Heldress

Dem här heldresserna börjar bli väldigt populära. Själv tycker jag att dem ser mysiga ut, men om man ska använda dem så ska man ha dem på sig på sig när man är hemma och ska sitta framför tv, då hade dem varit väldigt mysiga, men jag vet inte om man har råd med det, själva dressen kostar ju, sen kostar frakten också eftersom dem bara går att köpa över internet.

Hade varit skönt med en sådan lätt klädsel att ha på sig nu när man är gravid ;).


Vad tycker ni?

Puss på er!


Fredag

Jaha...idag var Oscar tvungen att jobba över eftersom han fick en jour en timme efter att han slutat och eftersom det tar en timme hem så stannar han på jobb tills dem kommer, gud va tråkigt att sitta och vänta en timme på jobb.

Jag som hade lagat middag till honom och städat undan här hemma =(.

Får väl bara acceptera det hela, finns ju inte mycket att göra åt, det är ju hans jobb så...

Puss på er!


Torsdag

Mycket att berätta idag...? Nej...inte så värst mycket, försöker mest få tiden till att gå eftersom jag inte har någonting att göra plus att jag har huvudvärk och är trött som in i helvete fastän jag har sovit från klockan 23.00 till klockan 10.00.

Tittade på 50 first dates igårkväll, den var inte så bra som jag hade tänkt mig, den var bra sist jag såg den, men det var kanske för att jag såg den för rätt länge sen, men men...

Puss på er!


Måndag

Ingen har kommenterat om att jag är gravid.....känns bra, fast ja...dem som läser min blogg visste det säkert redan, men jag tänker inte göra en så stor grej av detta iheller ändå så det gör ingenting att ni inte kommenterar. Bara skönt för mig, då slipper jag svara på alla hehe =P.

Idag började Oscar jobba igen efter 3 veckors semester, det känns tråkigt att man ska behöva sitta hemma ensam igen efter 3 veckor tillsammans med älsklingen, det har hänt så himla mycket på dessa 3 veckorna, därför känns det konstigt att allt det tog slut på så kort tid.

På Onsdag så ska Birdie in till djursjukhuset och ta bort stygnen från sin lårbensoperation, ska bli skönt för henne, men hon ska ändå äta sina tabletter i 2,5-3,5 veckor till och använda tratten på natten eftersom hon ändå kan tugga på det.

Puss på er!


Fredag

Tänkte egentligen lägga in en bild på mig när jag, Oscar och Elisabeth var på semester, men jag hittar inte sladden som går från mobilen till datan så det blir ingen bild idag...kanske imorgon.

Imorgon förmiddag kommer Oscar hem från sin fiskesemester med Danne och Ola som jag berättade för er igår, jag saknar honom så himla mycket, vill bara krama om honom och aldrig släppa honom ur sikte igen.

Inatt sov man hur dåligt som helst, fick vara uppe och springa nästan hela natten för att Micra flyttar rundor på sina ungar hela tiden och jag får springa efter för att lägga tillbaka dem igen, sen vaknar man av att ungarna skriker för att hon lägger sig på dem hela tiden och sen bär hon dem på fel sett och då skriker dem för det, sen skriker Micra igen för att hon vill ut och för att hon vill väcka sina ungar när dem sover.....suck säger jag bara, att jag ska behöva ta hand om hennes ungar för att inte hon kan göra det själv.

Puss på er!


Torsdag

Idag tänkte jag bara berätta för er att Oscar åkte till Olofström igår med Ola och Danne för att fiska lite, jag kunde inte följa med eftersom jag måste ta hand om Birdie och en sak till som jag ska berätta för er nu, men i alla fall så ska han vara där upp tills Lördagmorgon eftersom dem inte kunde boka mindre tid där uppe, så jag får vara ensam hemma nu i 3 dagar och det finns inget tråkigare än att gå och lägga sig i sängen helt ensam och helt tyst i hela huset.

Nu kommer det som jag skulle berätta för er.
Micra har fått bebisar =). Det blev 5 st, en grårandig hona, 2 oranga hanar och 2 svart/vita hanar. Men vi kunde inte behålla alla 5 (tyvärr) så vi tog bort den grårandiga, den ena svart/vita och den ena orange, så nu har vi kvar 2 stycken, vilka då är den ena orange och den ena svart/vita. Jag ska behålla den orange och han heter Frasse, den svart/vita ska mormor få eftersom hon har tjatat om en katt i nästan 2 år nu och jag har döpt honom till Roffe så länge, men mormor kan döpa om honom om hon vill hehe =P.

