Måndag

Idag var man på ultraljud 1:a gången =) Så himla glad man blir när man ser sitt barn =) Man kan inte beskriva den känslanman fick när man fick se den =) Den spratla rundor hela tiden, en riktig liten rackare som inte tyckte om att bli fotad och filmad hehe ^^.

Men allting såg bra ut annars, hjärtat slog som det skulle och såg bra ut, magsäcken såg man, njurarna och kisseblåsan såg man också hehe, ögon, näsa och mun, alla 10 fingrarna och dem 10 tårna såg man också, allting så ut att fungera bra och den såg ut att må riktigt bra, det enda hon tyckte var lite dumt var att min moderkaka satt lite långt ner, men hon sa att den brukar flytta upp sig sen med tiden så då får vi hoppas att den gör det =). Man kunde inte se könet idag eftersom ungen inte låg stilla plus att när hon gick ner med kameran för att kolla så la barnet ner handen mellan benen precis som om vi inte skulle ha reda på det hehe ^-^.

Fick hem 3 bilder gratis eftersom hon var försenad så vi behövde inte betala för bilderna =). Man kan inte sluta titta på dem =) Är så glad för min lilla bebis =).

Puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0