Torsdag 7:e Januari 2010

Idag är det torsdag och det har det varit hela långa dagen, gud va tråkigt, jaja, inte mycket att göra åt, men som tur är så är det bara torsdag en gång i veckan. Mhm...igår var vi ju som sagt på Oscars jobb Carrier för att laga hans bil...som tycks gå sönder varje vecka nu och han skulle tvunget ha med mig, men men inte mycket att göra åt det nu...ville bara berätta för folket att vi var inte hemma förrän klockan 10 på kvällen. Astråkigt att sitta där en hel dag utan någonting att göra, men som tur var så hade jag ju datan med mig, men det var ändå tråkigt att sitta där, kunde lika bra suttit hemma.

Nog om det. Idag jobbar Oscar kvällsskiftet (alltså från klockan 12.00-21.00) och då får man sitta och tråka själv igen, men imorgon när han jobbar kväll så kommer han hem klockan 18.00 eftersom det är fredag och det är rätt skoj för att så får man lite extra tid med honom innan han går och lägger sig i sin koma.

Till andra saker...Rally var ute i snön idag..inte lös, utan med sele, fast han tyckte nog att det var kallt för han ville in efter en kvart igen, det fick han ju också så klart hehe, hade varit taskigt att låta honom stå ute och frysa ju =D, Birdie blev avundsjuk på honom att han fick vara ute, men inte hon. =D

Jaja..inte mycket mer om min dag nu, har bara lite bilder att vissa er, inget viktigt hehe =D.

Dagens outfit: Mjukisbyxor, ett grått- & vittrandigt linne och en svart tjocktröja med dragkedja.


Oscar innan han stack i morse. Söt hehe =P


Birdie den gullungen =*


Rally när han var ute i snön hehe den sötnosen =)


Kommentarer
Postat av: Frida

Birdie har blivit stor :)

2010-01-07 @ 19:54:55
URL: http://nyponkvist.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0