Har en bild på dem som jag ska visa nu.


Svart/vit = Roffe & Orange = Frasse

Just det...sen var det en sak till som jag skulle berätta för er....

Jag är gravid och ska behålla barnet och idag (22/7-2010) är jag i vecka 11 och 4 dagar. Har inte mycket mer att säga om detta, men det kan vara för att jag redan har smält det ordentligt. kan i för sig berätta att min mamma och min mormor tog det ganska bra, dem var bara lite oroliga för att vi skulle ha råd, Oscars föräldrar blev helt ställda...eller ja...hans mamma kom på det innan vi änns hann säga något och när hon berättade det för Oscars pappa (som vid det tillfället var uppe i fjällen) så blev han skitsur, men det är väl för att han inte gillar mig så speciellt mycket, plus att Oscar är skyldig sin mamma pengar.

Puss på er!


Söndag

Idag är det söndag, precis som det var för en vecka sedan vid denna tiden.

Birdie verkar må bra idag också, det var bara lite i morse som jag var lite orolig när hon började ligga och skaka och sånt med jämna mellanrum, men det slutade hon med till sist och nu har hon inte gjort det alls på länge så det var nog inget farligt. Det plåstret som hon har på magen ska av imorgonbitti och om hon klarar sig utan det så behöver inget nytt, men om hon har för ont så ska vi åka in med henne till djursjukhuset och få ett nytt, men jag tror att hon klarar sig utan det eftersom hon får smärtstillande i tabletter också.

Nästa vecka har Oscar bestämt sig för att åka på husvagnssemester med Ola till Olofström för att fiska så jag blir ensam i ca 2 dagar med Birdie, men det får jag väl klara av, jag är ju snart 20 år så hehe =P.

Sen nästa vecka igen på Onsdag så ska Birdie in och ta bort stygnen och röntgas för att kolla så att det läker som det ska, sen en månad efter det så ska hon in igen och röntags och kolla så att allting ser bra ut.

Är fortfarande inte redo att berätta hemligheten för er!

Puss på er!


Onsdag

Birdie fick inte komma hem idag iheller, hon har fortfarande så himla ont i sitt bäckenben så hon kan inte vara utan smärtstillande, men dem skulle försöka minska hennes dos till imorgon eftermiddag och se hur hon mår då och om hon kan vara helt utan, så jag hoppas att hon mår bättre till imorgon eftermiddag för då kanske hon får åka hem.

Har egentligen en annan sak att berätta, men vet inte om världen ska få reda på det än...får se om kanske några veckor när alla andra vet, då kanske man skriva det på bloggen.

Puss på er!


Tisdag

Fick reda på i morse att Birdie skulle ligga på djursjukhuset en dag till så vi ska hämta henne imorgon. Hon behövde ligga en exktra dag eftersom hon har så ont. Så hon har drop nu och smärtstillande, men det förstår man, tänk själv om man bryter benet, då åker man inte hem direkt ju.

Det var bara det jag ville berätta för er.

Puss på er!


Måndag

Idag har Birdie blivit opererad för sitt ben. Vi åkte in med henne i Lördagsnatt eftersom hennes högra ben bara hängde och hon stöttade inte alls på benet.

Dem röntgade henne och då såg vi att hela hennes lårben var brutet rakt av. Dem röntgade henne en gång till idag innan dem började operera henne eftersom dem tyckte att det var konstigt att hon låg på det skadade benet och då vissade det sig att hon hade en liten fraktur på hennes bäckenben också, men inget större eller allvarligare än hennes lårben då. Hon hade även ett ganska stort sår på hasen som var ungefär 3 cm långt och dem tror att hon kan ha fått en liten nervskada där också, men det var inget som dem var säkra på. Men operationen av hennes lårben gick bra och hon har nog hunnit vakna till liv nu, men får smärtlindring så att hon inte har ont i alla fall.

