Måndag

Idag var man hos BVC med Willy, det var dags för den första vägningen och mätningen av hans huvudomfång. Dem brukar egentligen göra hembesök dem första gången med våg och måttband och så brukar man prata lite om hur allting är och så, men eftersom det var sportlov denna veckan så hade dem dåligt med tid till hembesök så vi fick åka dit den första gången så gör dem hembesök nästa vecka istället när det är dags för nästa väg- och mätning.

Han vägde 3240 vid födseln, vägde 3250 vid hemgång från BB, nu väger han 3460 så han har gått upp 200 gram på en vecka =), bra att han går upp i vikt, tycker han kräcker mycket, men han måste ju få i sig det som han behöver eftersom han har gått upp =), duktig kille man har.

Nu ligger han i babysittern och susar gott med en filt över sig =), han är så guda söt =), min lilla gullegris =). Det blir bild när man orkar sätta sig vid den stationära datorn eftersom det fortfarande inte funkar att lägga in bilder i bloggen från Oscars nya bärbara dator =(.

Skrev inte igår eftersom Willy var vaken från klockan 12:00 till klockan 16:00, sen var han astrött och somnade så fort jag vagade honom, sen kom Ola och hans tjej Karin på besök så då kunde man inte sitta vid datan, sen efter det vid 5 tiden så kom mamma och bröderna på besök och då satte sig Johan vid datan, sen åkte dem hem vid 8 och då skulle Willy ha mat igen, sen var han pigg och vaken fram till klockan 1 på natten sådet blev inget datasittande igår, men hoppas ni förstår hehe =).

Puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0