar snabbt förbi så det kan bli Lördag och sen hoppas jag att tiden stannar upp ett litet tag efter det så jag får njuta =).

Puss på er!


Fredag

I Torsdags, alltså igår så skulle jag till tandläkaren i Malmö eftersom dem var mycket billigare än Folktandvården, men det är i det som jag ska berätta om utan det som hände på vägen hem från Malmö...

...Ni kanske har läst på hds hemsida om en singelolycka i Billesholm...det var jag, min son och grannen Birgitta som var med om det, som tur var så klarade sig Willy utan en enda skråma från topp till tå, det var det enda som jag oroade mig för när det hände, men han klarade sig mirakulöst, riktig änglavakt, i för sig hade jag och grannen det också, men jag fick ett par blåmärken på ben och armar, plus en riktig känga på mitt högra öga.

Så här gick det till:

Grannen körde oss hem, jag och Willy satt bak, jag bakom förarens stol och Willy bakom passageraren, men någonting hände i Billesholm, vet inte om hon fick en blackout eller någonting, men hon började köra ut i diket med bilen, jag skrek till henne: "Vad gör du?" och när hon väl reagerade så kom där ett räcke i vägen när hon skulle upp på vägen igen så in i räcket med bilen, volta ett helt varv och sen landa på rätt sida (ej på taket), Willy skrek när vi landat, men det är inte så konstigt eftersom han sov när det hela hände, vi alla 3 gick ur bilen helt själva, jag fick lägga mig med benen i vädret eftersom jag hade fått en riktig smäll på ögat när jag flög in i förarens nakstöd på stolen. Willy satt hos mig under hela tiden tills ambulansen kom, han la sig ner på min mage och grät, han tyckte kanske att jag såg konstig ut.

Ambulansen kom och dem sa att jag inte fick rör mig eller nacken eftersom jag kunde ha fått en skada där, men dem tog upp mig på en bår med nackstöd och allting, syrgas och en massa grejor, väl inne i ambulansen fick jag en kanyl i armen ifall jag skulle behöva få drop eller någonting sånt inne på sjukhuset, väl där så kontrollerade demhela min nacke och hela min rygg, röntgen gjordes och jag låg förfarande fastspänd på båren med nackstöd och kunde inte röra mig någonting mer än armarna, Willy och grannen undersöktes också, men dem mådde så bra så, Birgitta (grannen) åkte hem efter någon timme, Willy fick vara kvar med mig ju, fast sjuksköterskorna fick "vakta" honom under tiden jag var fastspänd. Han var glad under hela tiden, han fick mat av dem och alla blev helt kära i honom hehe =), min lille gosse. Oscar kom runt 6-tiden till sjukhuset och tog Willy ur sköterskornas famn, efter ca en halvtimme så fick jag komma loss eftersom röntgenbilderna såg bra ut. Sen vid 8-tiden så åkte dem hem så jag kunde få vila mig, fick en rumskompis också, hon var jättetrevlig, hon hade också barn, en 4 månaders flicka.

Dem tyckte att jag skulle få stanna över natten eftersom jag kunde ha fått en rejäl smäll i huvudet, på kvällen när jag la mig så mådde jag illa och började få lite huvudvärk, jag fick 2 panodil sen somnade jag i någon timme, vaknade, somnade någon timme och så höll jag på hela natten, dem kom in 2 gånger mitt i natten och skulle kolla mitt blodtryck och kolla mina pupiller, men det såg bra ut sa dem. Doktorn kom vid 9-tiden och sa att jag var friskförklarad för att röntgenbilderna inte visade något ovanligt, men att om jag mådde dåligt eller känner mig konstig så fick jag ringa in till dem, så vif 10-tiden i morse åkte jag hem.

Men vi hade änglavakt hela vägen, det var lindriga skador med tanke på hur kroken gick till.


Så här såg mitt öga ut igår och idag ser det likadant ut, bara lite mer svullet.