Nu är jag glad! =D Jag kanske får hem Birdie imorgon om hon inte har allt för ont och behöver ligga över där en natt till. Hoppas hon kan komma hem imorgon, kan inte sova utan Birdie vid min sida på sängen.

Puss på er!


Lördag

Detta var den mest fasansfulla och hemska semester som jag någonsin har varit med om!! Kom hem i Torsdags, men ingenting har landat på plats förrän idag.

Måndag: (Dag 1 på Öland)

Vi hade packat husvagnen och var redo att åka, vi körde tidigt eftersom vi ville komma fram i tid. Allting gick hur bra som helst tills vi hörde ett stort brak och så husvagnen hoppa en meter upp i luften sen landa lite på sniskan. Vad hade då hänt...jo, hela hjulet på husvagnens högra sida hade lossnat och trillat av och slagit håll i golvet på husvagnen och flyttat hela dörrkarmen så den undre delaen av dörren gick inte att stänga ordentligt. Hjulbultarna hade gått av på mitten så det var bara att ställa husvagnen där och köra och köpa nya bulltar, sen när man väl gjort det så fick vi köra tillbaka till Billinge/Svalöv och hämta dem andra däcken och fälgarna så att vi kunde köra vidare. Vi körde tillbaka till husvagnen och satte på dem nya fälgarna och reste upp allting som hade trillat i husvagnen och sen körde vi vidare till Öland. Vi var framme ca klockan 20.00 på kvällen, sen skulle tältet upp och husvagnen städas efter braket.

Tisdag: (Dag 2 på Öland)

Detta var en mindre hemsk dag (förutom dem hårda dynorna man fick sova på). Denna dagen var det sol och skönt, kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde på dagen, men på kvällen så badade Oscar och Birdie i havet och det tyckte båda två var så himla skönt.

Onsdag: (Dag 3 på Öland)

Denna dagen var ännu skönare, vi badade hela dagen, fram till klockan 14.00 ungefär, sen var det dags att åka till Ölands djur-& nöjespark (hundar är välkommna in). Skitkul om jag får säga det själv, Kanske inte så jättekuk för Birdie eftersom det var så himla varmt hela dagen, men dem hade satt ut vattenskålar till hundarna som dem kunde dricka ur över hela parken. Sen efter det så var det baddags igen, men då fick Birdie stanna vid husvagnen. Det blev ett kvällsdop, sen ble v det minigolf med mig som vinnare =D, hehe, en blev det nog film efter det sen så hände det inte så mycket mer den dagen.

Torsdag: (Dag 4 på Öland)

Denna dagen var hemskast av alla. Vi vaknade tidigt på morgonen, åt frukost och packade ihop allting och var redo att köra hemåt. Allting fungerade bra tills vi kom till Sölvesborg och skulle äta lite mat. Vi åt maten och kissade Birdie och gav henne vatten, sen skulle vi fortsätta köra hemåt, men vad händer då? Jo, då ska bilen börja krångla och stannar mitt på vägen, Oscar försöker fixa det, sen går det att köra några km sen stannade den igen. Oscar ringde och frågade om någon kunde komma och köra hem oss och husvagnen och det skulle Oscars pappa göra. Han kom dit och kopplade på husvagnen och allting, sen när Oscar sa att vi skulle sätta in Birdie i bilen så sa hans pappa att Birdie skulle åka i husvagnen fastän dörren inte går att stänga ordentligt! Jag sa att det vill jag absolut INTE göra mot min hund, hon kan sitta i mitt knä om det ska vara så, m3n nej då, han tryckte in hunden i husvagnen och körde, jag tittade på husvagnen hela vägen hem. Vi stannade i Höör och jag sprang ut för att kolla om Birdie mådde bra, men hon hade smittit ur husvagnen, hon hade tryckt sig ut genom dörren och hoppat av! Jag kan inte beskriva känslan av vad jag kände just då! Det var Anders (Oscars pappa) fel att hon hade stuckit, men han skulle inte leta efter henne, nej då! Han körde oss hem, sen fick jag och Oscar köra tillbaka och leta efter henne själva! Vi letade ända tills klockan 12-1 på natten, sen var vi så trötta att vi somnade av utmatning.

