Lördag

Idag är det Lördag och idag tog jag det första doppet i en sjö och det var faktiskt jätteskönt, det var ju så himla svettigt, men sen när man väl hade hoppat i vattnet så var det väldigt skönt och inte lika varmt i luften längre hehe =).

Imorgon packar vi husvagnen sen åker vi till Öland på Måndagmorgonen och Elisabeth ska följa med, det fick hon av sina föräldrar och det var inga problem för mig eller Oscar, bara vi kommer iväg på semester så.

Mår piss! Har dåligt samvete att lämna Micra här hemma när hon är nästan höggravid, hon kan födda när som helst och det känns inte bra att lämna henne ensam om hon skulle behöva hjälp med att födda ungarna, om hon inte kan födda ungarna så kan hon dö ju...och det finns ingen som kan ta hand om henne under tiden vi är borta, mormor och morfar är också på semester då, mamma ville inte åka hit och titta till henne (tack för det surpuppa), sen kan man inte lämna henne hos Oscars föräldrar för dem har själv en katt som precis har fått 5 kattungar så det går inte och man kan ju inte ha med henne i husvagnen, då springer hon iväg på campingen. SUCK!!

Puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0