Fredag

Vet att jag har varit väldigt dålig på att blogga denna veckan, men jag har inte alls haft tid denna veckan alltså, har haft så himla mycket att göra plus att Willy reser sig emot exakt allting numera, han hade lite problem mot soffan innan eftersom den är så hög plus att det är skin så han har väl inte fått ett bra grepp innan, men nu går det utav bara farten, han reser sig till och med mot väggar, 90 graders vinkel väggar och luckorna i köket också, det är helt otroligt så man kan aldrig lämna honom på golvet utan uppsyn i 2 minuter änns för då har han ställt sig upp mot något.

Så man får göra allting med huset under tiden han sover (2-3 timmar om dagen) och då hinner man inte med så mycket annat, som till exempel blogga och sånt...

Imorgon fyller Willy 1 år, helt jävla otroligt att det har gått 1 helt år sen man låg på BB och höll honom för först gången och fick se hans underbara lilla ansikte och hans små händer och fötter, nej nu blir man nästan sugen på en till när man tänker på detta och det får man vänta ett tag till med.

Ikväll kommer Oscars sida av släkten för att gratulera Willy och imorgon kommer min sida av släkten för att gratulera honom.

Men ni får ha det så bra så hörs vi.

Puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0