Fredag: (Dag 1 på Birdieletandet)

Vi hade ingen aning om var hon var, ingen aning om hon levde eller var död, ingen aning om hon var skadad eller inte, men vi körde och letade, men inget svar någonstans. När vi kom hen efter 3 timmars letande så gjorde jag lappar som vi kunde sätta upp runt Höör och Hässleholm eftersom det var där emellan hon försvann. Lite senare på dagen så körde vi igen och skulle leta efter henne och under tiden vi körde så ringde det en äldre man och sa att han hade sett en svart labrador ligga på hans äng precis utanför hans hus. Han hade försökt få fatt i henne, men hon bara sprang iväg från honom, men han hade satt ut mat och vatten till henne ifall hon skulle våga komma fram till honom, men det ville hon inte. När jag och Oscar kom dit så fick vi gå en bra bit innan man såg henne. Det var jag som gick fram till henne först eftersom hon litar på mig mest, hon kände igen mig direkt, inga problem där, sen kom Oscar och då blev hon ännu lyckligare, men hon kunde inte stödja på sitt högra bakben. Jag tror att hon bara har vrickat det, men det kan vara brutit också, hon har ett litet sår på benet också som nog måste sys eller sättas ihopa med tejp som är nästan samma sak som att sy. Så på Måndag när veterinärerna har öppet så blir till att åka in och röntga hennes ben så man vet vad som han hänt med det. Men det viktigaste är att hon kom hem säkert och tryggt och levande, det kunde ju ha varit mycket värre, men nu är det inte så.

Linda är jätteglad att hennes Birdie är hemme och trygg. Just nu ligger vi på golvet tillsammans och svettas (Har sprutat vatten på Birdie för att kyla ner henne).

Hoppas ni får/har haft en bättre semester än vad vi fick!

Puss på er!


Lördag

Idag är det Lördag och idag tog jag det första doppet i en sjö och det var faktiskt jätteskönt, det var ju så himla svettigt, men sen när man väl hade hoppat i vattnet så var det väldigt skönt och inte lika varmt i luften längre hehe =).

Imorgon packar vi husvagnen sen åker vi till Öland på Måndagmorgonen och Elisabeth ska följa med, det fick hon av sina föräldrar och det var inga problem för mig eller Oscar, bara vi kommer iväg på semester så.

Mår piss! Har dåligt samvete att lämna Micra här hemma när hon är nästan höggravid, hon kan födda när som helst och det känns inte bra att lämna henne ensam om hon skulle behöva hjälp med att födda ungarna, om hon inte kan födda ungarna så kan hon dö ju...och det finns ingen som kan ta hand om henne under tiden vi är borta, mormor och morfar är också på semester då, mamma ville inte åka hit och titta till henne (tack för det surpuppa), sen kan man inte lämna henne hos Oscars föräldrar för dem har själv en katt som precis har fått 5 kattungar så det går inte och man kan ju inte ha med henne i husvagnen, då springer hon iväg på campingen. SUCK!!

Puss på er!


Torsdag

Jaha...då var de Torsdag idag...fy fan va tråkigt, då måste jag vänta hela denna dagen och hela Fredagen innan jag kan börja packa in grejor i husvagnen, har så astråkigt här hemma, det ska bli så himla skönt att komma iväg på semester!

Vi ska först till Öland och ligga där i ca 3-4 dagar kanske längre, sen bär det kanske iväg till High Chaparall, men det var väldigt dyrt att ligga där med husvagn, plus att man måste ha el ju, så det är inte riktigt bestämt, men sen bär upp till Göteborg, där Oscar skulle gå på en saabutställning, han kan ju inte ställa ut sin egen eftersom han ska köra Mercan hehe =P, men i alla fall, sen efter det så blir det Liseberg, både JAA och NEEEJ för mig ju, men det har alltid varit som en tradition i min familj att åka dit varje år så det får bli samma sak detta året =).

Elisabeth (Oscars lillasyster) ville åka ner till Saxtorp på Lördag, där får både människor och hundar bada, så om det blir varmt och skönt väder då så åker man dit, mest för hundarnas del, jag tänkte ta mitt första dopp av sommaren på Öland hehe =).

Tog några bilder på Birdie och grannens hund Plus, måste bara visa en av bilderna som blev så himla söt.


Plus och Birdie ♥ Underbara sötnosar.

Puss på er!


RSS 2.0