Så här ser mitt högra knä ut...mysigt eller hur?

Och för er som tror att jag hittar på detta och att jag fotoshopat mina bilder....VARFÖR I HELA FRIDEN SKULLE JAG HITTA PÅ NÅGOT SÅNT HÄR!!?? Vem VILL vara med i en bilkrok!? Ni ser alla slangar och sladdar bakom mig på vägen på bilden med mitt öga...!

Puss på er!


Onsdag


Gunga inköpt och Willy tycker om att gunga i den hehe =P.

Puss på er!


Fredag

Ja...jag vet, dåligt uppdatering och allt det där tjafset, men har inte haft lust att skriva...jaja, nu ska ni få lite bilder och sånt.


Oscar tyckte att Willy skulle ha ordentliga fotbollskläder plus att Oscar skulle ha en likadan tröja så då blev det så.


Birdie har äntligen fått en ordentlig säng.


Och den gick att sova i på natten, perfekt =).


Rally har hittat ett perfekt gömställe, en vit påse på ett brunt golv, det syns inte alls ju..hehe.

Sen har jag faktiskt något att berätta för er läsare som finns kvar att Willy har börjat gå extremt mycket nu, i Söndags gick han jättemycket själv och igårkväll gick han hela vägen från sovrummet till vardagsrummet helt själv utan att trilla och idag har han gått runder i vardagsrummet hela förmiddagen...visst har jag en duktig gosse =).

Det var det det...och just det...nästa Söndag sticker jag, mamma och mormor till Ullared, bättre sent än aldrig hehe.

Sen har jag egentligen en till hemlighet att berätta för er, men för att inte riskera att reta upp vissa människor så håller jag det för mig själv (så länge det går =P), vissa personer kommer ändå se det på Oscars 25 års fest, så det kan bli en överraskning tills dess, för dem människorna som kommer alltså hehe =P.

Puss på er!


Lördag

Tänkte slänga in lite Lördagsgodis till er (d.v.s bilder) från veckan gång...eller ja, från Torsdags och framåt hehe, men det är ju alltid något nu eftersom bloggen börjar samla damm och spindelnät lite här och var, kanske inte så mysigt hehe =P.

Torsdags:

Birdie och Chicco skojade och busade i trädgården och dem skulle självklart ha samma leksak, dem kunde ju inte ha vars en, nej, det funkade inte hehe.


Samtidigt höll Willy på med sina grejor så att säga =).


Kan man något annat än älska denna glada pojke? Nä, jag tror inte det♥

Fredags:

Vad ska man med lära-gå vagnar till när man lika bra kan ta stolen och gå runder med...

Idag/Lördag:

Oscar och grannen Ullrik försöker få upp förtältet till husvagnen för att se om det är helt ch att alla delar finns där och tro det eller ej, men på 1,5 timmar så var det uppe, på bilden så är dem ju inte riktigt färdiga, men tack Ullrik för att du hjälper en stackars Oscar...


Lusifer ligger mitt på vägen, han bryr sig inte om det kommer några bilar, då får dem köra ut i diket om dem vill komma förbi hehe =P.


Min söta kissemisse♥

Hoppas bilderna var till belåtenhet, har ni något att tillägga eller klaga på så hör av er =P.

Puss på er!


Onsdag

Då har halva vecka gått redan, fan vad tiden går fort när solen börjat titta fram och värmen är framme.

Igår grillade vi igen när Oscar var ledig (röd dag) och då grillade vi kyckling och Oscar ville ha två korvar, men han åt inte dem hehe. Sen när det var färdigt så körde vi iväg så jag fick övningsköra lite.

Har egentligen inte mycket mer att berätta, ville egentligen bara lägga in en bild på min söta lilla familj (Oscar jobbade) när vi skulle ta en liten eftermiddagspromenad i Måndags.


Mysig bild va =).

Puss på er!


RSS 2.0