Söndag 31:e Januari 2010

Söndag..veckans vilodag. Hmm..mycket vila man har fått idag då..nä, inte direkt. Det första man såg när man gick upp var att Birdie hade kissat inne i vardagsrummet...jäkla hund! Sen hade Micra vält ner en blomma i köket, kissat på jorden som låg på golvet, öpnnat luckan under vasken där vi har soporna och dragit ut dem över hela köksgolvet och spytt på köksbordet! Så det var en fullspeckad morgon.

Sen var Oscar trött på att ha katterna inne i sovrummet, men han ville ändå ha sovrumsdörren öppen på natten, för att annars kan han inte andas säger han, så han monterade 2 stycken gröna kompostgaller ovanpå varandra vid sovrumsdörren. Så nu måste man först lyfta ner den översta, sen ta ett antilophopp över dan andra och sen hänga tillbaka den översta när man ska in i sovrummet. Väldigt onödigt om ni frågar mig, men man för väl leva med det nu...

Idag har både Birdie, Micra och Rally varit ute i snön, men inte Nessie, hon vägrar ha sele på sig, plus att hon är min största älskling här på jorden så hon får stanna inne.

Ha det bäst och kommentera gärna den nya designen =P.

Dages outfit: Söndagsmjukis.

Kommentarer
Postat av: Frida

La märke till den nya designen, fin.

2010-01-31 @ 19:07:10
URL: http://nyponkvist.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0